E-cursus Geluk – Genieten van het leven review
01 juli 2020 

E-cursus Geluk – Genieten van het leven review

Het leven is een feestje; je moet alleen zelf de slingers ophangen. Persoonlijk ben ik erg fan van dit gezegde, aangezien het in mijn ogen de absolute waarheid is. In jouw eigen leven heb je de touwtjes in eigen handen. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor je levensgeluk, alhoewel je daarbij ook hulp van het lot kunt krijgen.

Feit is echter dat het niet iedereen lukt om van het leven te genieten. Hoe dat komt? De oorzaken daarvoor zijn bijzonder divers te noemen. Bij veel mensen is het echter een kwestie van ‘niet lekker in hun vel zitten’. Ik zie dit bij behoorlijk veel mensen in mijn directe omgeving. Het lukt hen niet om van het leven te genieten en zij leven eigenlijk continue met een obstakel.

Waar komt dat obstakel vandaan? Waarom kunnen sommige mensen niet genieten van het leven? En op welke manier is het tóch mogelijk om van het leven te gaan genieten? Toen ik op zoek naar de antwoorden op deze vragen was, kwam ik aanraking met de E-cursus ‘Geluk – Genieten van het leven’. Over deze uitgebreide cursus van Frank de Moei vertel ik je graag iets meer in deze uitgebreide E-cursus Geluk – Genieten van het leven review.

Ik bespreek onder meer hoe de cursus opgebouwd is, wat het verhaal van de oprichter is en voor wie deze cursus zoal geschikt is. In deze review vind je verder ook nog mijn persoonlijke mening en ervaring met deze online cursus!

E-cursus Geluk – Genieten van het leven in vogelvlucht

Relatief veel mensen zitten niet lekker in hun vel. Zoals gezegd zijn de redenen hiervoor divers, maar volgens deze cursus is er wel één volledige oplossing. Dat is namelijk deze E-cursus Geluk – Genieten van het leven, als ik de verhalen op de website van deze online cursus mag geloven.

Het doel van deze cursus is om jou weer te laten genieten van het leven. Voordat het zo ver is, moet je wel met een kritische blik naar jouw eigen leven gaan kijken. Alleen op die manier ben je in staat om de pijnpunten te ontdekken en daar vervolgens naar te gaan handelen.

In deze cursus ontdek je eerst waarom je niet gelukkig bent. Zodra dat eenmaal duidelijk geworden is, ga je met bewezen methodes aan de slag om wel van het leven te gaan genieten. Je wordt vervolgens weer blij met jouw leven, maar ook met jezelf. Je kunt weer écht van het mooie leven gaan genieten; dat is althans wat de ontwikkelaar van deze cursus aangeeft.

De cursus bestaat in totaal uit 9 weken, waarbij je per week meer geluk gaat ervaren. In deze 9 weken krijg je tweemaal per week een uitgebreide mail in je mailbox. Deze mail bevat nuttige informatie, praktijkgerichte oefeningen en allerlei handige tips. Door met de oefeningen en de informatie/tips aan de slag te gaan, is het volgens de ontwikkelaar mogelijk om per week een stuk gelukkiger te worden.

De ontwikkelaar omschrijft zijn methode zelf als een ‘systematische, praktische én effectieve methode’. Persoonlijk spreekt het mij aan dat deze cursus verspreid is over een periode van 9 weken. Je bent daardoor ruim 2 maanden met deze cursus bezig en dat werpt absoluut zijn vruchten af.

online-training-geluk-frank-de-moei

Hoe de mailtjes er exact uit zien, kan ik uiteraard niet verklappen. Wel kan ik alvast verklappen dat ik te spreken ben over de inhoud van de mailtjes. Deze mails waren voor mij absoluut van toegevoegde waarde en dat geldt ongetwijfeld ook voor jou.

Frank de Moei

De E-cursus Geluk – Genieten van het leven is ontwikkeld door Frank de Moei. Dit is voor mij een bekende naam, aangezien ik recent al een uitgebreid artikel over hem schreef. In dat artikel kan je alle relevante informatie over hem vinden, maar graag vertel ik in deze review over de E-cursus Geluk – Genieten van het leven óók het een en ander over Frank de Moei.

Frank de Moei is al 25 jaar actief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met zijn bedrijf heeft hij al duizenden mensen geholpen met het verkrijgen van persoonlijke ontwikkeling, maar ook met het verkrijgen van een gelukkiger leven. Die twee aspecten gaan namelijk vaak hand in hand met elkaar.

Dat Frank de Moei goed werk aflevert, is niet geheel zonder verrassing. Op zijn palmares zijn namelijk vele opleidingen en eretitels te vinden. Ook is hij aangesloten bij enkele beroepsorganisaties, waaronder European Monitoring and Coaching Council en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Ik kan dus met recht stellen dat Frank de Moei een zeer vakkundig man is. Hij helpt tegenwoordig veel mensen door één op één coaching sessies te geven, maar hij heeft ook door de jaren heen meerdere cursussen ontwikkeld. Deze E-cursus Geluk – Genieten van het leven is daar één van de voorbeelden van. Op mijn website kan je meerdere cursussen van Frank de Moei vinden waar ik een review over geschreven heb!

Inhoud E-cursus Geluk – Genieten van het leven

Eerder in deze review over de E-cursus Geluk – Genieten van het leven heb ik al aangegeven hoe de cursus opgebouwd is. De cursus bestaat louter uit mailtjes, maar deze mailtjes bevatten wel behoorlijk veel nuttige informatie. Bovendien krijg je deze informatie niet in één keer voor je kiezen, maar juist verspreid over 9 weken. Dat spreekt mij persoonlijk aan.

Iets wat mij ook aanspreekt, zijn de bonussen die je bij deze online cursus standaard meegeleverd krijgt. Zoals ik al vaker bij de cursussen van Frank de Moei gezien heb, krijg je ook bij deze cursus meerdere bonussen meegeleverd:

  • Bonus 1: E-book ‘Inzicht in je kracht’
  • Bonus 2: Eén E-mail coachingsessie
bonus-inzicht-in-je-kracht

Met name die coachingsessie spreekt mij aan, maar ook het e-book bevat interessante en nuttige informatie. Dankzij de coachingsessie ben je echter ook in staat om interactief met Frank de Moei te communiceren. Hij maakt echt tijd voor jou vrij en hij heeft maar één doel daarbij: jouw vragen beantwoorden en jou zodoende de handvatten geven om gelukkiger te worden.

Voor wie is deze E-cursus geschikt?

Denk jij dat het een illusie is om écht gelukkig te zijn? Dan is deze online cursus eigenlijk voor jou op het lijf geschreven. Deze E-cursus laat namelijk duidelijk zien dat het wél mogelijk is om gelukkig te zijn. Volgens Frank de Moei komt een breed publiek in aanmerking voor deze cursus, aangezien veel mensen niet tevreden met zichzelf of hun leven zijn.

Kan jij op één of meerdere van onderstaande vragen ‘ja’ antwoorden? Dan is de cursus voor jou zeer geschikt:

Als je op één of meerdere vragen ja kan antwoorden, ben je volgens Frank de Moei niet gelukkig. Wel biedt hij de mogelijkheid om gelukkig te worden; dat doet hij met deze E-cursus Geluk – Genieten van het leven.

Mijn Geluk – Genieten van het leven review + ervaring

Je hebt hierboven veel nuttige en relevante informatie over deze online cursus van Frank de Moei kunnen vinden. Tussen de regels door heb ik her en der ook mijn eigen mening door laten schijnen, aangezien ik zelf ook deze cursus met veel plezier gevolgd heb. Graag wil ik je dan ook iets uitgebreider informeren over mijn persoonlijke ervaringen.

Laat ik vooropstellen dat ik uitermate te spreken ben over deze online cursus. In mijn ogen snijdt Frank de Moei een beladen doch belangrijk punt aan met deze cursus. Hij weet natuurlijk als geen ander hoeveel mensen ontevreden zijn met zichzelf en/of met hun eigen leven. In mijn ogen is het dankzij deze cursus écht mogelijk om hier iets aan te doen.

De E-cursus Geluk – Genieten van het leven is namelijk uitgebreid opgezet, heeft een duidelijke opbouw en bevat onwijs veel nuttige informatie. De mailtjes die je voor 9 weken lang tweekeer in je mailbox mag verwachten, zijn ware eyeopeners. Dankzij deze mailtjes ga je anders naar jezelf kijken, waardoor je uiteindelijk in staat bent om meer van het leven te gaan genieten.

Ik ben ervan overtuigd dat een ieder met deze cursus zijn leven kan gaan verbeteren. Na het volgen van deze cursus kan je oprecht gelukkig & tevreden zijn, kan je op een positieve manier leven en kan je genieten van elk moment. Dit alles is te danken aan het feit dat je goed in jouw vel zit!

Ervaringen van anderen

Eerder in deze review gaf ik al aan dat duizenden mensen de cursussen van Frank de Moei gevolgd hebben. Dat geldt óók voor deze cursussen, aangezien je op het internet de nodige beoordelingen van andere volgers kunt vinden. Opvallend hierbij is dat nagenoeg alle beoordelingen onwijs positief zijn. Veel mensen spreken vol lof over Frank de Moei, over de cursus en over de gevolgen van deze cursus.

Meerdere beoordelingen op het internet slaan wat mij betreft de spijker op zijn kop. Ik wil je bijvoorbeeld graag onderstaande beoordeling laten lezen. In mijn ogen heeft deze beoordelaar exact weten te beschrijven wat de gevolgen/voordelen van deze cursus nou zijn:

“Ik heb erg veel baat bij de cursus! Het geeft mij inzicht en ik kijk zo anders naar dingen. Door er intensief mee bezig te zijn in mijn dagelijkse leven, merk ik dat nu al gelukkiger aan het worden ben, dat het beter gaat, dat ik het in eigen hand heb en dat werkt!”.

Op deze pagina zijn nog veel meer ervaringen van anderen te vinden. De pagina te lang om helemaal te lezen.

De prijs

Heb je interesse om de E-cursus Geluk – Genieten van het leven te gaan volgen? Normaliter heeft deze gehele online cursus een waarde van 199 euro; dat is inclusief de twee meegeleverde bonussen.

Frank de Moei biedt echter tijdelijk de mogelijkheid om van een (veel) lagere prijs te genieten. Voor een bedrag van slechts 59 euro kan jij levenslang toegang krijgen tot deze cursus. Levenslang? Ja, als je de mailtjes niet verwijderd, kan je de mailtjes jaren later nog steeds teruglezen!

Frank biedt tevens een 15 dagen garantieperiode aan. Indien je niet tevreden met de cursus bent, kan je dat binnen 15 dagen laten weten. Je krijgt vervolgens het gehele aankoopbedrag weer retour.

Conclusie: E-Cursus Geluk – Genieten van het leven kopen?

Kan ik de aanschaf van de E-cursus Geluk – Genieten van het leven aanraden? Ja, dat kan ik absoluut. Ik ben bijzonder onder de indruk van deze cursus én van de kennis en kunde van Frank de Moei.

Ik ben er van overtuigd dat veel mensen door deze cursus veel gelukkiger door het leven kunnen gaan. Overigens ben ik nooit ongelukkig geweest, maar ik weet nu wel precies hoe ik nóg beter en intenser van het leven kan genieten.

Wil jij dat inzicht ook? Meld je dan direct aan via de link hieronder!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen