Review over Crypto en Trading Academy
13 november 2021 

Review over Crypto en Trading Academy

Wil jij in cryptocurrency gaan investeren? Goed bezig! Je bent echter niet de enige. Je zou ook niet de enige zijn die bepaalde beginnersfouten gaat maken. Om deze beginnersfouten zoveel mogelijk te voorkomen, is het advies om een goede cursus te volgen. Een goede cursus waarmee je alle benodigde kennis op kunt gaan doen.

Indien je op zoek naar dergelijke cursussen gaat, kom je al snel bij Madelon Vos uit. Zij is eigenlijk uitgegroeid tot de Nederlandse koningin in de wereld van cryptocurrency. Iets wat onder meer aan de Crypto en Trading Academy te danken is. In deze Crypto en Trading Academy review geef ik je graag meer informatie over deze online dienst.

In deze review zoom ik volledig in op de Crypto en Trading Academy. Ik bespreek wat je hier aan kunt hebben, hoe dit totaalpakket opgebouwd is én wie Madelon Vos is. Uiteraard kijk ik ook naar alle randvoorwaarden, zoals de bonussen en het prijskaartje.

De Crypto en Trading Academy in vogelvlucht

Kan ik de Crypto en Trading Academy als een cursus bestempelen? Nee, eigenlijk niet. Je kunt dit namelijk het beste zien als een totaalpakket. Een totaalpakket waarin Madelons Vos haar beide cursussen toegevoegd heeft:

 • Bitcoin Basics & Cryptocurrencies Cursus: in deze cursus leer je eigenlijk alle basics van de cryptocurrencies. Je krijgt hierbij allerlei handige tips van Madelon Vos, terwijl zij ook inzoomt op de rol van de cryptocurrencies.
 • Cursus Traden met behulp van Technische Analyse: deze cursus is eigenlijk een verdieping voor de hierboven benoemde cursus. Deze cursus gaat echt veel dieper op de stof in; deze cursus is eigenlijk alleen voor de meer ervaren beleggers geschikt.

De combinatie van deze twee cursussen is uiteraard subliem te noemen. Door deze beide cursussen te volgen, weet je alle benodigde kennis op te doen. Maar, daar blijft het niet bij. Madelon Vos heeft er namelijk voor gekozen om ook allerlei bonussen aan de Crypto en Trading Academy toe te voegen. Ook over deze bonussen vertel ik je graag meer in deze Crypto en Trading Academy review.

Wie heeft de Crypto en Trading Academy ontwikkeld?

Een bekende Nederlander; dat is toch wel de manier waarop we Madelon Vos mogen omschrijven. Ze begon ooit klein met haar eigen YouTube kanaal, maar is regelmatig in bijvoorbeeld programma’s te zien. Ook op social media heeft ze inmiddels een flinke naam op weten te bouwen.

In 2013 begon Madelon Vos zich te verdiepen in de wereld van cryptocurrencies. Ze schreef over dit onderwerp columns, ze was als docent actief op de Hogeschool van Amsterdam en ze had haar eigen podcast op BNR Nieuwsradio.

In de afgelopen jaren heeft ze zich vooral toegelegd op het produceren van content. Het gaat hierbij onder meer om content voor haar YouTube kanaal ‘Madelon Vos’. Met name de ‘Madelon Praat’ serie kan op de nodige kijkers rekenen. Inmiddels heeft ze dan ook ruim 75.000 abonnees

madelon-vos-cursus-crypto-en-trading-academy

Daarnaast is Madelon Vos ook behoorlijk actief geworden op haar Instagram account. Op haar account deelt ze haar privéleven, maar ook zéker alles wat met cryptocurrencies te maken heeft. Op basis van haar Instagram account kan ik in ieder geval het volgende concluderen: Madelon Vos heeft haar zaakjes prima op orde.

Al met al ben ik over Madelon Vos behoorlijk enthousiast. Sterker nog; ik heb een behoorlijk respect voor deze vakvrouw. Ze is actief in een wereld waar toch veelal mannen met de scepter zwaaien. Zij weet zich echter staande te houden en doet dit op een unieke manier.

Daarnaast vind ik het lovenswaardig dat zij met meerdere crypto cursussen op de markt is gekomen. Ze had ervoor kunnen kiezen om al haar kennis voor haarzelf te houden, maar ze heeft besloten om haar kennis te delen. Iets wat ik alleen maar toe kan juichen.

Kun je Madelon Vos vertrouwen?

Absoluut. Ik durf te stellen dat je Madelon Vos echt met je ogen dicht kunt vertrouwen. Ze is een vakvrouw, ze heeft het beste voor met iedereen en ze heeft haar zaakjes goed op orde. Op het internet vind je eigenlijk ook alleen maar positieve beoordelingen over haar.

Wil je je aanmelden voor de Crypto en Trading Academy? Je kunt dit absoluut met een gerust hart doen.

Inhoud van de Crypto en Trading Academy

In dit totaalpakket draait het voornamelijk om de twee cursussen. De eerste cursus, Bitcoin Basics & Cryptocurrencies Cursus, geeft je veel informatie over de wereld van cryptocurrency. Je gaat leren wat deze wereld precies inhoudt, hoe je hier geld in kunt verdienen en waar je rekening mee moet houden.

Heb je al die kennis opgedaan? Dan kun je met de tweede cursus uit dit pakket aan de slag gaan: Cursus Traden met behulp van Technische Analyse. Deze cursus is een aanvulling op de eerste cursus en gaat echt heel diep op de stof in. In deze cursus ga je bijvoorbeeld leren hoe je een technische analyse uit kunt voeren.

Kun je er ook voor kiezen om beide cursussen apart te bestellen? Ja, dat is ook mogelijk. Dit is echter niet aan te raden, omdat je op dit totaalpakket een korting van 15% krijgt. Je bent zodoende vele malen voordeliger uit door je voor de Crypto en Trading Academy aan te melden.

Wil je eerst weten of dit onderwerp überhaupt iets voor je is? Dan wil ik je graag op de onderstaande gratis diensten van Madelon Vos wijzen:

Bonussen bij de Crypto en Trading Academy

Heb je deze Crypto en Trading Academy review op je gemakje doorgenomen? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat dit totaalpakket heel uitgebreid is. Dit klopt, met dank aan onder andere de twee cursussen.

Het blijft echter niet bij alleen deze twee cursussen. Nee, Madelon Vos heeft ervoor gekozen om de volgende bonussen aan de Crypto en Trading Academy toe te voegen:

 • 60 dagen gratis lidmaatschap op de MoneyTalks Community. De MoneyTalks Community is één van andere paradepaardjes van Madelon Vos. In deze community tref je gelijkgestemden aan, kun je andere mensen helpen en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Uiteraard dient deze community ook ter inspiratie om veel geld te verdienen.
 • Q & A’s met onder meer Madelon Vos. Daarnaast organiseert Madelon Vos ook met enige regelmaat Q & A sessies. Je kunt je voor deze sessie aanmelden, waarna je tijdens de sessie jouw vraag kunt stellen. Dit doe je overigens niet alleen aan Madelon Vos, maar ook aan andere experts.
 • Nieuwsbrief. Tot slot krijg je ook nog met enige regelmaat een nieuwsbrief toegestuurd. In deze nieuwsbrief vind je het laatste nieuws over onder meer cryptocurrencies.

bonussen-academy-Madelon-Vos

MoneyTalks community

Wat ik van deze bonussen vind? Echt geweldig. In mijn ogen vormen deze bonussen een prima aanvulling op de twee cursussen. Als je deze cursussen en bonussen naast elkaar legt, zie je pas hoe compleet dit totaalpakket van Madelon Vos is. Zij heeft in ieder geval haar stinkende best gedaan met dit uitgebreide totaalpakket.

Mijn Crypto en Trading Academy review + ervaringen

Ben ik zelf ook aan het investeren in cryptocurrency? Ja, uiteraard doe ik dat. Voordat ik dit ging doen, heb ik me echter wel voor de Crypto en Trading Academy aangemeld. Dat kwam puur doordat nagenoeg alle beoordelingen (erg) positief waren.

Als ik naar mijn eigen Crypto en Trading Academy ervaringen kijk, kan ik stellen dat óók ik erg positief ben. Aan alles heb ik gemerkt dat Madelon Vos een vakvrouw is en dat dit totaalpakket veel waarde biedt. Als ik nu pas met cryptocurrency aan de slag zou gaan, zou ik absoluut deze Academy van Madelon Vos kiezen!

Ervaringen van anderen

Zoals je hierboven al in deze Crypto en Trading Academy review hebt kunnen lezen, zijn ook andere cursisten erg tevreden. Veel cursisten roemen Madelon Vos, terwijl ook de cursussen op veel lovende woorden kunnen rekenen. Onder meer de onderstaande ervaringen zijn in mijn ogen veelzeggend voor de Crypto en Trading Academy:

Ervaringen-Crypto-en-trading-academy-madelon-vos_

Ervaringen Madelon Vos

Dit zijn slechts enkele ervaringen van mensen die de cursussen van Madelon Vos gevolgd hebben. Op Google Reviews scoort Madelon een gemiddelde score van 4,8 van de 5 sterren. Dat is onwijs goed! En geeft aan dat ze enorm veel waarde biedt in haar cursussen. Wil je meer ervaringen lezen van cursisten van Madelon? Bekijk dan deze pagina>>

De prijs van de Crypto en Trading Academy

Is het prijstechnisch ook interessant om voor de Crypto en Trading Academy te kiezen? Ja, dit is niet alleen het meest uitgebreide pakket van Madelon Vos, maar ook het meest interessante qua prijs. Voor dit totaalpakket betaal je namelijk een bedrag van slechts 599,95 euro.

Wel moet je goed rekening met het volgende houden: voor de Crypto en Trading Academy kan je ook een abonnement bij de MoneyTalks community afsluiten. Voor dit abonnement betaal je per kwartaal 99,95 euro.

Dit lijkt misschien veel geld voor je. Maar bedenk wat je kan besparen door cruciale fouten te voorkomen, zoals te laat instappen of te lang blijven zitten in een cryptocurrency. Vind je de prijs dan nog zo hoog?

Korting voor lezers van Reviewhuis.nl

Met Madelon Vos heb ik de afspraak gemaakt dat ik lezers van Reviewhuis.nl exclusief een korting mag geven van 10%! Hoe pak je deze korting? Volg het stappenplan hieronder:

 1. Ga naar de website van Madelon (https://madelonvos.nl/crypto-en-trading-academy/)
 2. Klik op de gele button met de tekst “GA DIRECT AAN DE SLAG”
 3. Vul je gegevens in op de betaalpagina
 4. Klik op de link "Heb je een kortingscode?" (bijna onderaan op de pagina bij het totaalbedrag)
 5. Voer de volgende kortingscode in: “korting10”
 6. Druk op enter of het vinkje wat erachter staat
 7. De korting wordt van het totaalbedrag afgehaald (zie hieronder).
waardebon-kortingscode-crypto-en-trading-academy-madelon-vos

Garantie

Bij Madelon Vos zit je in eerste instantie aan niks vast. Madelon Vos heeft namelijk voor de volgende geld terug garantie gekozen:

Niet goed, geld terug garantie!

Wanneer je maximaal 25% van de cursussen hebt gevolgd krijg je gewoon netjes je geld terug

Madelon Vos

Dit betekent dat je aan de slag kunt gaan met de academy. Bevalt het niet, wat je vaak al merkt voordat je op een kwart van een cursus bent, dan krijg je het volledige aanschaf bedrag terug!

Conclusie: aanmelden voor de Crypto en Trading Academy of niet?

Al met al ben ik erg te spreken over de Crypto en Trading Academy. Ik vind dit pakket bijzonder uitgebreid, van een bijzonder hoog niveau én ook nog eens leuk om te volgen. Dit geldt eigenlijk voor beide cursussen, terwijl de bonussen dus ook van een hoog niveau zijn.

Als klap op de vuurpijl ben ik ook over Madelon Vos erg enthousiast. Zij is een vakvrouw, is bijzonder sympathiek en is de aangewezen persoon. De aangewezen persoon om jóu iets te leren over cryptocurrency. Meld je daarom direct voor de Crypto en Trading Academy aan!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen