Crypto Portfolio review? Mijn persoonlijke ervaring
16 februari 2021 

Crypto Portfolio review? Mijn persoonlijke ervaring

Ben jij ook in de ban van de cryptovaluta? Wil je graag ook meeliften op de stijgende koersen van onder meer de Bitcoin? Dan is het onwijs belangrijk om je goed in te lezen. Je moet namelijk echt weten waar je mee bezig bent, aangezien de kans ook aanwezig is dat je jouw geld kwijt gaat raken.

Als je met het handelen in cryptovaluta wilt starten, is het aan te raden om een online cursus te gaan volgen. Daarbij kan ik zeker de Crypto Masterclass aanraden; deze masterclass is uitgebreid, is waardevol en is ook nog eens betaalbaar.

Wil je meer over de Crypto Masterclass lezen? Dan verwijs ik je graag naar mijn Crypto Masterclass review. In die review bespreek ik ook hoe de masterclass opgebouwd is, waarbij ik onder meer de Cryptoportfolio benoem.

Dit onderdeel van de Crypto Masterclass is in mijn ogen dusdanig belangrijk dat ik besloten heb om een volledige Crypto Portfolio review te schrijven. In déze review vind je daarom alle informatie over de Crypto Portfolio!

De Crypto Portfolio in vogelvlucht

Zoals je in deze Cryptoportfolio review al hebt kunnen lezen, maakt dit portfolio onderdeel uit van de Crypto Masterclass. Binnen deze uitgebreide masterclass speelt dit portfolio zelfs een cruciale rol.

In de Crypto Portfolio delen de aanbieders van deze cursus namelijk 10 zogeheten crypto parels. Dit zijn stuk voor stuk parels die veelbelovend zijn én waar je dus veel geld mee kunt gaan verdienen.

Daarbij is het goed om te weten dat dit portfolio ook continu bijgewerkt wordt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je gewezen wordt op parels waarvan de koers al explosief gestegen is.

Nee, het doel is juist dat jij kunt gaan profiteren van een explosieve koersstijging. Dat kun je in ieder geval doen door de tips van AllesOverCrypto op te volgen!

Wie heeft de Cryptoportfolio ontwikkeld?

De naam van de ontwikkelaars van de Crypto Portfolio heb ik hierboven al benoemd; AllesOverCrypto. Dit bedrijf is jaren geleden opgericht door de broers Derek- en Robin Westra + Patrick Suiker. Deze drie heren hadden grote belangstelling voor de cryptovaluta en begonnen al snel met handelen in de digitale munten.

Al snel bleek dat de drie heren vrij veel succes wisten te behalen. Ook zagen zij de potentie van de cryptocurrency in zijn algemeenheid in, waardoor de heren besloten om hun eigen bedrijf te starten. Het bedrijf AllesOverCrypto werd zodoende geboren.

Wat doet AllesOverCrypto op dit moment? Nou, als je op de website van dit bedrijf een kijkje neemt, wordt dit eigenlijk direct duidelijk. Het blijkt namelijk direct dat de heren van AllesOverCrypto vrij veel hooi op hun vork nemen, ze:

  • Hebben een populair en bekend forum opgericht
  • Plaatsen een uitgebreid blogitem op de website, waar ook regelmatig nieuwe blogs aan toegevoegd worden
  • Hebben hun eigen cursus (Crypto Masterclass) ontwikkeld
  • Tonen de actuele cryptokoersen op hun website

Al met al is AllesOverCrypto een vrij divers bedrijf. Binnen dit bedrijf ligt de focus echter volledig op de cryptocurrency. Dat blijkt ook uit de Crypto Masterclass én de Cryptoportfolio.

Mijn ervaring

Over Derek, Robin en Patrick kan ik overigens met geen kwaad woord spreken. Deze drie heren stellen zich op hun website netjes voor en stralen veel betrouwbaarheid uit.

Dat doen ze onder meer doordat ze een pasfoto van zichzelf online hebben gezet. In mijn ogen is dat een ideale manier om veel transparantie en betrouwbaarheid uit te stralen.

derek en patrick crypto portfolio

Ook over het bedrijf AllesOverCrypto ben ik onder de indruk. Op de website kun je alle gegevens (inclusief KvK nummer e.d.) vinden, terwijl de website er zelf ook gelikt uit ziet. Bovendien vind je op het internet heel veel positieve beoordelingen over dit bedrijf. Ook dat is in mijn ogen veelzeggend!

Inhoud van de Crypto Portfolio

Zo, je hebt hierboven in het kort al kennis kunnen maken met de Cryptoportfolio. Graag zoom ik nu iets dieper op dit boek in, zodat je een duidelijk beeld van dit e-book gaat krijgen.

Het mag duidelijk zijn; de Crypto portfolio is een volledig digitaal product. Of het terecht is dat ik dit als een e-book omschrijf? Daar kan over getwijfeld worden.

De Crypto Portfolio is namelijk niks meer dan een bundel van PDF bestanden. Daarmee doe ik de portfolio eigenlijk wel tekort, aangezien je met deze pdf bestanden flink veel geld kunt gaan verdienen.

In de portfolio vind je echter niet alleen de crypto parels van dit moment. Nee, de heren van AllesOverCrypto hebben voor de volgende inhoud/opbouw gekozen:

  • Een introductie: in de introductie vertellen de heren van AllesOverCrypto waarom zij op zoek gegaan zijn naar crypto parels. Dankzij deze introductie krijg je eigenlijk direct inspiratie om ook succesvol te gaan handelen in cryptocurrency.
  • Uitleg: vervolgens geven de heren van AllesOverCrypto een duidelijke uitleg over de belangrijkste selectiecriteria. Hier wordt eigenlijk beschreven wat de reden is waarom de specifieke cryptoparels geselecteerd zijn.
  • Tips: ook vind je in de Crypto Portfolio enkele handige tips met betrekking tot het bewaren van de cryptocurrency. Hierbij ligt de focus dus volledig op de veiligheid.
  • Overzicht: in het overzicht vind je uiteindelijk de 10 beste crypto ’s van dit moment. Deze 10 crypto ‘s zijn door de heren van AllesOverCrypto geselecteerd en zijn dus veelbelovend.
  • Aankoopinstructie: ook leggen de heren nog uit hoe je deze cryptocurrencies nou aan kunt schaffen. Door deze instructies goed op te volgen, voorkom je dat je achter het net gaat vissen.
  • Slotwoord: tot slot vind je in het slotwoord nog enkele belangrijke mededelingen terug. Zo valt in dit slotwoord te lezen dat dit géén investeringsadvies is.

Over de opbouw en inhoud van de Crypto Portfolio ben ik zeer te spreken. In eerste instantie dacht ik dat het alleen om de 10 crypto parels zou gaan, maar dat is dus zeker niet het geval. Ook vind ik dat de portfolio er keurig uit ziet; het is dan ook een feestje om dit portfolio op je gemakje door te lezen!

Voor wie is de Crypto Portfolio geschikt?

Wil jij iets nuttigs met jouw geld gaan doen? En wil je van jouw geld nóg meer geld gaan maken? Heb je interesse in cryptovaluta? En ben je bereid om een klein risico te nemen? Dan is de Crypto Portfolio eigenlijk voor jou geschikt.

Met dit product richt AllesOverCrypto zich puur op mensen die bereid zijn om een risico te nemen. Het is namelijk géén zekerheid dat dit ook daadwerkelijke parels zijn, maar het is wel een feit dat de gekozen cryptocurrencies veelbelovend zijn.

Mijn Crypto Portfolio review + ervaring

Zoals je in mijn Crypto Masterclass review hebt kunnen lezen, heb ik die masterclass met veel plezier gevolgd. In het verlengde daarvan heb ik ook de Crypto Portfolio doorgenomen. Op basis van mijn eigen bevindingen kan ik daarom het volgende stellen: ik vind de Crypto Portfolio erg interessant en veelbelovend.

In mijn ogen weet AllesOverCrypto zich bovendien te onderscheiden met dit portfolio. Ja, het klopt dat je op internet onwijs veel tips kunt vinden over cryptocurrencies die je aan moet/kunt gaan kopen. Vrij weinig van deze tips worden echter uitgebreid onderbouwd én/of worden gegeven door vak personen. Bij de Crypto Portfolio is daar wel sprake van; je vindt immers per crypto parel een toelichting.

resultaten crypto portfolio allesovercrypto

Resultaten met het Crypto Portfolio


Al met al vind ik de Crypto Portfolio een veelbelovend product. Een product waarmee je echt veel geld kunt gaan verdienen.

Ervaringen van anderen

Net zoals de Crypto Masterclass is de Crypto Portfolio ook vrij populair geworden. Dit komt omdat de portfolio onderdeel uit maakt van de masterclass, maar ook doordat je de portfolio apart aan kunt schaffen. Op het internet heb ik in ieder geval de nodige beoordelingen kunnen vinden over de Crypto Portfolio:

ervaringen crypto portfolio

In mijn ogen zijn deze beoordelingen veelzeggend. Ook is het wat mij betreft een goed teken dat deze beoordelingen aansluiten op mijn persoonlijke bevindingen!

Deze reviews zijn afkomstig van Trustpilot. Dit is een autoriteit op het gebied van betrouwbare reviews websites. Momenteel scoort het bedrijf AllesoverCrypto, die het Crypto Portfolio gemaakt hebben, een 4,7 van de 5 sterren op basis van 120 reviews. Dat is ontzettend goed, en typeert het bedrijf en de kennis van de heren.

De prijs

Heb je interesse om de Crypto Portfolio aan te schaffen? Dan is het aan te raden om dit zo snel mogelijk te doen. Je kunt nu namelijk tijdelijk van een unieke korting genieten.

Normaal gesproken betaal je 200 euro voor de Crypto Portfolio. Voor een onbekende tijdelijke periode kun je echter genieten van een aanschafprijs van slechts 97 euro. Je kunt dus direct meer dan 100 euro besparen via deze speciale kortingslink!

In mijn ogen is het bedrag van 97 euro prima te rechtvaardigen. Als je de crypto parels op het juiste moment aan weet te kopen, heb je deze 97 euro immers binnen de kortste keren weer terugverdiend.

Garantie

Als je de Crypto Portfolio aan gaat schaffen, kun je rekenen op een garantieperiode van 2 weken. Je leest er hier alles over:

garantie crypto parels ebook

Door deze garantie loop je geen enkel risico. Je kan namelijk het volledige aanschafbedrag terugvragen als het ebook niet bevalt. Stuur de heren van AllesoverCrypto simpelweg een e-mail met het verzoek op terugbetaling. Binnen 1 a 2 werkdagen storten ze het volledige aanschafbedrag terug op je rekening. Zodoende kan je het Crypto Portfolio risicoloos uitproberen.

Conclusie: met de Crypto Portfolio aan de slag gaan?

Ik ben alweer aan het einde van deze Crypto Portfolio review aanbeland. Graag wil ik je aanraden om de Crypto Portfolio zo snel mogelijk aan te schaffen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat óók jij kunt profiteren van de geweldige parels die in de portfolio gedeeld worden.

Wil je direct van de prijs van slechts 97 euro profiteren? Als je op de onderstaande button klikt, kun je de Crypto Portfolio direct voor dit bedrag aanschaffen! Zolang de actie geldt natuurlijk.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen