Unstopabble's Agency Masterclass review
03 maart 2020 

Unstopabble's Agency Masterclass review

De Agency Masterclass van Mitchell Weijerman is momenteel erg populair. Veel mensen starten hun eigen Social Media Marketing Agency dankzij het programma van mede-eigenaar van Unstoppable.

Maar behalen deze mensen ook echt resultaat? En wat is hun ervaring met Unstopabble Lifestyle BV?

Kortom; Is de Agency Masterclass ook echt zijn geld waard. Of zijn de cursus en Mitchell Weijerman een scam?

In deze review gaan we ervaringen, meningen en resultaten bekijken van Agency Masterclass studenten. Ook delen we onze professionele recensie over het product. Zodoende krijg jij een goed beeld van de cursus en kun je besluiten of het iets voor jou is.

Agency Masterclass review

Wat is de Agency Masterclass? Kort gezegd is het een videotraining die je leert om een winstgevende Social Media Marketing Agency (SMMA) op te zetten. Een wat?

Een SMMA is een bedrijf dat voor andere bedrijven de advertenties op social media kanalen runt. Om dit te doen krijgt het bedrijf een vaste vergoeding. Dit kan best een lucratief verdienmodel zijn.

De Agency Masterclass leert je van A tot Z hoe je zo’n bedrijf opzet. Van inschrijving bij de KvK of Ondernemersloket, het vinden van klanten tot het runnen van de advertenties. Als je de gehele cursus succesvol doorloopt ontvang je een officieel certificaat.

Mitchell Weijerman

Mitchell Weijerman is het gezicht van de Agency Masterclass. De twee zijn bijna onlosmakend met elkaar verbonden. Overal waar je leest over Mitchell, lees je over de Masterclass. En andersom.

Maar wie is deze Mitchell? En is Mitchell Weijerman te vertrouwen?

Zijn CV op LinkedIn is veel belovend. Zo heeft hij gestudeerd aan Nederlandse en buitenlandse universiteiten. Een daarvan is de prestigieuze Harvard Universiteit. Hierna is hij gaan werken bij diverse internationale bedrijven.

Mitchell-Weijerman-

Mitchell Weijerman

Uiteindelijk is Mitchell voor zichzelf begonnen met het bedrijf Nomad Accelerator. Een bedrijf dat personen leert om online een inkomen te verdienen en tegelijk de wereld rond te reizen.

Naar eigen zeggen was dat een miljoenen business. Momenteel is de website niet meer in de lucht. Daar zetten wij toch onze vraagtekens bij. Hoe kan een miljoenen business plots offline zijn?

Unstopabble Lifestyle BV

Na het succes met zijn, naar eigen zeggen, miljoenen business is Mitchell iets anders gaan doen. In januari 2018 is hij begonnen met Unstopabble Lifestyle BV. Dit doet hij samen met Jia Ruan, die we kennen van de Bol Masterclass.

Nadat we met de videotraining van de Agency Masterclass aan de slag zijn gegaan wordt deze samenwerking duidelijk. Jia doet de introductie en het mindset gedeelte van de cursus. Vervolgens vertelt Mitchell de ‘technische’ kant van het verhaal.

Hieronder zie je een podcast van de 2 samen.


Het bedrijf, Unstopabble Lifestyle, staat bij ons bekend als betrouwbare partij. De gegevens bij de KvK kloppen en er zijn geen rare activiteiten bekend. Dat wekt veel vertrouwen.

Inhoud van de videotraining

Na aanschaf van de videotraining krijg je toegang tot 44 videolessen verdeeld over 7 modules. Deze video’s variëren van 10 tot 90 minuten. In totaliteit bestaat de training uit meer dan 20 uur aan videomateriaal.

De video’s zijn logisch opgebouwd en erg actiegericht. De structuur van de video’s is:

 • Inleiding: er wordt kort verteld wat je gaat leren in de video
 • Inhoud: uitgebreide uitleg over wat je moet weten over een bepaald onderwerp.
 • Samenvatting: Mitchell vat kort de belangrijkste punten samen die hij verteld heeft in de video.
 • Actie: De video wordt afgesloten met een actiepunt. Denk bijvoorbeeld aan; maak een lijst met potentiele klanten.

Als ondersteuning krijg bij de video’s PDF’jes of quizen. De quizzen zijn bedoeld om je kennis te testen, en om het leren leuker te maken. In de PDF’jes bestaan uit extra uitleg, checklisten of andere handige toevoegingen.

Extra onderdelen

De videocursus is niet alles wat je krijgt. De Masterclass bestaat uit meer dan de 44 video’s. Je krijgt namelijk ook toegang tot:

 • Exclusieve Agency Software: Met deze software krijg je inzicht wat potentiele klanten zijn en hoe je deze het beste kunt benaderen.
 • Kant-en-klare Marketingcampagnes: Dit zijn stap-voor-stap schema’s waarin precies vertelt wat de juiste handelingen zijn en wat de juiste volgorde is voor die handelingen om nieuwe klanten binnen te halen. Dit zijn bewezen schema’s. Unstopabble gebruikt ze zelf ook.
 • Wekelijkse groepscoaching: In deze wekelijkse sessies komt je rechtstreeks in contact met Mitchell Weijerman. Je kunt hem dan alle vragen stellen waar je mee zit. In deze sessies deelt Mitchell ook de laatste tactieken en strategieën.
 • Lifetime Toegang tot de Digital Agency Mastermind: Dit is een besloten Facebook groep met Agency Masterclass studenten en de coaches. Hier delen Jia en Mitchell waardevolle en exclusieve tips en informatie. Ook kun je er vragen stellen of verhalen en resultaten lezen van gelijkgestemde mensen.
 • 30 Dagen Klanten Challenge: Zonder klanten geen succesvolle SMMA. Tijdens deze challenge leer je binnen 30 dagen de eerste betalende klanten binnen te halen.
 • Het Perfecte Sales Script: Dit is een blueprint van wat je wel en niet moet zeggen tijdens een verkoopgesprek. Deze scripts zijn volledig doorontwikkeld en hebben hun succes bewezen.
 • Inschrijving Checklist: Om een SMMA te runnen moet je het bedrijf inschrijven bij de Kamer van Koophandel (NL) of Ondernemersloket (BE). De inschrijving checklist behandeld, zowel voor de KvK als voor het Ondernemersloket, precies hoe dat werkt.
inhoud-Agency-Masterclass-mitchell

Kortom; De Agency Masterclass is een bomvol pakket waarin je alles leert voor het opzetten en runnen van SMMA.

Onze Agency Masterclass Review + Ervaring

Voordat we deze review schreven hebben we het product van Mitchell Weijerman aanschaft. Hieronder lees je onze review en ervaringen met de Agency Masterclass. Direct na de aanschaf ontvang je de inloggegevens. Hiermee kun je inloggen in het ledengedeelte, waar je alle content kunt bekijken en downloaden.

Allereerst hebben we het ledengedeelte verkent en enkele fragmenten van video’s bekeken.  Eén ding viel direct op: Mitchell Weijerman en zijn team hebben veel aandacht gestoken in de cursus. Met de lay-out van de cursus zit het wel goed. Maar hoe zit het met de inhoud?

Eerder in deze review gaven we aan dat de videotraining uit 44 video’s bestaat. Dit is al vrij uitgebreid. Daar komt nog bij dat de video’s redelijk lang zijn. Dit betekent dat er mega veel video-uren in de Agency Masterclass zitten.

social-media-agency-masterclass-ervaringen

De kwaliteit van de inhoud van de video’s is boven onze verwachting. Er zit een duidelijke structuur in, Mitchell vertelt alles duidelijk en de video’s zijn van HD kwaliteit. Dat maakt het kijken erg prettig. Persoonlijk vind ik het handig dat je de afspeelsnelheid van de video’s kunt wijzigen.

De extra’s die je bij de cursus krijgt zijn erg waardevol. Deze toevoegingen maken de training compleet. Neem bijvoorbeeld de wekelijkse coaching; zonder deze extra kan je ook starten met de videotraining. Waarschijnlijk loop je tegen dingen aan en blijf je zitten met vragen. Het is dan erg handig dat je deze vragen kunt stellen, zodat je weer verder kunt. Ook helpt het enorm om je motivatie vast te houden.

Kortom; Wij zijn erg goed te spreken over de kwaliteit van de videocursus.

Niet ons verdienmodel

Wij zijn tot de conclusie gekomen dat een Social Media Marketing Agency niet ons ideale verdienmodel is. Dit baseren we vooral op het feit dat je actief verkoopgesprekken moet voeren met klanten.

Hier voelen we ons niet zo prettig bij. Al moet ik zeggen dat de scripts en tips in de cursus enorm geholpen hebben om betere verkoopgesprekken te voeren. En daar meer vertrouwen in te krijgen.

Online verdienmodellen waar wij ons prettiger bij voelen zijn:

Dit wil niet zeggen dat de Agency Masterclass niet geschikt is voor jou. Sterker nog, als je een sociaal iemand bent die graag met mensen werkt is de Agency Masterclass beter geschikt voor jou dan bovengenoemde opties.

Bij de bovengenoemde 3 opties kom je niet 1-op-1 in gesprek met klanten. Bij het onderhandelen met klanten voor je SMMA doe je dat wel. Veel mensen halen daar juist voldoening uit.

Ervaringen met Agency Masterclass

Naast onze eigen ervaringen met de Masterclass van Mitchell Weijerman delen we ook die van anderen. Hieronder lees je enkele van de vele Agency Masterclass recensies die online te vinden zijn.

“Als ik één ding in mijn leven heb geleerd, is dat het leren adverteren een mega belangrijke skill is. Als jij weet hoe je succesvol, en winstgevende, advertenties opzet, hoef je je nooit in je leven meer zorgen te maken over geld. […] Ik ben dan ook zeer te spreken over de Agency Masterclass, en kan het iedereen van harte aanraden.

Jacko Meijaard – InternetSuccesGids.nl

“De conclusie van deze uitgebreide review is toch wel dat dit de ultieme training is voor particulieren en ondernemers die een eigen socialmedia agency willen starten. De training is de meest uitgebreide training die we tot nu toe zijn tegen gekomen en bied je een ware videobibliotheek aan materiaal die er op ten duur voor gaan zorgen dat je een ware expert word in het begeleiden van ondernemers op socialmedia”

Reviewer – Webwinkelreviews.nl

Dit zijn slechts enkele van de vele reviews die op het internet te vinden zijn. Vele van de online Agency Masterclass recensies zijn erg positief. Een enkeling is minder goed te spreken. Vaak blijkt de reden hiervan dat ze een verkeerde verwachting hadden van de cursus.

Resultaten van Mitchells studenten

De ervaringen en reviews van anderen zijn leuk, maar uiteindelijk draait het allemaal om keiharde resultaten. Dat laat zien of de methode van Mitchell werkt, of dat hij een oplichter is die veel beloofd maar niet levert.

Wij doken daarom het internet op en zochten naar mensen die hun resultaten deelden. Hieronder lees je enkele resultaten met de Unstopabble Agency Masterclass:

 • Melvin haalt op zijn eerste dag direct een klant binnen die hem 750 euro per maand betaald en 5 potentiele klanten die hem mogelijk hetzelfde gaan betalen.
 • Sanne is parttime gestart met haar SMMA, en draait nu maandelijks 4K omzet dankzij 5 klanten. Haar baan is inmiddels opgezegd.
 • Saskia, een moeder van 7 kinderen, heeft haar eerste klant in de tweede maand. Ze volgt de cursus parttime, vandaar dat het resultaat wat langer op zich heeft laten wachten. Maar Saskia geeft niet op en zet door, mede dankzij de ondersteuning van Mitchell.
 • Mika zet zijn eerste Facebook advertentie online en dezelfde dag haalt hij daardoor 3 klanten binnen. 3 klanten is goed voor minimaal 3.000 euro omzet per maand.
 • Quiten is 1 maand geleden gestart met de cursus. Ondanks dat hij nog maar 19 jaar is haalt hij direct zijn eerste klant binnen die goed is voor 2K omzet per maand. Inmiddels heeft hij zijn eigen kantoor op het Leidseplein.

Dit zijn mooie resultaten die deze mensen behaald hebben. Maar het zijn zeker geen uitzonderlijke resultaten. Als jij actief aan de slag gaat met de Agency Masterclass, al is het maar 1 uurtje per dag, ga jij dezelfde resultaten behalen.

Prijs van de Masterclass

De prijs van de Agency Masterclass is 997 euro inclusief BTW bij een eenmalige betaling. Het gedeelte BTW, 173 euro, kun je terugvragen van de Belastingdienst. Hoe je dit doet legt Mitchell je precies uit in de videocursus.

In termijnen betalen is ook mogelijk. Je kunt betalen in 2 termijnen van 597 euro. In totaal betaal je dan 1.194 euro. Het is dus goedkoper om de cursus als eenmalige betaling te voldoen.

Of je de prijs te hoog vindt is aan jou. Besef goed, een opleiding op school kost meer geld. En waarschijnlijk leert een opleiding je niet hoe je geld kunt verdienen met een eigen SMMA.

Zie de aanschafprijs daarom als investering die je in jezelf doet. Als je actief met de Agency Masterclass aan de slag gaat betaalt het zichzelf terug.  

Conclusie: Agency Masterclass Kopen of niet?

In deze Unstopabble Agency Masterclass review heb je gelezen dat wij zeer goed te spreken zijn over de kwaliteit van de cursus. Zoals we aangaven is het niet ons ideale verdienmodel, maar dat doet niets af aan de kwaliteit van de cursus.

De videotraining van zit goed in elkaar en leert je alles wat je moet weten voor het opzetten en runnen van je eigen Social Media Marketing Agency. Mitchell Weijerman is een deskundig persoon en legt de informatie haarfijn uit.

Dankzij deze informatie kun je enorm veel geld verdienen via het internet. De resultaten en ervaringen van studenten bewijzen dit. De sky is werkelijk the limit.

Wil je een eigen SMMA opzetten en runnen? Dan raden wij de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman van harte aan. Het is een zeer complete cursus. 

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen