De Cashflow Box videotraining – review
25 oktober 2021 

De Cashflow Box videotraining – review

videotraining de cashflowbox review ervaringen

Heb jij interesse om te starten met het investeren in vastgoed? Weet je alleen niet zo goed op welke manier je het beste kunt starten? En heb je ook niet direct tienduizenden euro’s (of zelfs) meer als startkapitaal tot je beschikking? Dan is het vrij lastig om te starten met het investeren in bijvoorbeeld een huis of een appartement.

Zelf liep ik ook tegen dit probleem aan. Ik wilde iets nuttigs met mijn spaargeld doen, maar wist niet zo goed hoe. Totdat ik met de Cashflow Box videotraining in aanraking kwamen. Deze videotraining heb ik met veel plezier gevolgd, waarna ik iets nuttigs met mijn geld kon gaan doen.


Wat ik met mijn geld heb gedaan? Nou, ik ben in garageboxen gaan investeren. Iets wat mogelijk ook voor jou interessant is. Gaat de Cashflow Box videotraining jou daarbij helpen? Je gaat het lezen in deze uitgebreide Cashflow Box videotraining review!

De Cashflow Box videotraining in vogelvlucht?

Meer en meer mensen hebben interesse in vastgoed. Het op de bank laten staan van geld heeft immers geen zin meer, aangezien de rente historisch laag is. Het is daarom vele malen verstandiger om jouw geld te investeren in vastgoed. Iets wat lange tijd eigenlijk vergeten is, is dat het mogelijk is om te investeren in vastgoedboxen.

Iemand die dát wel begreep, is de ontwikkelaar van deze videotraining. Ik kan over deze videotraining dan ook het volgende stellen: dit is de eerste videotraining die zich volledig richt op het investeren in garageboxen. En dus in het verdienen van geld op een passieve manier middels garageboxen.

Deze Cashflow Box videotraining heeft sowieso drie dingen te bieden:

 • Duidelijkheid: met deze videotraining wordt alles duidelijk met betrekking tot investeren in garageboxen. Dit heeft niet alleen betrekking op de mogelijkheden, maar ook op de wetgeving en regels.
 • Concreet: deze videotraining biedt echt een concreet stappenplan. In combinatie met de bijbehorende checklist hoef je eigenlijk alleen maar de benodigde stappen te doorlopen
 • Onafhankelijk: tot slot kan ik ook stellen dat deze videotraining volledig afhankelijk is. Zo hoef je niet bang te zijn voor verkooppraatjes of voor bizarre beloftes dat je x.xxx euro per maand kunt verdienen. Nee, de ontwikkelaar van deze videotraining houdt niet van dergelijke beloftes, maar wil gewoon een meerwaarde bieden.

Wie heeft de Cashflow Box videotraining ontwikkeld?

Spreekt de Cashflow Box videotraining jou nu al aan? Dan ben je waarschijnlijk benieuwd naar de ontwikkelaar van deze videotraining. Nou, ik heb goed nieuws voor je: ik heb persoonlijk contact met deze ontwikkelaar kunnen hebben. Dáárdoor heb ik echt een duidelijk beeld van haar gekregen.

De naam van de ontwikkelaar van deze videotraining is Sandra Aagenborg. Zij is ZZP’er en is in 2018 gestart met het investeren in garageboxen. Waarom? Omdat ze dankzij haar ondernemerschap een leuke buffer opgebouwd had. Met deze buffer wilde ze iets nuttigs gaan doen, waarbij ze uiteindelijk voor het investeren in garageboxen heeft gekozen. Op haar Linkedin bekijk je haar volledige carriere

sandra aagenborg ervaringen

Sandra Aagenborg

Toen zij hiermee begon, vond ze het echter bijzonder lastig. Ze kon nergens pakkende informatie vinden, terwijl veel informatie op het internet tegenstrijdig was.

Sandra Aagenborg besloot daarom om alle benodigde kennis zelf maar op te gaan doen. Een keuze die perfect uitgepakt heeft; op basis daarvan heeft zij immers deze videotraining kunnen ontwikkelen. Op de over Sandra pagina op haar webiste lees je meer over Sandra Aagenborg.

Mijn ervaring met Sandra Aagenborg

Over Sandra Aagenborg ben ik behoorlijk enthousiast. Zo vind ik het ideaal dat zij in hetzelfde schuitje heeft gezeten als de cursisten. Tevens heb ik opgemerkt dat Sandra echt een hele sympathieke vrouw is. Ik ben Sandra tegen gekomen in een webinair van Thierry Stokkink. Over Thierry schreef ik eerder CASHFLOWBOOST van Thuiz Hypotheken review

Overigens weet zij met deze cursus ook perfect op het menselijke brein in te spelen; dat is te danken aan het feit dat zij in het dagelijkse leven actief als psycholoog is. Eigenlijk is Sandra Aagenborg een vastgoedbelegger én psycholoog in één. Een mooie combinatie, niet waar?

Is Sandra Aagenborg te vertrouwen? Ja, dat is ze absoluut. Ik durf zelfs te stellen dat je haar blind kunt vertrouwen. Ze heeft alle zaakjes op orde én ze kan op veel lovende woorden/beoordelingen rekenen. Deze lovende beoordelingen komen uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen.

Inhoud van de Cashflow Box videotraining  

Het mag duidelijk zijn: de Cashflow Box videotraining is op papier bijzonder interessant. Daar kan ik – op basis van mijn persoonlijke ervaringen – ook het volgende aan toevoegen: de videotraining is echt leuk om te volgen.

Hoe dat komt? Dat komt onder meer door de opbouw van deze videotraining. Om je daar een indruk van te kunnen geven, zet ik de verschillende modules graag voor je op een rijtje:

 • Module 1: Kies je box!
 • Module 2: Bestaande boxen zoeken
 • Module 3: Nieuwe boxen zoeken
 • Module 4: Bereken je rendement
 • Module 5: Risico’s verkleinen
 • Module 6: Actief of passief verhuren
 • Module 7: Alles over de BTW
 • Module 8: BTW-aangifte
 • Module 9: Alles over box 3 van de belastingdienst
 • Module 10: Garagebox verkopen

Wat ik nou zo goed aan deze videotraining vind? Onder meer dat de gehele videotraining een logische opbouw kent. De training begint eigenlijk bij het basispunt, waarna Sandra Aagenborg meer en meer de diepte in gaat.

inhoud videotraining cashflow box

Alle facetten die vervolgens om de hoek komen kijken, worden door Sandra uitgebreid besproken. Je kunt hierbij onder meer aan het rendement én aan de BTW-aangifte denken.

Zoals ik eerder in deze Cashflow Box videotraining review al aangaf, is deze training ook echt leuk om te volgen. Dit komt in mijn ogen door twee facetten. Allereerst merk je het enthousiasme van Sandra gewoon; daar raak je zelf ook enthousiast door. Ten tweede is het gewoonweg leuk om naar video’s te kijken. In mijn ogen is dit een stuk beter te volgen dan louter droge tekst.

Bonussen bij de videotraining

Krijg je bij de Cashflow Box videotraining ook nog bonussen meegeleverd? Nou, Sandra adverteert daar niet duidelijk mee, maar er zijn toch meerdere bonussen waar je de beschikking over krijgt.

Zo krijg je de beschikking over een complete checklist. Aan de hand van deze checklist kun je de juiste stappen zetten en de juiste keuzes maken.

Verder krijg je de beschikking over allerlei voorbeelddocumenten. Deze documenten maken direct een hoop duidelijk voor je; hieruit blijkt dan ook dat deze videotraining écht concrete informatie bevat en duidelijkheid verschaft.

Overigens is het ook nog mogelijk om een Q&A Box bij te bestellen. Dit betekent dat je deel kunt nemen aan de maandelijkse live Q&A Calls met Sandra. Tijdens deze Q&A calls kun je al jouw vragen stellen. De ervaring leert dat Sandra jou vervolgens van (hele) duidelijke antwoorden voorziet!

Mijn Cashflow Box videotraining review + ervaringen

Heb ik met veel plezier de Cashflow Box videotraining gevolgd? Ja, absoluut. Heb ik dankzij de Cashflow Box videotraining veel kennis op kunnen doen? Ja, zonder enige twijfel. Ben ik dankzij de Cashflow Box videotraining nu in staat om succesvol te beleggen in garageboxen? Ja, ook dat is absoluut het geval.

Al met al ben ik dan ook erg te spreken over de Cashflow Box videotraining. Met name de concrete stappen die je in deze training voorgeschoteld krijgt, spreken mij erg aan.

Deze stappen geven duidelijke handvatten, waardoor je snel succesvol kunt beleggen in garageboxen. Dat lukt mij en gaat ongetwijfeld jou óók lukken.

Ervaringen van anderen

Zijn andere volgers van de Cashflow Box videotraining ook zo tevreden? Ja, absoluut. Ik ben veel online beoordelingen tegengekomen, waarvan het overgrote deel positief tot heel positief is. Zo zijn onder meer de volgende beoordelingen in mijn ogen veelzeggend voor deze videotraining:

ervaringen dries en richard cashflow box

De prijs van de Cashflow Box videotraining

Heb ik je met deze Cashflow Box videotraining review warm weten te maken? Heb je daarom interesse om je dírect voor deze training aan te melden? Dat is iets wat ik me goed voor kan stellen.

Dit heeft niet alleen met de inhoud van de training te maken, maar ook met het prijskaartje. Over het prijskaartje van de Cashflow Box videotraining ben ik óók erg enthousiast:

 • De Cashflow Box videotraining: normaal 99 euro, maar tijdelijk slechts 49,50 euro exclusief BTW
 • Cashflow Box videotraining + Q&A Box: normaal 400 euro, maar tijdelijk slechts 148,50 euro exclusief BTW

Naar welke mogelijkheid gaat jouw voorkeur uit? In mijn ogen is de Q&A Box erg interessant, ook omdat je op deze calls ruim 240 euro korting krijgt!

Garantie

Ben je er nog niet zeker van dat de Cashflow Box videotraining ook echt iets voor jou is? Dan kun je je alsnog direct aanmelden voor deze videotraining. Het is namelijk zo dat je deze videotraining 14 dagen lang uit kunt proberen.

Kom je er tijdens deze 14 dagen achter dat dit toch niks voor jou is? Dan kun je jouw volledige aankoopbedrag retour vragen bij Sandra. Keurig, netjes en goed geregeld wat mij betreft.

Conclusie: de Cashflow Box videotraining volgen of niet?

Zo, dit is het einde van deze Cashflow Box videotraining review. Als je deze review doorgenomen hebt, weet je ongetwijfeld al dat ik erg te spreken ben over de training. Ik vind het onderwerp van de training echt subliem (en uniek), terwijl ik ook over de inhoud te spreken ben.

Verder vind ik de video’s leuk om te volgen, is Sandra gewoonweg vakkundig en zijn ook de bonussen interessant. Onder aan de streep kan ik dan ook maar één ding: ik raad je graag aan om de Cashflow Box videotraining te gaan volgen.

Des te eerder je dit doet, des te minder je voor deze videotraining hoeft te betalen. Ik verwacht namelijk zelf dat Sandra binnenkort de prijzen gaat verhogen; maak daarom snel gebruik van het minieme prijskaartje van 49,50 euro exclusief BTW!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen