Blauwdruk van het Mannenbrein Review? Let op!
20 februari 2021 

Blauwdruk van het Mannenbrein Review? Let op!

Merk je dat je niet de diepe connectie met mannen weet te creëren? Heb je bijvoorbeeld regelmatig last van mannen die opeens niks meer van zich laten horen? Of lukt het je maar niet om de volgende stap met een leuke man te zetten? Overweeg je de Blauwdruk van het Mannenbrein te kopen?

Dan is het goed om te weten dat de reden hiervoor niet altijd bij jezelf te vinden is. Sterker nog; in veel gevallen is de oorzaak hiervoor terug te vinden bij de man zelf. Voor jou, als vrouw zijnde, kan dit echter erg vervelend zijn. Je hoeft in ieder geval niet aan jezelf te twijfelen!

Om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen, kan het interessant zijn om eens in het brein van mannen te duiken. Als je weet wat zich allemaal in het brein van een man afspeelt, kun je hier ook gerichter naar gaan handelen.

Met de Blauwdruk van het Mannenbrein videocursus kun je je echt compleet in het mannelijk brein gaan verdiepen. Maar, is deze videocursus ook aan te raden? Dat is dé vraag die centraal staat in deze Blauwdruk van het Mannenbrein review.

De Blauwdruk van het Mannenbrein in vogelvlucht

Zodra je op de website van deze Blauwdruk een kijkje neemt, zie je direct de volgende zin naar voren komen:

“Ontdek de 7 dingen die mannen diep verlangen in een vrouw.”

Mathijs Dingjan

Met deze zin weet je eigenlijk direct waar het bij deze videocursus omdraait. Bij deze videocursus draait het om het gaan begrijpen van het mannenbrein, waardoor je gericht hier naar kunt handelen.

In deze uitgebreide videocursus vind je 7 geheimen over het brein van mannen. Zeven geheimen die stuk voor stuk voor elke vrouw van toegevoegde waarde zijn. Als je deze zeven geheimen eenmaal weet, kun je namelijk de leukste mannen aan gaan trekken. Dat is althans datgene wat de ontwikkelaars van deze blauwdruk laten blijken.

Al met al ga je in deze cursus het nodige leren:

  • De 7 zaken waar elke man naar verlangt. Als je ‘m deze 7 zaken kan bieden, blijft de man continu naar je verlangen. Je hoeft dus niet meer bang te zijn voor bijvoorbeeld een afwijzing of voor een man die je plots volledig negeert.
  • De redenen waarom een man afwijkend gedrag vertoont. Hierdoor ga je direct begrijpen waarom een man soms opeens niet meer reageert of zich kinderachtig gedraagt.
  • Je gaat leren hoe je ten opzichte van andere vrouwen op kunt vallen. Hiermee degradeer je deze vrouwen niet, maar je weet jezelf simpelweg aantrekkelijker te maken.
  • Je leert dat je in sommige situaties juist het tegenovergestelde moet gaan doen van datgene wat hij zegt dat hij wil

Wie heeft de Blauwdruk van het Mannenbrein ontwikkeld?

Deze videocursus klinkt op voorhand vrij interessant, nietwaar? De meeste van dit soort cursussen richten zich op de man, maar deze cursus richt zich echt volledig op de vrouw. Is deze cursus dan ook door een vrouw ontwikkeld? Of is de cursus juist door een man ontwikkeld? Ik ben op onderzoek uitgegaan!

Toen ik op de website van deze cursus een kijkje nam, werd het me niet direct duidelijk wie deze cursus nou ontwikkeld heeft. Toen ik verder via het internet op zoek ging, stuitte ik al snel op de naam Mathijs Dingjan. Hij is de ontwikkelaar van deze cursus, maar ook van een andere cursus (De man van je dromen krijgen en houden).

Met deze cursussen richt Mathijs zich dus volledig op vrouwen. Is dat een bewuste keuze? Ja, zeker. Mathijs is namelijk jarenlang werkzaam geweest als een datingcoach. Juist door zijn verleden weet hij als geen ander wat mannen willen, wat vrouwen willen, wat mannen aanbieden en wat vrouwen aanbieden.

mathijs dingjan blauwdruk mannenbrein

Door de jaren heen heeft Mathijs zich hierdoor weten te ontpoppen tot een mannenkenner én tot een vrouwenkenner.

Mannenbrein VOF

Al snel blijkt dat Mathijs Dingjan dit allemaal vrij serieus aanpakt. Hij heeft namelijk zijn eigen bedrijf ‘Mannenbrein V.O.F.’ opgericht; dit bedrijf is dan ook het bedrijf dat achter deze cursus zit.

Mocht je meer informatie over dit bedrijf op willen zoeken, is dat zeker mogelijk. Zo vind je op de website van de Blauwdruk van het Mannenbrein eigenlijk direct alle bedrijfsgegevens.

Al met al kan ik zeer tevreden zijn over Mathijs Dingjan. Hij heeft veel ervaring in de afgelopen jaren opgedaan, hij is vakkundig én hij wil nu graag nadere mensen helpen.

Met deze cursus helpt hij niet alleen vrouwen, maar ook mannen. Voor mannen is het namelijk ook ideaal dat vrouwen hun beter gaan begrijpen. Daarnaast ben ik ook te spreken over de transparantie van Mathijs Dingjan; hij is met afbeelding, naam en toenaam op het internet te vinden. Prima dus!

Inhoud van de Blauwdruk van het Mannenbrein

Wil jij graag meer te weten te komen over het brein van een man? Dan is de Blauwdruk van het Mannenbrein mogelijk een interessante cursus voor je. Deze cursus bestaat uit tal van video’s, waarin Mathijs je heel veel uit weet te leggen.

Heel veel over het gedrag van mannen, heel veel over het brein van mannen en heel veel over de manier hoe je hier op kunt anticiperen.

Deze volledige cursus bestaat in ieder geval uit video’s. Deze video’s zijn van een hoge kwaliteit en zijn hierdoor leuk om naar te kijken. Door naar deze video’s te kijken, weet je in ieder geval direct een hoop kennis op te doen. Kennis die je in de rest van jouw leven kunt gebruiken; daar ben ik persoonlijk van overtuigd.

inhoud cursus blauwdruk van het mannenbrein

Verder is het ook goed om te weten dat je de cursus op allerlei devices kunt volgen. Je kunt de cursus via jouw pc/laptop volgen, maar je kunt de cursus ook prima via jouw smartphone of tablet volgen. Het ligt er maar net aan wat jij prettig vindt en waar jouw persoonlijke voorkeur naar uit gaat.

Over de inhoud van de cursus kan ik in ieder geval kort zijn: echt veelbelovend! Ik wil niet te diep in detail treden, maar in de cursus vind je echt heel veel relevante en belangrijke informatie terug. Informatie waarmee je 7 dingen kunt ontdekken waar elke man naar verlangt. Echt elke man!

Bonussen

Bij de aanschaf van de Blauwdruk van het Mannenbrein krijg je niet alleen toegang tot de video’s. Mathijs biedt namelijk nog enkele interessante en waardevolle bonussen aan.

Dit is wat je extra krijgt:

  • Het stappenplan naar een succesvolle relatie
  • De hele cursus als audiobook

In mijn ogen zijn dit 2 zeer waardevolle extra’s die Mathijs toegevoegd heeft aan zijn Blaudruk van het Mannenbrein.

Voor wie is de Blauwdruk van het Mannenbrein geschikt?

Is het nu zo dat deze videocursus voor alle vrouwen geschikt is? Ja, dat is eigenlijk wel het geval. Alle vrouwen die moeite met het gedrag hebben, hebben wat mij betreft baat bij deze videocursus.

Bovendien is deze cursus zeer uitgebreid opgesteld, waardoor de kans héél groot is dat elke vrouw daadwerkelijk iets aan deze cursus heeft.

Wel is het mijn advies om je open te stellen voor deze cursus. Je moet echt open-minded aan deze cursus beginnen, zodat je echt goed kunt leren hoe het mannelijk brein nou precies functioneert.

Mijn Blauwdruk van het Mannenbrein review + ervaring

Zelf ben ik een man, waardoor ik op een andere manier naar deze videocursus kijk. Om je toch van een betrouwbare en relevante beoordeling te kunnen voorzien, heb ik meerdere vrouwen in mijn omgeving deze cursus laten volgen.

Eigenlijk alle vrouwen gaven aan dat deze cursus een daadwerkelijke meerwaarde biedt. Zo roemen de vrouwen uit mijn omgeving de inhoud van de cursus, maar ook zeker de manier waarop de cursus opgebouwd is.

Ook geven zij aan dat het ze het uniek vinden dat er een dergelijke cursus voor vrouwen ontwikkeld is. In veel gevallen richten vergelijkbare cursussen zich namelijk volledig op mannen, maar deze cursus doet dus nét het tegenovergestelde.

Uiteraard heb ik zelf de cursus ook gevolgd. Daaruit bleek ik in ieder geval dat ik me volledig in de inhoud kan vinden. Door deze cursus ben ik ook gaan realiseren dat ik mezelf niet altijd even netjes tegen vrouwen opgesteld hebt. Ik begrijp nu in ieder geval beter wat mijn gedrag met een vrouw kan doen.

Ervaringen van anderen

Heb je mogelijke interesse om met de Blauwdruk van het Mannenbrein aan de slag te gaan? Dan wil je ongetwijfeld weten wat andere vrouwen nou precies van deze cursus vinden. Ik ben daarom speciaal voor jou op zoek gegaan naar waardevolle beoordelingen op het wereldwijde web:

ervaringen mannenbrein blauwdruk

Deze twee beoordelingen zijn in mijn ogen zeer typerend voor deze cursus. Enerzijds omdat de cursus dus aangeraden wordt door een relatietherapeute en anderzijds omdat ook de andere cursussen van de ontwikkelaar aanbevolen worden.


Dit gebeurt uiteraard niet zomaar. Nee, dit is een duidelijk teken dat Mathijs Dingjan de zaakjes prima op orde heeft.

De prijs

Wil je van de Blauwdruk van het Mannenbrein gaan genieten? Dan kun je tijdelijk genieten van een unieke kortingsactie. Normaal gesproken betaal je 27 euro voor deze videocursus, maar tijdelijk betaal je slechts 7 euro. Dat is echt een schijntje wat mij betreft!

Garantie

Krijg je ook nog een garantie van Mathijs Dingjan aangeboden? Jazeker. Mathijs is overtuigd van zijn Blauwdruk van het Mannenbrein. Zo erg zelfs dat hij niet de wettelijke 14 dagen garantie biedt. Nee hij maakt er een 30 dagen garantietermijn van.

garantie 30 dagen mannenbrein blauwdruk

Dankzij deze extra lange garantietermijn loop je geen enkel risico. Bevalt de videocursus van Mathijs niet? Stuur hem dan een mailtje en hij maakt het volledige aanschafbedrag terug over op je bankrekening.

Conclusie: de Blauwdruk van het Mannenbrein kopen?

Al met al kan ik deze videocursus aan alle vrouwen aanraden. Persoonlijk ben ik zeer te spreken over het onderwerp van de cursus, terwijl ook het gehele plaatje in mijn ogen klopt.

Je krijgt namelijk veel bonussen meegeleverd, je betaalt slechts 7 euro voor de videocursus en de cursus is qua inhoud uniek te noemen.

Via deze link profiteer je direct van de lage aanschafprijs van slechts 7 euro!

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen