Cursus: De man van je dromen krijgen en houden
25 oktober 2021 

Cursus: De man van je dromen krijgen en houden

cover cursus de man van je dromen krijgen en houdenLiefde kan het mooiste op de wereldbol zijn. Tegelijkertijd is liefde ook één van de lastige dingen in het leven. Liefde is onvoorspelbaar, liefde is onderhevig aan emoties en liefde kan door tal van factoren beïnvloed worden. Heb jij dit al in jouw leven ervaren? Dan was dit waarschijnlijk niet de leukste ervaring voor je. De hoogste tijd dus om alles op het gebied van liefde net iets anders aan te gaan pakken.

Hoe je dat kunt doen? Dat doe je wellicht met de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’. Deze cursus richt zich volledig op vrouwen die de volgende stap in de liefde willen zetten. Die een man willen ontmoeten, die een man willen krijgen en die de man willen houden. Of deze cursus daadwerkelijk de moeite waard is, ga je lezen in deze De man van je dromen krijgen en houden review.

In deze review laat ik je graag kennis maken met deze cursus. Ik bespreek waar de cursus over gaat, voor wie de cursus interessant is en wie de cursus ontwikkeld heeft. Ga er even goed voor zitten en laat je verrassen. Mogelijk zet je met het lezen van deze review wel de eerste stap naar een gelukkig liefdesleven!

De cursus De man van je dromen krijgen en houden in vogelvlucht

Een man smoorverliefd op je laten worden. Een man vinden die echt voor de volle 100% voor je gaat. En een man vinden die nooit meer een andere vrouw wil. Dáár gaat het in deze interessante videocursus om. Met deze videocursus ga je eigenlijk leren hoe je jezelf op de best mogelijke manier kunt presenteren. Kunt presenteren ten opzichte van mannen, zodat je de liefde van jouw leven kunt ontmoeten.

Lang niet bij iedereen is het liefdesleven even leuk. Sommige vrouwen lopen vaak een blauwtje op, terwijl andere vrouwen door hun ex-vriend bedrogen zijn. Mocht jij ook een dergelijk onrustig liefdesleven achter de rug hebben, is het de hoogste tijd om het anders aan te gaan pakken. Dat doe je in ieder geval op een leuke manier met de cursus De man van je dromen krijgen en houden.

In deze cursus ga je het nodige leren. Je gaat leren:

 • 117 kant-en-klare zinnen uit jouw hoofd leren. Door deze zinnen en scripts uit jouw hoofd te leren, weet je altijd het juiste te zeggen op het juiste moment.
 • Hoe je een diepe emotionele connectie kunt creëren. Zowel met jezelf als met de man van jouw dromen
 • Hoe je de gevoelens van mannen kunt beïnvloeden
 • Op welke manier je een man kunt laten stoppen met twijfelen
 • Hoe je een man voor de volle 100% voor je kunt winnen
 • Al met al ga je leren hoe je een gelukkige relatie met de man van jouw dromen op kunt bouwen!

Wie heeft de cursus De man van je dromen krijgen en houden ontwikkeld?

Toen ik voor het eerst met deze cursus in aanraking kwam, was ik direct enthousiast. Niet alleen omdat het onderwerp van de cursus vrij interessant is, maar ook omdat het echt een uniek onderwerp is. Ik was daardoor dan ook erg benieuwd naar de ontwikkelaar van de cursus.

Al snel kwam ik er achter dat deze cursus door Mathijs Dingjan ontwikkeld is. Hé, dat is voor mij een bekende naam. Eerder heb ik namelijk al de cursus ‘Blauwdruk van het Mannenbrein’ van Mathijs mogen volgen. Zoals je in mijn Blauwdruk van het Mannenbrein review kunt lezen, ben ik behoorlijk te spreken over die cursus.

mathijs dingjan ervaringen cursus man

Daarbij ben ik ook erg te spreken over Mathijs. Hij is namelijk iemand die andere mensen graag wil helpen. Dit doe hij met zijn verschillende cursussen, maar ook met andere diensten die hij aanbiedt. Eigenlijk heeft hij zich in de afgelopen jaren weten te ontpoppen tot Dr. Love. De liefde kent voor Mathijs Dingjan in ieder geval géén geheimen meer.

Ook kan ik stellen dat Mathijs Dingjan voor de volle 100% te vertrouwen is. Dit geldt niet alleen voor Mathijs zelf, maar ook voor zijn bedrijf MB Training & Educatie. Dit is eigenlijk de handelsnaam van zijn bedrijf, vanwaaruit hij deze cursus verkoopt. Voor andere cursussen hanteert Mathijs Dingjan overigens weer andere handelsnamen; ik kan daardoor gerust stellen dat hij zijn zaakjes prima op orde heeft!

Inhoud van de cursus De man van je dromen krijgen en houden

In deze De man van je dromen krijgen en houden review heb je al het een en ander over de cursus kunnen lezen. Ik kan me echter goed voorstellen dat je vooral benieuwd bent naar de inhoud van de cursus. Nou, ik heb de verschillende modules even voor je op een rijtje gezet:

 • Introductie: De fundamenten van de liefde
 • Module 1: 5 grote misverstanden over mannen
 • Module 2: Hoe je hem oncontroleerbaar en blijvend aangetrokken tot je maakt
 • Module 3: oe je initiatief neemt terwijl hij denkt dat het allemaal zijn idee is
 • Module 4: Hoe je de fouten mannen en players eruit filtert
 • Module 5: Hoe je een emotionele connectie met hem bouwt
 • Module 6: Hoe je de vrouw van zijn dromen wordt

Zoals deze modules duidelijk laten zien, is deze cursus behoorlijk uitgebreid. Dit geldt niet alleen voor de hoeveelheid modules, maar ook voor de hoeveelheid lessen per module. In alle modules ga je in ieder geval een hoop leren. Een hoop leren over jezelf, over de liefde, over een relatie en over het krijgen van de man van jouw dromen. Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat jij óók de man van jouw dromen kunt gaan ontmoeten met deze cursus.

inhoud cursus de man van je dromen krijgen en houden

Dit is wat je krijgt

Overigens heeft Mathijs Dingjan de cursus echt op een leuke manier ingevuld. Je hoeft echt niet alleen maar naar zijn geklets te luisteren. Nee, integendeel zelfs. Hij heeft er namelijk voor gekozen om ook testjes en quizjes in de cursus te verwerken. Op die manier ben je echt op een interactieve manier bezig met de inhoud van deze cursus.

Bonussen

Klinkt de cursus De man van je dromen krijgen en houden nu al goed in jouw oren? Dan kan ik je het nog mooier voor je maken: bij deze cursus krijg je namelijk ook de beschikking over veel bonussen. Ook deze bonussen heb ik even voor je op een rijtje gezet:

 • 117 Kant-en-klare Scripts & Zinnen: met deze bonus leer je precies wat je op welk moment moet zeggen.
 • De gehele cursus op audio: tevens heeft Mathijs ervoor gekozen om de gehele cursus op audio aan te brengen. Mocht je graag naar bijvoorbeeld een podcast luisteren, is dit ideaal voor je.
 • Jouw standaarden aangeven: aan de hand van een opname van het MannenBrein evenement ga je leren hoe je jouw standaarden bij een man aan kunt geven.
 • De bouwtekening van het Mannenbrein: met deze bonus ga je je verdiepen in het brein van mannen. Als je de werking van dit brein doorhebt, kun je hier ook naar gaan handelen.
 • Exclusieve Facebook support groep: ook krijg je toegang tot een exclusieve Facebook groep. In deze groep ontmoet je andere leden, kun je jouw vragen stellen en kun je jouw ervaringen delen.
 • De 3 pilaren van de perfecte date: met deze bonus ga je leren hoe je de (eerste) date tot een succes uit kunt laten groeien.
 • Cruciale conversaties: in deze bonus ga je leren hoe je om kunt gaan met vervelende gesprekken met mannen. Uiteindelijk ga je leren hoe je deze gesprekken om kunt draaien naar leuke en gezellige gesprekken.
bonussen cursus de man van je dromen

Voor wie is de cursus De man van je dromen krijgen en houden geschikt?

Deze interessante cursus is eigenlijk voor alle vrouwen geschikt. Voor alle vrouwen die op dit moment nog niet het geluk in de liefde hebben gevonden. Door met deze cursus aan de slag te gaan, is de kans groot dat je al snel wél de liefde van jouw leven ontmoet. Ook leer je dus hoe je de man van jouw dromen voorgoed kunt ‘strikken’.

Mijn de man van je dromen krijgen en houden review + ervaringen

Voordat ik met deze cursus ging starten, wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. Al snel bleek ik deze cursus bijzonder leuk te vinden. Niet alleen omdat het onderwerp uniek is, maar ook omdat Mathijs de cursus op een leuke manier ingevuld heeft. Tevens ben ik ervan overtuigd dat je écht veel aan deze cursus gaat hebben!

Ervaringen van anderen

Ben je benieuwd naar de meningen van andere vrouwen over deze cursus? Dan raad ik je aan om bijvoorbeeld de onderstaande drie filmpjes te bekijken. In deze filmpjes delen vrouwen hun (positieve) ervaringen over deze cursus:Wil je meer ervaringen lezen? Kijk dan op deze pagina en scroll helemaal naar onderen!

De prijs

Heb je interesse om deze cursus te volgen? Dan heb ik goed nieuws voor je: de cursus kost slechts 97 euro. In mijn ogen is dat een prima prijskaartje, zeker omdat deze cursus echt voor de man van jouw leven kan zorgen.

Wil je liever niet 97 euro in één keer betalen? Dan kun je ook kiezen voor vier betaaltermijnen van 27 euro per stuk.

Garantie

Weet je niet zeker of deze cursus iets voor je is? Dan wijs ik je graag op de bedenktermijn van maar liefst 60 dagen. Als de cursus niet naar jouw wens is, kun je het bedrag binnen 60 dagen retour vragen:

garantie videocursus mathijs dingjan

Conclusie: aanmelden voor de cursus De man van je dromen krijgen en houden?

Over deze unieke cursus ben ik echt enthousiast. Dit is te danken aan de inhoud van cursus, maar ook aan het onderwerp van de cursus. Zo ben ik van mening dat echt veel vrouwen op een dergelijke cursus zaten te wachten.

Wil jij jouw liefdesleven naar een hoger niveau tillen? En wil je écht eens van liefde gaan genieten? Dan raad ik je van harte aan om deze cursus te volgen. Meld je direct voor de cursus aan en laat je verrassen!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen