DTA Workout Builders review
15 juli 2020 

DTA Workout Builders review

Heb je altijd al gedroomd van een gespierd lichaam? Wil je graag een lichaam waar je geen grammetje vet op kunt vinden? Dan is het aan te raden om met een droog trainen cursus/methodiek aan de slag te gaan. Met een dergelijke methodiek ben je in staat om jouw spiermassa te verhogen en een strak lichaam te verkrijgen.

Dat is echter niet mogelijk zonder een professioneel trainingsschema te hebben. In dit schema moet eigenlijk alles kloppen; de voeding, de intensiteit van de trainingen, de herhalingen van bepaalde oefeningen en de rust. Hoe je zo’n trainingsschema kunt maken? Op dat vlak was ik ook zoekende. Totdat ik in aanraking kwam met de DTA Workout Builders van de Droog Trainen Academie.

Ik heb met veel plezier gebruik gemaakt van de DTA Workout Builder en wil graag mijn bevindingen met jou delen. Wat is de DTA Workout Builder precies? Wat is het doel van deze innovatieve tool? En voor wie is deze tool geschikt? Op onder meer deze vragen geef ik in dit artikel een uitgebreid antwoord.

De DTA Workout Builders in vogelvlucht

Als ik het over de DTA Workout Builders heb, heb ik het eigenlijk over een innovatieve tool. Een tool waarmee je zelf in staat bent om een perfect en professioneel trainingsschema op te stellen. Een schema waarmee jezelf het juiste schema op kan stellen, waardoor je op de juiste manier kunt gaan trainen. Ondertussen weet je ook nog geld te besparen, aangezien je geen dure instructeur in hoeft te huren.

Met de DTA Workout Builder kan je dus de juiste stappen zetten naar het gewenste lichaam. Je kunt een droog lichaam verkrijgen, aangezien je precies op de juiste manier weet te trainen.

In de DTA Workout Builder staan daarvoor de volgende onderdelen centraal: Bewegingspatronen, Periodisering, Oefeningselectie, Rust, Techniek video’s en Instructie video’s. Je kunt dus niet alleen het juiste trainingsschema voor jezelf opstellen, maar je kunt ook in deze workout builder video’s vinden waarmee je de oefeningen op de juiste manier uit kunt gaan voeren.

Het is goed om te weten dat er verschillende tools van de DTA Workout Builder bestaan:

 • 2 dagen voor mannen
 • 2 dagen voor vrouwen
 • 3 dagen voor mannen
 • 3 dagen voor vrouwen
 • 4 dagen voor mannen
 • 4 dagen voor vrouwen
 • 5 dagen voor mannen
 • 5 dagen voor vrouwen

Voordat je van de DTA Workout Builder gebruik kunt maken, dien je dus eerst voor de juiste builder aan te melden. Dat doe je door eerst jouw geslacht te selecteren en vervolgens te bepalen hoeveel trainingen je per week gaat volgen. De Builder is vervolgens afgestemd op het aantal trainingen dat je per week uit gaat voeren. Met dank aan de Builder kan je vervolgens jouw lichaam op de juiste manier trainen; volledig afgestemd op jouw trainingsschema, jouw persoonlijke voorkeuren en jouw persoonlijke doel.

Droog Trainen Academie

Het maken van een professioneel trainingsschema is onwijs belangrijk. Als je géén trainingsschema hebt, ben je eigenlijk niet op de juiste manier bezig. In dat geval kan je al snel last van blessures krijgen, last van oververmoeid krijgen of weet je niet de gewenste resultaten te behalen. Aangezien dit dus een behoorlijk serieus onderwerp is, zou een dergelijke methodiek/tool ook door een serieuze partij ontwikkeld moeten zijn. Dat is gelukkig het geval bij deze DTA Workout Builder.

Deze innovatieve tool is namelijk ontwikkeld door de heren van de Droog Trainen Academie. Henry en Rinus zijn al in 2013 gestart met de Droog Trainen Academie en hebben sindsdien behoorlijk veel mannen én vrouwen geholpen. Het doel van de Droog Trainen Academie is niet alleen om mensen aan een droog lichaam te helpen, maar ook om mensen te helpen op het gebied van voeding, krachttraining en het creëren van een gezonde leefstijl.

dta-workout-builders-recensie

Rinus (links) en Henry (rechts)

Henry en Rinus hebben een grote liefde voor krachtsport. Die liefde heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat zij vol passie hun eigen academie opgestart hebben. In de afgelopen jaren is deze academie behoorlijk gegroeid. Niet alleen qua deelnemers, maar ook qua cursussen en online trainingen die door de heren gegeven worden.

Wat mij betreft staan alle seinen op groen voor de Droog Trainen Academie. De heren komen sympathiek over, de heren stralen betrouwbaarheid uit en hebben eigenlijk alles keurig geregeld voor hun Droog Trainen Academie. In mijn Droog Trainen Academie review lees je meer over mijn ervaring met Henry en Rinus.

Inhoud DTA Workout Builders

Eerder in deze review heb ik al aangegeven uit welke Builders je de keuze hebt. Wat ik nog niet helemaal duidelijk uitgelegd heb, is de inhoud van deze cursussen. Wat is nou bijvoorbeeld het verschil tussen de Workout Builder 2 dagen voor mannen en de Workout Builder 5 dagen voor mannen? Ik heb deze verschillen even voor je op rijtje gezet:

Workout Builder 2 dagen voor mannen:

 • Principe: krachttraining in de gym
 • Doel: Spieropbouw, krachtopbouw & vetverlies
 • Niveau: Beginner
 • Dagen per week: 2
 • Split: 2 x Full Body
 • Duur: Doorlopend (6 actieve trainingsweken + actieve rust week)
 • 140+ Techniek video’s
 • 10 instructie video’s

Workout builder 5 dagen voor mannen:

 • Principe: krachttraining in de gym
 • Doel: Spieropbouw, krachtopbouw & vetverlies
 • Niveau: Intermediate
 • Dagen per week: 5
 • Split: Legs/Upper/Legs/Borst+Armen/Rug+Schouders
 • Duur: Doorlopend (6 actieve trainingsweken + actieve rust week)
 • 140+ Techniek video’s
 • 10 instructie video’s


De exacte inhoud van de DTA Workout Builder is dus afhankelijk van het aantal trainingen per week. Het belangrijkste is om nog om te vermelden dat elke builder bestaat uit 7 weken. Na deze 7 weken kan je voor jezelf bepalen om de Builder nog eens door te lopen of om bepaalde oefeningen aan te passen.

Voor wie zijn deze DTA Workout Builders geschikt?

Loop jij de gym in zonder goed plan? Doe jij de verkeerde soort oefeningen? Boek jij niet de gewenste progressie? Train je niet met de juiste intensiteit? Train je met de verkeerde gewichten? En train je met een verkeerde techniek?

Mocht je op één van deze vragen ‘ja’ geantwoord hebben, is deze DTA Workout Builder voor jou op het lijf geschreven.

Met deze tools richten Henry en Rinus zich namelijk op mannen en vrouwen die resultaat willen behalen, maar deze resultaten niet weten te behalen. Dat is in de meeste gevallen te wijten aan een verkeerde training, het uitvoeren van de oefeningen op een verkeerde manier of het trainen zonder een duidelijk plan en structuur.

Mijn DTA Workout Builder review + ervaring

Met veel plezier heb ik gebruik mogen maken van een de DTA Workout Builder voor 3 dagen per week. Ik merkte al direct dat ik mijn trainingen beter uit ging voeren, maar dat ik er ook meer gevoel voor kreeg.

Voorheen deed ik namelijk maar wat, terwijl ik met de DTA Workout Builder echt gericht ging trainen. Door deze gerichte training behaalde ik ook al snel de gewenste resultaten; ik genoot al snel van krachtopbouw en van het verliezen van vet.

Al met al kan ik dus maar één ding concluderen; de DTA Workout Builder heeft voor mijzelf perfect gewerkt. De tool is erg handig in gebruik en stelt je dus in staat om de gewenste resultaten te behalen. Mijn ervaringen zijn dus zéér positief!

Ervaringen van anderen

Delen andere gebruikers van de DTA Workout Builder die conclusie van mij? Ja, absoluut. Op het internet vind je behoorlijk veel beoordelingen/recensies over deze Workout Builder.

Opvallend daarbij is dat nagenoeg iedereen super positief is over deze tool/methodiek. Geloof je dat niet? Bekijk dan deze pagina eens. Men roemt de opbouw, maar ook zeker de resultaten die hiermee behaald worden.

dta-workout-builders-ervaringen

Het doet mij in ieder geval goed om te zien dat andere gebruikers het met mij eens zijn; dat geeft des te meer aan dat de DTA Workout Builder een daadwerkelijke meerwaarde heeft!

Natuurlijk draait het om keiharde resultaten behalen. Uit de DTA Workout Builders recensies kan je al enkele resultaten opmaken. Maar op deze pagina zie je de echte transformaties van mensen, met voor en na foto’s.

De prijs

Heb je interesse om gebruik te gaan maken van de DTA Workout Builder? Dan dien je je eerst aan te melden en een bepaald bedrag te bepalen. Het bedrag is afhankelijk van het programma waar jij voor kiest. Voor het overzicht heb ik in onderstaande lijst de verschillende programma’s met bijbehorend prijskaartje opgesomd:

 • Mannen Workout Builder 2 dagen: 47 euro
 • Vrouwen Workout Builder 2 dagen: 47 euro
 • Mannen Workout Builder 3 dagen: 67 euro
 • Vrouwen Workout Builder 3 dagen: 67 euro
 • Mannen Workout Builder 4 dagen: 67 euro
 • Vrouwen Workout Builder 4 dagen: 67 euro
 • Mannen Workout Builder 5 dagen: 67 euro
 • Vrouwen Workout Builder 5 dagen: 67 euro

Conclusie: gebruik maken van de DTA Workout Builders?

Het mag geen verrassing zijn, maar ik ben groot fan van de DTA Workout Builders. Ik ben er heilig van overtuigd dat iedereen de gewenste resultaten kan gaan behalen, met dank aan deze builder.

Mijn advies is dan ook om zeker één van de Builders aan te schaffen, zodat je het juiste trainingsschema voor jezelf kunt gaan ontwikkelen. Met dank aan de vele video’s voer je bovendien vanaf dat moment de oefeningen op de juiste manier uit. Je bouwt daarmee al snel spieren/kracht op, terwijl je afscheid neemt van jouw vet. Ik ben groot fan!

Wil jij vet verliezen en/of spieren opbouwen? Dan raad ik de DTA Workout Builders van harte aan. Ga direct aan de slag via de link hieronder.

Ga DIRECT aan de slag


Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen