Cursus Traden met behulp van Technische Analyse review
08 januari 2022 

Cursus Traden met behulp van Technische Analyse review

Heeft de Bitcoin ook jouw aandacht getrokken? Dan ben je zeker niet de enige. In de afgelopen jaren zijn veel mensen met het investeren in de Bitcoin gestart. Een logische keuze, aangezien de koers van de Bitcoin maar blijft stijgen. Waar ligt het plafond van de Bitcoin? Niemand die het weet. Iemand die er wél veel verstand van heeft, is Madelon Vos.

Zij kwam ook enige tijd geleden met de cursus Traden met behulp van Technische Analyse op de proppen. Of deze cursus daadwerkelijk een aanrader is, ga je in deze Traden met behulp van Technische Analyse review lezen.

In deze review neem ik je volledig mee in deze cursus. Zo bespreek ik waar de cursus uit bestaat, waar het bij de cursus om draait en wie Madelon Vos precies is.

Op dit moment wil ik je één ding verklappen: de Cursus Traden met behulp van Technische Analyse is in mijn ogen één van de beste crypto cursussen. Dat is nogal een forse stelling, maar de redenen hiervoor ga je in deze review lezen. Grote kans dat óók jij direct onder de indruk bent van deze indruk!

De cursus Traden met behulp van Technische Analyse in vogelvlucht

Succesvol traden met Bitcoin en cryptocurrencies. Dat is eigenlijk alles waar het bij deze cursus omdraait. Om dit voor jezelf mogelijk te maken, moet je echter wel over veel kennis beschikken. Daarbij is het – volgens Madelon Vos – wenselijk dat je een technische analyse uit kunt voeren.

Hóe je een technische analyse uit kunt voeren, ga je in deze cursus leren. Zo ga je leren hoe je grafieken kunt lezen en ga je ook leren in te spelen op koersbewegingen.

Met name dat laatste is bijzonder interessant in de wereld van cryptocurrency. Zoals je wellicht al weet, fluctueren de koersen van de cryptocurrencies namelijk ongekend. Als je de koersbewegingen kunt lezen, is de kans op succesvolle trades bijzonder groot.

Overigens betreft dit een volledige videocursus. Madelon Vos heeft alle video’s zelf ingesproken; ze heeft wat mij betreft daar een perfecte stem voor. Met dank aan allerlei illustraties – zoals grafieken – zijn de video’s bovendien erg leuk om naar te kijken.

Mijn eerste indruk over de cursus Traden met behulp van Technische Analyse was in ieder geval erg positief!

Wie is Madelon Vos?

Ben je al enige tijd actief in de wereld van cryptocurrency? Ook dan is deze cursus voor je geschikt; de cursus is namelijk ideaal voor ervaren beleggers. Als je zelf een ervaren belegger bent, heb je de naam Madelon Vos vast wel eens voorbij zien komen. In de wereld van cryptocurrency is zij namelijk uitgegroeid tot één van de populairste experts.

Vele jaren geleden kreeg Madelon Vos interesse in de Bitcoin. Ook de bijbehorende blockchaintechnologie trok haar aandacht. Des te meer zij zich hierin ging verdiepen, des te duidelijker werd het voor haar dat de Bitcoin de toekomst heeft. En dat de Bitcoin in de toekomst mogelijk de rol van de euro over kan gaan nemen.

madelon-vos-cursus-technishce-analyse

Door de jaren heen is haar interesse in de Bitcoin nooit verdwenen. Sterker nog; deze is alleen maar groter geworden. Eigenlijk is Madelon Vos dagelijks met de Bitcoin en aanverwante economische onderwerpen bezig. Dit doet ze onder meer via hun eigen Instagram account en haar eigen YouTube kanaal. Zowel op Instagram als op YouTube heeft zij écht veel volgers weten te trekken.

Cursussen Madelon Vos

Daarnaast heeft Madelon Vos ook meerdere cursussen op de markt gebracht. De cursus Traden met behulp van Technische Analyse is daar slechts één van de voorbeelden van.

Op dit moment is de wens van Madelon Vos vooral om veel mensen kennis te laten maken met de wondere wereld van de cryptocurrency. Om dat mogelijk te maken, biedt Madelon Vos ook meerdere producten volledig gratis aan:

 1. Gratis online cursus technische analyse
 2. Gratis online cursus Bitcoin basics

Dit zijn stuk voor stuk echt goede cursussen. Benieuwd? Via bovenstaande link krijg je gratis een inkijkje.

Kun je Madelon Vos vertrouwen?

Over Madelon Vos ben ik echt super enthousiast. Ze is sympathiek, ze heeft veel kennis en ze is onwijs ervaren. Al deze facetten tezamen zorgen er voor dat Madelon Vos de ideale persoon is voor het ontwikkelen van een crypto cursus.

Daarbij kan ik me ook maar al te goed voorstellen dat ze zo populair is op Instagram en YouTube. Als je iets over cryptocurrency wilt leren, is Madelon Vos daar de aangewezen goeroe voor. Ik kan al met al stellen dat Madelon Vos voor 100% betrouwbaar is.

Inhoud van de cursus Traden met behulp van Technische Analyse

Madelon Vos heeft bij deze cursus voor een logische opbouw gekozen. Dit blijkt onder meer uit de modules waar deze cursus uit bestaat:

 1. Module 1: Introductie
 2. Module 2: Grafiek
 3. Module 3: Koersbewegingen
 4. Module 4: Tools
 5. Module 5: De toolset van Madelon Vos
 6. Module 6: Investeren en afsluiting

Deze zes modules tezamen bevatten 21 lessen. Deze 21 lessen tezamen duren maar liefst 3 uur en 45 minuten. Het volgen van deze cursus vraagt dus om de nodige tijd, maar je kunt de cursus gelukkig wel op je eigen tempo volgen.

inhoud-cursus-technische-analyse-crypto

Zoals ik eerder in deze Traden met behulp van Technische Analyse review al aangaf, is deze cursus bovendien erg leuk om te volgen.

Deze cursus gaat – wat mij betreft – ook diep op de materie in. Allerlei ingewikkelde termen komen aan bod, terwijl je ook veel over ingewikkelde grafieken gaat leren. Je moet daarom echt gefocust zijn tijdens het volgen van deze cursus. Ook is het wenselijk dat je al enige ervaring hebt met de handel in cryptocurrency.

Bonussen bij de cursus Traden met behulp van Technische Analyse

Vind je de inhoud van de cursus Traden met behulp van Technische Analyse interessant? Dat kan ik me goed voorstellen. Zelf ben ik ook erg over de inhoud te spreken. Daar blijft het echter niet bij. Nee, ik ben ook uitermate enthousiast over de bonus die bij deze cursus hoort:

 1. 30 dagen gratis toegang tot de MoneyTalks Community. In de afgelopen jaren heeft Madelon Vos met haar MoneyTalks Community flink aan de weg getimmerd. Je kunt nu 30 dagen tot deze community krijgen, waarin je heel veel informatie kunt vinden. Bovendien is het erg leuk om met andere beleggers te sparren en elkaar te helpen.

Met dank aan deze bonus ga je nóg meer bezig zijn met de waarde van geld. In deze community ligt de focus namelijk niet alleen op cryptocurrency, maar eigenlijk op de economie in zijn algemeenheid. Met deze bonus + de cursus Traden met behulp van Technische Analyse kun je toe gaan werken naar financiële vrijheid. Daar ben ik echt van overtuigd!

Mijn Traden met behulp van Technische Analyse review + ervaringen

Recentelijk had ik het genoegen om deze cursus zelf uit te mogen proberen. Daar ben ik nog steeds erg blij mee; dankzij deze cursus heb ik namelijk heel veel kennis op weten te doen. Kennis die veel verder gaat dan het ‘gokken’ op de juiste cryptocurrencies.

Nee, bij deze cursus gaat het echt om technische analyses, om diepgang en om ingewikkelde technieken te gebruiken. Onwijs leerzaam.

Ik kan dan ook stellen dat deze cursus mij veel gebracht heeft. Als ik nu naar een grafiek van een cryptocoin kijk, weet ik precies wat ik zie. Ook weet ik precies waar ik op moet letten en welke koersbewegingen ik (ongeveer) kan verwachten.

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel succesvollere trades ben gaan plaatsen. De waarde van mijn portfolio is flink gestegen, met alle dank aan Madelon Vos en de cursus Traden met behulp van Technische Analyse.

Ervaringen van anderen

Ben ik als enige enthousiast over de cursus Traden met behulp van Technische Analyse? Nee, absoluut niet. Op de website van Madelon Vos valt namelijk te lezen dat 106 cursisten een beoordeling achtergelaten hebben.

Van deze beoordelingen is de gemiddelde score een 4,8 (op een schaal van 1 tot 5!). Uit deze gemiddelde score blijkt dat veel cursisten onwijs tevreden zijn. Iets wat ook uit onderstaande beoordelingen blijkt:

ervaringen-cursus-crypto-technische-analyse

recensie-madelon-vos-cursus-traden

De prijs van de cursus Traden met behulp van Technische Analyse

Toen ik voor het eerst met deze cursus in aanraking kwam, verwachtte ik een torenhoog prijskaartje. Puur omdat de cursus van een ongekend hoog niveau is én omdat de cursus zo goed aangeschreven staat.

Het prijskaartje van de cursus is 399,95 euro. Voor dit bedrag krijg je toegang tot de cursus, maar ook tot de MoneyTalks Community. Als je via deze kortingslink naar de website gaat krijg je nog eens €50 extra korting omdat je lezer bent van Reviewhuis.

Ben je op de afrekeningpagina en zie je de korting staan? WACHT! Gebruik onderstaande kortingskode (onder het kopje "Korting speciaal voor Reviewhuis.nl lezers) voor nog een extra korting.

Ook over het prijskaartje ben ik enthousiast. Met de kennis die je in deze cursus op doet, heb je het bedrag van 325 euro namelijk alweer snel terugverdiend!

Korting speciaal voor Reviewhuis.nl lezers

Met Madelon Vos heb ik de afspraak gemaakt dat ik lezers van Reviewhuis.nl exclusief een korting mag geven van 10%! Hoe pak je deze korting? Volg het stappenplan hieronder:

 • Ga naar de website van Madelon (https://madelonvos.nl/cursus-technische-analyse-bitcoin/)
 • Klik op de gele button met de tekst “GA DIRECT AAN DE SLAG”
 • Vul je gegevens in op de betaalpagina
 • Klik op de link "Heb je een kortingscode?" (bijna onderaan op de pagina bij het totaalbedrag)
 • Voer de volgende kortingscode in: “korting10”
 • Druk op enter of het vinkje wat erachter staat
 • De korting wordt van het totaalbedrag afgehaald (zie hieronder).

korting-cursus-technische-analyse-traden

Conclusie: aanmelden voor de cursus Traden met behulp van Technische Analyse of niet?

Op dit moment wil ik je maar één ding aanraden: meld je zo snel mogelijk voor deze cursus aan. De cursus is onwijs leuk om te volgen, terwijl je ook echt heel veel waardevolle informatie op gaat doen. Informatie waar je ook echt veel aan gaat hebben.

Als ik naar mezelf kijk, heb ik echt veel te danken aan deze cursus. Eigenlijk alle succesvolle trades die ik nu plaats, zijn te danken aan de cursus Traden met behulp van Technische Analyse. Meld je direct aan, maak gebruik van de extra kortingsactie en begin vol goede moed aan deze cursus. Veel succes en plezier!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen