10K per maand Mindset Audiocursus review
03 juni 2020 

10K per maand Mindset Audiocursus review

In deze 10K p/m Mindset Audiocursus review kijken we naar de audiotraining van Jacko Meijaard. Gaat deze training jou helpen naar 10K per maand?

Als ondernemer is je succes grotendeels afhankelijk van je mindset. Met een verliezers-mindset ga je het niet redden in business. Je behaalt met zo’n mindset geen of minimale resultaten. Maar hoe creëer je een winnende mindset voor jezelf?

Op het internet ben ik de 10K per maand mindset audiocursus van Jacko Meijaard tegengekomen. Jacko staat op het internet bekend als succesvolle affiliate marketeer. Zijn audiotraining schijnt niet alleen bedoeld te zijn voor affiliaties, maar ook andere (internet)ondernemers.

Waarschijnlijk ben jij de audiotraining van Jacko ook tegen gekomen. De training trok je interesse, en via het internet ben je opzoek gegaan naar 10K p/m Mindset Audiocursus reviews, ervaringen en meningen.  Zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen.

En dat is maar goed ook. Ik nam de proef op de som en schafte de Mindset training van Jacko Meijaard aan. In deze review deel ik mijn mening en recensie.

10K per maand Mindset in vogelvlucht

De 10K per maand Mindset audiocursus is een training die bestaat uit 68 audio-opnames. Daarnaast deelt Jacko 4 ideeën voor 10K businesses. De training is opgedeeld in 5 modules, namelijk:

 1. Introductie
 2. Persoonlijk
 3. Sport & Gezondheid
 4. Business
 5. 10K+ Business Ideeën

De audio-opnames variëren van 5 tot 10 minuten. Een enkeling is slechts 2 tot 3 minuten. Het aantal audio’s groeit nog altijd. Bij de lancering bestond de training uit 56 audio’s. Inmiddels heeft Jacko daar dus al 12 audio-opnames aan toegevoegd.

In de 10K p/m Mindset Audiocursus vertelt Jacko wat belangrijke keuzes zijn op het gebied van persoonlijkheid, business en sport en gezondheid om een winnende mindset aan te nemen.

In de audiotraining is Jacko erg persoonlijk, en vertelt hij de roadblocks die hij tegengekomen is. Daarbij vertelt hij precies wat hij gedaan heeft op het gebied van mindset om succes te behalen. Denk bijvoorbeeld aan: minder social media gebruiken, niet te perfectionistisch te zijn, elke dag iets voor zijn business te doen en geen nieuws te bekijken. Dat zijn slechts enkele voorbeelden van onderwerpen in de 10K per maand Audiotraining.

Dat is in vogelvlucht wat de 10K p/m Mindset Audiocursus is.

Jacko Meijaard

De trainer in de 10K per maand Mindset Audiotraining is Jacko Meijaard. Jacko is een 29 jarige internetondernemer. Ruim 10 jaar geleden, op 18 jarige leeftijd, is hij gestart met affiliate marketing. Tot op de dag van vandaag is Jacko nog steeds bezig met affiliate marketing.

Jacko runt pakweg 25 succesvolle affiliate websites. Daarnaast leert hij anderen hoe ze kunnen starten met affiliate marketing via de Affiliate Marketing Revolutie (AMR). Via deze laatste ben ik in 2017 met Jacko in aanraking gekomen. Ik ben toen gestart met zijn affiliate marketing training. De website waar jij nu deze 10K p/m Mindset training review op leest is daar o.a. een gevolg van.

jacko-meijaard-10k-pm-mindset-audiocursus

Ik volg Jacko al sinds 2017. Inmiddels al bijna 3 jaar. In die periode heb ik Jacko beter leren kennen. Zo heb ik hem eens real life ontmoet, volg ik hem op zijn persoonlijke social media kanalen en luister ik regelmatig naar zijn podcasts.

Hierdoor durf ik te stellen dat Jacko geen eendagsvlieg is. Hij is erg consistent en springt niet van de hak op de tak, iets wat hij je ook afraadt in de 10K per maand Mindset training. Jacko is een down-to-earth persoon. Realistisch, eerlijk en behulpzaam. 

Hoe goed is Jacko?

Jacko is geen schreeuwerig persoon die overal op het internet met zijn resultaten aan het strooien is. Dit in tegenstelling tot types als Joshua Kaats, Jia Ruan of Boyd Hoek. Je kent ze waarschijnlijk wel. Het is voor jou daarom misschien lastig om een beeld te schetsen over hoe goed Jacko Meijaard is.

Jacko biedt zijn volgers enorm veel waarde in diverse opzichten. Zo heeft hij eens het boek As A Man Thinketh van James Allen in het Nederlands vertaald (download hem hier) en een audioboek over ingesproken (zie hieronder). En dat geheel belangeloos.


De Affiliate Marketing Revolutie, zijn videotraining die mensen leert een affiliate business op te zetten, heeft inmiddels meer dan 8.000 leden. Op het forum van die training is Jacko actief door interessante topics te openen en waardevolle reacties te geven op topics die anderen openen.

En iets waar ik enorm veel waarde aan hecht is de wekelijkse podcast die Jacko opneemt. Het zijn geen mega lange podcasts, maar ze bieden mij interessante inzichten en laten mij op een andere manier naar mijn business kijken.

Kortom: ik vind Jacko Meijaard erg goed in wat hij doet, en ik heb bewondering voor hem als persoon. Natuurlijk kan het zijn dat jij hier anders over denkt.

Inhoud 10K p/m Mindset Audiocursus

Eerder in deze 10K p/m Mindset Audiocursus review gaf ik aan dat de training is opgedeeld in 5 modules. Laten we eens kijken wat de inhoud van de modules precies is.

De 5 modules in de 10K per maand mindset audiotraining bestaan uit:

 1. Introductie: Deze module bestaat uit slechts één video. In die video maak je kennis met Jacko en zijn audiotraining. In deze video maakt hij ook het mooie vergelijk waarom sommige wel en andere niet succesvol worden.
 2. Persoonlijk: Op het moment dat ik deze review schrijf bestaat module 2 uit 34 audio-opnames over wat belangrijk is op persoonlijk vlak voor een winnende mindset. Het is daarom een zeer uitgebreide module, en dat is niet voor niets. De manier waarop jij in het leven staat is bepalend voor de successen of verliezen die je gaat behalen als ondernemer.  
 3. Sport en gezondheid: De 3e module van de 10K Mindset Programma bestaat uit 7 audio’s over sport en gezondheid. Je fysieke gezondheid heeft een grote impact op je mindset, meer nog dan veel mensen denken. In deze module vertelt Jacko wat hij doet om zijn fysieke gezondheid (en daarmee zijn mindset) op peil te houden.
 4. Business: De 4e module is wederom een erg uitgebreide module met maar liefst 27 audio’s. Deze audio’s gaan over de mindset die je moet hebben ten aanzien van je business. Denk aan praktische tips als ‘Ga eens voor een dag offline’, ‘Werk slim, niet hard’ of ‘Besteed de dingen uit die je zelf niet (goed) kan’.
 5. 10K + Business Ideeën: In deze laatste module van de 10K p/m Mindset Audiocursus deelt Jacko enkele ideeën voor 10K per maand businesses. Hij deelt niet alleen ideeën voor internetbedrijven, maar ook traditionele bedrijven in combinatie met online.
inhoud-10k-per-maand-mindset-audiocursus

Zoals je ziet gaan de audio’s over verschillende belangrijke onderwerpen die je mindset beïnvloeden. De audio’s zijn niet alleen geschikt voor affiliate marketeers, maar ook andere (internet)ondernemers.

Voor wie is het mindset audioprogramma geschikt?

Het 10K p/m Mindset Audioprogramma is niet voor iedereen geschikt. Voor wie het programma wel en niet geschikt is lees je hieronder.

In mijn ogen is de audiocursus van Jacko Meijaard een waardevolle toevoeging voor affiliate marketeers die onlangs gestart zijn met de Affiliate Marketing Revolutie (AMR). Op het forum van de AMR heb ik in 3 jaar tijd veel leden zien komen en gaan. Aan het begin zijn ze mega enthousiast, maar na een paar maanden hoor je er niets meer van. Ik denk dat veel van deze personen veel gehad zouden hebben aan de 10K per maand Mindset Audiocursus.

Zoals ik eerder aangaf is de audiocursus niet alleen geschikt voor affiliate marketeers, maar ook juist andere (internet)ondernemers. Zowel startende ondernemers, als ondernemers die op willen schalen naar de 10K per maand winst.

Dat is natuurlijk erg breed. De 10K p/m Mindset Audiocursus is geschikt als je:

Het kan ook zijn dat de training van Jacko niet voor jou geschikt is. Het 10K per maand Mindset Audioprogramma is niet geschikt als je:

Onze 10K per maand Mindset review + ervaring

Natuurlijk is deze 10K p/m Mindset Audiocursus review niet compleet zonder mijn mening, ervaring en recensie te delen. Ik kocht daarom het audioprogramma van Jacko Meijaard en ging ermee aan de slag. Hieronder lees je mijn recensie.

Wat direct opvalt is dat het bestel- en betaalproces goed in elkaar zit. Vrijwel direct na betaling ontvang je van Jacko een mail met daarin een link om jezelf aan te melden voor het ledengedeelte van Internetsuccesgids. In diezelfde mail vind je ook de aankoopfactuur.

De audio’s zijn van uitstekende kwaliteit. Jacko is goed te verstaan en hij praat op een prettig tempo. Echter is het niet mogelijk om de afspeelsnelheid van een audio aan te passen. Dat vind ik persoonlijk wel jammer.

Verder is de software waarop de audio’s te beluisteren zijn goed in elkaar. Daardoor kan je ook via andere apparaten, zowel mobiel of tablet, de audio’s beluisteren. Handig voor onderweg.


Wat betreft de inhoud van de 10K p/m Mindset Audiocursus ben ik positief verrast. 95% van de audio’s vind ik echt super leerzaam en waardevol. Zelf pas ik de lessen uit de 10K per maand Mindset training ook toe in mijn leven. Natuurlijk zijn er ook enkele audio’s die ik niet zo waardevol vind, zoals ‘Lees As a Man Thinketh elke dag’.

Na het doorlopen van de gehele training kan ik opmaken dat er een rode draad loopt door de audio’s. In verschillende audio’s in de 10K p/m Mindset Audiocursus komen dezelfde onderwerpen terug. Het is niet zo dat onderwerpen herhaald worden, maar er wordt op voort gebouwd of via een andere manier belicht.

Kleine puntjes van kritiek

Over het algemeen ben ik zeer goed te spreken over de 10K p/m Mindset Audiocursus van Jacko Meijaard. Toch heb ik enkele puntjes van kritiek als ik kritisch naar de training kijk.

Om jou zo’n volledig mogelijk beeld te geven deel ik ze hieronder met je:

 • De audio ‘Vermijd Negatieve Mensen’ zit, denk ik per ongeluk, 2 keer in de eerste module.
 • 80% van de audio’s heeft een toelichting eronder staan. Bij die laatste 20% moet Jacko dat denk ik nog doen. Of hij is het vergeten.
 • De afspeelsnelheid van de audio’s is niet aan te passen. Dat vind ik persoonlijk jammer.

Misschien denk je na het lezen van deze puntjes wel van ‘Zit niet te mierenneuken’. En je hebt gelijk; het zijn ook geen bijzondere kritiekpuntjes. Maar voor de volledigheid wil ik ze wel met je gedeeld hebben.

Ervaringen van anderen

Sommige audio’s in de 10K per maand Mindset Audiocursus zijn meer dan 650 keer afgespeeld. Dat betekent dat er al ruim 650 anderen de audiocursus van Jacko Meijaard aangeschaft hebben. Wat zijn hun ervaringen met de audiocursus?

Ik ging via het internet opzoek naar recensies, meningen en ervaringen van anderen met de 10K p/m Mindset training van Jacko. Hieronder lees je er enkele:

Heiko schrijft een super uitgebreide recensie over de 10K p/m Mindset training. Deze recensie staat op de verkooppagina van de cursus. Als dit een ander persoon was geweest had ik het niet snel geloofd. Maar ik heb Heiko zelf persoonlijk ontmoet op een seminar van Jacko. Dus ik weet dat hij en zijn review echt zijn:

10k-pm-mindset-audiocursus-recensie-heiko

Ik kan me 100% vinden in de ervaringen van anderen.

Wat is de prijs?

De prijs van de 10K p/m Mindset Audiocursus is, via deze kortingslink, 67 euro inclusief BTW. Dat vind ik een zeer aantrekkelijk prijs voor de inzichten, inspiratie en motivatie die je krijgt van de training.

De prijs/ kwaliteit verhouding van de 10K per maand training van Jacko Meijaard is dik in orde. Betalen via verschillende betaalopties, namelijk:

 • iDEAL
 • iDEAL QR
 • PayPal
 • Bancontact

Direct na betaling ontvang je van Jacko een persoonlijke mail (hij mailt vanaf zijn privé Gmail account). In die mail vind je de link om jezelf aan te melden bij het ledengedeelte van Internetsuccesgids. Zodoende kan je binnen enkele minuten na betaling je eerste audio al aan het beluisteren zijn.  

Garantie

Bij aanschaf van de 10K per maand Mindset Training ontvang je een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dat houdt in dat je 14 dagen kunt kijken of de audiotraining iets voor jou is.

Bevalt de training niet? Stuur Jacko dan een e-mail met het verzoek op geld teruggaaf. Binnen enkele werkdagen stort Jacko het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.

garantie

Hierdoor loop je geen enkel risico.

Conclusie: 10K per maand mindset audiotraining kopen?

Zoals je in deze 10K p/m Mindset Audiotraining review hebt kunnen lezen ben ik erg goed te spreken over de cursus van Jacko Meijaard. Jacko is een eerlijk en down-to-earth persoon die inspirerende, waardevolle en concrete lessen deelt in zijn training.

De prijs van 67 euro vind ik daarom ook zeer aantrekkelijk. De prijs/ kwaliteit verhouding van de 10K Mindset audiocursus is dik in orde als je het mij vraagt.

Natuurlijk is de audiocursus niet voor iedereen geschikt. Begin er niet aan als je direct 10K op je rekening verwacht na het volgen van de training. Je moet zelf actie zetten om resultaten te gaan behalen.

Zet daarom nu je eerste actie en ga aan de slag met de 10K per maand Mindset Audiocursus van Jacko Meijaard door op onderstaande kortingslink te klikken:

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen