Cursus Copywriting in 30 Dagen Review

Word jij een geweldige copywriter dankzij de cursus van Edward Hendriks?

Cursus Copywriting 30 Dagen review

In de afgelopen jaren zijn onwijs veel websites opgestart. Al deze websites hebben één gemeenschappelijk kenmerk; ze bevatten stuk voor stuk tekst. Deze tekst kan door de eigenaren van de website zelf geschreven zijn, maar het is ook mogelijk om hier een copywriter voor ingehuurd. Een copywriter is iemand die teksten schrijft, waardoor een website gevuld kan worden. Deze tekst moet uiteraard waardevol, uniek en kloppend zijn.

Aangezien ik zelf meerdere websites heb, hou ik mezelf ook al jaren bezig met copywriting. Ik heb langere tijd besloten om niet zelf teksten te gaan schrijven, aangezien mijn kwaliteiten op andere vlakken liggen. Na verloop van tijd merkte ik echter dat het vinden van betrouwbare tekstschrijvers relatief lastig was. Aangezien ik wel wilde (blijven) groeien met mijn websites, besloot ik om me aan te melden voor een cursus; de Copywriting in 30 dagen cursus.

Nadat ik deze cursus gevolgd heb, was ik in staat om hoogstpersoonlijk geweldige teksten te schrijven. Was dit te danken aan de Copywriting in 30 dagen cursus? Of heb ik op een andere manier het licht gezien? Op deze vragen geef ik graag een antwoord in deze Copywriting in 30 dagen cursus review.

Ik bespreek wat het doel van deze cursus is, hoe de cursus opgebouwd is, wie de cursus ontwikkeld heeft en wat je moet betalen voor de cursus. Uiteraard bespreek ik ook alle randzaken, waardoor je na het lezen van dit artikel direct voor jezelf kunt bepalen of je deze cursus gaat volgen of niet.

Inhoudsopgave

Copywriting in 30 dagen in vogelvlucht

De Copywriting in 30 dagen cursus bestaat eigenlijk alleen uit een e-book. Dit e-book bevat echter meer dan 140 pagina’s met daarin allerlei relevantie informatie omtrent het schrijven van hoogwaardige en unieke webteksten. Webteksten waarmee je jouw eigen website kunt laten groeien of waarmee je mogelijk klanten blij mee kunt gaan maken.

In dit e-book zijn in totaal 30 lessen te vinden, waarbij het de bedoeling is dat je per dag één les gaat volgen. Nadat je de les gevolgd hebt, kan je de opgedane kennis direct in de praktijk toe gaan passen.

Na het lezen/volgen van de 30 lessen zou je direct in staat moeten zijn om hoogwaardige en unieke teksten te gaan schrijven. Met deze cursus kan je onder meer de volgende zaken leren:

  • Hoe je simpele doch doeltreffende teksten kunt schrijven
  • Welke koppen je het beste kunt gebruiken en hóe je deze kunt gebruiken
  • Hoe je gebruik kunt maken van emoties
  • Op welke manier je moeilijk taalgebruik vermijdt, waardoor de teksten begrijpelijk voor een ieder zijn
  • Hoe je sturing geeft aan een tekst en/of een onderwerp
  • Wat de doelgroep van de tekst drijft
  • Hoe je middels de tekst drempels weg kunt nemen bij de lezer
  • Hoe je social proof kunt gebruiken

Al met al ben ik te spreken over de opbouw en de inhoud van het boek. In eerste instantie had ik het idee dat de cursus nogal beknopt is; 140 pagina’s is immers niet al te veel. Maar, de schrijver heeft het voor elkaar gekregen om in deze 140 pagina’s toch onwijs veel waardevolle informatie en praktische tips te verwerken.

Iets wat mij daarbij ook aanspreekt, is dat de schrijver niet louter voor droge tekst gekozen heeft. Nee, hij weet alle theoretische kennis perfect aan te vullen met handige tips én met oefeningen. Door direct met deze oefeningen aan de slag te gaan, weet je direct jouw skills naar een hoger niveau te tillen. Daar ben ik van overtuigd.

Tot slot wil ik nog benoemen dat je per dag zo’n 30 minuten aan deze cursus kwijt bent. In deze 30 minuten lees je de stof door en ga je aan de slag met de bijbehorende opdracht. Na 30 van deze dagen ben je in staat om geheel zelfstandig waardevolle teksten te schrijven.

Edward Hendriks

Deze cursus is door een bekende copywriter ontwikkeld; de heer Edward Hendriks. Edward is al ruim 20 jaar actief in de wereld van copywriting. Hij heeft in het verleden veel waardevolle teksten voor (grote) bedrijven geschreven, maar hij heeft zijn specialisatie door de jaren heen deels weten te verleggen.

Edward Hendriks is namelijk tegenwoordig ook auteur van meerdere boeken, de ontwikkelaar van meerdere cursussen en wil op die manier andere mensen helpen. Volgens Edward hebben veel mensen het in zich om waardevolle teksten te schrijven; met de Copywriting in 30 dagen cursus kan óók jij dat gaan leren.

edward hendriks ervaringen
Edward Hendriks

Over Edward Hendriks vind je op het internet eigenlijk alleen maar positieve geluiden terug. Hij is betrouwbaar, hij is transparant en hij is behoorlijk kundig. Dat hij met naam en afbeelding op verschillende websites afgebeeld staat, is ook iets wat mij altijd wel aanspreekt. Zo heeft de succesvolle copywriter een eigen Wikipedia pagina.

Wil je meer weten over Edward Hendriks en zijn bedrijf DoYouCopy? Lees dan mijn Edward Hendriks en Doyoucopy review.

Inhoud Copywriting in 30 dagen cursus

Deze gehele cursus is ontwikkeld voor 30 dagen en bevat per dag één les. Door deze les elke dag te volgen, weet je al snel jouw vakkennis naar een hoger niveau te tillen. Na deze 30 dagen zou je in staat moeten zijn om zelf hoogwaardige en unieke teksten te schrijven. Hier kun je gratis de inhoudsopgave van het ebook downloaden.

Om dat voor elkaar te krijgen, heeft Edward Hendriks voor een unieke bonus gekozen. Als je je voor deze cursus aanmeldt, krijg je namelijk een extra hoofdstuk aangeleverd. Dit hoofdstuk heeft de naam ’19 slimme online tools voor copywriters’ gekregen.

Met dank aan deze 19 slimme online tools ben je in staat jouw teksten naar een nóg hoger niveau te tillen. Dit extra hoofdstuk bestaat uit 30 pagina’s, waardoor je in totaal meer dan 170 pagina’s met waardevolle stof tot je beschikking krijgt.

Voor wie is deze Cursus Copywriting in 30 dagen geschikt?

Heb je zelf ambitie om teksten te gaan schrijven? Wil je afstand nemen van tekstschrijver die niet de gewenste prestaties leveren? Of wil je zelf als tekstschrijver professioneel aan de slag? In al die situaties komt deze cursus van Edward Hendriks bijzonder goed van pas.

Edward Hendriks zegt hier op zijn website zelf het volgende over:

doyoucopy ebook copywriting review

Deze zinnen laten duidelijk zien voor wie deze cursus absoluut geschikt is. Indien je je in bovenstaande zinnen kunt vinden, is dit mogelijk dus een zeer interessante cursus voor jou!

Mijn Curus Copywriting in 30 dagen review + ervaring

Zoals eerder al gesteld; ik wilde zelf graag goede teksten kunnen schrijven. Na een korte zoektocht kwam ik uit op deze cursus van Edward Hendriks, waarna ik direct besloot om me aan te melden. Ik kan je één ding verklappen; ik heb daar geen moment spijt van gehad.

Door deze cursus heb ik echt het idee gekregen dat ik veel betere teksten ben gaan schrijven. De teksten hebben nu een logische structuur, de kopjes kloppen en ik pas automatisch het taalgebruik aan; de doelgroep van de verschillende teksten heeft dus géén moeite om de teksten te begrijpen.

Onder aan de streep kan ik concluderen dat de Copywriting in 30 dagen cursus mij absoluut geholpen heeft. Daarbij ben ik ook te spreken over het feit dat de cursus goed te volgen is, dat de meegeleverde bonus prima is en dat de prijs voor deze cursus ook zéér interessant is.

Ervaringen van anderen

Op de website van Edward Hendriks valt te lezen dat ruim 550 cursisten deze cursus reeds hebben gevolgd. Dit zegt mij niet al te veel, aangezien het maar de vraag is of dit waar is. Ook zijn er op de website van hem enkele reviews te vinden, maar het valt te betwijfelen of die reviews wel zo waarheidsgetrouw zijn.

Ik heb daarom besloten om via Google op zoek te gaan naar de reviews over Edward Hendriks en zijn bedrijf Do you Copy. Al snel vond ik meerdere reviews op Trustpilot, waarbij ik je graag op onderstaande reviews wil wijzen.

De onderstaande reviews geven in mijn ogen duidelijk aan hoe men over Edward Hendriks en zijn cursus denkt:

cursus copywriting 30 dagen ervaringen

Tevens heeft het bedrijf van Edward 4,9 van de 5 sterren via Google reviews. Dat is op basis van 15 reviews van anderen, en is een bijzonder goede score.

De prijs

Zo, het mag duidelijk zijn dat zowel ik als andere gebruikers te spreken zijn over deze cursus. Mogelijk heb je nu ook al direct interesse om gebruik te maken van deze cursus, maar daarvoor moet je je eerst aanmelden.

Om gebruik te kunnen maken van de Copywriting in 30 dagen cursus dien je een bedrag van slechts 9,99 euro te betalen. Ja, voor nog geen 10 euro krijg je toegang tot de ruim 170 pagina’s met waardevolle informatie.

Daarbij valt niks te lezen over een eventuele garantie. Indien je niet tevreden met de cursus bent, kan je echter uiteraard wel een mailtje naar Edward Hendriks sturen.

Conclusie: Copywriting in 30 dagen cursus kopen?

Kan ik de Copywriting in 30 dagen cursus van Edward Hendriks aanraden? Ja, dat kan ik zeker. In mijn ogen heeft Edward prima werk afgeleverd; de cursus is beknopt, maar bevat desondanks onwijs veel waardevolle informatie.

Ook de opbouw, het prijskaartje en de meegeleverde bonus spreken mij persoonlijk erg aan.

Ik heb zelf erg veel aan deze cursus gehad. Wil jij ook van de voordelen van deze cursus kunnen genieten? Meld je dan direct voor de cursus aan via de knop hieronder.

Cursus Copywriting in 30 Dagen
Cursus Copywriting in 30 Dagen

Beoordeling door Willem,

15 aug 2020
4.5

De Cursus Copywriting in 30 Dagen van Edward Hendriks is een zeer waardevolle cursus om je copywriting skills drastisch te verbeteren. Persoonlijk heb ik erg veel aan de cursus gehad.

Willem
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *