Affiliate Marketing Revolutie Review en Ervaringen
19 november 2019 

Affiliate Marketing Revolutie Review en Ervaringen

In deze Affiliate Marketing Revolutie Review deel ik mijn ervaring, mening en resultaten met de training van Jacko Meijaard. Ontdek in mijn review of affiliate marketing iets voor jou is en of de training bij jou past.

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard is een veel verkochte cursus aan mensen die geld willen verdienen op het internet.

Waarschijnlijk wil jij ook online geld verdienen. Via het internet ben je in aanraking gekomen met de affiliate marketing cursus van Jacko. En vraag je jezelf af of de Affiliate Marketing Revolutie iets voor jou is en of de cursus zijn geld waard is.

Door jou nieuwsgierigheid naar informatie om extra geld te verdienen ben je op deze pagina terecht gekomen. En dat is maar goed ook!

In deze review vertel ik je alles wat je moet weten voordat je de Affiliatie Marketing Revolutie gaat kopen.

Wie is de verkoper?

De verkoper van de Affiliate Marketing Revolutie is Jacko Meijaard. Een spontane en eerlijke kerel uit het Zeeuwse Yerseke. Ik schreef eens een uitgebreide Jacko Meijaard review.

Jacko is op zijn 17e als online ondernemer begonnen. Letterlijk vanaf zijn zolderkamer zoals je in zijn eerste video’s kunt zien.

Jacko-Meijaard-internetsuccesgids

Vanaf diezelfde zolderkamer heeft hij InternetSuccesGids.nl opgericht. Dat is zijn website waarop hij de Affiliate Marketing Revolutie verkoopt. Maar ook geeft hij er gratis advies en tips over affiliate marketing.

De jaren op de zolderkamer zijn voorbij. Inmiddels is de naam ‚ÄėJacko Meijaard‚Äô een bekend begrip in internetland. Zo heeft de internetondernemer op Facebook, Instagram en LinkedIn enkele duizenden trouwe volgers.

Ook traditionele media krijgen steeds meer lucht van de persoon Jacko Meijaard. Zo heeft het Algemeen Dagblad Jacko in 2018 ge√Įnterviewd.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar of niet?

Ik heb de affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard in 2017 gekocht. Op dat moment was Jacko een stuk minder populair en bekend op social media.

Er gingen destijds zelfs verhalen dat Jacko Meijaard een oplichter zou zijn. En niet te vertrouwen was. Momenteel is hij hard aan het werk om dat imago kwijt te raken. Dit doet hij onder andere door eerlijke resultaten, verhalen en video’s te delen op social media met échte resultaten.


In 2017 besloot ik na het lezen van enkele positieve ervaringen en reviews van andere de cursus van Jacko te kopen. Wat mijn ervaring met de affiliate marketing revolutie is lees je verderop in deze review. Wat ik met zekerheid kan vertellen is dat Jacko Meijaard geen oplichter is en 100% betrouwbaar.

Ik heb Jacko zelf 2 keer ontmoet. Eenmaal tijdens een workshop en de andere keer met een seminar wat hij gaf. Beide keren heb ik met Jacko gesproken over zijn start met affiliate marketing en de groei die hij doorgemaakt heeft.

Het is geweldig motiverend als je Jacko hoort praten. Jacko is vanaf zijn 17e bezig met affiliate marketing en heeft een geweldige groei doorgemaakt. Niet alleen op financieel en zakelijk gebied, maar ook zeker op persoonlijk gebied.

Inhoud Affiliate Marketing Revolutie

Eerder in dit artikel heb je kunnen lezen dat ik sprak over een affiliate marketing cursus. Maar eigenlijk is dat te kort door de bocht voor de Affiliate Marketing Revolutie.

De AMR, zoals de Affiliate Marketing Revolutie wordt afgekort, is meer dan een cursus. Het is een compleet pakket om te starten met het verdienen van geld via het internet.

Na betaling krijg je direct een mailtje van Jacko met inloggegevens. Met deze inloggegevens krijg je toegang tot het ledengedeelte van InternetSuccesGids.nl. In het ledengedeelte vind je onder andere de trainingsvideo’s.

Onlangs zijn de trainingsvideo’s flink uitgebreid. Eerst bestond de videotraining namelijk uit ongeveer 40 video’s. Dat is nu bijna verdubbelt met 79 praktische en zeer waardevolle video’s.

Jacko is continue bezig met het verbeteren en uitbreiden van de trainingsvideo‚Äôs. Daarom bestaan de video‚Äôs nu uit 3 categorie√ęn:

  1. Modules
  2. Instructies
  3. Bonusvideo’s

De video‚Äôs zijn netjes geordend in verschillende modules of instructies. Als je een video af gekeken hebt wordt deze gemarkeerd als ‚Äėgezien‚Äô. Hierdoor wordt er automatisch bijgehouden waar je gebleven bent met kijken.

Modules: starten met Marketheme

In de modules leer je een website opbouwen met Marketheme. Marktheme is een eigen websitesysteem dat Jacko en Leon ontwikkeld hebben.

Met dit websitesysteem hoef je geen moeilijke code of allerlei technische instellingen te doen. Je kan direct beginnen met affiliate marketing en het verdienen van geld. Deze website draait bijvoorbeeld op Marketheme.

In totaal bestaat de Affiliate Marketing Revolutie uit 7 modules. Hieronder een korte samenvatting wat je per module kunt verwachten:

Module 1: In de eerste module neemt Jacko je aan de hand voor een goede start met affiliate marketing. Zo legt hij uit wat affiliate marketing is en via welke affiliate netwerken je de hoogste inkomsten behaald. Ook helpt hij je met het selecteren van het juiste product om te promoten. Vervolgens laat Jacko je stap-voor-stap zien hoe je een domeinnaam kiest, deze aanschaft en Marketheme installeert. De aanschaf van zo’n domeinnaam is slechts een paar euro.

Module 2: Deze 2e module gaat over het inrichten van je website. Jacko laat je in deze module precies zien hoe je een website inricht voor zo veel mogelijk kliks en verkopen. Denk aan de inrichting van menu’s, titels, afbeeldingen en homepagina opmaak.

Module 3: ‚ÄėHoog scoren in Google‚Äô heet de 3e module. In deze zeer waardevolle module laat Jacko zien hoe je gratis bezoekers van Google naar je website stuurt. Dit door je website te optimaliseren voor Google (SEO). Gelukkig zijn de video‚Äôs zeer praktisch en duidelijk uitgelegd, anders is SEO maar taaie stof.

inhoud-affiliate-marketing-revolutie

Module 4: Module 4 bestaat uit onderdelen die belangrijk zijn om de conversie aanzienlijk te verhogen. Het conversiepercentage geeft aan welk percentage van de bezoekers overgaat tot aankoop. Hoe hoger dat percentage is, hoe meer je verkoopt. Zeer belangrijke module dus!

Module 5: De 5e module behandelt van A tot Z het onderwerp e-mailmarketing. E-mailmarketing is zeer krachtig om bezoekers die je website hebben verlaten terug te halen naar je website. Met als doel alsnog de verkoop te realiseren.

Module 6: In module 5 leer je wat e-mailmarketing is en hoe je alles instelt bij een e-mailprovider. Module 6 leert je hoe je de e-mailmarketing integreert op je website.

Module 7: met de naam ‚ÄėMeten is weten‚Äô. In deze korte module leer je stap-voor-stap hoe je allerlei statistieken op je website kunt meten. Hier kun je veel waardevolle informatie uit halen.

De 7 modules voor het opzetten van een Marketheme website zijn een zeer waardevolle toevoeging aan de al bestaande video’s. In de video’s is Jacko duidelijk en legt hij alles zonder moeilijke vaktermen rustig uit. Hierdoor raak je niet overweldigd van een hoeveelheid informatie en kun je direct starten met het opbouwen van je website.

Instructies: starten met Wordpress

De video‚Äôs onder ‚Äėinstructies‚Äô leren je om een website te bouwen met Wordpress. Dit is iets technischer en ingewikkelder. Maar dankzij de duidelijke video‚Äôs van Jacko is dat goed te doen.

Deze instructies hebben dezelfde opbouw als de modules. Hieronder een kort overzicht van de instructie video’s van de Affiliate Marketing Revolutie:

  1. Registreren domeinnaam + hosting en Wordpress installeren
  2. De Wordpress instellingen goed zetten voor een succesvolle website
  3. Hoog scoren in Google
  4. Verdienmodel toepassen aan je website
  5. Email marketing toepassen
  6. Lead pages installeren

Ook de instructie video’s zijn zeer waardevolle en duidelijk uitgelegd door Jacko Meijaard.

Bonusvideo’s

Ongeveer 2 jaar geleden heeft Jacko de Modules met Marketheme video’s toegevoegd aan de Affilaite Marketing Revolutie.

Vorig jaar heeft hij het totale aanbod video’s aangevuld met Inspiratie & Motivatie video’s. In die video’s leert Jacko hoe je de juiste mindset aanneemt voor succes. Dit zijn zeer inspirerende video’s moet ik zeggen.

Nog niet zo lang geleden is de AMR ook nog uitgebreid met video’s over het uitbesteden van teksten. In die video’s vertelt Jacko alles over het uitbesteden van teksten. Hierdoor kun je op de automatische piloot geld verdienen.

Aan deze bonusvideo’s kun je wel merken dat Jacko continue bezig is met het verbeteren van zijn affiliate marketing cursus. Continue voegt hij meer waardevolle video’s toe aan de training.

InternetSuccesGids.nl forum

Na betaling krijg je direct toegang tot de training. Maar je krijgt ook toegang tot het Internet Succes Gids forum. Dit forum is in mijn ogen nog het meest waardevolle van de Affiliate Marketing Revolutie.

Op het forum zijn inmiddels bijna 7.000 leden actief. Samen hebben deze mensen ruim 55.000 berichten geplaatst. Door deze enorme aantallen is het AMR forum het grootste affiliate marketing forum van Nederland en Belgi√ę.

UPDATE 2022: inmiddels zijn het 14.217 leden en 91.267 berichten. Het aantal leden is dus ruim verdubbeld! 

Het forum bestaat uit allemaal gelijkgestemde mensen die succes willen behalen op het internet. Het is fijn om jezelf te kunnen omringen met gelijkgestemde. Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat dit een boost geeft aan je eigen resultaten.  

Hieronder geeft Jacko een kijkje in het forum.


Gaaf hé?

Voor wie is de Affiliate Marketing cursus bedoeld?

Misschien twijfel je of de Affiliatie Marketing Revolutie geschikt is voor jou. Met die twijfel heb ik ook gezeten. Toen ik begon met de AMR had ik 0,0 verstand van website. En ik had al helemaal geen benul hoe je daar geld mee kunt verdienen.  

Ondanks mijn gebrek aan kennis heb ik inmiddels 3 affiliate websites die maandelijks ‚ā¨ 1.500,-¬†opleveren. En dat stijgt nog steeds. Dat had ik nooit verwacht toen ik 2 jaar geleden startte.

Door de stapsgewijze en duidelijke uitleg van Jacko ben ik ervan overtuigd dat iedereen succes kan behalen met de Affiliate Marketing Cursus van Jacko Meijaard.

Ik ben er van overtuigd dat er geen leeftijdgrens is om met de training aan de slag te gaan. Er zijn mannen en vrouwen van 55+ op het forum die zeer succesvolle affiliate websites runnen.

Natuurlijk is het wel belangrijk dat je er zelf ook echt voor wilt gaan. De Affiliate Marketing Revolutie is geen snel rijk methode. De AMR is een training om een steeds groter wordend passie inkomen op te bouwen. In het begin zal je er tijd en moeite in moeten steken. Maar de resultaten zijn het dubbel en dwars waard.

Mijn Affilaite Marketing Revolutie review + ervaringen

In oktober 2017 ben ik begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Ik heb de stappen in de video’s stap-voor-stap gevolgd. Binnen korte tijd had ik mijn website online staan.

Op 31 december 2017 kreeg ik mijn eerste mailtje van Paypro met: “Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe commissie verdiend! Krap 3 maanden nadat mijn website online was.

ervaring-affiliate-marketing-revolutie

Dat ene mailtje gaf een geweldig gevoel. Het bewijs was er dat het mogelijk is om geld te verdienen op het internet. En dat voor iemand met 0,0 verstand van websites.

Nu moet ik wel zeggen dat die eerste 3 maanden niet gaaf waren. Vaak heb ik gedacht dat het me niet zou lukken. En er zijn vaak genoeg momenten geweest waarop ik wilde opgeven.

Na de eerste commissie vielen er steeds vaker commissies binnen, zoals Jacko ook aangeeft in zijn video‚Äôs. Met affiliate marketing cre√ęer je een sneeuwbal-effect. Als de bal eenmaal begint te rollen gaat het steeds sneller en worden de inkomsten groter.

Mijn ervaring met Internet Succes Gids en Jacko Meijaard zijn dus zeer positief.

Succesverhalen van gebruikers

Zoals ik al zei bestaat het forum uit gelijkgestemde mensen. Zo worden er vragen gesteld op het forum en binnen enkele minuten of uren zijn deze vragen beantwoord door andere forumleden.

Maar wat het forum van de Affiliate Marketing Revolutie zo krachtig maakt is de ‚ÄėSucces lounge‚Äô. Op dit topic delen forumleden hun successen met affiliate marketing. Van groot tot klein.

Het is geweldig om resultaten te lezen van gebruikers van de Affiliate Marketing Revolutie. Dit is niet alleen motiverend, maar ook zeer inspirerend.

Zo heeft Thijs op 9 november al ‚ā¨2.250,- verdient in november. En dat met nog 21 dagen te gaan.

resultaten-affiliate-marketing-revolutie

Ook kleine successen worden gedeeld in de Succes Lounge van de AMR. David haalt binnen 2 weken zijn eerste commissie. Ondanks dat het niet veel is voelt die eerste sale bij iedereen geweldig.

affiliate-marketing-revolutie-ervaringen

Dit maakt de Succes Lounge zo’n geweldige omgeving op het affiliate marketing forum. Niet alleen grote successen worden gevierd. Nee, iedereen mag zijn of haar geluksmoment delen. Start nu zelf ook met de AMR>>

P.s.: Hier vind je nog meer klantsuccessen, maar dan moet een compleet verhaal erbij!

Prijs AMR van Jacko Meijaard

Misschien vraag het je jezelf af tijdens het lezen van deze Affiliate Marketing Revolutie review: Wat is de prijs van de training van Jacko Meijaard?

Voordat ik de prijs verklap wil ik je vragen om na te denken. Wat is het jou waard om een passief inkomen op te bouwen wat elke maand groeit? Levenslang.

Is dat 100 euro, 1.000 euro of misschien wel 5.000 euro?

Als je een van deze 3 in gedachte had moet je niet schrikken‚Ķ De prijs van de Affiliate Marketing Revolutie is tijdelijk slechts ‚ā¨ 47,-.¬†

Voor nog geen 5 tientjes kun je een extra inkomen opbouwen. Wat op termijn groter wordt dan je huidige inkomen of uitkering.

Conclusie Affiliate Marketing Revolutie review

In deze Affiliate Marketing Revolutie Review heb je mijn ervaringen kunnen lezen met Jacko Meijaard en zijn training. Ik ben zeer goed te spreken over de manier van ‚Äėlesgeven‚Äô.

Jacko legt alles duidelijk uit en mijn resultaten laten zien dat geld verdienen op het internet 100% moet lukken. Ook jou lukt dit met de juiste inzet.

Via Youtube kun je wel aankloten met affiliate marketing. Maar je mist dan één zeer belangrijk element: Het Internet Succes Gids forum waar gemotiveerde en gelijkgestemde mensen elkaar helpen succes behalen.

Voor nog geen 5 tientjes heb je toegang tot meer dan 70 zeer duidelijke video’s én het forum. 95% scoort binnen de eerste 3 maanden zijn of haar eerste commissie.

Waar wacht je nog op? Start direct met de video’s en dan spreken we elkaar op het forum!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen