Droog Trainen Protocol Vrouwen review + ervaringen
28 november 2019 

Droog Trainen Protocol Vrouwen review + ervaringen

Binnen 8 tot 16 weken effectief je vetpercentage verlagen voor een strakker en mooier lichaam zonder jojo-effect? Dat is mogelijk met het Droog Trainen Protocol Vrouwen wordt beweerd. In deze review nemen wij het product onder de loep.

In deze review van het Droog Trainen Protocol voor vrouwen nemen we een kijkje in het boek van de Droog Trainen Academie. Waarschijnlijk sta je op het punt om het Droog Trainen Protocol Vrouwen te kopen. Je vraagt jezelf af of het boek zijn geld waard is?

Het Droog Trainen Protocol voor vrouwen is op het internet mega populair. Overal zie je positieve reviews en ervaringen van gebruikers. Wij hebben dieper gezocht en vonden ook mindere positieve geluiden over het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen.

In deze DTP vrouwen review delen we alles wat je moet weten voordat je van Henry en Rinus koopt. Zo voorkom je een miskoop.

Wat is droog trainen?

Droog trainen is een bekende term bij krachtsporters. Bij droog trainen wordt voeding en sporten op elkaar afgestemd met als doel het vetpercentage verlagen én spiermassa behouden. Je vetpercentage is het gedeelte van het lichaam dat bestaat uit vet.

Droog trainen wordt ook wel ‘cutten’ genoemd. Deze term is ontstaat omdat er gesneden wordt in de calorieën inname. Door circa 10 tot 15% minder calorieën in te nemen dan de dagelijkse behoefte daalt het vetpercentage.

Door het verlagen van het vetpercentage krijg je een strakker lichaam en worden spieren beter zichtbaar.

Veel diëten streven naar het verlies van vet op basis van minder eten. Bij droog trainen is dat op basis van betere voedingskeuzes maken en op de juiste manier trainen. Zo wordt er bij droog trainen nadruk gelegd op de juiste verhouding eiwitten, koolhydraten en vetten.

Bij trainen wordt er een juiste balans tussen kracht- en cardiotraining gezocht. Dit alles met als doel het verlies van lichaamsvet en het strakker worden van het lichaam.

Wat is het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen?

Het Droog Trainen Protocol voor vrouwen is een boek dat is gebaseerd op de droog trainen techniek. Door training af te wisselen met de juiste voeding wordt je vetpercentage verlaagd.

Vaak wordt er, onterecht, gedacht dat droog trainen alleen iets is voor mannen die 5 dagen per week in de sportschool zitten. In het 74 pagina’s tellende boek in PDF formaat worden voedingsadviezen, trainingstechnieken en tips gegeven hoe je droog trainen het beste toepast als vrouw.

inhoud-droog-trainen-protocol-vrouwen-pdf

Het Droog Trainen Protocol vrouwen is niet zoals de standaard dieetboeken die kant-en-klare schema’s geven. Dat werkt ook niet, want elk lichaam en persoon is anders. Door je eigen trainings- en voedingsschema op te stellen behaal je sneller en blijvend resultaat.

Hoe je een eigen training- en voedingsschema opstelt wordt uitgebreid behandeld in het Droog Trainen Protocol. Zo leer je zelf de juiste keuzes maken tussen gezonde en ongezonde voeding en effectieve en minder effectieve trainingsoefeningen.

Op het internet kom je ook de term DTP Vrouwen tegen. Dit is de afkorting van Droog Trainen Protocol vrouwen.

Wie is de auteur?

De auteur van het Droog Trainen Protocol voor vrouwen is Henry van Es. Dat is de rechtse man op de foto hieronder.

henry-van-es-en-rinus

Henry is een oud marinier die zichzelf gericht heeft op het strak trainen van vrouwen en mannen. Bij het coachen van zijn studenten past Henry zijn militaire kennis over voeding en training toe. Door enkele slimme tips behalen zijn studenten uitzonderlijke resultaten.

Als je besluit het Droog Trainen Protocol te kopen wordt Henry ook jouw persoonlijke coach. Overigens hoef je niet bang te zijn dat Henry je met een onmenselijke militaire training opzadeld.

Henry laat zijn studenten op eigen tempo het programma doorlopen. Het zijn de specifieke tips en adviezen die hij geeft die voor uitzonderlijke resultaten zorgen. Veel van deze tips en adviezen kennen de zogenaamde personal trainers van nu niet eens.

Droog Trainen Academie

De man op de foto hierboven langs Henry van Es is Rinus. Deze 2 mannen hebben enkele jaren geleden samen de Droog Trainen Academie opgericht.

Via de Droog Trainen Academie proberen de heren zoveel mogelijk mensen te helpen om in shape te komen. Dit doen Henry en Rinus met verschillende programma’s waar het Droog Trainen Protocol Vrouwen er een van is.

Op hun website delen Henry en Rinus ook veel waardevolle tips over voeding, training en verschillende diëten.

Voordat je het Droog Trainen Protocol koopt wil je weten; zijn Rinus en Henry te vertrouwen? Ik heb de 2 heren grondig gescreend en kon niets vinden wat erop wijst dat Rinus en Henry niet te vertrouwen zijn.

Wat heb ik gedaan?

  • KvK gegevens opgezocht: Het bedrijf Droog Trainen Academie is netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
  • Youtube video’s bekeken: Ze hebben een eigen Youtube kanaal waar zowel Rinus en Henry voorkomen in de video’s. In de video’s zie je dat ze echt zijn en veel kennis hebben over droog trainen.  
  • Ervaringen van andere gelezen: Op het internet zijn er veel positieve ervaringen en reviews te vinden over Henry, Rinus en hun Droog Trainen Academie.
  • Klantenservice gebeld: Ik nam contact op met de klantenservice van het bedrijf. Hier werd ik netjes te woord gestaan en werd ik goed geholpen met mijn nep-klacht (die ik verzonnen had om te testen of Rinus en Henry te vertrouwen zijn).


Dit alles samen wijst erop dat Henry en Rinus volledig te vertrouwen zijn.

Voor wie is het Droog Trainen Protocol?

Het lijkt wel een inkoppertje, maar het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen is alleen bedoeld voor vrouwen. Er is overigens wel een mannen variant van het protocol. Leuk om samen met je vriend of man een strakker lichaam te krijgen. Lees er mee over in onze Droog Trainen Protocol mannen review

Op de verkooppagina van Het Droog Trainen Protocol voor vrouwen staat dat iedereen met het programma aan de slag kan. Hoe mislukt of verloren je jezelf ook voelt.

voor-wie-droog-trainen-protocol-vrouwen

Persoonlijk vind ik dit nogal een stellige bewering die in mijn ogen niet helemaal realistisch is. Stel dat je een erge genetische afwijking hebt, zoals een eetstoornis. Het is dan stukken lastiger om de tips en adviezen in het Droog Trainen Protocol op te volgen.

Aan de andere kant vind ik het goed dat Rinus en Henry deze stelling op de pagina hebben staan. Vaak denken we dat wij onderschikt zijn om een bepaald resultaat te behalen. Dat is menselijk, maar het staat wel veel mensen in de weg om hun droomlichaam te behalen. 

Een genetische afwijking, zoals zwakke enkels of knieën, is geen excuus om aan de slag te gaan. Er staan meer dan voldoende manieren om je vetpercentage te verlagen via training en voeding die niet belastend zijn voor je enkels of knieën in het DTP Vrouwen.

Voor wie is het DTP Vrouwen niet geschikt?

Het Droog Trainen Protocol is geen kant-en-klaar dieetboek wat je 1-op-1 overneemt. Je moet zelf aan de slag om een voedings- en trainingsschema op te stellen wat bij jouw lichaam, levensstijl en agenda past.

Natuurlijk helpen de tips en coaching van Henry je om dit op de juiste manier te doen.

Als je zelf niet bereid bent om tijd en moeite te investeren in een strak lichaam dan is het Droog Trainen Protocol Vrouwen niet voor jou geschikt.

Onze Droog Trainen Protocol Vrouwen review + ervaring

Na betaling ontvang je direct een mailtje om het Droog Trainen Protocol voor vrouwen te downloaden als PDF. Je kunt dan direct door het boek bladeren.

De eerste keer dat ik door het boek bladerde viel mij op dat het lekker gestructureerd is. De teksten zijn overzichtelijk door de verschillende tussenkopjes en lezen makkelijk weg.

In het Droog Trainen Protocol vind je geen moeilijke termen. En als ze voorkomen vind je een heldere uitleg. Dit maakt dat het boek in PDF lekker wegleest.

Wat vooral prettig is in het boek is dat er geen onnodige tekst wordt gebruikt. Er worden regelmatig bulletpoints en stappenschema’s gebruikt. Dit maakt het niet alleen erg handig om alles door te lezen. Terugzoeken van informatie is ook erg handig.

Wij zijn positief over het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen. Het boek in PDF is een zeer goed product voor de vrouw die een strakker lichaam wil. Onze ervaring met Rinus en Henry is positief.

Ervaringen met het Droog Trainen Protocol Vrouwen

Op het internet zijn veel positieve ervaringen en review over het Droog Trainen Protocol Vrouwen te vinden. Enkele van de succesverhalen worden gedeeld op de verkooppagina van het boek.

Vaak ben ik huiverig om positieve ervaringen van een verkooppagina te geloven. Maar als je de resultaten op de verkooppagina ziet spreken de resultaten voor zich (zie hieronder).

resultaten-droog-trainen-protocol-vrouwen

Toch ben ik ook verder gaan kijken dan allen de pagina van Rinus en Henry. Zo vond ik op Facebook nog vele positieve reviews over het Droog Trainen Protocol. En deze reviews kunnen Henry en Rinus niet beïnvloeden. Het zijn echte mensen die hun ervaringen delen.

Kim is bijvoorbeeld is verbaasd en blij met het resultaat wat ze binnen 1 week heeft weten te bereiken.

droog-trainen-protocol-vrouwen-ervaringen

Ramona staat verstelt wat haar lichaam in 12 weken is veranderd dankzij het Droog Trainen Protocol.

ervaringen-henry-van-es

Dymphy is 7 cm buikomtrek kwijt, maar is nog het meest trost op haar billen die steeds strakker worden. Ook is ze dankbaar voor de community van het Droog Trainen Protocol vrouwen.

droog-trainen-protocol-vrouwen-pdf

Deze echte Facebook reviews en ervaringen spreken voor zich. Het Droog Trainen Protocol vrouwen is een programma van hoge kwaliteit voor een strak lichaam. En het heeft een hoog succesgehalte.

Voordelen van het Droog Trainen Protocol Vrouwen

In deze review kan je lezen dat wij goed te spreken zijn over het Droog Trainen Protocol voor vrouwen. Hieronder lees je de voordelen van het DTP Vrouwen:

#1 gestructureerd en makkelijk te lezen: Het boek in PDF is goed gestructureerd met de tussenkopjes en leest lekker weg. Door geen onnodige ervaring in het boek blijft de tekst boeiend en interessant.

#2 Coaching van Henry: Als je besluit het Droog Trainen Protocol Vrouwen te kopen krijg je persoonlijke coaching van Henry van Es. Deze oud militair weet middels zijn speciale training uitzonderlijke resultaten te behalen met normale vrouwen.

#3 Positieve ervaringen: Op internet zijn veel positieve reviews en ervaringen over het Droog Trainen Protocol voor vrouwen te vinden. Dit geeft aan dat het boek van zeer goede kwaliteit is. Natuurlijk hebben wij zelf ook goede ervaringen.

#4 Gratis bonussen: Bij aanschaf van het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen krijg je 2 bonussen. Dat is een handige macronutriënten calculator en trainingsschema’s voor in de gym of thuis. Dit zijn zeer goede bonussen als je een strakker lichaam wilt.

Nadelen van het Droog Trainen Protocol Vrouwen

Natuurlijk is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Er zitten ook nadelen aan het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen als we eerlijk zijn.

De nadelen vind je hieronder:

#1 Beschikken over zelfdiscipline: Het boek helpt jou naar een strakker lichaam, maar je moet wel zelf actie ondernemen. Zo is het belangrijk om zelf te trainen en bewuster te eten. Dit kan dankzij de tips in het boek. Een groot voordeel is dat je op dit moment de gratis bonus krijg om mee te doen met de DTP Vrouwen 8 weken challenge. In die challenge werk je samen met andere gemotiveerde vrouwen aan jullie droomlichaam.

#2 Geen kant-en-klare weekmenu’s: Veel diëten beschikken over kant-en-klare weekmenu’s waar je direct mee aan de slag kunt. Vaak bewijst dit na enkele maanden geen resultaat maar juist een jojo-effect. Het Droog Trainen Protocol vrouwen leert je om je eigen weekmenu op te stellen voor blijvend resultaat.

#3 Alleen verkrijgbaar als PDF: Het Droog Trainen Protocol Vrouwen is alleen verkrijgbaar als PDF boek. Als je fan bent van papieren boeken is dat een nadeel.

De prijs: de moeite waard?

De prijs van het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen is op dit moment 67 euro. Bij de introductie van het programma was de prijs nog 47 euro. Door het enorme succes is de prijs verhoogd naar 67 euro.

Persoonlijk verwacht ik dat de prijs van het DTP Vrouwen over een tijdje weer gaat stijgen. Mensen zijn zo enorm te spreken over het boek en nog meer over de coaching die zij ontvangen van Henry.

En zie het in het perspectief. Een personal trainer kost al snel 25 euro per uur. Na 3 uurtjes ben je net zo duur uit als het Droog Trainen Protocol. Het enige verschil is dat je dan nog niet de helft geleerd hebt over droog trainen en een strak lichaam

Voor 67 euro krijg je een compleet pakket om een strak lichaam te maken. Dit vinden wij zeker de moeite waard!

Conclusie Droog Trainen Protocol Vrouwen Review

In deze Droog Trainen Protocol vrouwen review heb je gelezen dat wij goed te spreken zijn over het boek. Ook de auteur en verkoper Henry van Es vinden wij een sympathieke en betrouwbare vent.

Het Droog Trainen Protocol voor vrouwen is in onze ogen zeker zijn geld waard. Je leert er echt dingen in plaats van dat je standaard iets overneemt uit een dieetboek. Vooral de persoonlijke coaching van Henry is goud waard.

Twijfel niet te lang. De kans is groot dat de prijs van het Droog Trainen Protocol voor vrouwen binnenkort omhoog gaat als gevolg van het grote succes.

Schaf het Droog Trainen Protocol voor vrouwen nu aan en start met de transformatie van je lichaam!

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen