E-cursus Vind Je Ideale Baan review
25 juni 2020 

E-cursus Vind Je Ideale Baan review

Het vinden van de juiste baan is één van de meest lastige dingen in het leven. Je moet namelijk een baan zien te vinden waar je je lekker voelt, waar je leuke collega’s hebt, waar je voldoening uit haalt en waar je ook nog eens een passend salaris bij krijgt. De ervaring leert mij echter dat dit niet voor iedereen makkelijk is

Als ik naar mensen uit mijn (directe) omgeving kijk, zie ik dat sommige best veel moeite hebben om een baan te vinden. Of beter gezegd: om de juiste baan te vinden. Daarnaast zie ik ook dat voornamelijk veel jongeren van baan naar baan hoppen; zij zijn mogelijk niet direct tevreden met het salaris dat ze krijgen. Jongeren zijn immers steeds ambitieuzer geworden en nemen daardoor niet al te snel meer genoegen met bepaalde zaken.

Het vinden van een ideale baan is voor veel mensen een utopie, toch? Ik dacht dat wel, totdat ik met de E-cursus Vind Je Ideale Baan in aanraking kwam. Ik heb me aangemeld voor deze E-cursus en ben ermee aan de slag gegaan. In deze review over de online cursus Vind Je Ideale Baan lees je mijn persoonlijke mening en mijn ervaring met deze online cursus.

E-cursus Vind Je Ideale Baan in vogelvlucht

Zoals ik hierboven al zei, is het niet al te makkelijk om een ideale baan te vinden. Volgens de ontwikkelaar van deze online cursus zou dat echter wél mogelijk moeten kunnen zijn. Het zou namelijk mogelijk moeten zijn om met deze E-cursus de ideale baan te ontdekken en te vinden.

In de cursus ligt de nadruk met name op het ontdekken van jezelf. Je moet er voor jezelf achter gaan komen wat je leuk vindt, waar je een passie voor hebt en welke verwachtingen je hebt bij een bepaalde baan. Door hier meer inzicht over te krijgen, ben je beter in staat om de ideale baan te gaan vinden.

De ontwikkelaar, Frank de Moei, heeft gekozen voor 3 verschillende delen in deze online cursus. Het eerste deel heeft de titel ‘Je passie en talenten ontdekken’ gekregen. Voordat je op zoek naar de ideale baan kunt gaan, moet je immers weten waar je talent voor hebt en waar je passie ligt. Frank de Moei legt onder meer uit waarom het zo belangrijk is om iets te doen wat je leuk vindt en hoe je ook passie met talent kunt gaan combineren.

In deel 2, genaamd ‘Twijfels omzetten in kracht’, ligt de focus op het wegnemen van de twijfels. Het is menselijk dat je deze twijfels hebt, maar in dit deel leer je juist hoe je deze twijfels in je voordeel kunt gaan gebruiken. Zo geeft Frank de Moei aan dat je gelukkiger bent op plekken waar je je thuis voelt. Bovendien ben je op die plekken eerder in staat om een (flinke) groei te gaan maken.

e-cursus-vind-je-ideale-baan

Het laatste deel heeft de titel ‘De overstap maken naar je droombaan’ gekregen. Dit deel staat compleet in het teken van de voorbereiding op een nieuwe baan. Je leert hoe je kennis kunt vergroten, je leert hoe je jouw vaardigheden kunt vergroten en je leert hoe je de maximale resultaten kunt gaan leveren. Daarbij ligt de focus niet alleen op het leveren van de maximale resultaten, maar óók op het hebben van veel plezier.

Frank de Moei

De E-cursus Vind Je Ideale Baan is ontwikkeld door Frank de Moei. Recent schreef ik al een uitgebreid artikel over deze ontwikkelaar van cursussen. Door de jaren heen heeft Frank de Moei niet alleen veel cursussen ontwikkeld, maar ook veel mensen geholpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Frank de Moei kan met recht een goeroe genoemd worden. Hij heeft namelijk meerdere relevante opleidingen gevolgd, hij heeft al heel veel jaren zijn eigen bedrijf en hij houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Al de kennis die hij heeft, wil hij graag met een groter publiek delen. Dat doet hij onder meer door één op één coaching sessies te houden, maar óók door het ontwikkelen van verschillende cursussen. Deze cursus is daar één van de voorbeelden van; op mijn website kan je overigens meerdere reviews over andere cursussen van Frank de Moei vinden.

In mijn ogen is Frank de Moei absoluut de juiste persoon om een dergelijke cursus te ontwikkelen. In de afgelopen 25 jaar heeft hij immers onwijs veel mensen geholpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling gaat in 95% van de gevallen hand in hand met de zaken op de werkvloer. Frank de Moei weet hierdoor alles omtrent het vinden van de perfecte baan en deelt die kennis graag met jou en met mij.

Inhoud E-cursus Leuker Werk

Eerder in deze Vind Je Ideale Baan review heb ik al aangegeven dat de cursus opgebouwd is uit drie delen. Deze drie delen passen perfect bij elkaar en vullen elkaar ook tot in detail aan. Ik ben ervan overtuigd dat je onwijs veel kennis op gaat doen door het volgen van deze cursus.

Daarbij is het uiteraard ook interessant om te kijken naar eventuele bonussen die je meegeleverd. Dat is tegenwoordig eigenlijk ‘gebruikelijk’ bij online cursussen, maar is dat ook het geval bij deze E-cursus van Frank de Moei? Ja, dat is zeker het geval. Als je je voor deze E-cursus aanmeldt, krijg je de volgende bonussen meegeleverd:

  • Bonus 1: E-book ‘Inzicht in je kracht’
  • Bonus 2: E-book ‘Ontdek je passie en talent’
  • Bonus 3: E-book ‘Maak de overstap naar je droombaan’
bonussen-training-leuker-werk

Deze drie bonussen passen eigenlijk perfect bij de inhoud van de cursus. In mijn ogen vullen deze drie boeken de digitale cursus volledig aan. Je hebt hierdoor een totaalpakket van nuttige informatie én handige tips. Informatie waarmee óók jij in staat bent om de ideale baan te gaan vinden.

Voor wie is deze E-cursus geschikt?

Eigenlijk is deze cursus voor een onwijs breed publiek geschikt. Zodra jij op zoek naar een nieuwe baan bent, is deze cursus eigenlijk al voor je geschikt. Ook als je niet helemaal tevreden met je huidige baan bent, is dit een uitermate interessante cursus.

Wat zegt Frank de Moei daar zelf over? Nou, op zijn eigen website is te lezen dat hij zich onder meer richt op mensen die geen plezier meer in hun werk hebben. Als jij geen plezier in je werk hebt, zit je niet op de juiste plek. Je bent dagelijks behoorlijk veel uren met je werk bezig, dus is het onwijs belangrijk dat je dit ook leuk vindt om te doen. Als dat níet het geval is, zit je jezelf eigenlijk in de weg en haal je niet het maximale uit jezelf.

Herken jij je in bovenstaand verhaal? Dan is deze E-cursus voor jou geschikt. Frank de Moei geeft expliciet aan dat hij je met deze cursus van de volgende voordelen kunt laten genieten:

Mijn Vind Je Ideale Baan review + ervaring

Graag wil ik mijn persoonlijke bevindingen ook met je delen. Ik heb me namelijk voor deze E-cursus aangemeld en vol enthousiasme begon ik met deze digitale cursus. Eigenlijk is dat enthousiasme ook nooit meer verdwenen; ik vond de cursus onwijs leerzaam en heb er persoonlijk echt veel aan gehad.

In mijn ogen heeft Frank de Moei wederom een prima cursus weten te ontwikkelen. De opbouw van de cursus is logisch, de inhoud is onwijs waardevol en het onderwerp van de cursus is ook tamelijk uniek. Frank weet bovendien interessante invalshoeken te creëren en laat je daarmee op een totaal andere manier naar het onderwerp kijken. Onwijs interessant én leerzaam.

Graag wil ik ook nog benoemen dat de meegeleverde bonussen onwijs prettig zijn. Deze bonussen vormen een perfecte aanvulling op de inhoud van de E-cursus en worden gratis meegeleverd. Wat wens je nog meer?

Ervaringen van anderen

Is het zo dat andere volgers van deze E-cursus net zo positief zijn als dat ik ben? Ja, dat is zeker het geval. De beoordelingen die op het internet te vinden zijn, zijn stuk voor stuk super positief te noemen. Ook dit geeft duidelijk aan dat Frank de Moei prima werk afgeleverd heeft met de E-cursus Vind Je Ideale Baan.

Op deze pagina zie je een enorme waslijst van positieve ervaringen met de E-cursus Leuker Werk. Eén van de beoordelingen springt er wat mij betreft bovenuit. De onderstaande beoordeling van Sander sluit namelijk naadloos aan op mijn persoonlijke bevindingen:

“Wat een succes! Vanaf de eerste oefeningen die ik maakte hebben er grote veranderingen plaats gevonden. Als ik nu terug kijk waar ik drie maanden geleden was en waar ik nu ben is dat een wereld van verschil. Dank je wel!”

Sander - Klant E-cursus Vind Je Ideale Baan

De prijs

Volgens Frank de Moei heeft de totale cursus een waarde van 189 euro. Hij biedt de volledige cursus echter tijdelijk aan voor een bedrag van 49 euro. Voor dit relatief lage bedrag krijg je niet alleen toegang tot de uitgebreide cursus, maar óók tot de drie bonussen die gratis meegeleverd worden.

Ben je niet tevreden? Je kunt gebruik maken van de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dankzij deze garantie loop je in principe helemaal geen risico. Mocht de cursus niet naar jouw wens zijn, krijg je namelijk het gehele bedrag van Frank de Moei terug.

Conclusie: E-Cursus Vind Je Ideale Baan kopen?

Kan ik het aanschaffen van deze digitale cursus aanraden? Ja, dat kan ik absoluut. In mijn ogen heeft Frank de Moei zich wederom weten te overtreffen. De cursus is onwijs prettig om te volgen, is super leerzaam en helpt mensen écht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

In mijn ogen is het onwijs belangrijk én wenselijk dat iedereen een leuke baan heeft. Voel jij je op dit moment niet gelukkig in jouw huidige baan? Dan kan ik je maar één ding adviseren: koop de E-cursus Vind je Ideale Baan. Ga direct aan de slag via de link hieronder!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen