Day Trading Masterclass 2.0 review
04 september 2021 

Day Trading Masterclass 2.0 review

Heb jij met veel plezier de eerste versie van de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer gevolgd? Of wil je starten met het opdoen van alle kennis omtrent daytraden? Dan heb ik goed nieuws voor je: Kevin Timmer is recentelijk met een tweede versie van zijn populaire videocursus op de proppen gekomen.

In deze Day Trading Masterclass 2.0 review bespreek ik deze nieuwe videocursus uitgebreid. Ik bespreek onder meer welke toevoegingen Kevin Timmer heeft gedaan, wat deze videocursus kost en wat alle voordelen zijn.

Feit is dat de Day Trading Masterclass 1.0 cursus bijzonder populair was. In mijn ogen biedt dat goede hoop voor de 2.0 variant. Heeft Kevin Timmer zich weten te overtreffen? Of is de 2.0 cursus een slap aftreksel van de 1.0 variant? Je gaat het lezen in deze Day Trading Masterclass 2.0 review.

De Day Trading Masterclass 2.0 in vogelvlucht

De meest complete cursus in Nederland en België over day trading. Die woorden zie je direct op de website Kevin Timmer staan. Met deze woorden geeft hij ook duidelijk aan waar het bij zijn cursus om gaat: om day traden.

Binnen deze cursus staan zes termen volledig centraal:

 • Leren: in deze cursus ga je alles leren wat je nodig hebt. Volgens Kevin Timmer zelfs van ‘A tot Z’.
 • Oefenen: in de community én samen met Kevin Timmer ga je ook direct oefenen.
 • Traden: volgens Kevin Timmer is het voldoende om een paar uur per dag (of per week) te traden.
 • Groeien: dankzij de Day Trading Masterclass 2.0 kun je qua niveau en inkomen hard groeien.
 • Verdienen: het hoofddoel is uiteindelijk om veel geld te verdienen.
 • Parttime: volgens Kevin Timmer is het mogelijk om veel geld te verdienen op parttimebasis. Dit komt onder meer doordat de Amerikaanse aandelenmarkt van 15.30 tot 22.00 uur geopend is.

Wie heeft de Day Trading Masterclass 2.0 ontwikkeld?

Deze interessante cursus is ontwikkeld door de heer Kevin Timmer. In de Nederlandse wereld van day trading is hij eigenlijk één van de goeroes. Dat is onder meer te danken aan de eerste variant van zijn cursus; Day Trading Masterclass. Met die cursus heeft hij duidelijk laten zien dat hij veel verstand van zaken heeft.

In deze Kevin Timmer review kan ik heel veel over het verleden vertellen. Dat heeft bij Kevin Timmer echter niet al te veel zin. Hij heeft er namelijk voor gekozen om zijn privé leven behoorlijk geheim te houden. Dat is zijn goed recht, zolang hij maar betrouwbaar is en blijft. Over de betrouwbaarheid van Kevin Timmer kan ik gelukkig met geen kwaad woord spreken.

Verder weet ik – uit eigen ervaring – dat Kevin Timmer onwijs sympathiek is. Hij helpt graag veel mensen en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Daarbovenop komt nog eens dat hij écht vakkundig is.

Al sinds 2014 is Kevin Timmer nadrukkelijk bezig met day traden. Dit is ‘m bijzonder goed afgegaan, waardoor hij een flink vermogen op heeft weten te bouwen. Dat weerhoudt hem er echter niet van om blijvend andere mensen te helpen!

Kevin Timmer op YouTube

Wil je kennis maken met Kevin Timmer? Bekijk dan een van zijn video's op YouTube.


Jordi van de Pas

De Day Trading Masterclass is dus door Kevin Timmer ontwikkeld. Door de jaren heen heeft Kevin echter ondersteuning gekregen. Van Jordi van de Pas om precies te zijn. Deze day trader is sinds 2018 consistent winstgevend en deelt ook graag zijn kennis met je.

Eigenlijk bestaat het team van Day Trading Masterclass uit Kevin en uit Jordi. Beide heren vullen elkaar perfect aan, zijn voor 100% te vertrouwen en zijn bovenal heel vakkundig.

Inhoud van de Day Trading Masterclass 2.0

Wil jij bij voor de Day Trading Masterclass 2.0 inloggen? Nadat je voor de cursus betaald hebt, is dat mogelijk. Vanaf dat moment zie je ook direct dat deze cursus behoorlijk uitgebreid opgebouwd is.

Binnen deze masterclass kan onderscheid tussen drie onderdelen gemaakt worden:

 • Video cursus: ja, de video cursus is toch wel het hoogtepunt van de Day Trading Masterclass 2.0. Met deze cursus ga je leren hoe je kunt day traden, waar je op moet letten, welke signalen interessant zijn en welke fouten je vooral niet moet maken. Ook psychologie en mindset komen in deze video cursus uitgebreid aan bod.
 • Community: de community van de Day Trading Masterclass is één groot feest voor alle day traders. Aangezien day traden behoorlijk eenzaam kan zijn, heeft Kevin Timmer bedacht om allerlei gelijkgestemden bij elkaar te brengen. Het gevolg is deze levende, boeiende en gezellige community.
 • Trade Room: als je je voor de Day Trading Masterclass 2.0 aanmeldt, krijg je 6 maanden lang toegang tot de Trade Room. In deze online omgeving kun je live trading sessies bijwonen. Ook is het mogelijk om via deze manier aan groepssessies mee te doen of om educatie avonden bij te wonen.

Over de inhoud van de Day Trading Masterclass 2.0 ben ik erg te spreken. Echt aan alles is namelijk te merken dat Kevin (en Jordi) onwijs veel kennis hebben. De manier waarop deze kennis overgebracht wordt, spreekt mij daarbij ook nog aan. Deze Day Trading Masterclass review is vooralsnog erg positief dus!

Wil je weten hoe de videocursus precies opgebouwd is? Ik heb even de verschillende modules voor je op een rijtje gezet:

 • Module 1: Welkom
 • Module 2: Mindset
 • Module 3: Software
 • Module 4: Basics
 • Module 5: Risk Management
 • Module 6: Money Management
 • Module 7: Plan de Trade
 • Module 8: Trades plaatsen
 • Module 9: Lever 2 & Tape
 • Module 10: Price Action
 • Module 11: Patronen
 • Module 12: Externe factoren
 • Module 13: Stock eigenschappen
 • Module 14: Strategieën
 • Module 15: Voorbereiding
 • Module 16: Afsluiting

Bonussen

Wil jij je voor de Day Trading Masterclass 2.0 aanmelden? Dan krijg je dus al 6 maanden lang gratis toegang tot de Trade Room. Daar blijft het echter niet bij. Nee, je krijgt ook de volgende bonussen nog geleverd:

 • Bonus 1: je krijgt pro-scanners van Kevin Timmer aangeleverd waarmee je de beste aandelen kunt vinden.
 • Bonus 2: je krijgt een dagelijkse aandelen aangeleverd die volgens Kevin en Jordi mogelijk interessant zijn.
 • Bonus 3: je krijgt toegang tot de Excel bestanden, waarmee Kevin en Jordi het traden voor zichzelf een stuk makkelijker maken
inhoud bonussen day trading masterclass

Klinkt interessant, niet waar? Meld je daarom direct voor de Day Trading Masterclass 2.0 aan. Kies ervoor om direct bij de Day Trading Masterclass 2.0 inloggen en ga alle benodigde kennis op doen. Dat doe je met de 12-uur durende videocursus, maar ook met deze handige bonussen!

Voor wie is de Day Trading Masterclass 2.0 geschikt?

De Masterclass over Day Trading gaat behoorlijk de diepte in. Het is dan ook wenselijk dat je al enige ervaring met day traden hebt. Mocht dat nog niet het geval zijn, kun je alle kennis uiteraard ook op doen met deze cursus.

In mijn ogen is deze cursus voor behoorlijk veel mensen geschikt!

Mijn Day Trading Masterclass 2.0 review + ervaringen

Zijn mijn Day Trading Masterclass 2.0 ervaringen positief? Ja, dat is zeker het geval. Ik vind deze masterclass van een hoog niveau, lekker uitgebreid én leuk om te volgen. Met name de sessies en de video cursus zijn echt leuk om naar te kijken en te volgen.

Bovendien vind ik het subliem dat de opgedane kennis direct in de praktijk toegepast moet worden. Dáár leer je nu eenmaal een hoop van.

Ook ben ik uiterst te spreken over Kevin Timmer en Jordi van de Pas. De Day Trading Masterclass en Kevin Timmer zijn eigenlijk een gouden combinatie. Dat Jordi ook nog aan dit dreamteam toegevoegd is, is alleen maar een groot pluspunt.

Ervaringen van anderen

Zijn er op het internet al veel Day Trading Masterclass 2.0 ervaringen te vinden? Ja, dat is zeker het geval. Zo kwam ik onder meer de volgende beoordelingen tegen:


In deze video zie je een review van een cursist die De Day Trading Masterclass 2.0 gevolgd heeft. Je hoort er zijn ervaring met de cursus en Kevin Timmer.

resultaten day trading masterclass 2.0
Resultaat van een cursist van de nieuwe cursus van Kevin Timmer
Ook kwam ik op Trustpilot zijn 320 beoordelingen over de Day Trading Masterclass tegen. De gemiddelde score van deze beoordelingen is een 4,7 op een schaal van 1 tot 5. Dát is typerend voor de tevredenheid van de cursisten.

De prijs

Heb je direct interesse in de Masterclass van Kevin Timmer? Dan heb ik slecht en goed nieuws voor je. Het slechte nieuws is het volgende: de Day Trading Masterclass is niet gratis. Het goede nieuws is: je kunt tijdelijk van een flinke korting profiteren.

Normaal betaal je een bedrag van 5.370 euro voor deze masterclass. Tijdelijk kun je je echter al voor een bedrag van 997 euro aanmelden. In mijn ogen is dat een forse korting; een korting waar je eigenlijk vandaag nog van zou moeten profiteren!

Garantie

Ben je niet zeker of de Day Trading Masterclass 2.0 iets voor jou is? Meld je dan aan en vraag eventueel binnen 14 dagen jouw geld terug. Deze garantie wordt netjes door Day Trading Masterclass aangeboden, conform de wet.

Conclusie: aanmelden voor de Day Trading Masterclass 2.0?

Onder aan de streep kan ik de Day Trading Masterclass 2.0 aanraden. Deze cursus is weer een stuk uitgebreider dan de eerste variant, terwijl ook de Trade Room subliem is.

Wel wil ik je graag op de korting wijzen. Het normale bedrag van 5.370 euro vind ik persoonlijk iets te gek, maar dankzij de korting wordt het prijskaartje opeens een stuk interessanter. Voldoende reden dus om je direct voor de Day Trading Masterclass 2.0 aan te melden!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen