Cryptomanuals review? Dit is alles wat je moet weten voor je koopt van Max en Abe!
10 september 2020 

Cryptomanuals review? Dit is alles wat je moet weten voor je koopt van Max en Abe!

Enkele jaren geleden – in 2008 om precies te zijn – kon de wereld opeens kennis maken met een geheel nieuw concept. Een onbekend persoon lanceerde namelijk online een bestand met daarin informatie over de blockchain technologie en de Bitcoin. Dat bestand heeft voor een gigantische stortvloed aan reacties gezorgd; de Bitcoin wist op dat moment al behoorlijk populair te worden.

Die populariteit heeft in de loop der jaren alleen maar toegenomen. Met name toen de Bitcoin naar de hoogste koers ooit ging, werd er opeens veelvuldig in de media geschreven over de Bitcoin. De cryptocurrency, zowel de Bitcoin als de altcoins, konden opeens op veel positieve geluiden rekenen. Een logisch gevolg hiervan was dat steeds meer mensen met de digitale munten wilden gaan handelen.

Die droom had ik persoonlijk ook, maar ik wist niet al te goed waar ik moest beginnen. Totdat ik met het bedrijf Cryptomanuals in contact kwam. Dit bedrijf heeft een uitgebreide website waarop je meer informatie vindt over het handelen in cryptocurrencies. Ik zag al snel dat Cryptomanuals twee verschillende diensten aanbood, waar ik met veel plezier gebruik van heb gemaakt. In deze Cryptomanuals review vind je meer informatie over deze twee verschillende diensten.

Cryptomanuals in vogelvlucht

Het bedrijf Cryptomanuals biedt, zoals hierboven reeds gezegd, twee verschillende diensten aan: Best Practices en Quick Start. Beide diensten bespreek ik hieronder graag.

Beste Practices

De Best Practices is eigenlijk een compleet handboek waarin alles omtrent cryptocurrency uitgelegd wordt. In dit digitale boek vind je ook nog een handig stappenplan waarmee je razendsnel en gemakkelijk kunt starten met het handelen in cryptocurrency.

Volgens het bedrijf zelf is dit handboek voor iedereen te volgen en krijg je er ook nog meerdere bonussen bijgeleverd. Daarover lees je verderop in deze Cryptomanuals review meer informatie.

Quick Start

De Quick Start is een digitaal boek waarin je nader kennis kunt maken cryptocurrency. Je krijgt termen zoals Blockchain en DLT uitgebreid uitgelegd, waardoor je de wereld van de digitale munteenheden goed/beter gaat begrijpen. Dit boek is speciaal voor beginners ontwikkeld en vormt eigenlijk een eerste kennismaking met de cryptocurrency.

Mijn eerste indruk en ervaring met Cryptomanuals

In mijn ogen is het uitermate prettig dat deze twee ‘diensten’ elkaar aanvullen. Ik heb zelf bijvoorbeeld eerst het boek ‘Quick Start’ doorgenomen, waarna ik vervolgens met het boek ‘Best Practices’ aan de slag ben gegaan. In het eerstgenoemde boek staat allerlei relevante informatie over de digitale munteenheden, waarna je in het tweede boek verder de diepte in gaat.

Wat mij betreft heeft Cryptomanuals prima werk afgeleverd met deze twee boeken. De boeken zelf zijn uitgebreid opgebouwd, zien er keurig verzorgd uit en sluiten dus ook perfect op elkaar aan.

Ook de doelgroep waar dit bedrijf zich op richt, is behoorlijk specifiek te noemen: alle mensen die zich willen verdiepen in de wereld van cryptocurrency. Uit eigen ervaring kan ik je in ieder geval verklappen dat dit een zeer bijzondere en leuke wereld is. Een wereld waarin bovendien van alles mogelijk is; dat wordt absoluut duidelijk als je de twee boeken van Cryptomanuals van A tot Z doorleest.

Wat is Cryptomanuals?

De naam ‘Cryptomanuals’ is meerdere keren in deze Cryptomanuals review naar voren gekomen. Maar, wat is dit nou precies? Dit is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de wereld van cryptocurrency. Het bedrijf werd in 2016 door Max Kruisbink en Abe Dijkstra opgericht.

Beide heren zijn al op relatief jonge leeftijd met de cryptocurrencies in aanraking gekomen, waardoor ze behoorlijk veel kennis op hebben gedaan. Die kennis hebben zij vervolgens in hun boeken gebundeld en deze boeken uitgegeven onder de naam ‘Cryptomanuals’.

max-en-abe-cryptomanuals-ervaringen

Max en Abe van het bedrijf Cryptomanuals

Beide heren beloven overigens geen gouden bergen of een passief inkomen van duizenden euro’s per maand. Dat zie je bij andere digitale diensten wel terug, maar niet bij het bedrijf Cryptomanuals. Abe en Max weten immers uit eigen ervaring dat je niet zomaar succes kunt behalen met het handelen in cryptocurrency. Volgens hen is het vooral van belang dat je niet de meest gemaakte beginnersfouten gaat maken. Door de twee diensten van dit bedrijf te volgen, zou het zo zijn dat je deze fouten níet meer gaat maken.

Over het bedrijf Cryptomanuals ben ik in ieder geval zeer te spreken. Het bedrijf is opgericht door twee nette en betrouwbare jongens. Beide heren zijn behoorlijk vakkundig en weten dat de cryptocurrency geen manier is om snel geld te verdienen. Nee, in deze markt heb je veel kennis nodig en je moet weten waar je mee bezig bent.

Inhoud Best Practices en Quick Start

Mocht je deze digitale boeken aanschaffen, geniet je van de nodige voordelen. Je krijgt namelijk ook nog de nodige bonussen meelevert. Dat is zéker het geval als je het Best Practices boek aanschaft. Bij dat boek krijg je de volgende bonussen standaard meegeleverd:

  • Tips om cryptocurrencies te verhandelen
  • Je krijgt handige investeringsstrategieën voorgeschoteld
  • Je krijgt tips over hoe je een gezond crypto-portfolio op kunt bouwen

Deze bonussen zijn niet wereldschokkend te noemen, maar zijn wel een welkome aanvulling. Daarbij wil ik wel benadrukken dat je bij de Quick Start géén bonussen meegeleverd krijgt; dit is simpelweg een digitaal boek waarin de belangrijkste informatie omtrent cryptocurrency gedeeld wordt.

Voor wie zijn de boeken van Cryptomanuals geschikt?

Het bedrijf Cryptomanuals richt zich volledig op beginners die met cryptocurrency willen starten. Zij hebben nog geen kennis en weten dus ook niet waar ze zoal rekening mee moet houden. Met behulp van de e-books van Cryptomanuals moeten beginners juist wel weten hoe ze het beste kunnen gaan handelen.

Het team van Cryptomanuals zegt daar zelf het volgende over op de website:

voor-wie-is-cryptomanuals

Hieruit blijkt overduidelijk dat Cryptomanuals zich volledig richt op beginnende handelaren. Het is daarbij uiteraard wel goed mogelijk dat je al zeer geoefend bent met het handelen in aandelen, maar het handelen in cryptocurrencies is toch een andere tak van sport.

Kortom; wil jij graag van start gaan met handelen met cryptocurrencies? Dan zijn de digitale boeken van Cryptomanuals zéér geschikt voor jou.

Mijn Cryptomanuals review + ervaring

Zoals ik in de inleiding van deze Cryptomanuals review al zei, had ik interesse om in cryptocurrency te gaan handelen. Ik had echter geen idee waar en hoe ik moest starten, totdat ik met Cryptomanuals in contact kwam. Via dit bedrijf kon ik namelijk een gratis manual downloaden; in dat gratis bestand vind je eigenlijk allerlei basis informatie over het handelen in digitale munteenheden.

Vervolgens heb ik het boek ‘Quick Start’ gekocht. Over dat boek ben ik echt zéér te spreken. Het boek bespreekt eigenlijk alle basisinformatie waarover je moet beschikken, voordat je kunt gaan handelen met de cryptocurrencies. Dankzij dit boek ik in ieder geval mijn basiskennis tot een grote hoogte kunnen stuwen. Alle lof naar Max en Abe van Cryptomanuals!

Nadat ik het boek Quick Start van A tot Z doorgenomen had, had ik ook interesse in het boek ‘Best Practices’. Ook dat boek heb ik dus gekocht en volledig doorgenomen. Het is wellicht geen verrassing, maar ook over dat boek ben ik zeer te spreken. Het boek is uitgebreid, maar blijft wel bij de basis; het handelen met de cryptocurrencies.

Al met al ben ik dus over beide boeken zéér te spreken. De opbouw van de boeken spreekt mij persoonlijk erg aan.

Ervaringen van anderen

Het mag duidelijk zijn; persoonlijk ben ik zeer te spreken over de diensten van Cryptomanuals. Geldt dat ook voor andere lezers van deze boeken? Zijn zij net zo te spreken over de Cryptomanuals boeken als dat ik ben? Uit onderstaande beoordelingen blijkt in ieder geval van wel:

ervaringen-cryptomanuals-quick-start-best-practices

Het enige ‘nadeel’ is dat deze beoordelingen rechtstreeks van de website van Cryptomanuals afkomstig zijn. Desalniettemin geloof ik dat deze beoordelingen ‘echt’ zijn, aangezien Abe en Max onwijs veel transparantie en betrouwbaarheid uitstralen. Ik kan me daarom niet echt voorstellen dat zij de beoordelingen op hun eigen websites vanuit eigen titel schrijven en plaatsen.

Aan de hand van deze beoordelingen kan ik in ieder geval het volgende stellen; de meningen van andere lezers van de boeken van Cryptomanuals sluiten aan op mijn persoonlijke mening + ervaring. Dat is een goed teken!

De prijs

Heb je interesse om met cryptocurrency aan de slag te gaan? Dan biedt het bedrijf Cryptomanuals daar dus de juiste boeken voor, maar wat moet je nou voor deze boeken betalen? Het antwoord op die vraag vind je in onderstaand kostenoverzicht:

Prijzen-cryptomanuals

Zoals je aan de onderkant wellicht al had zien staan, biedt Cryptomanuals een garantie van 14 dagen aan. Dit betekent dat je binnen 14 dagen nog van de koop af kunt zien en dat je het volledige aankoopbedrag retour krijgt. Zo loop je geen enkel risico.

Conclusie: boeken van Cryptomanuals kopen?

Kan ik je aanraden om de boeken van Cryptomanuals te kopen? Ja, dat kan ik zeker. De opbouw, de inhoud en de prijs-kwaliteitsverhouding zijn wat mij betreft dik in orde.

Ook spreekt het mij aan dat Max en Abe niet allerlei loze beloftes de wereld inslingeren, maar juist bescheiden zijn en aangeven dat zij andere mensen willen helpen. Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat je op een succesvolle manier kunt gaan handelen dankzij de boeken van Cryptomanuals!

Wil jij geld verdienen met het handelen in Cryptocurrency? Dan raad ik de producten van Cryptomanuals van harte aan!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen