Review over Bitcoin Basics & Cryptocurrencies Cursus
25 november 2021 

Review over Bitcoin Basics & Cryptocurrencies Cursus

Cryptocurrency is tegenwoordig ongekend populair. Wil jij zelf ook in de cryptocurrencies gaan investeren? En wil je daarbij een mooi rendement gaan draaien? Dan ben je eigenlijk ‘genoodzaakt’ om een cursus te volgen. Alléén als je over de juiste kennis beschikt, ben je namelijk in staat om de juiste trades te plaatsen.

Iets waar de Bitcoin Basics & Cryptocurrencies Cursus je mogelijk bij kan helpen. In deze Bitcoin Basics & Cryptocurrencies Cursus review vertel ik je graag alles over deze cursus.

Op voorhand kan ik je één ding verklappen: dit is één van de meest interessante cryptocursussen. Iets wat te danken is aan de ontwikkelaar, maar ook aan bijvoorbeeld de bonussen. Over de ontwikkelaar, over de bonussen, over de inhoud van de cursus én over het prijskaartje vind je meer in deze review.

De Bitcoin Basics & Cryptocurrencies Cursus in vogelvlucht

Heb je nog nooit eerder geïnvesteerd in cryptocurrency? Dan is het zaak dat je eerst alle benodigde kennis op gaat doen. Alléén als je over de juiste kennis beschikt, snap je namelijk deze interessante doch complexe wereld. Dáárdoor ben je in staat om ook daadwerkelijk geld te gaan verdienen.

De Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus is een cursus die zich volledig op beginners richt. Met deze cursus ga je eigenlijk op een laagdrempelige manier kennis maken met dit nieuwe geld. Je gaat leren wat cryptocurrency precies is, wat de blockchain technologie inhoudt én hoe je hier überhaupt geld mee kunt verdienen.

Eigenlijk kun je de Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus dus echt als een beginnerscursus zien. Wil je graag vervolgens nóg meer leren over cryptocurrency? Dan kun je ook de Cursus Traden met behulp van Technische Analyse van dezelfde ontwikkelaar volgen. Wil je graag beide cursussen volgen? Daarvoor verwijs ik je graag naar mijn Crypto en Trading Academy review!

Wie heeft de Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus ontwikkeld?

Deze cursus is ontwikkeld door mevrouw Madelon Vos. In de wereld van cryptocurrency is zij eigenlijk uitgegroeid tot een bekende Nederlander. Dit komt onder meer doordat zij echt heel veel kennis heeft. Bovendien heeft Madelon Vos vrij veel ervaring; ze is al sinds 2013 bezig met het handelen in cryptocurrency.

Dit heeft haar zeker geen windeieren opgelegd. Nee, Madelon Vos heeft door de jaren heen hier veel geld mee weten te verdienen. Zij wil graag dat jij ook die kans krijgt; zij heeft daarom besloten om al haar kennis te delen.

Dit doet ze niet alleen met deze cursus, maar ook met bijvoorbeeld gratis cursussen. Je kunt bijvoorbeeld de gratis Bitcoin cursus volgen of de gratis cursus Technische analyse.

Tevens is Madelon Vos ongekend populair op social media. Haar YouTube kanaal heeft bijvoorbeeld al meer dan 75.000 abonnees. Ook is Madelon Vos actief op Instagram; via dit social media kanaal deelt zij graag allerlei belangrijke berichten met betrekking tot cryptocurrency.


Al met al is Madelon Vos een ware vakvrouw. Daar blijft het echter niet bij. Nee, Madelons Vos is ook bijzonder sympathiek. Verder vind ik haar een pure inspiratiebron. Ze is nog niet al te oud, maar heeft haar zaakjes perfect op orde. Met alle dank aan haar kennis omtrent cryptocurrency. Het feit dat zij díe kennis nu wil delen, vind ik echt bewonderenswaardig.

Is Madelon Vos betrouwbaar?

Ja, Madelons Vos is absoluut betrouwbaar. Ze heeft een prachtig bedrijf opgebouwd en is erg vakkundig. Deze vakkennis combineert ze ook nog eens met haar sympathieke karakter.

Overigens heeft ze ook al een heel team van specialisten om zich heen weten te verzamelen. Madelons Vos én haar bedrijf zijn echt voor de volle 100% te vertrouwen.

Inhoud van de Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus

Zoals ik eerder in deze Bitcoin Basics & Cryptocurrencies review aangaf, is dit een cursus voor beginners. Dat blijkt ook uit de opbouw van deze cursus. In deze cursus ga je bijvoorbeeld antwoord op de volgende vragen krijgen:

 • Hoe kun je geld verdienen met bitcoin en andere cryptocurrencies?
 • Is bitcoin in zijn algemeenheid een verstandige investering?
 • Wat is precies het nut van e bitcoin, crypto en blockchain?
 • Hoe kun je bitcoin en andere cryptocurrencies veilig bewaren?
 • Hoe kun je op de best mogelijke manier starten met bitcoin en cryptocurrencies?

Op deze vragen ga je een antwoord vinden in deze Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus. Madelon Vos heeft ervoor gekozen om alle informatie over 15 lessen te verspreiden. Al deze lessen zijn in de vorm van een video opgebouwd. In mijn ogen zorgt juist dát voor een interactieve en leuke cursus.

bitcoin-basics-cursus-madelon-vos-review

Bovendien is het mogelijk om deze cursus op je eigen tempo te volgen. Wil je graag een bepaalde les nog ééns volgen? Geen probleem. Je bepaalt volledig zelf wanneer je welke les gaat volgen. Voor het overzicht heb ik de verschillende modules even voor je op een rijtje gezet:

 • Module 1: Introductie
 • Module 2: Bitcoin en cryptocurrencies
 • Module 3: Hoe werkt een bitcoin transactie?
 • Module 4: Hoe werkt mining?
 • Module 5: Geld verdienen met bitcoin en cryptocurrencies
 • Module 6: Investeren en afsluiting

Heb je deze modules afgerond? Dan beschikt je in principe over alle basiskennis omtrent bitcoin. Mocht je nóg meer kennis op willen doen, kun je de Technische Analyse cursus van Madelon Vos gaan volgen. Die cursus is eigenlijk een aanvulling op deze Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus.

Bonussen bij de Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus

Spreekt de Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus je aan? En wil je deze cursus graag gaan volgen? Dan heb ik nog meer goed nieuws voor je. Als je je voor deze cursus aanmeldt, krijg je namelijk ook direct meerdere bonussen meegeleverd:

 • Levenslange toegang. In mijn ogen is het een bonus dat je levenslange toegang tot deze cursus hebt. Ook van toekomstige updates blijf je zodoende op de hoogte.
 • 30 dagen toegang tot de MoneyTalks Community. Ook geeft Madelon Vos je 30 dagen lang gratis toegang tot de MoneyTalks Community. Dit is haar eigen community waarin alles draait om geld verdienen, passief inkomen opbouwen en toewerken naar financiële vrijheid.

Wat ik van deze bonussen vind? In mijn ogen zijn deze bonussen een perfecte aanvulling op de Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus. De bonussen voegen in ieder geval nóg meer waarde toe. Wat wens je nog meer?

Mijn Bitcoin Basics & Cryptocurrencies review + ervaringen

Recentelijk heb ik het genoegen gehad om de Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus volledig zelf uit te mogen porberen. Nadat ik de eerste les had gevolgd, wist ik al genoeg; deze cursus heeft echt heel veel te bieden.

Gaandeweg het volgen van de cursus werd ik alleen maar enthousiaster. Niet alleen van de cursus zelf, maar ook van Madelon Vos. In mijn ogen is zij echt de aangewezen persoon om een dergelijke cursus te ontwikkelen. Ook over de bonussen ben ik erg tevreden.

Al met al kan ik het volgende stellen: de Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus is ideaal voor beginnende crypto-beleggers!

Ervaringen van anderen

Zoals je in deze Bitcoin Basics & Cryptocurrencies review hebt kunnen lezen, ben ik enthousiast. Heel enthousiast zelfs. Geldt dat ook voor andere mensen die deze cursus gevolgd hebben? Ja, absoluut. Op het internet ben ik namelijk eigenlijk alleen maar positieve beoordelingen tegengekomen.

Onder meer de volgende beoordelingen vind ik veelzeggend voor deze cursus:

ervaringen-bitcoin-cursus-cryptocurrencies

Wil je meer weten over de beoordelingen van andere gebruikers? Check dan deze pagina.

De prijs van de Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus

Wil jij je mogelijk voor de Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus aan gaan melden? Dan wil je ongetwijfeld weten wat je precies voor deze cursus moet betalen. Nou, ik heb goed nieuws voor je. Het prijskaartje van deze cursus valt mij namelijk heel erg mee.

Voor deze cursus betaal je eenmalig een bedrag van 249,95 euro. Nadat je dit bedrag betaald hebt, krijg je direct online toegang tot de videocursus. Ook krijg je toegang tot alle bonussen.

Bovendien behoud je levenslang jouw toegang tot de Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus. Ook in de toekomst kun je dus nog eens lessen terugkijken, mocht je daar behoefte aan hebben.

Korting voor de lezers van Reviewhuis.nl

Met Madelon Vos heb ik de afspraak gemaakt dat ik lezers van Reviewhuis.nl exclusief een korting mag geven van 10%! Hoe pak je deze korting? Volg het stappenplan hieronder:

 1. Ga naar de website van Madelon (https://madelonvos.nl/bitcoin-basics/)
 2. Klik op de gele button met de tekst “GA DIRECT AAN DE SLAG”
 3. Vul je gegevens in op de betaalpagina
 4. Klik op de link "Heb je een kortingscode?" (bijna onderaan op de pagina bij het totaalbedrag)
 5. Voer de volgende kortingscode in: “korting10”
 6. Druk op enter of het vinkje wat erachter staat
 7. De korting wordt van het totaalbedrag afgehaald (zie hieronder).
kortingscode-bitcoin-cursus-madelon-vos

Garantie

Op de website van Madelon Vos valt niks te lezen over een garantie. Ze is echter wettelijk verplicht om een garantieperiode van 14 dagen aan te bieden.

Aangezien ik Madelon Vos ondertussen ken, weet ik zeker dat zij zich netjes aan deze bedenktermijn houdt.

Conclusie: aanmelden voor de Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus of niet?

Aan het einde van deze Bitcoin Basics & Cryptocurrencies review kan ik maar één ding concluderen: deze cursus is geweldig. Zeker voor beginners is dit de beste cryptocurrency cursus die je kunt gaan volgen. De cursus is uitgebreid, is leuk om te volgen en wordt ook nog eens met meerdere bonussen aangevuld.

Uiteraard ben ik ook over Madelon Vos erg te spreken. Zij is vakkundig, sympathiek en doet er alles aan om andere mensen te helpen. Bovendien doet zij dit op een oprechte manier met haar team. Als je met bijvoorbeeld een vraag zit, wordt hier uitgebreid op ingegaan door Madelons of haar team. Al met al kan ik je dus zéker aanraden om de Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus te volgen!

Ga DIRECT Aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen