E-cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’ review + ervaringen
18 juni 2020 

E-cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’ review + ervaringen

De Ecursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei kom ik de laatste tijd steeds vaker tegen op het internet. Met de populariteit van de training is niets mis lijkt het wel.

Deze populariteit maakt mij nieuwsgierig naar het product. En ik wil wel eens weten of het product echt zo goed is al beweerd wordt. Jij ook?

Ik heb daarom de training van lifecoach Frank gekocht, en ben ermee aan de slag gegaan. In deze review over de Online cursus Blijvend Zelfvertrouwen lees je mijn mening en ervaring met het product.

Blijvend zelfvertrouwen in vogelvlucht

De Blijvend Zelfvertrouwen cursus is een digitale cursus, waarbij je 12 weken lang wekelijks nieuwe informatie ontvangt per e-mail. In de online training leert Frank je meer inzicht, begrip en acceptatie te krijgen voor jezelf als persoon. Uiteraard met als doel het kweken van een ijzersterk zelfvertrouwen.

12 weken lang ontvang je elke week één e-mail van Frank. In die e-mail staat praktische en waardevolle informatie om blijvend zelfvertrouwen te kweken. Deze informatie is gebaseerd op eenvoudige, maar bewezen technieken. Regelmatig zijn de lessen voorzien van vragen en opdrachten om echt blijvende impact te maken.

Het kweken van zelfvertrouwen is een stap-voor-stap proces. Vandaar dat Frank gekozen heeft voor een wekelijkse mail, in plaats van je direct onder te dompelen in de gehele cursusinhoud.

De online cursus voor meer zelfvertrouwen is opgedeeld in 3 delen, die zorgen voor een logische opbouw. Deze 3 delen zijn:

 1. Analyseren: In het eerste deel ga je zelfvertrouwen analyseren. Dat houdt in dat je leert wat zelfvertrouwen is, waar jouw onzekerheid vandaan komt en beknopt vertelt Frank wat de gevolgen zijn van onzekerheid.
 2. Ontdekken: Een 2e stap is het ontdekken hoe jouw gebrek aan zelfvertrouwen is ontstaan, en worden de gevolgen van onzekerheid voor jezelf maar ook je omgeving uitgebreid besproken. Daarnaast laat Frank je in dit gedeelte van de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen nadenken over je sterke punten. Dat vormt de basis voor het laatste deel.
 3. Creëren: De eerste 2 delen vormen de basis voor het laatste deel, het creëren van nieuw zelfvertrouwen. Met een goede basis ga je in het laatste deel werken aan het creëren van een gezond, blijvend en sterk zelfvertrouwen.

Dat is in vogelvlucht wat de Online Training Blijvend Zelfvertrouwen is.

Frank de Moei

De maker van de Blijvend Zelfvertrouwen cursus is Frank de Moei. Eerder schreven wij een complete review over wat hij doet, waarom hij dat doet en of hij te vertrouwen is. In onze Frank de Moei review lees je alles over hem, mocht je dat interessant vinden.

Voor deze review zullen we het kort houden, en geknopt vertellen wie Frank de Moei is en wat je van hem kunt verwachten.

Frank de Moei is:

Frank is een eerlijke en professionele lifecoach die zijn studenten echt verder wil helpen. Dat lees je in veel recensies en ervaringen van mensen terug.

Inhoud Ecursus Blijvend Zelfvertrouwen

Eerder in deze e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen review heb ik je in vogelvlucht verteld wat de cursus is. Maar wat krijg je precies als je besluit met de training van Frank de Moei aan de slag te gaan?

Na aanschaf krijg je toegang tot:

 • Cursus Blijvend Zelfvertrouwen: Dit bestaat uit een 12-weeks programma waarvan je wekelijks één les + opdrachten ontvangt. De inhoud van deze mails heb ik eerder in deze recensie besproken.
 • ‘Inzicht In Je Eigen Kracht’ ebook: In dit 56 pagina’s tellende bonus ebook krijg je informatie, tips en inspiratie om je persoonlijke kracht en inzicht te vergroten. Een voorbeeld is; je krijgt 3 tips voor een ontspannen leven.
 • ‘Je Bent Prima Zoals Je Bent’ ebook: Het tweede ebook wat extra bij de cursus zit is ‘Je Bent Prima Zoals Je Bent’ ebook. Met maar liefst 84 pagina’s over zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen is dit het meest uitgebreide boek van de online training.
 • ‘Volg Je Eigen Weg’ Ebook: Dit ebook bevat 64 pagina’s, en gaat over doen wat je wilt ongeacht wat anderen zeggen. Je leert bijvoorbeeld om ‘Nee’ te kunnen zeggen in bepaalde situaties.
inhoud online training blijvend zelfvertrouwen

De cursus voor meer zelfvertrouwen bestaat niet alleen uit een 12-weeks emailvolgorde. Het is een compleet pakket met e-mails, opdrachten en ebooks.

Hoe werkt het?

Na betaling krijg je direct de eerste mail toegestuurd. Dat is een introductiemail waarin Frank je vertelt wat de cursus inhoudt, wat je kan verwachten en hoe je de cursus het beste kunt gebruiken.

In die eerste email zit direct het eerste bonus ebook. Daar kan je direct mee aan de slag om die te downloaden als PDF en door te lezen. P.s.; de eerste mail valt niet binnen de 12 e-mails waar we het eerder in deze review over gehad hebben.

De eerste ‘echte’ mail van de cursus ontvang je een dag na de introductiemail. In die mail vertelt Frank je precies wat zelfvertrouwen is. Vervolgens krijg je wekelijks een nieuwe mail.

Voor wie is de e-cursus geschikt?

De e-cursus meer zelfvertrouwen is niet voor iedereen geschikt. Het meeste heb je aan de training als je meer zelfvertrouwen wilt opbouwen. Natuurlijk kunnen mensen die al voldoende zelfvertrouwen hebben ook aan de slag met de training. De e-cursus biedt dan verhelderende inzichten om positiever tegenover bepaalde situaties in het leven te staan.

Het meest heb je aan de training als je:

Zoals ik aangaf is de training ook praktisch als je positieve in het leven wilt staan, ondanks dat je al voldoende zelfvertrouwen hebt. De E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen is niet geschikt als je:

En, is de training voor jou geschikt?

Mijn Blijvend Zelfvertrouwen review + ervaring

Natuurlijk is deze Blijvend Zelfvertrouwen review niet compleet zonder mijn recensie en ervaring te delen. Ik kocht daarom de online training van Frank de Moei, en ging ermee aan de slag. Hieronder lees je mijn recensie.

Allereerst moet ik zeggen dat ik het wekelijks opsturen van een nieuwe les erg krachtig vind. Hierdoor blijven het elke week behapbare stukjes informatie en opdrachten. Bij veel andere cursussen komt er na aanschaf direct een bak informatie op je af, dat je overspoeld raakt.

En daarbij, via de mail word je wekelijks herinnert om weer aan de slag te gaan. Over de vormgeving en structuur heeft Frank dus goed nagedacht.

Laten we dan eens kijken naar de inhoud van de lessen. De inhoud van elke les is van goede lengte. Dat betekent niet te lang, zodat je halfweg de les afhaakt. Ook is de inhoud niet te kort, zodat je het even tussen de soep en aardappelen leest en de helft maar blijft hangen.   

voorbeeld-les
Voorbeeld les uit de E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen (wazig gemaakt ivm copyright)
De oefeningen in de lessen zijn makkelijk uit te voeren. Het zijn praktische oefeningen die je zonder extra hulpmiddelen thuis kunt uitvoeren.

Naast de e-cursus krijg je ook 3 ebooks, zoals eerder in deze review aangegeven. Deze ebooks zijn een flinke uitbreiding van de cursus. De ebooks zijn een prettige toevoeging op hetgeen wat in de e-mails geleerd wordt.

Kortom: Ik ben erg goed te spreken over de E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen. Frank de Moei heeft veel tijd en moeite gestoken in het opzetten en continue verbeteren van zijn zelfvertrouwen cursus. Hij is een echte vakman.

Kritische noten

Natuurlijk heb ik ook enkele kritische noten. Dit zijn geen schokkende negatieve punten, maar kleine puntjes voor verbetering.

Allereerst dateert het 3e ebook, ‘Volg Je Eigen Weg’, uit 2013. Dat staat groot op de kaft, maar ook aan de binnenzijde van het ebook. Dat is natuurlijk niet erg, want de informatie die in het boek staat is nog steeds erg waardevol en toepasbaar, maar het lijkt net of het boek daarmee gedateerd is.

Tevens is de lay-out in de ebooks erg minimalistisch. Daar is waarschijnlijk door Frank minder aandacht aan besteed. Nou maakt de lay-out voor mij persoonlijk niet zoveel uit, omdat het gaat om wat er in staat. De inhoud. Er daarbij kan een minimalistische lay-out voor sommige juist voor minder afleiding zorgen.

Ervaringen van anderen

In mijn Frank de Moei review hebben we gezien dat Frank veel positieve recensies krijgt over hemzelf en zijn cursussen. Maar wat zijn specifieke ervaringen met de E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen?

Op de verkooppagina staan enkele ervaringen, maar daar ga ik liever niet vanuit. Ik zoek altijd meer onafhankelijke ervaringen en recensies op over een product. Zodoende ben ik bij de volgende recensies uit gekomen:

 • Denny volgt de training Zelfvertrouwen met veel plezier, en vind de e-cursus een echte aanrader.
blijvend-zelfvertrouwen-ervaringen
 • Marin vindt de cursus een aanrader voor iedereen om te lezen. Maar hij geeft per ongeluk 2 sterren in plaats van 5.
recensie-Marin

Daarnaast heeft Frank op Newstart.nl een pagina waarop hij alle reacties die hij ontvangen heeft over de Zelfvertrouwen E-cursus verzamelt. Hij heeft werkelijk elk mailtje onder elkaar geplakt. Inmiddels is dat een pagina van 46.614 woorden! Dat is gigantisch veel, en geeft aan A) dat er veel mensen met de cursus gestart zijn en B) dat veel klanten goed te spreken zijn over de e-cursus.

De prijs

De prijs van de online training Blijvend Zelfvertrouwen is 49 euro inclusief BTW. Dat is een eenmalige betaling. Voor dat bedrag ontvang je 12 weken lang wekelijks de lessen inclusief opdrachten per mail. Ook krijg je toegang tot de 3 bonus ebooks.

Voor nog geen 5 tientjes kan je aan de slag om voorgoed afscheid te nemen van onzekerheid en een negatief zelfbeeld. Vergelijk het eens met een lifecoach waar je op bezoek gaat. Voor een life coaching sessie betaal je gemiddeld 100 tot 125 euro. Dat zijn absurde bedragen.

Het aankoopbedrag kan je voldoen via:

 • iDEAL
 • iDEAL QR
 • PayPal
 • Bancontact
 • Sofort

Na betaling ontvang je binnen enkele minuten de eerste (automatische) mail van Frank de Moei, zoals eerder in deze Blijvend Zelfvertrouwen review is uitgelegd. Na betaling kan je dus direct aan de slag.

Garantie

Bij aanschaf van de online cursus zelfvertrouwen geeft Frank je een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dat houdt in dat je het programma 30 dagen kan uitproberen.

Bevalt de cursus niet? Dan kan je binnen 30 dagen je volledige aankoopbedrag terugvragen. Frank stort binnen enkele werkdagen het geld netjes terug op je rekening.

garantie-1

Op deze manier loop je geen enkel risico, en kan je er alleen maar mee winnen.

Conclusie: Online training Blijvend Zelfvertrouwen kopen?

Zoals je in deze E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen review hebt kunnen lezen ben ik enorm goed te spreken over de training van Frank de Moei. Frank heeft veel werk gestoken in de lay-out en opbouw van de training. Ik ben ervan overtuigd dat mede daardoor de cursus zo’n succes is.

De prijs van de e-cursus vind ik zeer schappelijk. Voor nog geen 5 tientjes krijg je 12 weken lang super waardevolle informatie en tips opgestuurd om stap-voor-stap meer zelfvertrouwen op te bouwen. Tevens krijg je 3 uitgebreide ebooks van minimaal 50 pagina’s per boek er gratis bij.

Vergelijk die prijs eens met de prijs van een fysiek bezoek aan een lifecoach. Die rekenen al snel 100 tot 125 euro per sessie. De E-cursus Meer Zelfvertrouwen heeft daarmee een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Dankzij de 30 dagen garantie loop je geen enkel risico en kan je de cursus 30 dagen uitproberen.

Wil jij meer zelfvertrouwen? Dan raad ik de E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen van harte aan. Ga direct aan de slag via de link hieronder.

Ga DIRECT aan de slag


Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen