BreinTV review

In de afgelopen jaren zijn meer en meer mensen bewuster gaan leven. Zo kiezen veel mensen voor voldoende rust, voor voldoende ontspanning en hunkeren veel mensen naar persoonlijke groei. Geldt dat ook voor jou? Wil jij jezelf ook graag blijven ontplooien en ontwikkelen? Dan zit je in ieder geval al op het goede pad!

Maar, hoe kun je jouw potentie nou volledig gaan benutten? Dat is ook de vraag die wij onszelf hebben gesteld, waarna wij bij een dienst van BreinTV uitkwamen. In deze BreinTV review willen wij je graag kennis laten maken met deze dienst. Zo bespreken we wat BreinTV precies is, wie BreinTV ontwikkeld heeft en wat het doel van BreinTV is.

Na het lezen van deze BreinTV review kun je voor jezelf direct de juiste keuze maken. Ga je je aanmelden voor dit platform of niet?

BreinTV review in vogelvlucht

Is BreinTV een onlinecursus? Is BreinTV een onlinetraining? Op beide vragen kunnen we ‘nee’ beantwoorden. BreinTV is namelijk een alles in 1 platform. Binnen dit platform kun je allerlei programma’s gaan volgen, kun je masterclasses volgen en kun je e-books lezen.

Eigenlijk is dit dus een platform met tal van onlineproducten. Dankzij deze producten kun je in ieder geval jouw volle potentie gaan benutten. Dat is althans iets wat je op de website van BreinTV kunt lezen.

Dit platform wordt door de ontwikkelaars zelf omschreven als ‘alle handvatten voor jouw persoonlijke groei’. De woorden ‘persoonlijke groei’ staan binnen dit platform dan ook volledig centraal. Graag vertellen we je in deze BreinTV review graag meer over de verschillende onderdelen van dit veelbelovende platform!

Wie heeft BreinTV ontwikkeld?

Toen wij voor het eerst met BreinTV in aanraking kwamen, waren wij direct nieuwsgierig. We waren niet alleen nieuwsgierig naar het programma zelf, maar ook naar de ontwikkelaars van dit programma.

In onze ogen moet een dergelijk programma door ware vakmensen ontwikkeld worden. Is dat het geval bij BreinTV? Ja, dat is bij BreinTV zeker het geval.

Dit programma is namelijk ontwikkeld door Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach. Mogelijk heb je de naam Tonny Loorbach al eens voorbij zien komen; hij is één van de grote gezichten achter het bedrijf IMU. Dit bedrijf, Internet Marketing Unie, is uitgegroeid tot het grootste online marketingplatform van Nederland. Op reviewhuis hebben we zijn naam al eens voorbij zien komen in De Online Marketing Tornado review.

tonny loorbach en albert sonneveld breintv

Tonny Loorbach (links) en Albert Sonneveld (rechts)

Albert Sonnevelt is al meer dan 30 jaar actief als psycholoog. Hij richt zich hierbij met name op het verbeteren van het levensgeluk. Hoe hij andere mensen daarmee helpt? Onder meer door hen te helpen om hun leven in balans te houden en om te streven naar persoonlijke groei.

In de afgelopen jaren is Albert Sonnevelt uitgegroeid tot een ware expert. Zo heeft hij meerdere eigen programma’s en opleidingen ontwikkeld, heeft hij 5 boeken geschreven en heeft hij ook zijn eigen praktijk. Ondertussen heeft hij in de loop der jaren ook meerdere awards gewonnen, waaronder de award ‘Beste opleider van Nederland’.

Wat vinden wij van Tonny en Albert?

Al met al zijn onze bevindingen over Albert én Tonny super positief. We vinden het mooi om te zien dat beide heren hun krachten hebben gebundeld.

Het is niet op voorhand de meest voor de hand liggende samenwerking, maar de samenwerking pakt in onze ogen prima uit.

Bovendien zijn wij onder de indruk van de transparantie en betrouwbaarheid. Albert en Tonny zijn eigenlijk publieke personen en hebben dus niks te verbergen.

Dat wordt ook direct duidelijk als je de website van BreinTV bekijkt. Je kunt alle bedrijfsgegevens inzien, terwijl op de website ook foto’s van onder meer Albert getoond worden. Wij kunnen dan ook het volgende stellen; BreinTV is voor 100% te vertrouwen!

Op de website van het bedrijf lees je meer over Tonny en Albert.

Inhoud van dit platform

In deze BreinTV review heb je al kunnen lezen dat dit een volledig platform betreft. Binnen dit platform zijn tal van onderdelen aangebracht, waarover we je graag uitgebreid informeren.

Zo kun je in dit platform kiezen uit allerlei programma’s. Enkele van deze programma’s hebben wij voor je op een rijtje gezet:

 • Ontdek je passie
 • Meer zelfvertrouwen
 • Geen paniek
 • Beter slapen
 • Stop piekeren
 • Kiezen vanuit je hart
 • Anti burn-out
 • Vitaliteit
 • Geluk
inhoud breintv cursus

Wat deze programma’s laten zien? Dat alles binnen dit platform om persoonlijk geluk, persoonlijk welzijn en persoonlijke groei draait.

BreinTV Masterclasses

Uit de BreinTV Masterclasses, die je ook kunt volgen, blijkt ook dat alles draait om persoonlijk geluk, welzijn en groei.

Als je je voor BreinTV aanmeldt, krijg je namelijk ook toegang tot meerdere masterclasses. Deze masterclasses zijn door Albert Sonnevelt ontwikkeld en zijn zeer waardevol. Verderop in deze BreinTV review vertellen wij je meer over deze masterclasses.

BreinTV ebooks

Tevens krijg je meerdere e-books van Albert Sonnevelt geleverd. Over deze e-books vertellen wij je verderop in deze BreinTV review meer!

Al met al kunnen wij stellen dat dit platform echt uitgebreid is. Je kunt uit verschillende programma’s kiezen, waarbij elk programma een interessant onderwerp heeft.

ebooks bonus bij breintv programma

Ebooks bij BreinTV Programma

Binnen elk programma vind je de gewenste handvatten, waarmee je kunt werken aan persoonlijke groei. Dat is immers precies datgene wat Albert en Tonny met BreinTV wilden bereiken!

Bonussen bij dit platform

Zoals hierboven al aangeven; je krijgt meerdere bonussen bij dit platform meegeleverd. Deze bonussen hebben wij hieronder even voor je op een rijtje gezet:

 • Masterclasses: in de afgelopen 20 jaar heeft Albert Sonnevelt consequent masterclasses gegeven. Met deze masterclasses wist hij de deelnemers te inspireren, maar hij wil jou hier nu ook graag mee inspireren. Om dat mogelijk te maken, heeft hij een complete bundel met masterclasses aan dit platform toegevoegd. Deze bonussen hebben een waarde van maar liefst 776 euro en krijg jij volledig gratis bij aanmelding van BreinTV!
 • E-books: ook heeft Albert Sonnevelt in de afgelopen jaren meerdere e-books geschreven. Ook deze e-books krijg je volledig gratis geleverd als je je voor BreinTV aan gaat melden. Het gaat hierbij om meer dan 10 e-books met een totale waarde van 230 euro.

Over deze bonussen zijn wij erg te spreken. De bonussen zijn niet alleen uitgebreid, maar zijn ook bijzonder waardevol. Wij vinden het bovendien geweldig dat deze bonussen perfect aansluiten bij dit platform.

Het is net alsof deze bonussen standaard deel uitmaken van dit platform; al met al dus perfecte bonussen waar je gratis gebruik van kunt gaan maken!

Voor wie is BreinTV geschikt?

Ben jij op dit moment niet tevreden met jouw leven? Wil jij op persoonlijk vlak de volgende stappen gaan zetten? En wil je jouw potentie volledig gaan benutten? Als je op één of meerdere van deze vragen ‘ja’ kunt beantwoorden, is BreinTV voor jou geschikt.

Eigenlijk is dit platform in onze ogen voor nagenoeg iedereen geschikt. Iedereen kan namelijk persoonlijke groei gebruiken; je wordt hier immers nooit slechter van. Wat ons betreft kunnen wij het gebruik van BreinTV dan ook aan eenieder aanraden. Zolang je maar bereid bent om input te leveren, kun je met dit platform genieten van de gewenste output.

Onze BreinTV review + ervaringen

In de afgelopen periode hebben wij met veel plezier gebruik gemaakt van dit platform. Toen wij ons aangemeld hadden voor dit platform, werden we eigenlijk direct enthousiast.

De aanmelding, de betaling en de toegang tot het online platform verliepen namelijk allemaal soepeltjes.

Vanaf dat moment zijn wij de meerdere programma’s gaan volgen. Eigenlijk over alle programma’s zijn wij zeer te spreken; iets wat ook geldt voor de bonussen.

In onze ogen hebben wij onze potentie veel beter kunnen benutten met BreinTV. Wat ons betreft is dat echt veelzeggend voor de kwaliteit en de waarde van dit alles in 1 platform.

Ervaringen van anderen

Zijn andere gebruikers van dit platform net zo te spreken als dat wij zijn? Ja, dat is zeker het geval. Op internet kun je veel beoordelingen over BreinTV vinden, waarbij nagenoeg alle beoordelingen (super) positief zijn. Om je hier een indruk van te geven, hebben wij enkele beoordelingen voor je op een rijtje gezet:

breintv ervaringen recensies

Naast deze positieve ervaringen zijn er nog veel meer. Bekijk deze pagina eens bijvoorbeeld.

De prijs

Heeft deze BreinTV review jou warm weten te maken? Wil jij zelf ook graag met dit alles in 1 platform aan de slag gaan? Dan kun je rekening houden met een investering van 19,95 euro per maand.

Je kunt echter ook kiezen voor een jaarabonnement; daarvoor betaal je 175 euro. Een snelle rekensom leert ons dat je met een jaarabonnement maar liefst 28% bespaart.

Over deze prijs zijn wij goed te spreken. Voor dit bedrag krijg je namelijk ook de hierboven genoemde bonussen geleverd. En daarbij; zie het bedrag als investering in jezelf die zichtzelf dubbel en dwars terug betaalt.

Garantie

Wat als je niet tevreden bent over BreinTV? Dan kun je het volledige aankoopbedrag retour vragen binnen een periode van 14 dagen. Hier doet BreinTV verder niet ingewikkeld over; super!

garantie albert sonneveld en tonny loorbach cursus

Conclusie: aanmelden voor het platform van BreinTV?

Aan het einde van deze BreinTV review kunnen wij maar één ding concluderen: wij zijn absolute fan van dit platform.

Het platform biedt ongekend veel waarde, is bijzonder uitgebreid opgesteld en is technisch ook perfect in orde. Je kunt hierdoor met veel plezier de verschillende programma’s volgen en daarmee aan jouw persoonlijke groei werken.

Wil jij je direct voor BreinTV aanmelden? Via onderstaande link kun je direct een jaarabonnement met 28% korting afsluiten. Wij kunnen je dit in ieder geval van harte aanraden!

Ga DIRECT Aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen