Is het Duitse Herder Handboek de moeite waard? Mijn persoonlijk review!
18 januari 2021 
in Dieren

Is het Duitse Herder Handboek de moeite waard? Mijn persoonlijk review!

Twijfel je om het Duitse Herder Handboek te kopen? Waarschijnlijk ben je het ebook van Guus Jansen tegen komen en heeft het je interesse getrokken. Je vraagt jezelf af of het handboek dat op de kaft zegt ‘Alles Wat Je Moet Weten Over De Duitse Herder’ zijn geld waard is.

Via Google ben je opzoek gegaan naar Het Duitse Herder Handboek reviews, ervaringen en recensies. Zodoende ben je op deze pagina gekomen.

En dat is maar goed ook. Wij namen het handboek en Guus Jansen kritisch onder de loep. Is het Complete Handboek voor de Duitse Herder zijn geld waard? Werken de methodes van Guus Jansen? Is Guus Jansen te vertrouwen?  

In deze review over het Duitse Herder Handboek vertellen we je alles wat je moet weten voordat je het boek koopt.

De Duitse Herder

De Duitse Herder is het hondenras waarop Guus Jansen in zijn boek van A tot Z over vertelt. Dit hondenras wordt vaak simpelweg herder genoemd. Ook kent het ras de bijnaam ‘vriend van de mens’.

Deze bijnaam dankt de hond aan het feit dat die erg trouw is aan zijn baas, en goed kan omgaan met kinderen. De hond is oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland. Dat doet de naam al vermoeden.

Een Duitse Herder moet veel uitgelaten worden. Minimaal zo’n 3 keer per dag, maar vaker kan geen kwaad. Herders zijn dominante honden. Een goed training is cruciaal om een vriendelijke, gehoorzame en leuke hond te krijgen.

Duitse Herder Handboek in vogelvlucht

Het Duitse Herder Handboek is een PDF boek, ook wel ebook genoemd, wat je van A tot Z vertelt over de Herdershond. Concreter gezegd, het boek leert je hoe je een Herdershond op de juiste manier opvoedt.

Op het internet zwerven meerdere namen rond van het boek. Enkele namen die je kan aantreffen zijn:

 • Het Duitse Herder Handboek
 • Het Complete Handboek Voor De Duitse Herder
 • Het Complete Handboek Voor Een Gezonde, Gelukkige en Gehoorzame Herdershond

Als je 1 van deze 3 namen tegenkomt weet je nu dus dat het om hetzelfde ebook gaat. Namelijk het boek van Guus Jansen.

Ik kan natuurlijk niet de hele inhoud van Duitse Herder Handboek van Guus Jansen openbaar maken. Wel kan ik een tipje van de sluier oplichten, zonder alles te verklappen. Enkele onderwerpen die in het ebook behandeld worden zijn:

 • Verhelpen van probleem gedrag. Denk aan blaffen, opspringen en onzindelijkheid.
 • Afleren van het continue aan de riem trekken
 • De juiste voeding en voedingspatroon
 • Op een verantwoorde wijze voor je Herdershond zorgen
 • Zinnelijkheidstraining van de hond
 • Opvoeding – in de breedste zin van het woord – van de hond
 • Inrichting van verblijfplaats
 • En nog veel meer…

Overweeg je om een Herdershond te kopen? Of heb je er al eentje? Dan raad ik je aan om deze Duitse Herder Handboek recensie aandachtig door te lezen.

Wie is Guus Jansen?

Guus Jansen is de auteur en verkoper van het Herdershond handboek. Tenminste, zijn naam staat op de kaft van het boek en de verkooppagina. Maar is dat ook zo?

Op de verkooppagina beweert Guus ruim 25 jaar ervaring te hebben met de opvoeding en verzorging Duitse Herders. Hij heeft veel van zijn vrije tijd besteed om alles te weten te komen over het hondenras. Omdat hij zag dat er geen goede en complete boeken bestaan over het opvoeden, trainen en bezetten van een Duitse Herder besloot hij zelf een boek te schrijven.

guus jansen duitse herder handboek

Guus Jansen (volgens zijn website)

Via internet krijgen we verschillende Guus Jansen’s te zien, maar dé Guus Jansen over de Duitse Herders vinden we niet. Het kan natuurlijk zijn dat de man geen social media profielen heeft, zoals Facebook of LinkedIn.

We kunnen dus weinig vertellen over de auteur van het boek. Dat is jammer.

Is Guus Jansen te vertrouwen?

Voordat je zomaar zijn product koopt wil je weten of Guus Jansen te vertrouwen is. Zoals we hierboven al aangaven is de man onvindbaar op het internet.

Het ontbreken van social media profielen van Guus ontmoedigde ons niet. We zijn fanatiek op zoek gegaan naar informatie over Guus en zijn Complete Duitse Herder Handboek. Dit is wat we gedaan hebben:

 • KvK gegevens nagetrokken: Op de verkooppagina vinden we het KvK-nummer 55666566. Dit blijkt het nummer van Blue Sky Marketing gevestigd in het Brabantse Berkel-Enschot. De gegevens kloppen en bij de KvK is er geen wangedrag van Guus Jansen bekend.
 • Ervaringen van anderen gelezen: Op het internet vinden we enkele reviews waarin klanten hun ervaring met Guus Jansen en zijn boek delen. Deze recensies zijn positief en niets wijst erop dat Guus een oplichter of iets dergelijks is.
 • Het ebook aangeschaft: We hebben het Duitse Herder Handboek aangeschaft om te kijken of Guus zijn beloftes nakomt. Voor zover lijkt dat allemaal te kloppen. Na betaling ontvingen wij binnen enkele minuten het ebook. Het boek in PDF zag er netjes uit. Later in deze review lees je onze mening over de kwaliteit.  

Zo kunnen we concluderen dat Guus Jansen 100% te vertrouwen is. Natuurlijk is het niet meer van deze tijd om geen social media profielen te hebben, en dat roept argwaan op.

Inhoud Duitse Herder Handboek

Eerder in deze review benoemde we kort wat het Complete Handboek voor de Duitse Herder in houdt. Hieronder lees je wat je precies krijgt als je besluit het Duitse Herder pakket te bestellen.

Je krijg namelijk niet alleen Het Complete Handboek Voor Een Gezonde, Gelukkige en Gehoorzame Duitse Herder boek. Er worden ook enkele bonussen geleverd. Dit is wat je krijgt na aanschaf:

 • Duitse Herder Handboek: In dit 113 pagina’s tellende ebook lees je van A tot Z wat je moet weten over je Duitse Herder. Er zitten maar een paar afbeeldingen in het boek en het lettertype is normaal. Dat betekent dat er veel waardevolle informatie te vinden is in het boek.
 • De Perfect Duitse Herder: Dit is de eerste bonus die je krijgt. In dit ebook krijg je 101 manieren om snel het gedrag van de Herdershond te verbeteren. Een magere bonus, aangezien veel van de tips en informatie al in het Handboek te vinden zijn.
 • Je Duitse Herder Laten Komen Op Commando: In dit ebook ontdek je 8 praktische manieren om je Duitse Herder te trainen om te komen op commando. De specifieke informatie in dit ebook bouwt voort op de meer algemenere tips uit het Duitse Herder Handboek.
 • Honden Trainen Geheimen: Dit ebook bestaat uit 33 pagina’s. Nog een behoorlijke bonus. In dit ebook krijg je specifieke tips en methodes uitgelegd om je Duitse Herder te trainen. Een voorbeeld is de C.O.T.T. Methode om gedragsproblemen te verhelpen.
 • Tips Voor De Training Van Je Puppy: Dit boek in PDF formaat gaat over de opvoeding en training van pups. Interessant en zeer leerzaam om te lezen.
inhoud duitse herder handboek

Als laatste bonus benoemt Guus dat hij levenslange updates geeft. Dit klinkt leuk, maar is eigenlijk gebakken lucht. Het boek is één keer geschreven, en aan het opvoeden en africhten van Duitse Herders veranderd niets. Beetje overbodig om te benoemen in onze ogen.

Onze Duitse Herder Handboek review + ervaring

Deze review is niet compleet zonder onze eigen mening en ervaring met het Duitse Herder Handboek te delen. Hieronder lees je daarom wat wij vinden van Guus Jansen en zijn boek.

Via de officiële pagina hebben we het boek van Guus Jansen aangeschaft. Het betalen ging erg makkelijk via iDEAL. Betalingen lopen overigens via PayPro, wat bekend staat als veilige betalingsverwerker.

Vrijwel direct na het betalen konden we het ebook en de bonussen downloaden. Wat direct opvalt als je door het boek scrolt is dat er weinig afbeeldingen instaan. Er is veel informatie te vinden op de pagina’s. In die zin krijg je veel waar voor je geld.

113 pagina’s vinden wij een prima hoeveelheid voor een ebook. We moeten concluderen dat we veel waardevolle informatie uit het ‘Het Complete Handboek Voor De Duitse Herder’ gehaald hebben.

downloaden duitse herder handboek

Zoals eerder aangegeven zijn niet alle bonussen even waardevol in onze ogen. De bonus ‘De Perfecte Duitse Herder’ is niet super interessant. De andere 3 boeken in PDF die je erbij krijgt zijn een goede toevoeging op het Duitse Herder Handboek.

Een positieve verassing was de onaangekondigde bonus. Deze bonus zagen we pas toen we onze bestelling afgerond hadden en op de downloadpagina terecht kwamen. Benieuwd wat deze extra bonus is?

Ervaringen van anderen

We hebben een tijdje gezocht naar reviews, ervaringen en recensies van anderen die het boek kochten. Op zijn website heeft Guus Jansen een gedeelte waar enkele recensies van klanten te vinden zijn.

Enkele Duitse Herder Handboek recensies die we daar gevonden hebben delen we hieronder.

Brenda kan haar Herdershond nu leiderschap tonen en laten zien wie de baas is. Ze heeft dankzij de tips van Guus probleemgedrag weten te verhelpen. Zie haar review op de afbeelding hieronder.

duitse herder handboek ervaringen

Joke vond het boek van Guus zo leuk dat ze hem in één keer heeft uitgelezen.

recensie complete handboek duitse herder

Natuurlijk hebben we ook verder gekeken dan de website van Guus naar reviews. Via Google hebben we vele Duitse Herder Handboek reviews doorgepluisd. Hieronder lees je enkele van deze reviews:

“Deze boekenreeks ios voor de Duitse Herderbezitter zeker zijn geld waard. Nergens kom je zoveel specifieke herders wetenswaardigheden tegen als in deze reeks” 

Patrick – Reviewsweb.nl

“Wij van HondenPassie.nl zijn dol op dit boek. Omdat dit boek geschreven is door een Duitse Herder expert, ga je alles leren over het gedrag, de opvoeding en verzorging van dit ras. Ook ontdek je hoe je de Duitse Herder het beste kunt trainen en hoe je een onwijs sterke band opbouwt. Het boek zit boordevol praktische tips en oefeningen waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Een musthave gids voor iedere Duitse Herder eigenaar. 

Dennis – Hondenpassie.nl

Zo lees je dat met mij vele anderen ook goed te spreken zijn over het ebook van Guus Jansen.

Wat is de prijs?

De prijs van Het Complete Handboek voor de Duitse Herder is 37 euro. Dit is een eenmalige betaling waarna je levenslang toegang krijgt tot het ebook.

Betalen kan op verschillende manieren. Je kunt betalen met:

 • iDEAL
 • iDEAL met QR code
 • Machtingsformulier (eenmalig)
 • PayPal
 • Bancontact
 • Sofort/ Klarna

Na betaling word je direct doorgestuurd naar een downloadpagina. Op die pagina kun je het Duitse Herder Handbook als PDF downloaden. Ook vind je er op die pagina alle bonussen om te downloaden.

Uitzonderlijke garantie

Guus is overtuigd van de kwaliteit van zijn ebook. In plaats van de wettelijke 14 dagen garantie te geven doet hij er een schepje bovenop.

Bij aanschaf van het handboek voor Herdershonden krijg je een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dat betekent dat je binnen 60 dagen je geld terug kunt vragen als je niet tevreden bent over het boek.

garantie-ebook-kopen

Zodoende kun je het ebook risicoloos uitproberen. Bevalt het niet? Dan vraag je makkelijk je geld terug. Zonder kleine lettertjes of moeilijke vragen.

Conclusie: Duitse Herder Handboek kopen?

Zoals je in deze review hebt kunnen lezen zijn we goed te spreken over het Duitse Herder Handboek van Guus Jansen. Na aanschaf krijg je direct toegang tot het ebook en de bonussen.

Het ebook is van prima formaat, en de informatie die erin staat is waardevol. Daarnaast zijn er niet veel plaatjes gebruikt waardoor je over veel informatie beschikt.

Zoals we aangaven vinden we niet alle bonussen even waardevol. Neem bijvoorbeeld de levenslange updates of het 1e ebook. De andere 3 bonus ebooks maken dit echter ruimschoots goed. En niet te vergeten de onaangekondigde bonus.

In principe kun je het Duitse Herder Handboek 60 dagen gratis uitproberen dankzij de niet-goed-geld-terug garantie. Zo loop je geen enkel risico.

Heb je een Herder pup of ben je van plan er eentje te nemen? Dan raden wij het Complet Handboek voor de Duitse Herder van Guus Jansen van harte aan!

Ga DIRECT aan de slag


Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen