Review Cursus Zelf mijn Elektriciteit plaatsen
17 maart 2021 
in Klussen

Review Cursus Zelf mijn Elektriciteit plaatsen

Vind jij het leuk om in en rondom jouw huis allerlei klusjes uit te voeren? Voer je deze klusjes liever zelf uit in plaats van dat je hier een (dure) klusjesman voor inhuurt? Als dat het geval is, heb je de beschikking over goed gereedschap nodig. Met het juiste gereedschap maak je het uitvoeren van alle klussen eigenlijk een stuk makkelijker.

Daarnaast heb je ook veel kennis nodig. Zo moet je weten wat de eigenschappen van verschillende soorten materialen zijn, hoe je gereedschap kunt gebruiken én hoe je veilig met elektriciteit om kunt gaan. Als je van dat laatste nog niet al te veel kaas gegeten hebt, is de Zelf Mijn Elektriciteit Plaatsen cursus van Jorne Desmet mogelijk interessant.

Deze Cursus Zelf mijn Elektriciteit plaatsen review vind je meer informatie over deze cursus. We bespreken wat deze cursus precies inhoudt, wat je aan deze cursus hebt en wie Jorne Desmet precies is. Ook kijken we naar eventuele bonussen, naar meningen van anderen én naar het prijskaartje van deze cursus!

Het e-book ‘Zelf mijn elektriciteit plaatsen’ in vogelvlucht

Werken met elektriciteit is te allen tijde gevaarlijk. Dat is één van de weinige zekerheden die je in het leven hebt. Alleen als je echt weet waar je mee bezig bent, kun je op een veilige manier met elektriciteit aan de slag gaan. Om dat mogelijk te maken, is dit e-book ontwikkeld.

In dit e-book ga je namelijk alles leren omtrent elektriciteit. Zo ga je leren hoe je schakelingen kunt maken, welke soorten en types leidingen er bestaan, welke symbolen er bestaan, welk gereedschap je nodig hebt en hoe je een complete elektrische installatie uit kunt tekenen.

Eigenlijk vind je in dit e-book alle informatie over het aanleggen van een elektrische installatie. Aan de hand van deze informatie ben je in staat om deze installatie volledig zelf aan te leggen.

Bijkomend voordeel: in dit e-book vind je ook nog allerlei ondersteunende foto’s. Dankzij deze foto’s wordt de inhoud van dit e-book snel een stuk duidelijker; dat is althans de mening die wij hebben!

Wie heeft de Cursus Elektriciteit bedacht?

Elektriciteit is een serieus onderwerp. Als je op de verkeerde manier met elektriciteit om gaat, kan dit namelijk de dood tot gevolg hebben. Mede daarom hebben wij zéér kritisch gekeken naar de schrijver van dit e-book.

Wie heeft dit boek geschreven? Over welke kennis en ervaring beschikt de schrijver? En wat waren de beweegredenen van de schrijver om dit boek te schrijven? Op deze vragen wilden wij graag het antwoord vinden.

jorne desmet cursus elektrische installaties

Jorne Desmet bij zijn werkbus

Al snel kwamen wij op de naam Jorne Desmet uit. Op de voorpagina van dit digitale boek staat zijn naam namelijk duidelijk weergegeven. Toen wij deze naam zagen, ging er niet direct een belletje rinkelen. Het was dan ook de hoogste tijd om nader onderzoek te doen naar deze beste man.

Website van Jorne Desmet

Gelukkig hoefden wij niet al te lang te zoeken, aangezien Jorne een volledige website over zichzelf gemaakt heeft. Op deze website stelt hij zichzelf ook netjes voor; dit doet hij zowel met tekst als met een uitgebreide video.

Juist door deze video weet Jorne direct veel betrouwbaarheid en transparantie uit te stralen. Hij heeft in ieder geval niks te verbergen en komt ook vakkundig over.

video jorne desmet elektriciteit

Dat laatste is onder meer aan het volgende feit te danken: al in 2008 plaatste Jorne zijn allereerste eigen elektrische installatie. Vanaf dat moment heeft hij zich hier verder in verdiept, is hij onwijs veel gaan leren en heeft hij tal van extra technieken zichzelf aangeleerd. Zelf legt hij nog steeds elektrische installaties bij klanten aan.

Veel klanten vroegen of het ook mogelijk was om de installaties zelf te plaatsen. Dat zorgde bij Jorne voor een goed idee; hij kon zijn kennis in de vorm van een e-book of een cursus gaan verkopen. Uiteindelijk is daardoor het e-book ‘Zelf mijn elektriciteit plaatsen’ tot stand gekomen.

Opvallend is dat Jorne twee verschillende e-books aanbiedt:

  • Cursus elektriciteit
  • Cursus sanitair

Ook als je sanitair in bijvoorbeeld jouw badkamer aan wilt gaan sluiten, ben je hiervoor bij Jorne aan het juiste adres. Met zijn kraakheldere cursussen wordt in ieder geval alles direct een heel stuk duidelijker!

Inhoud van het e-book ‘Zelf mijn elektriciteit plaatsen’

Het mag duidelijk zijn; over Jorne Desmet zijn wij behoorlijk goed te spreken. Hij is vakkundig, hij is ervaren en hij wil graag andere mensen helpen. Is zijn vakkundigheid ook terug te zien in de inhoud van dit boek? Ja, dat is zeker het geval.

Het boek is namelijk uitgebreid opgesteld én bevat onwijs veel waardevolle informatie. Toen wij dit boek doornamen, hadden we al direct door dat we met een ware expert te maken hadden.

Jorne weet namelijk op een duidelijke manier de meest complexe zaken uit te leggen. Ook zijn wij zeer te spreken over de foto’s die door Jorne in dit boek geplaatst zijn.

Feit is ook dat de inhoud van dit boek onwijs uiteenlopend is. Zo legt Jorne uitgebreid uit wat de symbolen betekenen, hoe je een elektrische installatie uit kunt tekenen en hoe je de installatie vervolgens zelf aan kunt leggen. Met onderstaande lijst vat Jorne eigenlijk samen welke onderwerpen allemaal in dit e-book besproken worden:

inhoud elektriciteit ebook jorne desmet

Inhoud Cursus Elektriciteit

Let op voor de inhoud

Let wel op: het boek 'Zelf mijn elektrische installatie aanleggen' betreft een volledig digitaal boek. Als je liever een fysiek boek in jouw handen hebt, kun je er echter voor kiezen om dit boek uit te printen.

Aangezien het boek behoorlijk uitgebreid is, is dat echter niet aan te raden. Dat is nogal belastend voor het milieu en is ook een flinke aanslag op de inhoud van jouw cartridge.

Al met al zijn wij over de inhoud van dit e-book zeer te spreken. Het boek is niet alleen uitgebreid opgebouwd, maar kent ook een logische opbouw. Bovendien zijn wij over de indeling zéér te spreken; Jorne heeft echt voor een overzichtelijk boek gezorgd. Ook zijn wij van mening dat het boek lekker wegleest en dat de inhoud echt goed te begrijpen is. Ook al is het vrij ingewikkelde materie.

Bonussen bij het e-book

Krijg je bij aanschaf van dit e-book ook nog bonussen meegeleverd? Nou, soort van wel. Zo krijg je in dit boek ook nog uitgebreide stappenplan voor verschillende soorten schema’s:

  • Alle soorten klassieke lichtschakelingen
  • Drukknop bediening met impulsschakelaar
  • Voorkeurschakelaar voor een elektrische boiler
  • Deurbel installatie
  • Videofoon installatie

Verder krijg je ook nog meerdere praktische doe-het-zelf video’s van Jorne aangereikt. In onze ogen is dit dus véél meer dan enkel een e-book. Het is eigenlijk een compleet pakket waarmee je direct succesvol uit de voeten kunt!


Voor wie is het boek Zelf mijn elektriciteit plaatsen geschikt?

In onze ogen is dit e-book voor alle doe-het-zelvers geschikt. Mogelijk heb je op dit moment nog niet het vertrouwen om zelf jouw elektriciteit te plaatsen, maar daar kan je met dit e-book dus verandering in aanbrengen.

Is het aan te raden om elektriciteit te plaatsen zónder dit boek door te nemen? Nee, eigenlijk niet. Zoals we eerder in deze Zelf mijn elektriciteit plaatsen review al aangaven, is het onwijs belangrijk om over de juiste kennis te beschikken.

Onze Zelf mijn elektriciteit plaatsen review + ervaringen

Zijn wij handige klussers? Nee, dat valt reuze mee. Wel waren wij onwijs benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn om zelf elektriciteit te plaatsen. Dat was dan ook voor ons de reden om deze cursus aan te schaffen en ons te laten verrassen.

Uiteindelijk zijn wij echt positief verrast door dit e-book. Het e-book leest lekker weg, bevat onwijs veel waardevolle informatie en bevat ook zeer duidelijke foto’s. Zeker door die foto’s is ons een hoop duidelijk geworden; wij zijn er nu van overtuigd dat wij zelf ook een elektrische installatie kunnen plaatsen!

Ervaringen van anderen

Zijn er online veel ervaringen over dit boek te vinden? Ja, zeker. Opvallend is dat nagenoeg alle beoordelingen super positief zijn.

Om jou hier een beeld van te kunnen geven, hebben wij er twee beoordelingen tussenuit gepikt. De onderstaande twee beoordelingen zijn in onze ogen veelzeggend voor de kwaliteit van dit e-book:

ervaringen anderen cursus zelf mijn elektriciteit aanleggen

De prijs

Wil je graag het Zelf mijn elektriciteit plaatsen e-book aanschaffen? Dan kun je tijdelijk van een immense korting genieten.

Normaal gesproken betaal je namelijk 149 euro voor dit boek, maar je hoeft tijdelijk slechts 59 euro te betalen. Alleen al om die reden is het aan te raden om snel toe te slaan.

Garantie

Krijg je van Jorne Desmet ook nog een garantie? Nou, Jorne Desmet komt zelf uit België en daar zijn de wetten omtrent het herroepingsrecht net iets anders.

Op de website van Jorne valt daar het volgende over te lezen:

Klachten of bezwaren dienen ons binnen de acht dagen na ontvangst van de factuur per aangetekende brief te bereiken om in aanmerking te kunnen worden genomen.

Algemene voorwaarden Jornedesmet.be

Dit is dus anders dan de wettelijke 14 dagen die we in Nederland gewend zijn. Zelf heb ik het e-book ook aangeschaft, maar heb ik geen seconde gedacht aan het herroepingsrecht. Het e-book van Jorne Desmet is mijn geld dubbel en dwars waard.

Mocht je het boek wel willen retourneren, houd dan rekening met een termijn van 8 dagen.

Conclusie: het e-book Zelf mijn elektriciteit kopen?

Kunnen wij de aanschaf van het e-book Zelf mijn elektriciteit plaatsen? Ja, dat kunnen wij zeker. Het onderwerp van dit boek is uniek te noemen, het boek zelf bevat onwijs veel informatie en ook de aanvullende informatie is subliem te noemen.

Bovendien vinden wij het super dat Jorne Desmet ervaren en vakkundig is. Dat merk je eigenlijk direct als je dit interessante e-book doorneemt.

Wij kunnen de aanschaf van dit boek in ieder geval aan elke doe-het-zelver aanraden. Met onderstaande button geniet je bovendien direct van de besparing van 90 euro!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen