Chihuahua Handboek review: Je Geld Waard?
31 maart 2020 
in Dieren

Chihuahua Handboek review: Je Geld Waard?

Kan ik mijn Chihuahua pup goed opvoeden, trainen en zindelijk maken met Het Complete Chihuahua Handboek van Peter Plasman? Waarschijnlijk vraag jij jezelf dit af. Via het internet ben je opzoek gegaan naar Chihuahua Hanboek reviews, ervaringen en meningen.

Zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen. En dat is maar goed ook. Wij namen de proef op de som en schafte het boek van Peter Plasman aan. In deze review houden we het Chihuahua Handboek en de auteur eens stevig tegen het licht.

We kijken bijvoorbeeld of Peter Plasman te vertrouwen is. En hoe goed is zijn boek over het opvoeden van de Chihuahua nu echt? Wat krijg je precies na aanschaf van het ebook? Welke garantie krijg ik?

Deze en vele andere vragen beantwoorden we in deze recensie over Het Complete Handboek voor de opvoeding en training van een Chihuahua.

De Chihuahua

De Chihuahua is een zeer bekend hondenras. Bij sommigen zeer geliefd. Bij sommigen verafschuwd als klein schoothondje. Toch is de Chihuahua een populair gezelschapshondje.

Een Chihuahua behoort tot rasgroep 9, de gezelschapshonden. Dit betekent dat het hondenras gefokt is met als doel gezelschap houden voor de baasjes. Ook houdt de hond zelf van gezelschap, en is niet graag alleen.

Bij het opvoeden en trainen van een Chihuahua moet je rekening houden met een aantal zaken, namelijk:

 • Chihuahua’s zijn van nature geneigd eenkennig te worden. Tijdens de opvoeding is het belangrijk om eenkennigheid te voorkomen.
 • De honden zijn actief en dapper, maar dit kan overslaaf tot overmoedigheid. Overmoedigheid kan voorkomen worden door de juiste opvoeding van een pup.
 • Een Chihuahua is een slimme hond, en speelt graag gehoorzaamheidsspellen met zijn baasje.
 • Van nature kan een Chihuahua slecht omgaan met andere honden. Het is belangrijk om hier tijdens de opvoeding extra aandacht aan te besteden.
 • Chihuahua’s behoeven een consequente opvoeding.
 • De honden zijn actief en willen graag zelf rondlopen en -snuffelen. Hier leren ze veel van.

Zoals je ziet zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten voor het trainen en opvoeden van een Chihuahua pup. Kan het Complete Handboek voor de Chihuahua je daarbij helpen?

Complete Chihuahua Handboek review

Het Complete Handboek voor de Chihuahua is een digitaal boek over het opvoeden en trainen van Chihuahua honden. Dit betekent dat het een ebook is in PDF formaat. Het boek telt 49 pagina’s.

In het Chihuahua boek lees je weetje, tips en informatie over de opvoeding en training van het populaire hondenras. Hieronder lees je de onderwerpen die het ebook behandelt:

 • De geschiedenis van het hondenras
 • Inner- en uiterlijk
 • Selecteren van de juiste fokker, aanschaf van de hond en eerste dagen in huis
 • Chihuahua zindelijk maken
 • Een Chihuahua trainen
 • Ongewenst gedrag voorkomen en afleren
 • Voeding, gezondheid en uiterlijke verzorging
 • Voortplanting van de Chihuahua

Het boek behandelt alle belangrijke onderwerpen voor het aanschaffen, verzorgen en trainen en een Chihuahua pup. Met het Chihuahua Handboek heb je een boekwerk aan praktische informatie bij de hand.

Peter Plasman

De auteur van het Complete Chihuahua Handboek is Peter Plasman. Tenminste, dat is wat we op de verkooppagina lezen. Op deze pagina zien we ook een foto van de zogenaamde Peter Plasman die het ebook geschreven heeft.

peter-plasman-te-vertrouwen

Als we via Google opzoek gaan naar de persoon Peter Plasman komen we verschillende Peter’s tegen, namelijk:

 • Strafrecht-advocaat Peter Plasman
 • Clown Pum, gespeeld door een Peter Plasman
 • Gehandicapten verzorger Peter

Geen van alle lijkt op de Peter Plasman die we zien op de verkooppagina van het Complete Handboek voor de verzorging en training van een Chihuahua.

De Peter Plasman die we zoeken lijkt dus spoorloos te zijn op het internet. Het kan natuurlijk zijn dat de persoon geen social media profielen heeft. Maar dat is niet helemaal meer van deze tijd.

Is Peter Plasman te vertrouwen?

Als de Peter die we zoeken zo slecht vindbaar is, rijst al snel de vraag; Is Peter Plasman te vertrouwen? Voordat we van Peter kochten hebben we uitgebreid onderzoek naar hem gedaan om dat te checken.

Dit is wat we gedaan hebben:

 • KvK-gegevens gecheckt: Het KvK-nummer wat we vinden op de verkooppagina, 55666566, hebben we gecheckt bij de Kamer van Koophandel. We komen dan bij het bedrijf Blue Sky Marketing terecht. Een betrouwbaar bedrijf binnen de ebookwereld. Ook komen we geen sporen van oplichting of andere duistere zaken tegen. Peter heeft zijn zaakjes netjes op orde.
 • Het ebook aangeschaft: We hebben het product aangeschaft om te checken of Peter zijn afspraken nakomt. Direct na een veilige iDEAL betaling komen we terecht op de downloadpagina, waar we netjes alle beloofde ebooks kunnen downloaden.
 • Ervaringen van anderen gelezen: Aan de recensies en ervaringen van anderen is goed op te maken of een verkoper betrouwbaar is. Ik heb vele ervaringen over Peter Plasman en zijn product gelezen. Hieruit is niets op te maken van fraude of andere zaken die maken dat Peter Plasman niet te vertrouwen is.

Op basis van het onderzoek concluderen wij dat Peter Plasman voor 100% te vertrouwen is. Hij komt zijn afspraken na en er zijn geen duistere zaken bekend over hem bij de Kamer van Koophandel of te ontdekken in klantervaringen.

Inhoud van het Chihuahua Handboek

Eerder in deze Chihuahua Handboek review benoemde we wat je kunt verwachten van het Chihuahua ebook van Peter Plasman. Maar het product van Peter is meer dan één ebook. Bij aanschaf krijg je namelijk toegang tot nog eens 5 extra ebooks.

Dit is wat je krijgt na aanschaf:

 • Het Complete Chihuahua Handboek: Dit is het 49 pagina’s tellende ebook, wat ik eerder besprak in deze review.
 • Je Hond De Baas: In deze 29 pagina’s tellende handleiding lees je in meer detail hoe je probleemgedrag bij een Chihuahua kunt oplossen. Denk aan het nachtelijk blaffen van de pup.
 • Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Trainen Van Je Puppy: Dit 14 pagina’s tellende ebook behandelt beknopt beknopt informatie over het verzorgen en trainen van een Chihuahua pup. Deze bonus vind ik niet nuttig. Alle informatie in het boekje is ook te lezen in het Complete Handboek.
 • Honden Trainen Geheimen: Dit ebook bestaat uit 27 pagina’s. In het ebook deelt Peter trainingstechnieken en stappenplannen die professionele hondentrainers gebruiken, zoals de C.O.T.T. Methode.
 • 8 Technieken Om Je Hond Te Laten Komen: In dit compacte ebook van 12 pagina’s ontdek je 8 technieken die je makkelijk toepast om je hond te laten komen als je hem roept. Deze zijn stap-voor-stap uitgelegd.
 • Extra ebook: Tot onze verrassing zagen we op de downloadpagina een onaangekondigd ebook. Dit ebook geeft Peter als verrassing weg aan zijn kopers. Ik wil deze verrassing niet helemaal verklappen, maar ik kan je zeggen dat het om een ebook gaat met 101 tips.

Het Complete Handboek voor de Chihuahua is dus niet alleen een ebook. Het is een compleet pakket voor het opvoeden, trainen en verzorgen van een Chihuahua pup.

Onze Chihuahua Handboek review + ervaring

Deze review van het Complete Chihuahua Handboek is niet compleet zonder onze mening en recensie over het ebook. We kochten daarom het product van Peter Plasman en gingen er mee aan de slag. Hieronder lees je onze ervaringen.

Na de betaling worden we doorgestuurd naar een downloadpagina. Op die pagina kunnen we direct Het Chihuahua Handboek inclusief de beloofde ebooks downloaden.

Als we voor de eerste keer door het ebook scrollen valt direct op dat het ebook een goed verzorgde lay-out heeft. Deze pagina’s in het boek ogen rustig met alleen een roze balk onderaan de pagina. Dat is ook niet gek, want een professioneel mediabedrijf heeft de lay-out verzorgt.

inhoud-chihuahua-handboek

Voorbeeldpagina uit het ebook

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting of actieplan. In dat gedeelte wordt de informatie en tips in het hoofdstuk beknopt uiteengezet. In de tekst zijn verschillende bulletpoints verwerkt om het overzichtelijk en makkelijk leesbaar te houden.

Wanneer we starten met het aandachtig doorlezen van het boek valt op dat de pagina’s veel tekst bevatten. Geen overbodige tekst, maar het is veel doordat de paginamarges en regelafstanden klein zijn. Dit betkent dat je veel waarde voor je geld krijgt.

De informatie in het ebook bestempelen wij als interessant, waardevol en praktisch. Kortom; wij zijn zeer goed te spreken over de lay-out en inhoud van het Chihuahua Handboek.

Ervaringen van anderen

Natuurlijk is niet alleen mijn review en ervaring met het Complete Chihuahua Handboek belangrijk. Voor een goede afweging wil je ook graag de mening en ervaringen van andere klanten lezen.

Wij gingen op het internet opzoek voor jou. Hieronder lees je enkele recensies over het handboek van Peter Plasman.

 • Ans heeft nog lang niet alle ebooks gelezen, maar is tot nu tot erg tevreden.
chihuahua-handboek-recensie-ans
 • Ina dankt Peter voor de goede tips in zijn ebooks
ervaring-ina-met-peter-plasman
 • Anita is dankbaar dat dankzij de tips van Peter haar hond een schatje is geworden binnen één jaar.
ervaring-anita

Zoals je leest zijn de klanten van Peter Plasman goed tevreden over zijn product het Chihuahua Handboek. Dit verbaast me niets. Het boek is van goede kwaliteit en is waardevol.

Wat is de prijs?

De prijs van het Chihuahua ebook is 37 euro. Voor dat bedrag krijg je toegang tot het ebook inclusief alle bonussen. Voor nog geen 4 tientjes heb je een compleet pakket voor het opvoeden en trainen van je Chihuahua pup.

Direct na betaling word je doorgestuurd naar de downloadpagina. Op die pagina kun je het boek inclusief extra ebooks downloaden.

Er zijn verschillende betaalopties, namelijk:

 • iDEAL
 • iDEAL QR
 • Machtiging (eenmalig)
 • PayPal
 • Bancontact
 • Sofort

Na betaling heb je binnen enkele minuten de ebooks in je bezit.

Garantie

Bij aanschaf van het Chihuahua Handboek van Peter Plasman krijg je 60 dagen garantie. Een zogenaamde 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dat houdt in dat je het ebook 60 dagen kunt uitproberen.

Bevalt het boek niet binnen die tijd? Stuur Peter een mailtje en binnen enkele werkdagen stort hij het volledige aankoopbedrag terug op je rekening. Op deze manier loop je geen enkele risico.

garantie-ebook

Deze garantietermijn is extreem lang. Om het in perspectief te plaatsen: Wettelijk is de termijn 14 dagen. Verschillende aanbieders van ebooks geven 30 dagen garantie. 60 dagen zie je maar zelden en is voor ons een teken dat Peter Plasman volledig achter zijn product staat.

Conclusie: Het Chihuahua Handboek Kopen?

Zoals je in deze Chihuahua Handboek review hebt kunnen lezen zijn wij goed te spreken over het product van Peter Plasman. Peter biedt een compleet pakket voor het africhten, trainen en opvoeden van je Chihuahua pup.

Voor nog geen 4 tientjes krijg je toegang tot het Handboek inclusief alle extra ebooks. Dit vinden wij een zeer schappelijke prijs voor hetgeen dat je krijgt.

De boeken van Peter steken goed in elkaar. Zowel wat betreft lay-out als wat betreft inhoud. Enig minpuntje is de inhoudsopgave van de boeken. Die is namelijk niet genummerd en klikbaar. Maar dat is een klein detail.

Wil je een Chihuahua pup aanschaffen of heb je er al eentje? Dan raden wij het Chihuahua Handboek van Peter Plasman van harte aan. Klik op de link hieronder.

Ga DIRECT Aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen