CASHFLOWBOOST van Thuiz Hypotheken review
27 september 2021 

CASHFLOWBOOST van Thuiz Hypotheken review

cashflowboost review

Investeren in vastgoed; al sinds jaar en dag kiezen veel mensen hiervoor. Met name in de afgelopen jaren is deze beleggingsvorm nóg populairder geworden. Dit is aan de ene kant aan het huidige economische stelsel te danken en anderzijds aan het kennisniveau van veel mensen.

Als je alles over vastgoed wilt weten, kun je hier namelijk meerdere cursussen of trainingen voor volgen. Is het daarvoor aan te raden om voor de CASHFLOWBOOST training van Thuiz Hypotheken te kiezen? Je leest het in deze CASHFLOWBOOST van Thuiz Hypotheken review.

De CASHFLOWBOOST training in vogelvlucht

Heb jij mogelijke interesse om in vastgoed te investeren? Voordat je dit daadwerkelijk gaat doen, is het advies om je hier goed in te verdiepen. Als je niet over de benodigde kennis beschikt, is het investeren in vastgoed namelijk een bodemloze put. Zorg er daarom voor dat je eerst een training of cursus volgt.

Daarbij is de CASHFLOWBOOST training van Thuiz Hypotheken absoluut interessant te noemen. Deze training is vrij uitgebreid, maar is bewust zo laagdrempelig mogelijk gehouden. Juist door de laagdrempeligheid is het mogelijk om op een aangename manier veel te leren over vastgoed. Of beter gezegd: over het investeren in vastgoed.

Deze training werd in 2021 gelanceerd door Thierry Stokkink. In de wereld van online cursussen en trainingen over vastgoed is hij overigens een bekende naam. Hij is namelijk ook de oprichter van de Vastgoed Community.

Wie heeft de CASHFLOWBOOST training ontwikkeld?

De naam van de ontwikkelaar van deze training heb ik reeds laten vallen: Thierry Stokkink. Over deze ondernemer kan ik echt hele verhalen schrijven. Het is namelijk een feit dat Thierry een drukbezette man is. Hij is onder meer eigenaar van Thuiz Hypotheken; een bedrijf waarmee hij mensen adviseert over hypotheken voor vastgoed.

Daarnaast is Thierry Stokkink ook de oprichter van de Vastgoed Community. Het doel van deze community is om mensen te helpen met het investeren in vastgoed. Dat is jarenlang de grote droom van Thierry Stokkink geweest; op dit moment helpt hij behoorlijk veel mensen met het investeren in vastgoed.

thierry stokking thuiz hypotheken

Thierry Stokking (cursusleider Cashflowboost)


Door de jaren heen heeft Thierry Stokkink bovendien meerdere online diensten gelanceerd. Daar valt ook de CASHFLOWBOOST training onder; een training die hij bewust zo laagdrempelig mogelijk opgesteld heeft.

Kan ik stellen dat Thierry Stokkink een vakman is? Ja, absoluut. Hij weet gewoonweg alles over hypotheken, over vastgoed en over het behalen van een flink rendement.

Is Thierry Stokkink ook te vertrouwen? Ja, ik kan gerust stellen dat Thierry voor de volle 100% te vertrouwen is. Dat blijkt onder meer uit het volgende:

 • Zijn bedrijven staan netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Via de KvK is ook voldoende informatie over zijn bedrijven te vinden, terwijl er ook géén misstanden bekend zijn.
 • Zijn bedrijf krijgt positieve beoordelingen op Google. Via Google zijn ruim 50 reviews achtergelaten over het bedrijf Thuiz Hypotheken; deze beoordelingen hebben een gemiddelde score van maar liefst een 4,7.

Inhoud van de CASHFLOWBOOST training van Thuiz Hypotheken

Wil jij graag het nodige over vastgoed weten? Maar, zie je het niet zitten om hier een lange en uitgebreide cursus voor te volgen? Dan is de CASHFLOWBOOST training van Thuiz Hypotheken absoluut interessant voor je. Deze training is op zich vrij uitgebreid, maar is wel behoorlijk laagdrempelig opgesteld.

Ook ben ik van mening dat de cursus erg leuk is om te volgen. Dát is onder meer aan de inhoud van deze training te danken. Thierry Stokkink heeft bij deze training namelijk voor 8 verschillende modules gekozen:

 • Module 1: Wat wil je bereiken?
 • Module 2: Hoe goed heb je het voor elkaar?
 • Module 3: Het geld in je stenen
 • Module 4: Andermans geld inzetten
 • Module 5: In de startblokken
 • Module 6: Bij wie moet ik zijn?
 • Module 7: Het complete plaatje
 • Module 8: Hoe kan ik verder opschalen?
inhoud vastgoed cursus cashflowboostZoals je kunt zien, hebben de modules stuk voor stuk leuke titels. Persoonlijk vind ik ook dat deze modules echt leuk zijn om te doorlopen. Dit is onder meer te danken aan de veelzijdigheid van de modules. De modules bestaan namelijk uit video’s, uit bijbehorende teksten en uit bijbehorende bijlagen. Aan de hand van deze informatie ga je echt veel kennis op doen.

Persoonlijk vind ik ook dat Thierry Stokkink echt een vakman is. Dát merk je onder meer aan de inhoud van deze training. Alle uitspraken die door Thierry zijn gedaan, berusten eigenlijk op de waarheid. Tevens heeft Thierry dus voor een echt laagdrempelige training gezorgd. Ook als je (nog) geen ervaring met investeren in vastgoed hebt, is het bijzonder leuk om deze training te volgen.

Al met al zijn mijn ervaringen dus erg positief. Ik heb in ieder geval met veel plezier deze training van A tot Z gevolgd.

Bonussen bij de training

Wat denk je van bovengenoemde modules? Als ik naar deze modules kijk, word ik eigenlijk direct enthousiast. Uit deze modules blijkt namelijk dat de training behoorlijk uitgebreid is. Dat wordt nog verder versterkt door de bonussen.

De volgende bonussen worden door Thierry Stokkink standaard meegeleverd:

 • Bonus 1: Praktijkervaring. In deze bonus laat Thierry Stokkink zien hoe hij in 4 maanden tijd 12 panden aan zijn vastgoedportefeuille toe heeft kunnen voegen. Een super leuk kijkje in de wondere wereld van vastgoed.
 • Bonus 2: Masterclass Vastgoed Financieren. In deze bonus legt Thierry Stokkink uit hoe je vastgoed kunt financieren. Hier bestaan meerdere handige mogelijkheden voor. Een uitgebreide bonus die veel nieuwe inzichten op gaat leveren.
 • Bonus 3: Cashflow Rekentool. Tevens stelt Thierry Stokkink zijn Cashflow Rekentool ter beschikking. Met deze tool kun je snel en gemakkelijk berekenen wat het potentiële rendement gaat zijn. Met dank aan deze tool kun je de juiste keuzes maken met betrekking tot het aanschaffen van nieuw vastgoed.

Mijn CASHFLOWBOOST training van Thuiz Hypotheken review + ervaringen

Zijn mijn ervaringen met de CASHFLOWBOOST training van Thuiz Hypotheken positief? Ja, dat is absoluut het geval. Ik voel me zelfs een gelukkig man dat ik deze training heb mogen volgen. Dit komt enerzijds door Thierry Stokkink en anderzijds door de inhoud van de training.

Allereerst vind ik Thierry Stokkink echt heel inspirerend. Hij heeft een mooi vastgoedportefeuille op weten te bouwen én hij deelt zijn kennis graag met andere. Die combinatie vind ik echt magnifiek te noemen.

Dat vind ik dus ook van de inhoud van deze training. De training is leuk om te volgen, is van een hoog niveau en staat vol met waarheden. Ik ben er dan ook voor de volle 100% van overtuigd dat jij óók veel aan deze cursus gaat hebben!

Ervaringen van anderen

Hebben andere volgers van deze training ook positieve beoordelingen achtergelaten? Dat was een vraag waar ik nieuwsgierig naar was, waardoor ik op onderzoek uitgegaan ben.

Over deze training zelf heb ik nog niet veel beoordelingen kunnen vinden. Dat komt puur doordat deze training pas recentelijk gelanceerd is. Wel heb ik de nodige beoordelingen over Thuiz Hypotheken kunnen vinden. Dit bedrijf krijgt via Google Reviews bijvoorbeeld een gemiddelde beoordeling van een 4,7. Op een schaal van 1 tot 5 is dat uiteraard een uitstekende beoordeling.

Onder meer de volgende beoordeling is wat mij betreft overtuigend:

“Wij kunnen niks anders zeggen dan dat we meer als tevreden zijn over Thuiz Hypotheken! Hoe wij de afgelopen maanden geholpen zijn door onze adviseur was echt ontzettend goed!”. 

Fam. van Dalen

Uit deze beoordeling blijkt duidelijk dat Thuiz Hypotheken veel te bieden heeft! Laten we nog enkele ervaringen en recensies bekijken over Thomas als persoon en de cursusen die hij aanbiedt:

cashflowboost ervaring thomas

ervaring stefan met theirry stokking cashflowboost

Het is niet voor niets dan Thierry zo'n goede recensies heeft op Google. Hij doet het erg goed, is eerlijk en zeer betrokken bij zijn klanten. Dat zie je ook terug in zijn cursus Cashflowboost.

De prijs van de CASHFLOWBOOST training

Moet je voor de CASHFLOWBOOST training van Thuiz Hypotheken nou de hoofdprijs betalen? Dat valt wat mij betreft reuze mee.

Voor deze training betaal je normaal gesproken namelijk een bedrag van 495 euro. Dat vind ik een prima bedrag, maar je krijgt tijdelijk nog een flinke extra korting. Dankzij deze extra korting betaal je slechts 95 euro exclusief BTW voor deze training. Een zéér interessant prijskaartje!

De verwachting is dan ook dat de prijs op korte termijn gaat stijgen. Wacht daarom niet te lang en ga direct aan de slag.

Garantie

Weet je niet zeker of de CASHFLOWBOOST training iets voor jou is? Dan wijs ik je graag op de 30 dagen garantie. Tijdens de 30 dagen na aankoop van deze training kun je jouw aankoopbedrag retour vragen.

Thierry Stokkink noemt dit zelf de ’30 dagen niet goed geld terug garantie’.

garantie cashflow boost cursus

Garantie die je krijgt bij aanschaf van Cashflowboost

Conclusie: de CASHFLOWBOOST training volgen of niet?

Ik ben alweer aan het einde van deze CASHFLOWBOOST training uitgekomen. Als afsluiting van deze review deel ik graag mijn conclusie met je. Als je deze review van A tot Z doorgenomen hebt, is het geen verrassing meer: ik ben onwijs te spreken over deze training.

De opbouw, de inhoud en de laagdrempeligheid van deze training spreken mij erg aan. Ook vind ik het geweldig dat deze training door Thierry Stokkink opgesteld is. Persoonlijk heb ik nogal een hoge hoed van deze vastgoedondernemer op.

Tot slot vind ik ook het huidige prijskaartje geweldig. Als je je snel voor deze training aanmeldt, betaal je hier slechts 95 euro voor. Voor dat minieme bedrag krijg je toegang tot de 8 modules, de 20 bijbehorende opdrachten én de 3 bonussen. Al met al een prima aanbieding én vastgoedtraining wat mij betreft! De verwachting is dat de prijs op korte termijn gaat stijgen. Wacht daarom niet te lang en ga direct aan de slag.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen