E-cursus Betere Relaties Met Iedereen review
22 juni 2020 

E-cursus Betere Relaties Met Iedereen review

Ieder persoon heeft in zijn/haar leven met veel relaties te maken. Dit hoeven namelijk niet altijd liefdesrelaties te zijn, maar ook relaties met bijvoorbeeld collega’s, de buren, de ouders van de vrienden van je kinderen, je familieleden en je vrienden. De ervaring leert echter dat niet al deze relaties even vlekkeloos lopen.

Heb jij ook wel eens moeite met de spanningen die relaties met zich mee brengen? Wil je graag van relaties zonder een conflict of spanningen kunnen genieten? Dan biedt de E-cursus Betere Relaties mogelijk dé oplossing voor jou. Het is namelijk écht mogelijk om van relaties te genieten, maar daar moet je dan wel zelf de juiste mindset voor hebben.

Recent heb ik me verdiept in deze cursus, aangezien ik zag dat de cursus behoorlijk populair is. Mijn bevindingen omtrent deze cursus deel ik graag met je in deze uitgebreide review over de E-cursus Betere Relaties Met Iedereen.

E-cursus Betere Relaties Met Iedereen in vogelvlucht

Deze cursus zorgt ervoor dat je gezonde en positieve relaties op kunt gaan bouwen. Dat is althans wat de ontwikkelaar, Frank de Moei, aangeeft. Om dat doel te bewerkstelligen, heeft Frank de Moei voor een uitgebreide cursus gekozen.

Deze cursus is namelijk verspreid over een periode van 11 weken. In deze 11 weken krijg je per week 2 mailtjes in je mailbox. In deze mailtjes worden handige tips, nuttige informatie en leerzame oefeningen met je gedeeld. Om de totale cursus overzichtelijk te houden, heeft Frank de Moei daarbij gekozen voor meerdere hoofdstukken:

  • Relaties algemeen
  • De essentie van goede communicatie
  • Belangrijke verschillen
  • Analyse van je relaties
  • Uitdagingen in je relaties
  • Keuzes in je relaties
  • Afsluiting

Per hoofdstuk worden essentiële zaken omtrent relaties besproken. Deze informatie wordt op een begrijpelijke en duidelijke manier voorgeschoteld, waardoor eigenlijk alle vragen beantwoord worden. Dat komt ook doordat Frank de Moei voor een behoorlijk uitgebreide opbouw gekozen heeft. In het hoofdstuk ‘Uitdagingen in je relaties’ behandelt Frank bijvoorbeeld vijf lessen: ‘hoe ga je om met controle & jaloezie?’, ‘hoe ga je om met kritiek?’, ‘hoe ga je om met negatieve mensen?’, ‘hoe ga je om met conflicten?‘ en ‘hoe kom je op voor jezelf?’ zijn de vragen die in dit hoofdstuk uitgebreid beantwoord worden.

Frank de Moei

Zoals ik hierboven al zei, is deze cursus ontwikkeld door Frank de Moei. Dat is voor mij geen onbekende naam. Nee, Frank de Moei heeft meerdere cursussen en trainingen ontwikkeld; over veel van deze cursussen heb ik reeds reviews geschreven.

Frank de Moei is al ruim 14 jaar actief met het helpen van mensen op het gebied van geluk. Hij probeert mensen te helpen om meer balans in hun leven te krijgen en om daarmee gelukkiger door het leven te gaan. Dat doet hij onder meer door privé coaching sessies, met zijn eigen website newstart.nl en door de verschillende cursussen die hij ontwikkeld heeft.

online-training-betere-relaties-frank-de-moei

Frank de Moei

Door de jaren heen heeft Frank de Moei bovendien meerdere opleidingen afgerond en is hij lid van meerdere beroepsorganisaties. Frank de Moei is onder meer lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en van de European Monitoring and Coaching Council.

Door de jaren heen heeft Frank de Moei absoluut zijn meerwaarde bewezen. Hij heeft onwijs veel mensen weten te helpen en op het internet zijn erg veel positieve beoordelingen te vinden. Wil je meer weten over Frank de Moei? Ik schreef recent al een uitgebreid artikel over hem!

Inhoud E-cursus Betere Relaties met Iedereen

Hierboven heb ik je eigenlijk al meer informatie gegeven over de opbouw van deze cursus. De cursus bestaat in totaal uit 11 weken en is volledig digitaal te volgen. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw mailbox in de gaten te houden. In deze 11 weken krijg je namelijk twee keer per week een mailtje in jouw mailbox.

In deze mailtjes staat continue één onderwerp centraal. Zoals ik hierboven al zei, heeft Frank de Moei ervoor gekozen om al deze onderwerpen te bundelen en onder te verdelen in enkele hoofdstukken. Hierdoor blijft de cursus makkelijk om te volgen en is de inhoud ook logisch opgedeeld.

Zodra je je voor deze digitale cursus aanmeldt, krijg je niet alleen de mailtjes. Nee, Frank de Moei heeft ervoor gekozen om ook enkele bonussen gratis mee te leveren:

  • E-book ‘Inzicht in je kracht’
  • Eén coaching sessie per mail
bonus-online-training-frank

Heb je naar aanleiding van het volgen van deze cursus vragen aan Frank de Moei? Je hebt de mogelijkheid om deze vraag persoonlijk aan hem te stellen, waarna je op korte termijn al een antwoord mag verwachten. In het hierboven genoemde e-book vind je onwijs veel relevante informatie over persoonlijke kracht, het behouden van persoonlijke kracht en het ondergaan van een verandering. Het e-book sluit daarmee eigenlijk perfect aan op de inhoud van deze uitgebreide digitale cursus.

Voor wie is deze E-cursus geschikt?

Door de ervaring van Frank de Moei weet hij exact waar veel mensen mee zitten. Hij weet dus ook exact welke problemen mensen ervaren op het gebied van het opbouwen én in stand houden van positieve relaties. Lukt het bij jou echter niet om stabiele, gelukkige en positieve relaties in stand te houden? Dan is deze E-cursus in feite geschikt voor jou.

Kan je op één van onderstaande vragen ‘ja’ antwoorden? Dan is deze cursus zeker voor jou op het lijf geschreven.

Indien je je in één van bovenstaande vragen kunt herkennen, is deze E-cursus eigenlijk voor jou ontwikkeld. De cursus richt zich namelijk specifiek op deze onderwerpen en zou daarom onwijs goed geschikt voor jou kunnen zijn.

Mijn Betere Relaties met Iedereen review + ervaring

Zoals ik eerder in deze review al zei, heb ik me aangemeld voor deze digitale cursus. Graag wil ik mijn onafhankelijke, eerlijke en kritische bevindingen met jou delen. Het is namelijk zo dat ik zeker te spreken ben over deze cursus, maar toch ook dat ik mijn vraagtekens bij sommige aspecten heb.

Laat ik starten met het positieve. In mijn ogen heeft Frank de Moei goed werk afgeleverd met deze cursus. De cursus is namelijk uitgebreid opgebouwd, de cursus heeft diepgaande inhoud en de cursus is ook nog eens op een brede doelgroep gericht. Daarmee kom ik direct bij mijn bedenkingen over deze E-cursus. Is deze E-cursus namelijk niet iets té uitgebreid? Had Frank de Moei zich niet beter op een specifiekere doelgroep kunnen richten? Zou het wellicht niet beter zijn geweest om de uitgebreide inhoud van deze cursus te verdelen over twee of drie cursussen? Dat zijn vragen die bij mij in mijn gedachten rondgingen.

Verder moet ik zeggen dat ik het concept van deze cursus wel erg krachtig vind. Door wekelijks twee mailtjes te ontvangen, blijf je langere tijd bezig met deze cursus. Het onderwerp is en blijft hierdoor in jouw hersenen aanwezig, waardoor je – in mijn ogen – sneller de gewenste resultaten kunt gaan behalen.

Tot slot ben ik ook te spreken over de meegeleverde bonussen. Met name de coaching sessie spreekt mij erg aan. Ik vond het in ieder geval prettig dat ik een persoonlijke vraag aan Frank de Moei kon stellen. Wat ik nog prettiger vond, is dat ik behoorlijk snel een reactie kreeg. Dat was bovendien geen korte reactie, maar een zeer uitgebreide reactie inclusief een inspirerende tegenvraag.

Ervaringen van anderen

In deze Betere Relaties met Iedereen review heb je kunnen lezen dat ik behoorlijk tevreden ben. Geldt dat ook voor andere volgers van deze E-cursus? Ja, eigenlijk wel. Als je op het internet op zoek naar de ervaringen van anderen gaat, kom je namelijk onwijs veel positieve woorden tegen. Zo valt het me onder meer op dat veel mensen aangeven dat deze cursus meerwaarde heeft op zowel het privé gebied als op het zakelijke vlak.

ervaring-online-training-betere-relaties

Een van de vele positieve ervaringen met de Online Training Betere Relaties

Op deze pagina lees je ontelbaar veel reviews van gebruikers van de Online Training Betere Relaties.

De prijs

Heb je interesse om je voor deze cursus aan te gaan melden? Dan moet je rekening houden met een eenmalige investering van 59 euro. Voor dit bedrag krijg je niet alleen 11 weken lang twee mailtjes per week, maar ook nog de hierboven besproken bonussen.

Het aankoopbedrag kan je voldoen via iDeal, iDeal QR, PayPal, Visa, Mastercard, Bancontact en Sofort. Verder biedt Frank de Moei ook nog een garantietermijn aan. In deze garantietermijn kan je een aanvraag doen voor het volledig terug krijgen van het aankoopbedrag, indien je niet tevreden met de cursus bent!

Conclusie: E-Cursus Betere Relaties met Iedereen kopen?

Zoals je in deze E-cursus Betere Relaties met Iedereen review hebt kunnen lezen, ben ik behoorlijk te spreken over deze cursus. De E-cursus is uitgebreid opgebouwd, bevat veel nuttige informatie en heeft veel mensen reeds blij weten te maken.

Daarbij ben ik ook te spreken over de bonussen en de prijs die je voor het totaalpakket moet betalen. Voor een bedrag van nog geen 6 tientjes is het eigenlijk een té mooie kans om te laten liggen. Met dank aan de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie loop je bovendien geen enkel risico.

Wil jij betere relaties met iedereen? Dan raad ik de E-cursus Betere Relaties met Iedereen absoluut aan. Ga direct aan de slag via de link hieronder!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen