Franse Bulldog Handboek van Piet de Wit review
27 maart 2020 
in Dieren

Franse Bulldog Handboek van Piet de Wit review

Ken je het ebook Het Complete Handboek voor de Franse Bulldog van Piet de Wit? Waarschijnlijk ben je het ebook op internet tegengekomen en ben je nieuwsgierig geworden. Via Google ben je opzoek gegaan naar Franse Bulldog Handboek reviews, ervaringen en recensies.

Zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen. En dat is maar goed ook. In deze review gaan we kijken hoe goed het boek is en beantwoorden we veel gestelde vragen.

Denk aan vragen als: Is Piet de Wit te vertrouwen? Hoe goed is het Complete Handboek voor de Franse Bulldog? Wat is de prijs van het ebook? Wat krijg je precies na aanschaf van het product?

Lees snel verder in deze review over het Franse Bulldogg Handboek

De Franse Bulldog

De Franse Bulldog is een vrolijk en speels hondenras. Het ras stamt af van de Engelse Bulldog, en de hond heeft een kenmerkend uiterlijk. Waar een Golden Retriever gefokt is als jachthond, is een Franse Bulldog gefokt als gezelschapshond. Het hondenras valt daarom in rasgroep 9, de gezelschapshonden. 

Bij het opvoeden en trainen van een Franse Bulldog moet je rekening houden met een aantal zaken, namelijk:

 • De hond kan van nature slecht tegen weinig aandacht. Bij de opvoeding is het belangrijk om stapsgewijs minder aandacht te geven, zodat de hond langere periodes alleen kan zijn. Bijvoorbeeld als je bent werken. 
 • Franse Bulldogs kunnen slecht tegen een onvriendelijke behandeling. 
 • Het is een echte doorzetter en krijgt graag zijn zin. Als er geen duidelijke regels zijn tijdens de opvoeding gaat de Franse Bulldog zijn eigen regels maken en wordt hij steeds minder gehoorzaam. 
 • De hond is enthousiast, ook bij onbekenden. Het is belangrijk om het opspringen af te leren. 
 • Van nature zijn Franse Bulldogs niet het meest gehoorzame hondenras. Een goede opvoeding is daarom extra belangrijk.

Zoals je ziet is een goede opvoeding en training van een Franse Bulldog erg belangrijk. Anders kan het een vervelende hond worden. Gaat Het Complete Handboek voor de Franse Bulldog daarbij helpen? 

Franse Bulldog Handboek review

Het Franse Bulldog Handboek is een digitaal boek over het trainen en opvoeden van een Franse Bulldog. Dit betekent dat het een ebook is in PDF formaat. Het boek telt 187 pagina’s. 

In het boek lees je tips, informatie en weetjes over het opvoeden en trainen van een Franse Bulldog. Dit is beknopt wat je gaat leren in het boek: 

 • De geschiedenis en ontstaan van het hondenras.
 • Uiterlijke kenmerken en fouten waaraan je een slecht doorgefokte Franse Bulldog kunt herkennen.
 • Voor wie de hond wel en niet geschikt is (karakter van de hond, voor- en nadelen, eisen van het baasje).
 • Waar je het beste een pup kunt kopen inclusief criteria voor het selecteren van een geschikte fokker.
 • Belangrijke tips en informatie over het in huis halen van de pup (bijvoorbeeld; geef hem direct zijn eigen plekje).
 • Wat je moet doen in de eerste dagen dat de pup in huis is (bijvoorbeeld; Benchtraining).
 • Zindelijkheidstraining van de pup
 • Training hoe de pup jou gaat gehoorzamen en zien als zijn baasje. Hierbij is zelfs je lichaamstaal belangrijk. 
 • Tips om ongewenst gedrag te voorkomen (bijvoorbeeld bedelen).
 • Basiscommando’s aanleren.
 • Verschillende trainingen voor de hond.
 • Waardevolle informatie voor het leven met een Franse Bulldog. Denk aan tips over voeding, de juiste hoeveelheid beweging, routine van de hond, gezondheid van de hond, etc. 
 • Hoe ga je om met vakanties en reizen met de Franse Bulldog?
 • Welke sport en show activiteiten je kunt doen met de hond en hoe je dit aanpakt.
 • En nog veel meer…

Zoals je ziet maakt de naam van het boek zijn naam waar; Het Complete Handboek voor de Franse Bulldog. Het is zeer compleet voor het aanschaffen, opvoeden en trainen van een Franse Bulldog.  

Piet de Wit

Piet de Wit is de auteur van het Franse Bulldog handboek. Tenminste, dat is wat de verkooppagina ons verteld. Op die pagina zien we ook onderstaande afbeelding.

piet-de-wit

Piet de Wit volgens de verkooppagina

Via deze vage foto krijgen we geen indruk wie Piet de Wit eigenlijk is. We zijn daarom via Google opzoek gegaan naar foto’s en verhalen van hem. Dit is wat we tegenkomen:

 • Piet de Wit Tweewielers BV.
 • 2-voudig wereldkampioen wielrenner Piet de Wit
 • Piet de Wit keukens BV.
 • De 1900'se Textielbaron van Helmond

Van Piet de Wit van Het Franse Bulldog Handboek is geen spoor te bekennen op het internet. Het kan natuurlijk zijn dat Piet niet actief is op social media waardoor we geen profiel krijgen gevonden van hem.

Als we het KvK-nummer van de verkooppagina natrekken komen we uit bij het bedrijf Blue Sky Marketing. Dat bedrijf kennen we nog van eerdere reviews, zoals Border Collie Geheimen review. We vermoeden daarom dat Piet de Wit een alias is. Een fictief persoon, bedacht voor marketingdoeleinden. 

Is Piet de Wit te vertrouwen?

Voordat je van Piet de Wit koopt wil je weten of je hem kunt vertrouwen. Of beter gezegd; of je Blue Sky Marketing kunt vertrouwen. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar Piet en het bedrijf. 

Dit is wat we gedaan hebben:

 • KvK-gegevens nagetrokken: Hieruit blijkt dat Blue Sky Marketing netjes ingeschreven staat en dat de informatie klopt. Bij de Kamer van Koophandel zijn geen klachten bekend van oplichting of andere schimmige zaken. Dit is een goed teken. 
 • Het handboek aangeschaft: We kochten het Franse Bulldog boek om te kijken of Piet de Wit zijn afspraken nakomt. Direct na aanschaf word je doorgestuurd naar een downloadpagina waar je het boek kunt downloaden. Per mail ontvang je de factuur. Dit is allemaal netjes in orde.
 • Ervaringen van klanten gelezen: Via het internet zijn we opzoek gegaan naar recensies en ervaringen met het Franse Bulldog Handboek. Hieruit blijkt dat verreweg de meeste klanten goed te spreken zijn over het product van Piet (hierover later meer). 

Op basis hiervan durven we te concluderen dat Piet de Wit voor 100% te vertrouwen is. 

Inhoud Franse Bulldog Handboek

Eerder in deze Franse Bulldog Handboek review las je wat het boek precies inhoud. Naast het boek krijg je ook toegang tot 5 extra ebooks. Wat je in deze ebooks gaat leren? Hieronder vertellen we het je: 

 • Baas Over Je Eigen Franse Bulldog: In dit 35 pagina’s tellende ebook leer je hoe je probleemgedrag bij de hond kunt oplossen. In het Handboek wordt dit ook behandeld, alleen dit specifieke ebook gaat er dieper op in. 
 • 8 Simpele Technieken Om Je Hond Te Leren Komen Op Commando: Dit ebook telt slechts 15 pagina’s. Het is niet veel extra van wat je in het Handboek leest over je hond laten komen op commando. In onze ogen is het een overbodig ebook.
 • Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy: Met 25 pagina’s leert dit Ebook je wat belangrijk is voor de verzorging en training van de Franse Bulldog pup. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van tandplak bij honden.
 • Honden Trainen Geheimen: Dit ebook van 32 pagina’s is een waardevolle toevoeging op het Handboek. Je leert er specifieke trainingsmethodes voor de Franse Bulldog. 
 • 101 Manieren Om Het Gedrag Van Je Franse Bulldog Te Verbeteren: Dit ebook wordt niet aangekondigd op de verkooppagina. Het was voor ons een verrassing toen we op de downloadpagina uit kwamen. Dit 19 pagina’s tellende ebook zet beknopt 101 tips op een rijtje voor het verbeteren van het gedrag van de Franse Bulldog. Het is een handig ebook om bij de hand te hebben.

Zoals je leest is het product van Piet de Wit meer dan een ebook. Het is een compleet pakket van ebooks die je alles leren over het opvoeden, verzorgen en trainen van een Franse Bulldog. 

Onze Franse Bulldog Handboek review + ervaringen

Natuurlijk is deze Franse Bulldog Handboek review niet compleet zonder onze mening en ervaring. Wij kochten daarom het product van Piet de Wit en gingen er mee aan de slag. Hieronder lees je onze recensie en ervaring. 

Direct na de betaling worden we doorgestuurd naar de downloadpagina. Op die pagina kunnen we het Franse Bulldog Handboek inclusief de 5 extra ebooks downloaden. Het betalen en downloaden van het boek verloopt soepel. 

Na het downloaden hebben we door het boek gescrold voor een eerste indruk. Het valt vrijwel meteen op dat er weinig afbeeldingen in het boek te vinden zijn. Overigens is de hele lay-out erg minimalistisch. Je kunt zeggen dat er weinig aandacht aan besteed is, maar het kan ook zijn dat dit bewust gedaan is om weinig afleiding te creëren.

complete-handboek-voor-de-franse-bulldog-review

Pagina uit het Franse Bulldog Handboek

De eerste indruk is dus erg goed van het boek. Enig minpunt is dat de inhoudsopgave niet klikbaar is en geen paginanummers bevat. Hierdoor is het een beetje zoeken naar hoofdstukken.

Vervolgens hebben we het boek gelezen en bestudeerd. Wat prettig is zijn de goede regelafstanden. Hierdoor lees je makkelijk weg. De inhoud zelf beoordelen wij als interessant, waardevol en praktisch.

Ervaringen van klanten

Ik ben niet de enige koper van Het Complete Franse Bulldog Handboek. Op het internet hebben we gezocht naar recensies, reviews en ervaringen van andere klanten. Hieronder lees je enkele van deze recensies:

 • Roger vind het product van Piet de Wit echt zijn geld waard. Het noemt het een totaal naslagwerk voor de Franse Bulldog. 
Franse-Bulldog-handboek-ervaringen
 • Sander zegt er het volgende over: 
recensie-sander-complete-handboek-franse-bulldog
 • Blogger op Fransebulldogblog.nl vindt het boek een echte meerwaarde voor elke Franse Bulldog eigenaar. 
ervaringen-boek-piet-de-wit

Zoals je leest zijn deze klanten zeer goed te spreken over het Franse Bulldog ebook. Dat kan ik begrijpen. Het pakket is compleet en erg waardevol. 

De prijs van het handboek

De prijs van Het Complete Handboek voor de Franse Bulldog is 37 euro. Voor dat bedrag krijg je toegang tot het handboek inclusief de andere ebooks. 

Dit vinden wij een zeer schappelijke prijs voor hetgeen dat je krijgt. De prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde. 

Voor de betaling zijn verschillende betaalopties, namelijk:

 • iDEAL
 • iDEAL QR
 • Machtiging (eenmalig)
 • PayPal

Direct na het betalen word je doorgestuurd naar een download pagina. Op die pagina kun je het Franse Bulldog handboek en andere ebooks downloaden. 

Garantie

Bij aanschaf van het Franse Bulldog ebook krijg je een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dat houdt in dat je binnen 60 dagen na betaling de aankoop ongedaan kunt maken.

Een garantieperiode van 60 dagen is extreem lang. Wettelijk is deze periode 14 dagen, en sommige verkopers willen nog wel 30 dagen garantie geven. 60 dagen daarentegen zie je niet vaak. Dit wijst erop dat de verkoper volledig achter zijn product staat. 


Op deze manier kun je het ebook van Piet de Wit 60 dagen uitproberen. Bevalt het niet? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug gestort. Zo loop je geen enkel risico. 

Conclusie: Franse Bulldog Handboek Kopen? 

Zoals je in deze Complete Franse Bulldog Handboek review hebt kunnen lezen zijn wij goed te spreken over het product van Piet de Wit. Het pakket zit bomvol, en je krijgt zelf een extra boek wat niet op de verkooppagina benoemt staat. 

Voor nog geen 4 tientjes krijg je toegang tot het hele pakket. Dit vinden wij een zeer schappelijke prijs voor een ebook met interessante, waardevolle en praktische informatie voor het opvoeden en trainen van een Franse Bulldog. 

Door de garantie van Piet kun je het product 60 uitproberen. Bevalt het niet? Stuur Piet een mailtje en je krijg het volledige aankoopbedrag teruggestort. Hierdoor loop je geen enkel risico. 

Heb je een Franse Bulldog pup of overweeg je om er eentje aan te schaffen? Dan raden wij het Complete Handboek voor de Franse Bulldog van harte aan. 

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen