E-cursus Leven in het Nu review

Relatief veel Nederlanders ervaren stress, zijn ongelukkig of kampen met andere problemen. Dat is uiterst zonde, aangezien je maar één keer leeft. Enkele jaren geleden kwam ik tot de conclusie dat het tijd was om alles uit het leven te halen. Ik moest van elke dag gaan genieten én ik moest van elk moment gaan genieten. Uit eigen ervaring weet ik namelijk dat veel mensen juist daar moeite mee hebben.

Ik ging via het internet op zoek naar mogelijkheden om meer in het nú te gaan leven. Oftewel; meer genieten van de huidige momenten en minder nadenken over zaken uit het verleden. Datgene wat in het verleden gebeurd is, kan toch nooit meer aangepast worden. Je moet er dus mee dealen en je moet er juist alles aan doen om het heden en de toekomst zo leuk en aangenaam mogelijk te maken.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik de E-cursus Leven in het Nu tegen. Ik besloot om me voor deze cursus aan te melden en wil in deze E-cursus Leven in het Nu review graag mijn bevindingen met je delen. Na het lezen van deze review ben je voor jezelf in staat om te bepalen of je ook interesse in deze cursus hebt.

E-cursus Leven in het Nu in vogelvlucht

Wil je meer genieten van het heden? Wil je minder nadenken over het verleden? Dan is de E-cursus Leven in het Nu volgens de ontwikkelaar voor jou op het lijf geschreven. Met deze digitale cursus moet je namelijk in staat zijn om meer innerlijke rust te verkrijgen en zodoende tot een diepere ontspanning te komen. Je gaat hierdoor bewuster leven en je ervaart daardoor óók meer geluk in het leven.

Om dit te bewerkstelligen, heeft de ontwikkelaar voor een behoorlijk uitgebreide cursus gezorgd. In deze cursus word je eigenlijk aan de hand genomen om meer van het heden te kunnen genieten. De ontwikkelaar heeft ervoor gekozen om de cursus over een periode van 11 weken uit te strijken. Doordat je 11 weken nadrukkelijk met dit onderwerp bezig bent, ben je in staat om het voor jezelf een stuk makkelijker te maken.

In deze 11 weken krijg je in totaal 13 lessen voorgeschoteld. Deze lessen krijg je per mail binnen en bevatten onwijs veel informatie. Het gaat hierbij niet alleen om praktische informatie, maar ook om allerlei super handige tips. Aan de hand van deze informatie en tips ben je in staat om je eigen mindset aan te passen, waardoor je meer van het huidige leven gaat genieten. Je leert bijvoorbeeld in deze cursus om níet meer naar het verleden te kijken; daar heb je immers toch geen invloed op.

e-cursus-leven-in-het-nu

Behalve de 13 lessen krijg je ook nog 10 uitgebreide audio oefeningen aangereikt. Elke audio oefening duurt ongeveer 25 minuten; in deze 25 minuten kom je tot een diepe ontspanning. Juist met deze oefeningen weet deze digitale cursus zich te onderscheiden. Persoonlijk vond ik deze audio oefeningen ook prettig, maar daarover vertel ik later in deze E-cursus Leven in het Nu review graag meer.

In eigenlijk 11 weken tijd ben je in staat om jouw leven voorgoed te veranderen. Je neemt afstand van het verleden en je gaat meer van het huidige leven genieten. Met dank aan de informatie, de handige tips en de audio oefeningen kan je al snel de gewenste stappen gaan zetten.

Frank de Moei

Door wie is de digitale cursus Leven in het Nu review ontwikkeld? Daar was ik destijds ook benieuwd naar. Gelukkig hoefde ik niet al te lang te zoeken om de naam van de ontwikkelaar te achterhalen; Frank de Moei. Hé, dat is een bekende naam. Recent schreef ik op mijn website namelijk al een uitgebreid artikel over deze beroepscoach.

In de afgelopen 25 jaar heeft Frank de Moei duizenden mensen geholpen op het gebied van persoonlijke groei. Hij heeft allerlei diploma’s op dit gebied gehaald én is ook aangesloten bij enkele beroepsorganisaties, waaronder European Monitoring and Coaching Council en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Met zijn eigen bedrijf, Newstart, ontwikkelt hij allerlei soorten cursussen en helpt hij ook mensen met één op één coachingsessies. Het doel van Frank de Moei staat als een paal boven water: andere mensen helpen op het gebied van persoonlijke groei en mentale welzijn.

Mijn ervaringen met Frank de Moei zijn behoorlijk positief. Het is een ware professional met onwijs veel kennis van zaken. Hij weet oprecht waar hij over praat en hij weet ook oprecht hoe je uit het verleden kunt stappen. In mijn ogen is Frank de Moei daarom ook de aangewezen persoon voor het ontwikkelen van deze cursus.

Inhoud E-cursus Leven in het Nu

In het eerste hoofdstuk van deze review heb je al kunnen lezen hoe deze uitgebreide digitale cursus opgebouwd is. Het spreekt mij persoonlijk aan deze cursus uit twee delen bestaat en dat de cursus over een periode van 11 weken uitgestrekt is. Hierdoor ben je ongeveer 3 maanden met dit onderwerp bezig, waardoor je relatief snel de gewenste veranderingen ondergaat.

Ook ben ik dus te spreken over de audio oefeningen en de lessen die je via de mail aangereikt krijgt. Dit is echter nog niet alles. Als je je voor de E-cursus Leven in het Nu aanmeldt, krijg je namelijk ook nog enkele bonussen meegeleverd:

  • Bonus 1: E-book ‘Inzicht in je kracht’
  • Bonus 2: Eén E-mail coachingsessie
bonus-bij-online-cursus-leven-frank-de-moei

Wat ik over deze bonussen kan zeggen? Nou, in mijn ogen zijn deze bonussen behoorlijk waardevol. Dat geldt met name voor de coachingsessie. Via de mail kan je jouw vragen stellen aan Frank de Moei, waarna deze vakman de vragen voor jou gaat beantwoorden. Je kunt er vanuit gaan dat je een uitgebreid en waardevol antwoord krijgt, aangezien Frank de Moei persoonlijk veel waarde aan deze coachingsessies hecht. Ook het extra e-book dat je meegeleverd krijgt, is onwijs prettig te noemen.

Voor wie is deze E-cursus geschikt?

Heb jij het idee dat je gevangen zit in je eigen gedachten en emoties? Lukt het je maar niet om positief naar de toekomst te kijken? Blijf je in plaats daarvan alleen maar in het verleden hangen? Dan is deze cursus voor jou op het lijf geschreven.

Frank de Moei heeft deze cursus namelijk speciaal ontwikkeld voor mensen die het lastig vinden om van het huidige leven te genieten. Mensen die níet in het moment leven en dus ook niet van de huidige mooie momenten kunnen genieten.

Kan jij op één van de onderstaande vragen ‘ja’ beantwoorden? Dan is deze cursus voor jou op het lijf geschreven:

Het mag duidelijk zijn; de E-cursus Leven in het Nu is voor een breed publiek geschikt. Zodra je ook maar op één van bovenstaande vragen ‘ja’ kunt beantwoorden, is de cursus uitermate interessant te noemen.

Mijn Leven in het Nu review + ervaring

Zoals ik in de inleiding van deze review al aangaf, heb ik me enige tijd geleden voor deze cursus aangemeld. Ik heb de cursus 11 weken lang met veel plezier gevolgd en ik geniet momenteel nog steeds van de gevolgen hiervan. Ook ik vond het lastig om van het huidige moment te genieten. Ik was veelal aan het piekeren over zaken uit het verleden, terwijl ik daar geen eens meer invloed op had.

Door Frank de Moei heb ik geleerd om in het NU te leven. Om van het huidige moment te genieten, om het onderste uit de kan te halen en om vooral niet te streng voor mezelf te zijn. Dat was namelijk bij mij ook één van de valkuilen, maar daar heeft de E-cursus Leven in het Nu mij ook keurig bij geholpen.

Al met al kan ik met geen kwaad woord spreken over deze interessante cursus. De cursus is uitgebreid opgesteld, kent een duidelijke opbouw én duurt maar liefst 11 weken. Ook dat is iets wat mij bijzonder aansprak en waar ik momenteel én ook in de toekomst de vruchten van pluk.

Ervaringen van anderen

Door de jaren heen heeft Frank de Moei duizenden mensen geholpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dat heeft hij met vele cursussen gedaan, waaronder deze E-cursus Leven in het Nu. Als je op het internet op zoek gaat naar beoordelingen, vind je onwijs veel positieve beoordelingen terug. Veel mensen roemen de inhoud van de cursus, maar ook het feit dat de cursus behoorlijk lang duurt. Je bent daardoor nadrukkelijk met één bepaald onderwerp bezig en dat levert duidelijk de gewenste resultaten op.

Om je een indruk van de beoordelingen te geven, heb ik er één beoordeling tussenuit gepikt. In mijn ogen staat onderstaande beoordeling namelijk symbool voor de E-cursus Leven in het Nu van Frank de Moei:

“Het is zo simpel wat ik van je leer, maar zo doeltreffend en verhelderend. Ik ben echt gelukkiger geworden en wil dit gevoel behouden! Bedankt!”.

Klant van E-cursus

De prijs

Heb je naar aanleiding van deze E-cursus Leven in het Nu review interesse gekregen? Dat kan ik me goed voorstellen! Voordat je met de cursus aan de slag kunt gaan, dien je je eerst aan te melden. Op dat gebied heb ik goed nieuws voor je; je kunt namelijk tijdig van een flinke korting genieten.

Voor deze digitale cursus betaal je normaal gesproken een bedrag van 259 euro. Frank de Moei heeft echter besloten om tijdelijk een kortingsactie op te stellen, waardoor je voor slechts 67 euro toegang tot het gehele pakket krijgt. Dat betekent niet alleen toegang tot de cursus zelf, maar ook tot de twee bonussen!

Garantie

Frank biedt bij aanschaf van de E-cursus Leven in het Nu een 21 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Indien de cursus niet bevalt, kan je binnen 3 weken het volledige aankoopbedrag terugvragen

garantie-cursus-leven-in-het-nu

Door deze garantie loop je geen enkel risico. En kan je in principe het product 21 dagen gratis uitproberen.

Conclusie: E-Cursus Leven in het Nu kopen?

Zo, ik ben alweer aanbeland aan het einde van deze uitgebreide review over de digitale cursus Leven in het Nu. Kan ik deze cursus aanraden? Ja, zonder enige twijfel. Ik kan simpelweg geen nadeel aan deze cursus ontdekken én de cursus heeft mij persoonlijk behoorlijk flink geholpen.

Ook ben ik te spreken over het prijskaartje, de opbouw van de cursus en de bonussen die je meegeleverd krijgt. Wat mij betreft staan alle seinen op groen om deze cursus direct te kopen. Je kunt je direct aanmelden via de link hieronder!

Ga DIRECT Aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen