Review: Hoe Goed Is Beagle Geheimen (Frans de Vries)?
01 april 2020 
in Dieren

Review: Hoe Goed Is Beagle Geheimen (Frans de Vries)?

Ben je opzoek naar een Beagle Geheimen review en ervaringen? Waarschijnlijk wel. Je bent het ebook van Frans de Vries tegengekomen en het trekt je aandacht. Via het internet ben je opzoek gegaan naar Beagle Geheimen reviews, ervaringen en meningen.

Zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen. Je overweegt om het Beagle Geheimen boek aan te schaffen, maar zit nog met een boel vragen.

Vragen zoals: Is Frans de Vries te vertrouwen? Wat vinden anderen van Beagle Geheimen? Hoe goed is het ebook? Krijg ik garantie op mijn aankoop?

Deze en andere vragen ga ik in deze review beantwoorden. Lees snel verder.

Beagle pups

Beagles zijn gefokt voor de jacht op kleinwild. Denk aan konijnen en dassen. De honden moeten het wild opsporen. Als ze het kleinwild omsingeld hebben dan blijven ze erbij staan en luid blaffen. Zodoende kan de jager zijn vangst ophalen.

Het blaffen zit dus van nature in de honden. Tegenwoordig is het Engelse hondenras populair als gezinshond, waar het blaffen niet gewenst is. Met de juiste training lukt het om het blaffen af te leren. Hiervoor is een consequente training nodig van pup af aan.

Daarnaast zijn er nog een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij het opvoeden en trainen van een Beagle, namelijk:

 • Het zijn actieve honden die regelmatig naar buiten moeten om zich uit te leven.
 • Beagles kunnen slecht alleen zijn. Leer je pup stapsgewijs om alleen te zijn. Als je dit niet doet kan het hondje veel schade aanrichten als er niemand thuis is.  
 • Het Engelse hondenras heeft een zeer goede neus. Ze worden daarom veel ingezet bij de Douane als speurhond. Dankzij deze goede neus en het jachtinstinct willen de honden een interessante geur volgen. Wees vanaf dag 1 consequent en strikt met het laten komen van de hond op commando.  
 • Beagles zijn echte jachthonden, en gaan daarom niet goed samen met katten of andere kleine huisdieren. Laat de hond langzaam ‘vrienden worden’ met de kat.
 • De honden hebben aanleg voor overgewicht. Een te dikke Beagle wordt sloom en humeurig. De juiste voeding en verzorging zijn cruciaal voor Beagle pups.
 • Een Beagle zindelijk maken kost wat moeite. Met de juiste methode moet het lukken.
 • De honden kunnen druk en opspringerig zijn tegen gasten. Dit kun je ze afleren.
 • Beagles zijn intelligente honden. Steeds dezelfde training gaat ze vervelen. Kom daarom met afwisselende oefeningen en trainingen.

Een goede opvoeding en training is daarom cruciaal voor Beagles. Gaat het Beagle Geheimen ebook van Frans de Vries je daarbij helpen?

Beagle Geheimen review in vogelvlucht

Beagle Geheimen is een ebook van 219 pagina’s over het opvoeden, trainen en verzorgen van Beagle honden. Dat betekent dat het boek alleen digitaal in PDF formaat verkrijgbaar is.

Zoals je hierboven gelezen hebt heeft een Beagle een consequente en degelijke opvoeding nodig. Anders kan het hondje probleem gedrag gaan vertonen. Het Beagle Geheimen gaat je daarbij helpen met de volgende onderwerpen:

 • Geschiedenis en uiterlijk van een Beagle
 • Karakter van de hond en waarom deze wel of juist niet bij je past
 • Alles wat je moet weten over het aanschaffen van een Beagle
 • Zindelijkheidstraining
 • Veel voorkomende gedragsproblemen oplossen
 • Opvoeding en beweging
 • Voeding en verzorging
 • Ziekten en plagen voorkomen en herkennen
 • Gezondheid van een oudere Beagle in stand houden

Het Beagle Geheimen boek behandelt van A tot Z wat je moet weten voor het houden van een Beagle. Van het selecteren van de juiste fokker tot het gezond houden van een oudere hond.

Frans de Vries

Frans de Vries is de auteur van het Beagle Geheimen boek. Tenminste, dat is wat we op de verkooppagina van het boek lezen. Op diezelfde pagina zien we een vage foto van een groep hondjes met een man ertussen.

frans-de-vries-vertrouwen

Of dat Frans is weten we niet. Als we via Google opzoek gaan naar Frans de Vries komen we verschillende Fransen tegen, namelijk:

 • Producer en programmeur Frans de Vries
 • Frans, een Econoom en hoogleraar aan de Handelshogeschool Rotterdam die in 1958 overleden is.
 • Barman Frans de Vries

Een profiel van Frans de Vries als Beagle trainer komen we niet tegen. Het kan natuurlijk zo zijn dat hij geen social media profielen heeft en daardoor niet vindbaar is. Maar dat is niet helemaal meer van deze tijd.   

Is Frans de Vries te vertrouwen?

Als iemand tegenwoordig niet of slecht vindbaar is op het internet rijst al snel de vraag of de persoon te vertrouwen is. Zo vraag jij jezelf vast ook af: “Is Frans de Vries te vertrouwen?”

Wij zijn op onderzoek uit gegaan en zijn meer over Frans te weten te komen. Dit is wat we gedaan hebben:

 • KvK gegevens gecheckt: Op de verkooppagina vinden we het KvK-nummer van Frans. Als we dat nummer natrekken komen we uit bij het bedrijf Blue Sky Marketing. Dat is een bekend bedrijf wat ook het Complete Handboek voor de Labrador verkoopt. De gegevens bij de Kamer van Koophandel kloppen en er zijn geen klachten van oplichting of andere duistere praktijken van het bedrijf bekend.  
 • Zijn product gekocht: We kochten het boek van Frans om de proef op de som te nemen. Direct na betaling worden we netjes doorgestuurd naar de downloadpagina waar we de beloofde ebooks kunnen downloaden. Per e-mail ontvangen we netjes een aankoopfactuur. Dit lijkt allemaal te kloppen.
 • Ervaringen van klanten gelezen: De ervaringen van klanten zeggen veel over de betrouwbaarheid van een verkoper. We hebben daarom meerdere ervaringen met het Beagle Geheimen boek gelezen. Hieruit blijken geen tekenen van oplichting, of andere zaken die Frans ontbetrouwbaar maken.

Op basis van ons onderzoek kunnen we concluderen dat Frans de Vries voor de volle 100% te vertrouwen is. Frans doet het erg goed, en heeft een succesvol product op de markt gezet.

Inhoud Beagle Geheimen boek

Eerder in deze Beagle Geheimen review heb je gelezen wat je gaat leren in het boek van Frans. Maar het Beagle Geheimen boek is niet het enige wat je krijgt na aanschaf. Naast het boek krijg je toegang tot 5 extra ebooks.

Dit is precies wat je krijgt na de aanschaf van Beagle Geheimen:

 • Het Beagle Geheimen boek: Zoals eerder in deze review benoemt is dit een 219 pagina’s tellend ebook voor het trainen en opvoeden van een Beagle pup.
 • Baas Over Je Eigen Beagle: Dit is een 27 pagina’s tellend ebook. Dit ebook is een handleiding om probleemgedrag bij je beagle op te lossen. Ondanks dat het Beagle Geheimen boek dit onderwerp ook behandelt, wordt het in dit extra ebook in meer detail besproken.
 • Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy: In dit 26 pagina’s grote ebook vind je extra informatie voor het opvoeden en trainen van je Beagle pup. Bijvoorbeeld het leren om langer alleen te zijn.
 • Honden Training Geheimen: Met 32 pagina’s is dit het meest uitgebreide ebook. In het ebook leer je trainingsmethoden die professionele hondentrainers toepassen, zoals de C.O.T.T. methode.
 • Je Beagle Laten Komen Op Commando: In dit ebook vind je 8 stappen om je Beagle te laten komen op commando. Het boekje bevat slecht 15 pagina’s en bevat geen informatie die niet in het Beagle Geheimen boek te vinden is. Het is in onze ogen een overbodig ebook, al staan de stappen makkelijk in een compact boekje bij elkaar.
 • Onaangekondigde bonus: Bij het downloaden van de ebooks weden we positief verrast toen we op de downloadpagina een 5e ebook aantroffen. Dit blijkt een onaangekondigde bonus te zijn van Frans. Zonder alles van deze bonus te verklappen kan ik zeggen dat het een ebook is met 101 tips voor een Beagle pup.
inhoud-beagle-geheimen-boek

Zoals je ziet is Beagle Geheimen een zeer compleet pakket voor het trainen, opvoeden en verzorgen van een Beagle.  

Onze Beagle Geheimen review + ervaring

Natuurlijk is deze review niet compleet zonder onze eigen Beagle Geheimen recensie en ervaring te delen. We schaftte het pakket van Frans de Vries aan en gingen er mee aan de slag. Hieronder lees je onze ervaringen.

Wat direct opvalt als we Beagle Geheimen downloaden en er doorheen scrollen is de minimalistische lay-out. Er staan weinig afbeeldingen in het ebook en de regelafstanden zijn wat groter. Elke pagina bevat een kleine koptekst en een paginanummer. That’s it.

Als we het boek gaan lezen merken we op dat deze minimalistische lay-out helemaal zo slecht nog niet is. Het zorgt voor weinig afleiding. Dit leest prettiger en sneller. De inhoud van het boek bestempelen wij als waardevol, interessant en praktisch.

Een minpuntje van het ebook is dat de inhoudsopgave niet klikbaar is. Bij sommige ebooks is dat wel waardoor het navigeren naar een hoofdstuk makkelijker is. Dat is bij Beagle Geheimen niet het geval.  

Kortom: Wij zijn goed te spreken over de lay-out en inhoud van het Beagle Geheimen ebook.

Ervaringen van anderen

Naast mij zijn er nog vele anderen die het Beagle Geheimen boek aangeschaft hebben. Via het internet delen deze klanten hun ervaringen en recensies over het boek. We hebben vele van deze recensies gelezen. Hieronder delen we er enkele met jou:

Tijdens onze zoektocht stuiten we op de Facebookpagina van Beaglevried. Deze pagina blijkt van Frans de Vries te zijn. Deze pagina heeft 4.295 likes en is 2 keer beoordeeld met 5 sterren.

facebook-recensie-beagle-geheimen-
 • Hondensnuffels.nl noemt Beagle Geheimen de beste beslissing.
ervaringen-hondensnuffels-met-boek-frans-de-vries

Een reviewer op de website VolgendeGeneratie.nl noemt Beagle Geheimen het beste ebook voor het opvoeden van Beagles.

recensie-volgendegeneratie

Zoals je kunt lezen zijn klanten in hun reviews en recensies zeer goed te spreken over het Beagle Geheimen boek van Frans de Vries. Dat vind ik niet gek. Frans heeft een goed boek op de markt gebracht wat erg waardevol is bij het opvoeden en trainen van een Beagle pup.

Wat is de prijs?

De prijs van het Beagle Geheimen ebook is € 37,-. Voor dat bedrag krijg je toegang tot het uitgebreide Beagle Geheimen boek inclusief de extra bonus ebooks.

Voor nog geen 4 tientjes krijg je toegang tot een compleet pakekt voor het opvoeden, trainen en verzorgen van je Beagle pup. Dit vinden wij een zeer schappelijke prijs.

Er zijn verschillende mogelijkheden tot betaling, namelijk:

 • iDEAL
 • iDEAL QR
 • Machtiging (eenmalig)
 • PayPal
 • Sofort
 • Bancontact

Direct na de betaling word je doorgestuurd naar een downloadpagina. Op die pagina kun je het Beagle Geheimen boek downloaden inclusief de extra ebooks. Binnen enkele minuten na betaling kun je dus al aan de slag.

Uitzonderlijke garantie

Bij aanschaf van het Beagle Geheimen ebook krijg je een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Met die garantie heb je 60 dagen bedenktijd. Als je bedenkt dat de wettelijke bedenktermijn 14 dagen is, dan is 60 dagen een uitzonderlijk lange garantietermijn.

Bevalt het product niet? Stuur Frans een e-mail met het verzoek om geld terug te storten. Binnen enkele werkdagen staat het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.

garantie-beagle-geheimen

Door deze garantie loop je geen enkel risico.

Conclusie: Beagle Geheimen Kopen?

Zoals je in deze Beagle Geheimen review hebt gelezen zijn wij erg goed te spreken over het product van Frans de Vries. Het Beagle boek inclusief bijbehorende ebooks is een zeer compleet pakket voor het trainen, opvoeden en verzorgen van je Beagle pup.

Voor nog geen 4 tientjes krijg je direct toegang tot Beagle Geheimen en de andere ebooks. Dit vinden wij een zeer schappelijke prijs. Het product heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

De lay-out van de ebooks is weliswaar minimalistisch, maar dit zorgt voor weinig afleiding. Van de inhoud worden we erg enthousiast. De informatie en tips in Beagle Geheimen zijn praktisch, waardevol en interessant.

Sta je op het punt om een Beagle pup aan te schaffen of heb je dat onlangs gedaan? Dan raden wij Beagle Geheimen van Frans de Vries van harte aan.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen