Dieetschema persoonlijk e-book review?
25 juli 2020 

Dieetschema persoonlijk e-book review?

In de afgelopen jaren zijn tientallen diëten als paddenstoelen uit de grond gekropen. Meerdere kenners en goeroes hadden het idee dat zij hét perfecte dieet hadden ontwikkeld. Als geen ander weet ik echter dat het juiste dieet van persoon tot persoon verschillend is. In mijn ogen bestaat er daarom geen enkel dieet dat echt bij iedereen de gewenste resultaten oplevert.

Tegelijkertijd was ik zeer benieuwd naar de mogelijkheden van de website dieetschema.nl. Enige tijd geleden kwam ik namelijk op de website van deze firma terecht, waarbij ik las dat je volledig zelf een persoonlijk dieet schema samen kunt stellen. Dat klonk bij mij als muziek in de oren, waarna ik me direct heb aangemeld voor dit unieke dieet.

Al mijn bevindingen over de diensten van Dieetschema.nl vind je in dit review terug. Ik bespreek graag wat mijn persoonlijke ervaring/mening is, maar ik geef je ook graag alle relevante informatie omtrent dit unieke dieet. Na het lezen van deze Dieetschema persoonlijk e-book review weet je direct of dit dieet mogelijk óók iets voor jou is. Ik kan je alvast één ding verklappen; ik heb het dieet met veel plezier gevolgd!

Dieetschema persoonlijk e-book in vogelvlucht

Hoe zit dit dieet nou precies in elkaar? Als je op de website van Dieetschema.nl terecht komt, wordt dat inderdaad niet direct duidelijk. Nadat ik mij voor het schema aangemeld had, kreeg ik echter meer duidelijkheid over dit e-book. Om van dit dieet gebruik te kunnen maken, is het zaak om onderstaand stappenplan op te volgen:

  1. Vink op de website jouw persoonlijke voorkeuren aan. Je kunt hierbij onder meer kiezen tussen vegetarisch, vis en vlees.
  2. Vul nu jouw gewicht, lengte en de overige gevraagde informatie in.
  3. Betaal nu het bedrag – daarover later meer in deze review – en wacht heel even af.
  4. Binnen 30 minuten krijg je per mail een persoonlijk dieetschema geleverd. Dit digitale dieetschema kan je zien als jouw persoonlijke coach.

Eigenlijk is de werking van dit dieet behoorlijk efficiënt te noemen. Je hoeft alleen maar jouw voorkeuren in te vullen, waarna het team van Dieetschema.nl voor jou aan de slag gaat om een succesvol dieet samen te stellen. Door de vele ervaring – veel mensen hebben zelf al een dieet samen laten stellen – kan het dieet eigenlijk perfect op maat gemaakt worden.

Het team van Dieetschema.nl geeft aan dat je binnen dit dieet alleen dingen eet die je echt lekker vindt. Onder aan de streep draait het er volgens hen om dat je op de juiste tijdstippen eet, dat je de juiste hoeveelheden eet en dat je ondertussen ook voldoende in beweging komt/blijft. Mede daarom is het onwijs belangrijk om in stap 2 alle gevraagde informatie naar waarheid in te vullen.

Eén van die vragen is namelijk hoe vaak je gemiddeld per week sport. Afhankelijk van onder meer dit antwoord vanaf jouw kant is Dieetschema.nl in staat om het dieet samen te stellen.

Hierbij benadrukt men ook nog duidelijk dat het niet gaat om een crash dieet. Dit is geen dieetschema waarin je bijna niks meer mag eten of waar je zeer streng met je eten om moet gaan. Nee, volgens Dieetschema.nl ben je ‘verbaasd over hoeveel je mag eten om gewicht af te vallen’.

Dieetschema.nl

In deze review heb ik nu meermaals de naam ‘Dieetschema.nl’ laten vallen. Dit is eigenlijk de naam waaronder de dieetschema’s versterkt wordt. Bovendien vind je deze benaming ook terug in alle communicatie met dit bedrijf. Mocht je zelf een dieet samen willen stellen, moet je ook naar www.dieetschema.nl gaan.

Maar, wie zit er nou precies achter deze domeinnaam? Wie is nou eigenlijk de bedenker van dit innovatieve dieet? Dat waren vragen waar ik graag het antwoord op wilde vinden.

Toen ik een kijkje op de website nam, zag ik aan de onderkant van de website het volgende staan: Dieetschema.nl is een onderdeel van 955 Tech B.V. Ook staat hier het KVK nummer bij. Ik vroeg me echter al direct af wat het bedrijf 955 Tech B.V. nou precies is.

dieetschema.nl-betrouwbaar

Via de Kamer van Koophandel ben ik op zoek naar meer informatie gegaan, waarbij ik uiteindelijk uitkwam op een bedrijf in Roosendaal. Dat bedrijf, 927 IT Services, zit gevestigd in een normale woning en heeft dus géén representatief bedrijfspand.

Ook de website van het bedrijf is zeer summier; er is op dit moment zelfs geen sprake van een website. Wel valt er te lezen dat dit bedrijf de eigenaar van meerdere websites is, waaronder dus dieetschema.nl. In mijn ogen is dit een nogal warrig, vaag en dubieus verhaal.

Het is mij volledig níet duidelijk wie nou deze dieetschema’s ontwikkeld en dat is voor mij geen prettige gedachte. Als je op een serieuze manier met jouw gewicht aan de slag wilt gaan, wil je immers op de kennis en expertise van vakmensen bouwen. Of daar bij Dieetschema.nl sprake van is, laat ik vooralsnog in het midden. Het is mij namelijk helemáál niet duidelijk wie en wat dit dieetschema en dit concept ontwikkeld heeft.

Inhoud dieetschema

Als je het stappenplan – zie hierboven – gevolgd heb, krijg je uiteindelijk een persoonlijk e-book in jouw mailbox. In dit persoonlijke e-book zie je exact het dieet dat je kunt gaan volgen. Dit dieet is afgestemd op jouw eigen voorkeuren en moet jou echt in staat stellen om van de overtollige kilo’s af te komen.

Dieetschema.nl benadrukt hierbij dat het om een eenmalige aankoop gaat. Je zit dus níet vast aan een bepaald abonnement. Tevens benoemt het bedrijf dat het voor mensen met diabetes níet mogelijk is om dit dieetschema te volgen. Volgens het bedrijf is het namelijk te riskant om voor diabetes patiënten een geschikt dieetschema te maken.

Qua bonussen moet je op niks rekenen. Het enige dat je krijgt, is het persoonlijke dieet via de mailbox. Daarbij is het ook goed om te weten dat je bij sommige recepten een eiwit shake moet nuttigen. Deze eiwit shakes moet je ook nog separaat aanschaffen; deze worden immers niet standaard meegeleverd bij de aankoop van jouw persoonlijke dieetschema.

Voor wie is dit dieetschema geschikt?

Volgens Dieetschema.nl is hun dieetschema voor een breed publiek geschikt. Dat blijkt wel uit de vragen die je in stap 1 in moet vullen. Je kunt daarbij namelijk kiezen tussen de volgende leeftijdscategorieën:

  • 12 tot 18 jaar
  • 18 tot 30 jaar
  • 30 tot 45 jaar
  • 45 jaar of ouder

Ook moet je nog aangeven of je af wilt vallen of juist aan wilt komen. Op basis van de antwoorden vanuit jouw kant wordt vervolgens het passende dieetschema ontwikkeld. In de basis is dit dieetschema dus voor iedereen geschikt, met uitzondering van diabetes patiënten. Ook voor kinderen jonger dan 12 jaar oud is dit dieetschema níet geschikt.

Mijn Dieetschema.nl review + ervaring

In deze Dieetschema.nl review heb je vooralsnog veel feitelijke informatie gevonden. Het is nu tijd om mijn persoonlijke ervaring met jou te gaan delen. Ik kan je alvast verklappen dat ik met veel plezier mijn persoonlijke dieetschema gevolgd heb. Hierdoor ben ik absoluut de nodige kilo’s kwijtgeraakt, maar toch zat er bij mij continue iets dwars.

Ik wist namelijk niet wie er achter dit dieetschema is en wie dus mijn persoonlijke dieetschema ontwikkeld heeft. Bij alles wat ik deed, vroeg ik me dus af of dit wel verstandig was. Onder aan de streep ben ik de nodige kilo’s kwijtgeraakt, maar het gehele traject was absoluut niet zorgeloos. In mijn ogen moet het team van Dieetschema.nl vele malen transparanter zijn/worden.

Ervaringen van anderen

Er is nog iets wat bij mij enige vraagtekens oproept; de ervaringen die op het internet te vinden zijn. Die zijn namelijk nagenoeg niet te vinden. Alleen op de website van Dieetschema.nl zelf kan je op het kopje ‘recensies’ klikken. Als je daar op klikt, zie je echter slechts één recensie. Ook dit geeft mij dus geen duidelijkheid over de mening van anderen.

ervaringen-dieetschema nl

De prijs

Wil je graag een persoonlijk dieetschema gaan volgen? Dan kan je deze via de website van Dieetschema.nl dus samen gaan stellen. Heb je enig idee wat je daarvoor moet betalen? Nou, je dient daar een bedrag van 29,95 euro voor te betalen. Daarbij benadrukt het bedrijf wel dat je niet vast zit aan een abonnement, maar dat dit puur om een eenmalige aankoop gaat.

Voor een bedrag van 29,95 euro kan jij dus een persoonlijk dieetschema voorgeschoteld krijgen.

Over de prijs staat in de algemene voorwaarden nog een belangrijke opmerking:

Deelname aan Dieetschema.nl geschiedt bij vooruitbetaling.

Je dient dus éérst het bedrag te betalen, voordat je toegang krijgt tot jouw persoonlijke dieetschema!

Conclusie: persoonlijk dieetschema via Dieetschema.nl kopen?

Uiteindelijk vind ik het bijzonder lastig om een advies te geven met betrekking tot dieetschema.nl. Ja, het klopt dat ik hier de nodige kilo’s door kwijt ben geraakt. Tegelijkertijd ben ik niet te spreken over de transparantie, over de voorwaarden en over het gebrek aan reviews van anderen op het internet.

Onder aan de streep wil ik het product daarom niet aanraden. De wauw-factor ontbreekt. Producten die ik aanraad voor mannen en vrouwen die willen afvallen zijn de droog train protocollen van Henry en Rinus. Beide die protocollen krijg je niet alleen advies over voeding en voedingsschema’s, ook krijg je veel praktische en waardevolle informatie over oefeningen, afvallen en strakker in je vel komen te zitten.

In mijn Droog Trainen Protocol Mannen review en mijn Droog Trainen Protocol Vrouwen review lees je mijn mening over beide producten.

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen