Baby Slaap Geheimen review? Mijn uitgebreide ervaring
08 augustus 2020 

Baby Slaap Geheimen review? Mijn uitgebreide ervaring

Sommige kersverse ouders komen bedrogen uit; het krijgen van een kind lijkt onwijs leuk, maar kan in de praktijk fors tegenvallen. Dat is uiteraard ietwat overdreven, aangezien dit met name in de eerste weken/maanden het geval is. In die maanden slaapt een baby namelijk niet altijd even goed door, waardoor de kersverse ouders ook niet de gewenste nachtrust krijgen.

Enkele jaren terug kwam ik er achter wat slaaptekort met een persoon kan doen. Door een samenloop van omstandigheden was ik niet in staat om lange nachten te slapen, waarna ik al snel geestelijke- en lichamelijke klachten kreeg. Ik werd bijvoorbeeld snel geïrriteerd, mijn weerstand was laag en ik kreeg her en der ook pijn in mijn lichaam.

Destijds besefte ik me dat dit voor kersverse ouders ook voor de nodige problemen kan zorgen. Een baby slaapt immers niet direct op de gewenste manier door, waardoor je als kersverse ouder ook met het nodige slaaptekort te maken krijgt. Om alle kersverse ouders te helpen, heb ik het boek ‘Baby Slaap Geheimen’ van A tot Z doorgenomen.

Ik wil niet direct mijn kennis met jou in deze Baby Slaap Geheimen review delen, maar ik wil wél uitgebreid bespreken wat je zoal van dit boek kunt verwachten. Na het lezen van deze review kan je direct voor jezelf bepalen of dit boek mogelijk iets voor jou is.

UPDATE 2022: Helaas is Baby Slaap geheimen niet meer beschikbaar. Een goed alternatief is de Slaapgids van Numsy. 

Baby Slaap Geheimen in vogelvlucht

Het boek ‘Baby Slaap Geheimen’ is volgens de schrijver niet zomaar een boek. Nee, het is een boek waarin uitgebreide methodes besproken worden. Een methode waarmee het voor elke ouder mogelijk zou moeten zijn om van een goede nachtrust te genieten. Als jouw kleine wonder van een goede nachtrust geniet, geniet jij immers zelf ook van een goede nachtrust. De schrijver van het boek Baby Slaap Geheimen geeft aan dat dít absoluut gaat lukken dankzij de methodes uit dit boek.

Nadat je dit e-book aangeschaft hebt, krijg je direct toegang tot dit digitale boek. Als je vervolgens het boek virtueel openslaat, zie je direct een uitgebreide inhoudsopgave naar voren komen. In deze inhoudsopgave staan alle hoofdstukken op een rijtje opgesomd.

Om jou een duidelijke indruk van dit boek te kunnen geven, heb ik besloten om deze hoofdstukken even op een rijtje te zetten:

 1. Rust, regelmaat en eenduidigheid voor je baby
 2. Het belang van dutjes overdag
 3. Het creëren van een optimale slaapomgeving voor je baby
 4. Gouden slaaptips om je baby door te laten slapen
 5. Zo zorg je ervoor dat je zelf goed door slaapt
 6. Effectieve ontspanningsoefeningen
 7. Over huilen
 8. Het verbannen van hulpmiddelen
 9. Een effectieve aanpak voor je baby (3 tot 12 maanden)
 10. De eerste drie nachten in het kamertje blijven
 11. Alleen in het kamertje in slaap vallen
 12. Tips om van het slapen een succes te maken
 13. Je baby in jullie bed laten slapen
 14. Een effectieve aanpak voor je peter (vanaf 1 jaar)
 15. De in de kamer blijven methode
 16. De alleen laten slapen methode

Deze lijst met hoofdstukken geeft in mijn ogen direct aan wat dit boek te bieden. Allereerst dat het boek onwijs uitgebreid opgebouwd is; 16 hoofdstukken zijn immers niet mals. Daarnaast is het ook zo dat dit boek niet alleen maar droge informatie bevat. Nee, in dit boek worden meerdere methodes besproken, waarmee je jouw baby op de gewenste manier door kunt laten slapen.

Iets wat mij ook aanspreekt, is de variëteit in dit boek. Daarmee bedoel ik dat de focus niet alleen ligt op het slaapgedrag van de baby, maar ook op het slaapgedrag van de ouders zelf. Om het helemaal compleet te maken, ligt de focus óók nog op de activiteiten overdag en ’s avonds. Dat is bijvoorbeeld het geval bij hoofdstuk ‘Het belang van dutjes overdag’.

Annelot Hofstede

Toen ik voor het eerst met dit boek in aanraking kwam, was ik uitermate nieuwsgierig naar de schrijver van dit boek. Wie had dit boek geschreven? Wie heeft de unieke methodes ontworpen? En op basis van welke beweegredenen is dit boek geschreven?

Al snel kwam ik uit op de naam van de schrijver; Annelot Hofstede. Zij geeft aan dat zij zelf een kersverse ouder had en dat haar baby behoorlijk veel slaapproblemen had. Hierdoor kwamen zowel Annelot als haar partner ook in de problemen; dit was voor haar direct reden om zélf een unieke methode te gaan ontwikkelen.

annelot-hofstede-ervaring

Annelot Hofstede

Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat Annelot meerdere methodes heeft weten te ontwikkelen. Daarmee is Annelot eigenlijk uitgegroeid van een ‘normale’ moeder tot een goeroe op het gebied van het slaapgedrag van baby’s. De reden waarom Annelot überhaupt dit boek ging schrijven? Die reden is terug te vinden in het feit dat ze graag andere kersverse ouders wil helpen. Zij weet immers uit eerste hand hoe vervelend het is als je een baby hebt die niet op de gewenste manier doorslaapt.

In mijn ogen is Annelot Hofstede de juiste persoon om een dergelijk boek te schrijven. Zij weet uit eigen ervaring hoe het is om een baby te hebben die niet op de gewenste manier doorslaapt. Nadat zij op het internet zelf geen passende oplossing kon vinden, is ze zelf maar aan de slag gegaan. Dat heeft bijzonder goed uitgepakt, gezien de populariteit van het boek ‘Baby Slaap Geheimen’ en de positieve reacties op dit boek.

Inhoud Baby Slaap Geheimen

Als je dit boek aanschaft, krijg je níet alleen dit boek geleverd. Nee, Annelot heeft ervoor gekozen om meerdere bonussen gratis mee te leveren:

 • Een complete handleiding voor middagdutjes
 • Voorlees verhaaltjes
 • Je kindje zindelijk in 3 dagen
 • 65 kinderliedjes
 • Een e-book met baby recepten
 • 3 bonus slaap programma’s

inhoud-baby-slaap-geheimen

Een overzicht van alle bonussen

Dankzij deze bonussen krijg je eigenlijk nog meer waar voor je geld. Deze bonussen vormen in mijn ogen in ieder geval een prima aanvulling op het boek ‘Baby Slaap Geheimen’.

Voor wie is Baby Slaap Geheimen geschikt?

Heb jij een baby die niet elke nacht even goed doorslaapt? Of mag je binnenkort je (eerste) baby verwelkomen? In beide gevallen is dit boek voor je op het lijf geschreven.

Enerzijds richt Annelot Hofstede zich met dit boek op kersverse ouders die de slaapproblemen al op dit moment ervaren. Anderzijds richt dit boek zich ook op ouders die zich perfect voor willen bereiden. Als je een baby krijgt, gaat jouw leven immers fors veranderen; dankzij dit boek kan je je in ieder geval alvast goed voorbereiden op het slaapgedrag van jouw toekomstige baby!

Mijn Baby Slaap Geheimen review + ervaring

Nadat ik dit boek doorgenomen had, was ik een beetje sprakeloos. In mijn ogen weet Annelot Hofstede namelijk précies de spijker op de kop te slaan. Het boek bevat onwijs veel waardevolle informatie én verschillende methodes die zich door de jaren heen bewezen hebben.

Als ik eerlijk mag zijn, zou dit boek eigenlijk ‘verplicht’ moeten zijn voor alle kersverse ouders. Met dit boek krijg je namelijk niet alleen de juiste handvatten aangereikt om het slaapgedrag van jouw baby te verbeteren, maar óók belangrijke achtergrondinformatie waardoor je de gehele situatie beter gaat begrijpen. Het is namelijk niet zo dat jouw baby voor de lol de hele nacht ligt te huilen.

Al met al ben ik zeer te spreken over dit boek, en raad ik het nieuwe en toekomstige ouders van harte aan.

Ervaringen van anderen

Zijn andere lezers net zo positief over het boek Baby Slaap Geheimen als dat ik ben? Een snelle zoektocht op het internet leert mij dat inderdaad behoorlijk veel lezers uitermate positief over dit boek zijn. Om je een indruk van deze beoordelingen te geven, heb ik er twee beoordelingen tussenuit gepikt.

De onderstaande beoordelingen laten in mijn ogen duidelijk zien wat de kracht van het boek Baby Slaap Geheimen is:

baby-slaap-geheimen-ervaringen

De prijs

Wil jij ook graag optimaal genieten van de eerste levensweken en –maanden van jouw baby? Dan is het wenselijk dat zowel jijzelf als jouw baby het juiste slaappatroon te pakken krijgt; dat is mogelijk met het boek Baby Slaap Geheimen.

Maar, wat moet je nou voor dit boek, inclusief alle bonussen, betalen? Je betaalt een bedrag van slechts 27 euro voor dit boek. Daarvoor krijg je dus alle bonussen – zie hierboven – gratis meegeleverd. Dat klinkt als het koopje van de eeuw, niet waar?

Heb ik garantie?

Annelot Hofstede biedt ook nog een 100% tevredenheidsgarantie aan. Als je niet tevreden met dit boek bent, kan je dat binnen 90 dagen aan Annelot laten weten. Dat is een gigantisch lange periode, en laat zien dat Annelot volledig achter haar product staat.

garantie-annelot

Ben je niet tevreden? Dan krijg je het gehele aankoopbedrag retour. Hierdoor loop je geen enkel risico.

Conclusie: gebruik maken van het boek Baby Slaap Geheimen?

In deze review heb je her en der al kunnen lezen dat ik onwijs positief over dit boek ben. Wat mij betreft heeft Annelot perfect werk afgeleverd met het boek; de inhoud klopt, de methodes hebben zich bewezen én je krijgt ook nog eens verschillende handige bonussen meegeleverd.

Dit alles krijg je voor een bedrag van slechts 27 euro, waarbij je ook nog eens gebruik kunt maken van de 100% tevredenheidsgarantie. De prijs/ kwaliteit verhouding van Baby Slaap Geheimen is dik in orde.

Onder aan de streep kan ik je maar één ding aanraden: schaf dit boek zo snel mogelijk aan en ga op de juiste manier aan de slag met het verbeteren van het slaappatroon van jouw baby!

UPDATE 2022: Helaas is Baby Slaap geheimen niet meer beschikbaar. Een goed alternatief is de Slaapgids van Numsy.

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen