Border Collie Geheimen review
04 maart 2020 
in Dieren

Border Collie Geheimen review

Ben je opzoek naar een uitgebreide en eerlijke Border Collie Geheimen review?  Waarschijnlijk wel. Je bent het boek van Henk Bakker tegen gekomen, omdat je naar tips voor het opvoeden en trainen van je Border Collie zoekt.

Het boek trok je aandacht en je vraagt jezelf nu af: Is het Border Collie Geheimen boek mijn geld waard? Natuurlijk kunnen wij dat niet voor jou beoordelen. Wat we wel kunnen doen is je helpen bij het maken van deze afweging.

We hebben daarom het boek van Henk Bakker stevig onder de loep genomen. In deze Border Collie Geheimen boek recensie delen we onze mening en ervaring. Ook laten we anderen aan het woord om hun ervaringen en recensie te delen.  

Hopelijk kun jij op basis hiervan de vraag beantwoorden of het boek zijn geld waard is.

Border Collie Geheimen review

Border Collie Geheimen is een Nederlands boek in digitaal formaat wat je alles leert wat je moet weten als je een Border Collie pup koopt of hebt. Het ebook in PDF bestaat uit 179 pagina’s. Dat is nogal wat voor een ebook.

Wat kun je zoal verwachten in het boek? Hieronder een korte samenvatting:

 • Tips om gedragsproblemen bij je Border Collie op te lossen.
 • Waar je op moet letten bij aanschaf van een pup
 • Wat belangrijk is bij de uiterlijke verzorging van de hond.
 • Informatie voor het opvoeden van een Border Collie pup
 • Trainingstips- en informatie: bijvoorbeeld voorkomen dat je hond aan de lijn trekt.
 • Hoe je jouw hond gezond en vitaal houdt
 • Geschiedenis en achtergrondinformatie over het populaire hondenras
 • En nog veel meer…

Het Border Collie boek is inmiddels geruime tijd op de markt. Henk Bakker doet het erg goed, en zijn boek is populair.

Wie is Henk Bakker?

De auteur van het boek is Henk Bakker. Tenminste, dat is wat de verkooppagina ons doet geloven. We zien daar een foto van een oudere man met een bril op.

henk-bakker-border-collie

Henk Bakker

Als we op social media kanalen opzoek gaan naar deze Henk Bakker komen we hem niet tegen. We komen wel een hoogleraar aan de Vrije Universiteit van Amsterdam tegen die ook Henk Bakker heet. Dit is niet dezelfde persoon als Henk Bakker van het Border collie geheimen boek.

Via Google is de Henk Bakker die we zoeken slecht vindbaar. In enkele review artikelen komen we de hondentrainer tegen. Deze artikelen tonen dezelfde foto van Henk als hierboven.

Erg goed vindbaar is hij dus niet. Natuurlijk kan het dat hij geen social media kanalen heeft, en niet actief is op het internet. Toch denken wij dat er iets anders aan de hand is (hierover later meer).

Is Henk Bakker te vertrouwen?

Slecht vindbaar via Google en social media. Dat zijn tegenwoordig voor veel mensen juist de 2 mogelijkheden om na te gaan of iemand te vertrouwen en betrouwbaar is. Iemand die op beide lastig vindbaar is schept daarom al snel wantrouwen.

Hoe zit dat met hondentrainer Henk? Wij lichten hem grondig door om te kunnen beoordelen of hij te vertrouwen is. Dit is wat we gedaan hebben:

 • KvK gegevens gecheckt: Het KvK nummer op de verkooppagina hebben we nagetrokken bij de Kamer van Koophandel. Alles lijkt te kloppen. En bij hen waren geen klachten tegen het bedrijf bekend. Hier niets geks dus.
 • Het boek aangeschaft: We kochten het boek van Henk Bakker om te kijken of we ook echt toegang kregen tot het boek. Of dat hij het geld int en daarna met de Noorderzon verdwenen is. Dit is gelukkig allemaal in orde. Direct na aanschaf word je doorgestuurd naar een afgeschermde en veilige downloadpagina.
 • Ervaringen en recensies van anderen gelezen: Uit de recensies van anderen valt op te maken dat veruit de meeste mensen erg goed te spreken zijn over de inhoud van het boek. Als er veel positieve ervaringen zijn met een product stelt ons dat gerust. Dat betekent dat de verkoper netjes met zijn klanten omgaat, en dat de kwaliteit van een product goed is.

Op basis van het inzicht wat we gekregen hebben met onze speurtocht kunnen we concluderen dat Henk Bakker 100% te vertrouwen is. Hij heeft alles netjes op orde en komt zijn afspraken na.

Blue Sky Marketing

Wat opviel bij het checken van de KvK gegevens is dat Border Collie Geheimen een productie is van Blue Sky Marketing. Dat bedrijf is eigenaar van meerdere boeken over honden opvoeden en trainen, zoals het Complete Handboek voor de Labrador.

We vermoeden dat Henk Bakker daarom een pseudoniem is. Een pseudoniem is een schuilnaam die verkopers gebruiken. Zo kunnen ze als auteur onder meerdere namen acteren.

Dit neemt niet weg dat de auteur van Border Collie geheimen niet deskundig is. Sterker nog, de auteur heeft dan vermoedelijk meerdere boeken geschreven uit het Blue Sky Marketing assortiment. Dit betekent dat hij een brede kennis heeft over honden opvoeden en trainen.

Inhoud van Border Collie Geheimen

Eerder in deze review gaven we aan wat het boek is en wat het inhoudt. Naast het Border Collie boek krijg je bij aanschaf gratis bonussen. Dit maakt dat Border Collie Geheimen een compleet pakket is, in plaats van een los ebook.

De bonussen die je krijgt bij aanschaf zijn:

 • Verzorging Tips ebook: Het ebook ‘Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy’ bestaat uit 18 pagina’s. In het ebook vind je allerlei tips voor de opvoeding. Bijvoorbeeld; wat voor voedsel je beter wel en niet kunt geven aan een Border Collie pup.
 • Baas Over Je Eigen Border Collie: In dit ebook van 36 pagina’s leer je wat je wel en absoluut niet moet doen om een goede relatie te houden met je Border Collie. Daarmee bedoelen we een relatie waarin de hond jou ziet als zijn baas en je gehoorzaamd.
 • Honden Trainen Geheimen: Dit ebook bestaat uit 27 pagina’s. Je leert technieken om je hond bepaalde gewenste manieren aan te leren. Bijvoorbeeld; waar hij moet plassen in de tuin.  
 • Je Border Collie Laten Komen Op Commando: Met 16 pagina’s is dit de minst uitgebreide bonus. Het ebook toont veel overeenkomsten met de andere bonussen. Het voordeel is dat het in deze bonus stap-voor-stap staat uitgelegd.
 • Levenslange updates: Henk belooft je levenslang updates te sturen van zijn boek. Als het boek aangepast wordt, krijg je gratis toegang tot de nieuwe versie.
 • Extra bonus: Blij verast waren wij toen we het Border Collie Geheimen boek gingen downloaden. Op de downloadpagina kwamen we een onaangekondigde bonus tegen. Handige bonus om erbij te hebben.
inhoud-border-collie-geheimen-boek

Zoals je kunt zien is Border Collie Geheimen een bomvol pakket. Werkelijk alle informatie die je nodig hebt voor het trainen en opvoeden van je Border Collie zit erin.

Onze Border Collie geheimen recensie + ervaring

Natuurlijk is deze review niet compleet als we niet onze eigen kijk op het Border Collie Geheimen boek delen. We kochten daarom het boek van Henk Bakker, downloaden het en gingen er mee aan de slag.

Wat direct opvalt is dat de lay-out simpel is. Op een willekeurige pagina zie je rechtsonder klein het paginanummer staan. En That’s it. Er staan geen kop- en voetteksten in het boek. Dit maakt dat het boek rustig oogt. Wij vinden het prettig als er in de kop- of voettekst staat in welk hoofdstuk ik zit. Maar smaken verschillen.

Het boekt bevat weinig afbeeldingen. Tevens is het boek opgebouwd in logische hoofdstukken. Dit maakt dat het boek prettig wegleest zonder allerlei afleidingen in de tekst.

De kwaliteit van de inhoud bestempelen wij als erg goed. De informatie is praktisch en de tips zijn waardevol. Indien nodig onderbouwd Henk zijn standpunt met een bron. Dit komt geloofwaardig en betrouwbaar over.

Waar nodig heeft Henk bulletpoints in de tekst verwerkt. Hierdoor is de informatie overzichtelijk en kan je belangrijke stukken tekst makkelijk terug vinden.

Kortom; Wij zijn goed te spreken over de lay-out en inhoud van het Border Collie Geheimen boek van Henk Bakker.

Mening over de bonussen

Eerder in deze review benoemde we wat de bonussen zijn van het Border Collie Geheimen pakket. Wat wij van deze bonussen vinden?

Over het algemeen komt onze review en ervaring over de bonussen overeen met die van het Border Collie Geheimen boek. Dit betekent:

 • Logische opbouw van hoofdstukken
 • Ebooks die lekker weglezen
 • Weinig afbeeldingen
 • Minimalistische lay-out (= weinig afleiding)
 • Waardevolle, concrete en praktische informatie

Echter zijn er 2 bonussen die we los willen bespreken. Een daarvan is de extra bonus die je krijgt bij aanschaf. Dit ebook wordt niet genoemd als bonus, en is dus een positieve verassing. Met de 21 pagina’s is het een super waardevol boek wat zomaar los verkocht kan worden. 

De bonus ‘Levenslange updates’ is in onze ogen niet waarde toevoegend. We vinden dit maar gebakken lucht. Toen wij het boek kochten was de laatste versie van 2015. Dat is inmiddels 5 jaar geleden.

Kortom; wij zijn in algemeenheid bijzonder goed te spreken over de bonussen die je krijgt bij aanschaf van het Border Collie Geheimen boek. Weinig pakketten bieden zulke waardevolle bonussen.

Ervaringen van anderen

Wat vinden anderen van het Border Collie boek? En wat zijn hun ervaringen? Dat is misschien nog zeker zo belangrijk als onze ervaring en review.

Op de verkooppagina van het boek vind je enkele recensies van klanten. Hier hechten wij weinig waarde aan aangezien de verkoper deze zelf kan verzinnen of verdraaien. We hebben op Facebook gekeken naar Border Collie Geheimen recensies. Dit is wat we tegen kwamen:

 • Erna is erg blij met de tips en ze leert veel van het boek.
ervaring-henk-bakker
 • Ria is erg blij met het boek in PDF.
ervaringen-border-collie-geheimen
 • Voor Erik en zijn vrouw is het de eerste keer dat ze een pup opvoeden. Het boek helpt hen enorm.
facebook-recensie-erik

Veruit de meeste reviews over het product zijn positief. Toch kwamen we, na goed zoeken, enkele negatieve recensies tegens. Deze mensen waren in de veronderstelling dat ze een fysiek boek kregen. Toen ze het Border Collie Geheimen boek als PDF download kregen waren ze teleurgesteld.

De prijs van het boek

De prijs van het Border Collie boek is 37 euro. Voor deze prijs krijg je toegang tot het boek en alle extra ebooks, zoals eerder genoemd in deze review.

Binnenkort gaat de prijs van het ebook omhoog naar 42 euro. Tenminste, dat is wat Henk op de verkooppagina vermeldt. Of dat waar is weten we natuurlijk niet zeker.

Het boek is alleen verkrijgbaar als PDF download. Je kunt het dus niet kopen via Bol.com of traditionele boekwinkel. Wij raden aan Border Collie Geheimen alleen te kopen via de officiële pagina (zie link onderaan).

Garantie

Bij aanschaf biedt Henk Bakker je een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dit wil zeggen dat je 60 dagen de tijd hebt om te kijken of het product je bevalt.

Bevalt het niet? Dan stuur je Henk simpelweg een mailtje en hij stort het geld binnen enkele werkdagen terug op je rekening.

garantie-ebook-

Zodoende kun je het boek gratis 60 dagen uitproberen. 60 dagen is overigens extreem lang als je kijkt naar andere verkopers van ebooks. Die bieden maximaal 30 dagen garantie. Voor ons is dit een teken dat Henk achter zijn product staat en er volle vertrouwen heeft dat dit voor jou geschikt is.

Dankzij de garantie loop je geen enkel risico op een miskoop.

Conclusie: Border Collie Geheimen je geld waard?

Zoals je in deze Border Collie Geheimen review hebt kunnen lezen zijn wij goed te spreken over het boek van Henk Bakker. Het is een bomvol pakket met alle informatie voor het opvoeden en trainen van je Border Collie.

Voor de prijs van nog geen 4 tientjes krijg je niet alleen het 179 pagina’s tellende ebook. Je krijgt ook toegang tot 5 extra bonus ebooks, met samen over de 100 pagina’s.

De bonus ‘levenslange updates’ is in onze ogen minder waardevol. Daartegenover staat dat je een onaangekondigde bonus krijgt als je het pakket aanschaft met onderstaande link.

Wil jij een Border Collie pup kopen of bezit je er een? Dan raden wij Border Collie Geheimen van Henk Bakker van harte aan.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen