Edward Hendriks + Doyoucopy.nl review
29 augustus 2020 

Edward Hendriks + Doyoucopy.nl review

Als je jouw kennis met betrekking tot content schrijven uit wilt breiden, is de kans groot dat je al snel met Edward Hendriks in aanraking komt. Hij is namelijk een geliefd schrijver, hij maakt veel bedrijven blij met hoogwaardige content en hij heeft zelf ook meerder boeken geschreven.

Ondertussen heeft hij ook meerdere cursussen ontwikkeld. Zo heeft hij de cursus Copywriting in 30 dagen ontwikkeld en heeft hij ook het e-book ‘Online geld verdienen in 10 stappen’ uitgebracht. Enige tijd geleden heeft Edward Hendriks besloten om zijn kennis te gaan delen en dat gaat hem behoorlijk goed af.

Om je een betere indruk van Edward Hendriks en zijn cursussen te geven, ben ik op onderzoek gegaan. Ik heb zijn cursus Copywriting in 30 dagen gevolgd en ik heb zijn e-book ‘Online geld verdienen in 10 stappen’ van A tot Z uitgelezen. Mijn bevindingen over deze producten én over Edward Hendriks deel ik graag met je in deze Edward Hendriks review.

Wie is Edward Hendriks?

Edward Hendriks werd op 10 april 1975 in Velp geboren. Op het moment van schrijven is deze jongeman dus 45 jaar oud. Een groot gedeelte van deze 45 jaar is al Edward Hendriks al actief als copywriter en auteur.

Opvallend is dat hij meerdere specialisaties schijnt te hebben, aangezien hij meerdere thrillers én korte verhalen uitgegeven heeft. Ook is hij behoorlijk goed in het schrijven van commerciële content.

Als ik het over Edward Hendriks heb, heb ik het ook al snel over Doyoucopy. Dat is de naam van zijn eigen bedrijf; onder die naam geeft hij ook zijn cursus uit en heeft hij zijn boek uitgebracht. Dit bedrijf vormt eigenlijk de rode draad in zijn leven, aangezien er over andere werkgevers en dergelijke vrij weinig bekend is.

Wat ik wel weet, is dat Edward Hendriks gelukkig getrouwd is. Samen met zijn vrouw heeft hij 3 dochters waar hij graag tijd mee door brengt. Niet alleen op carrière vlak gaat het hem dus goed af, maar ook in zijn privé leven. Mooi om te zien! Meer informatie over Edward Hendriks en zijn bedrijf Doyoucopy vind je op zijn pagina ‘Over Doyoucopy’.

Waarom doet hij wat hij doet?

In het verleden heeft Edward Hendriks meerdere succesvolle thrillers en korte verhaallijnen uitgebracht. Met sommige van zijn thrillers heeft hij zelfs (publieks)prijzen in de wacht gesleept. Waarom is hij dan op dit moment voornamelijk bezig met het delen van zijn kennis en ervaring?

Op zijn website is hij hier niet al te duidelijk over. Wat ik wel op zijn website terugvind, is dat hij ook ruim 200 commerciële klanten geholpen heeft. Hij heeft blijkbaar enige tijd besloten om niet op één paard te wedden en dat gaat hem bijzonder goed af.

doyoucopy-review

Foto van Edward op zijn website Doyoucopy.nl

Hij heeft behoorlijk veel bedrijven blij weten te maken met de volgende specialisaties:

  • Copywriting
  • Webteksten inclusief zoekmachineoptimalisatie.
  • Conceptontwikkeling

Onder aan de streep kan ik alleen maar concluderen dat Edward Hendriks bevlogen is door content. Het lijkt wel alsof hij in een wieg met woorden geboren is en daar echt zijn heil in gevonden. Het is daarbij ook een feit dat hij behoorlijk succesvol is; alle kennis en ervaring die hij in de afgelopen 20+ jaar opgebouwd heeft, wil hij nu graag met andere mensen gaan delen. Dat is in mijn ogen zeker een nobel streven.

Op zijn eigen Wikipedia pagina lees je precies welke boeken hij uitgebracht heeft en welke bekroningen hij gehad heeft. Overigens betekent het hebben van een eigen Wikipedia pagina dat Edward bekend is, en zichzelf niet verschuilt.

Doyoucopy

Eerder in deze Edward Hendriks review benoemde ik zijn website Doyoucopy.nl al. Op deze website vind je meer informatie over het bedrijf, over de diensten die door Edward Hendriks aangeboden worden en de geschiedenis van het bedrijf.

Daarnaast kan je op zijn website ook meer informatie over zijn portfolio, over zijn tarieven en over zijn referenties vinden. Als je op zijn website op ‘referenties’ klikt, krijg je een behoorlijke lijst met positieve beoordelingen te vinden. Deze beoordelingen laten duidelijk zien dat Edward Hendriks een geliefde copywriter is; hij weet blijkbaar dus echt hoogstaande content af te leveren.

Via zijn website vind je ook meer informatie over zijn academy. Onder de noemer ‘Academy’ op zijn website vind je meer informatie over de cursussen die hij aanbiedt:

Je kunt je via zijn website dus direct voor deze cursussen aanmelden of direct zijn e-book aanschaffen. Verder vind je ook nog een uitgebreide blog van Edward Hendriks. In zijn eigen blog bespreekt hij allerlei interessante onderwerpen. Zo hebben twee recente blogs van hem de volgende titels: 70+ praktische tips voor met bezoekers op je website & Hoe word je copywriter?

Met deze blogs wil hij zeker niet overtuigen, maar puur informeren en adviseren. Dit laat des te meer zien dat Edward Hendriks een sociaal en vriendelijk persoon is. Hij is in ieder geval ook niet te beroerd om al zijn opgedane kennis te delen met een groot publiek; iets wat mij zéker aanspreekt.

Edward Hendriks op social media

Voor veel (digitale) ondernemers en bedrijven zijn de social media kanalen onmisbaar. Geldt dat ook voor Edward Hendriks en zijn bedrijf Doyoucopy? Is hij überhaupt actief op social media kanalen? Ja, zeker!

Twitter

Vele jaren terug heeft Edward Hendriks een eigen twitteraccount aangemaakt; zijn gebruikersnaam is @EdwardHendriks. Hij is niet super actief op Twitter, maar hij heeft toch behoorlijk veel volgers; ruim 1.000 volgers. Ondertussen volgt hij zelf meer dan 2.300 mensen, waardoor hij Twitter met name lijkt te gebruiken voor het volgen van andere mensen.

Facebook

Ook is Edward Hendriks actief met zijn eigen Facebook pagina; zijn Facebook pagina wordt leuk gevonden door 1.353 mensen. Dat heeft echter betrekking op zijn persoonlijke Facebook pagina.

doyoucopy-facebook

Heeft zijn bedrijf Doyoucopy ook nog een aparte Facebook pagina? Ja, ook nog! Die Facebook pagina wordt leuk gevonden door 244 mensen. Dit is niet bijster veel.

LinkedIn

Het social media kanaal waar Edward Hendriks verreweg het meest actief op is, is op LinkedIn. Op zijn eigen LinkedIn pagina plaatst hij regelmatig zijn eigen blogs en stelt hij ook vragen aan zijn connecties. Daarmee probeert hij interactie op te starten en het een en ander te leren.

Cursussen Edward Hendriks

In de afgelopen jaren heeft Edward Hendriks twee cursussen ontwikkeld én één e-book uitgebracht. Hieronder vertel ik in het kort iets over deze cursussen.

Copywriting in 30 dagen cursus

In deze cursus krijg je in 30 dagen aangeleerd hoe je waardevolle, unieke commerciële teksten moet schrijven. Edward Hendriks legt de basis aan je uit, geeft je handige tips en deelt allerlei eigen ervaringen met je.

Wil je meer over deze cursus weten? Lees dan mijn Copywriting in 30 dagen review.

Webteksten schrijven cursus

Met deze cursus krijg je uitgelegd hoe je direct betere webteksten kunt schrijven. Deze cursus wordt door Edward Hendriks volledig gratis aangeboden en kent verder geen verplichtingen.

E-book ‘Online geld verdienen in 10 stappen’

Enige tijd geleden heeft Edward Hendriks ook zijn eigen e-book uitgebracht. Met dit e-book probeert hij uit te leggen hoe mensen geld kunnen verdienen door zich met online business bezig te houden. Hij geeft hierbij geen garanties – bijvoorbeeld dat je in één maand 4.000 euro netto kunt verdienen -, maar hij wil je juist op een zeer reële manier uitleggen wat zoal mogelijk is.

ebook-doyoucopy-geld-verdienen-1

Meer informatie over dit e-book vind je in mijn Online geld verdienen in 10 stappen review.

Is Edward Hendriks betrouwbaar?

Door de jaren heen heeft Edward Hendriks een behoorlijke naam op weten te bouwen. Als je in Google het woord ‘copywriter’ intypt, staat de website van Edward Hendriks ook als één van de bovenste websites binnen de zoekmachine. Dat geeft mij duidelijk aan dat hij zijn zaakjes prima op orde heeft.

Ondertussen heeft hij door de jaren heen ook de nodige beoordelingen weten te verzamelen:

  • Google Reviews: score van 4,9 uit 15 reviews
  • Trustpilot: score van 3,9 uit 9 reviews

In beide gevallen is de schaal van 0 – 5, waardoor direct duidelijk wordt dat Edward Hendriks behoorlijk goed beoordeeld wordt. Het feit dat hij zijn beoordelingen via Trustpilot én Google Reviews verzameld, is wat mij betreft ook een goed teken.

Om je een indruk van de beoordelingen te geven, heb ik er twee veelzeggende beoordelingen tussenuit gepikt:

edward-hendriks-ervaringen-1

Mijn Edward Hendriks review + ervaring

Persoonlijk ben ik ook te spreken over de persoon Edward Hendriks en de cursussen die hij aanbiedt. Zijn cursussen zijn bijzonder leuk om te volgen en behoorlijk laagdrempelig.

Je start makkelijk met één van zijn cursussen, waarna je direct jouw kennis omtrent copywriting en webteksten kunt verbeteren. Ook zijn e-book ‘Online geld verdienen in 10 stappen’ heb ik met veel plezier gelezen. Ik ben fan van Edward!

Prijzen van de cursussen

Om je een duidelijk beeld van zijn prijzen te geven, heb ik deze even op een rijtje gezet:

  • Cursus webteksten schrijven: gratis
  • Cursus Copywriting in 30 dagen: 9,99 euro
  • E-book ‘Online geld verdienen in 10 stappen’: 49 euro

De prijzen van zijn producten zijn relatief laag te noemen. Met name het prijskaartje voor de cursus Copywriting in 30 dagen spreekt ongetwijfeld veel mensen aan.

Kijkend naar wat je leert in de cursus en het ebook is de prijs/kwaliteit verhouding dik in orde. Edward levert meer dan hij beloofd en vraagt een meer dan schappelijke prijs.

Garantie

Edward Hendriks biedt ook nog een 30 dagen garantie aan. Binnen deze 30 dagen kan je het volledige bedrag terugkrijgen.

Bevalt de cursus of het ebook niet? Stuur Edward simpelweg een mailtje en hij stort het volledige aankoopbedrag binnen enkele werkdagen terug op je rekening.

Deze garantie laat zien dat Edward volledig achter zijn eigen product staat. Een dik pluspunt.

Conclusie: Cursussen van Edward Hendriks kopen?

Zoals je in deze review hebt kunnen lezen, ben ik behoorlijk goed te spreken over Edward Hendriks en zijn cursussen. Hij legt alles op een duidelijke manier uit, hij heeft veel ervaring en hij wil absoluut niet snel geld verdienen. Iets wat je wel ziet bij andere ‘online cowboys’.

Onder aan de streep ben ik dus zeer te spreken over Edward Hendriks, zijn bedrijf Doyoucopy en zijn cursussen. Met name de cursus ‘Copywriting in 30 dagen’ is mij heel goed bevallen!

Wil je zelf een betere contentschrijver worden? Dan raad ik de cursus of het ebook van Edward van harte aan. Ga direct aan de slag via de link hieronder.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen