FIRE Masterclass review

fire masterclass review ervaringen

Kom jij in het nieuws ook vaker en vaker de term ‘FIRE’ tegen? Dat is heel goed mogelijk. Dit is namelijk een term en een beweging die flink aan populariteit heeft weten te winnen.

Maar, wat is FIRE nou precies? FIRE is het toewerken naar financiële onafhankelijkheid; de term FIRE staat hierbij voor Financial Indepedence Retire Early. Oftewel: goed geld verdienen, zodat je al op jonge leeftijd met pensioen kunt gaan.

Spreekt jou dit wel aan? En heb je interesse om toe te gaan werken naar een leven waarin je géén omkijken meer naar geld hebt? Dan is de FIRE Masterclass wellicht interessant voor je.

Of ik deze cursus aan kan raden? Dát ga je lezen in deze FIRE Masterclass review. In deze review zoom ik volledig in op deze cursus, waarbij ik je ook met alle plus- en minpunten kennis laat maken. Verder vertel ik je meer over de ontwikkelaars, het doel van de cursus en het prijskaartje.  

De FIRE Masterclass in vogelvlucht

Jouw eigen financieel vrije toekomst creëren. Als je een kijkje op de website van de FIRE Masterclass neemt, zie je deze woorden direct naar voren komen. Uit deze woorden blijkt ook direct wat je met deze cursus kunt behalen: een financieel onafhankelijke toekomst.

Een toekomst waarin je van passief inkomen geniet, waardoor je eerder met pensioen gaat.

Om dát te bereiken, moet je bepaalde keuzes in het leven gaan maken. Om welke keuzes dit precies gaat, wordt in de FIRE Masterclass uitgebreid besproken. Daarnaast vind je in deze uitgebreide cursus ook tal van tips terug. Tips waarmee je op een relatief snelle manier naar een financieel onafhankelijke toekomst toe kunt werken.

Het mooie is dat de FIRE Masterclass echt een uitgebreide videotraining is. Je krijgt tal van modules en lessen voorgeschoteld, waar je de nodige kennis mee op gaat doen. Kennis die je in de toekomst perfect kunt/gaat gebruiken.

Wie heeft de FIRE Masterclass ontwikkeld?

Ongetwijfeld veel mensen zullen interesse in de FIRE beweging hebben. Feit is dat lang niet alle mensen uiteindelijk een financieel onafhankelijke toekomst weten te verkrijgen. Iemand bij wie dit wel gelukt is, is de ontwikkelaar van de FIRE Masterclass.

Haar naam is Janneke. Zij was jarenlang werkzaam in loondienst, maar liep elke keer tegen een burn-out aan. Deze burn-outs lieten haar in zien dat het tijd was om haar leven anders in te gaan delen. Minder te gaan werken, minder stress te hebben en juist meer plezier te maken. Om dát te bewerkstelligen, ging Janneke zich op passief inkomen richten.

janneke van den brink financieel vrije vrouw

Janneke van den Brink

Uiteindelijk wist Janneke in 2018 haar eerste vastgoedobject te kopen. Nadat ze de overwaarde op haar woning geweldig wist te verzilveren, wist ze nóg een beleggingspand te kopen.

Op dat moment besloot ze ook om ontslag te nemen. Doordat ze meer vrije tijd had, ging ze zich richten op allerlei beleggingsvormen. Door de juiste beleggingen te doen, heeft zij nu een financieel onafhankelijk leven weten te verkrijgen.

Janneke is echter niet zelfzuchtig. Nee, ze had in de luwte van haar rijkdom kunnen genieten, maar daar heeft ze niet voor gekozen. Ze heeft er juist voor gekozen om de FIRE Masterclass te ontwikkelen, zodat ook andere mensen van een financieel onafhankelijke toekomst kunnen genieten.

Over Janneke ben ik echt heel erg te spreken. Ze heeft haar zaakjes prima op orde, ze is vakkundig, ze is sympathiek en ze heeft haar hart op de juiste plek zitten. Het feit dat zij deze online training ontwikkeld heeft, is wat mij betreft al veelzeggend voor haar karakter. Ze had alle kennis voor zichzelf kunnen houden, maar ze deelt haar kennis liever. Een nobel streven waar ik absoluut fan van ben!

Financieel Vrije Vrouw

Janneke is de eigenaar en blogger van Financieel Vrije Vrouw. Het is haar persoonlijke blog waar ze haar verhalen en ervaringen deelt in het FIRE proces.

Op haar website lees je meer over haar.

Inhoud van de FIRE Masterclass

Voor de FIRE Masterclass heeft Janneke voor een viertal modules gekozen. Deze modules heb ik even voor je op een rijtje gezet:

  • Module 1: Inleiding + Wie is Janneke? Deze module bestaat uit drie lessen en vormt eigenlijk een voorbode voor de rest van de online cursus. Ze geeft in deze module onder meer aan dat ze géén financieel adviseur is. In mijn ogen is dat een goede toevoeging. Verder vertelt Janneke in deze module meer over zichzelf en over hoe zij op het internet ook wel bekend staat: als de Financieel Vrije Vrouw. Al met al een interessante en leuke module om mee te beginnen!
  • Module 2: FIRE de basis. De tweede module is met 7 lessen een stuk uitgebreider dan de eerste module. In deze tweede module staat alles om het FIRE principe centraal. Zo geeft Janneke aan waar het bij FIRE om draait, waarom je met FIRE aan de slag zou willen/moeten gaan en wat de FIRE mindset precies is. Al met al een erg leuke en erg leerzame module.
  • Module 3: Dieper in de wereld van FIRE. Deze derde module is eigenlijk een verdieping van de tweede module. Janneke gaat in deze module echt diep op de stof in, waarmee je al direct heel veel informatie op kunt doen. Besparen, geld verdienen en beleggen zijn in deze derde module eigenlijk de belangrijkste thema’s.
  • Module 4: Beleggen & verdienen: Tot slot heeft Janneke voor een hele uitgebreide module gekozen. Een module die uit maar liefst 9 lessen bestaat en echt boordevol informatie staat. Informatie waarmee je snel naar een financieel onafhankelijke toekomst toe kunt werken. Janneke legt in deze 9 lessen onder meer uit tussen welke passieve inkomstenbronnen je allemaal kunt kiezen.

In mijn ogen is de inhoud van de FIRE Masterclass echt subliem. Deze cursus is uitgebreid, is van een hoog niveau en is bijzonder leerzaam. Wat mij betreft is Janneke ook de aangewezen persoon geweest om déze cursus te ontwikkelen.

inhoud fire masterclass financieel vrije vrouw

Een cursus die volledig om FIRE draait. Een cursus waar je echt heel veel aan kunt hebben. En een cursus die ook nog eens leuk is om te volgen. Wat wens je nou nog meer?

Bonussen bij de FIRE Masterclass

Is het ook zo dat je van Janneke nog toegang tot verschillende bonussen krijgt? Ja, dat is zeker het geval. Zo krijg je toegang tot de online FIRE Community. In deze community ontmoet je gelijkgestemden. Jullie kunnen elkaar inspireren, helpen en elkaars vragen beantwoorden. Het leuke hierbij is dat deze community behoorlijk uitgebreid is!

Tevens krijg je toegang tot het FIRE werkboek. Dit werkboek kun je eigenlijk als jouw eigen leidraad gaan zien. Een leidraad waar je jouw gehele ‘FIRE leven’ aan op kunt hangen. Een prima toevoeging aan de FIRE Masterclass wat mij betreft.

Tot slot krijg je ook nog toegang tot live Q & A sessies. Tijdens deze sessies kun je jouw vragen aan Janneke stellen, waarbij je sowieso van een goed antwoord voorzien wordt.

Mijn FIRE Masterclass review + ervaringen

Met onwijs veel plezier heb ik de FIRE Masterclass gevolgd. Ik vond het leuk om met dit onderwerp aan de slag te gaan, terwijl ik over Janneke ook erg te spreken ben.

Tevens ben ik van mening dat deze cursus voor een echt flinke meerwaarde zorgt. Een meerwaarde waar je de rest van jouw leven profijt van kunt hebben.

Onder aan de streep heb ik zelf ook veel aan deze cursus gehad. Zo ben ik anders naar mijn uitgavenpatroon gaan kijken. Hier en daar een koffietje bestellen? Dat doe ik niet meer zo snel. De euro’s die ik hieraan uitgeef, kan ik immers veel beter aan beleggingen besteden. Beleggingen waar ik juist op de lange termijn iets aan heb.

Ervaringen van anderen

In de afgelopen periode is de FIRE Masterclass vrij populair geworden. Dit blijkt onder meer uit de vele beoordelingen die ik online van andere cursisten gevonden heb. Deze cursisten zijn echt heel positief over de FIRE Masterclass.

fire masterclass ervaring martijn

Zo zijn veel cursisten echt heel enthousiast over Janneke. Men vindt haar sympathiek, vakkundig en ervaren. Ook geeft men aan dat zij veel aan Janneke hebben gehad. Zowel op het gebied van financiën als op het gebied van plezier en geluk in het leven.

Ook de cursus zelf kan op veel positieve woorden rekenen. Iets wat mij daarbij opviel, was dat ik precies op dezelfde manier naar de cursus. Mijn ervaringen en de ervaringen van andere cursisten komt precies met elkaar overeen. Dát is eigenlijk al veelzeggend voor de kwaliteit van de FIRE Masterclass.

Janneke stond ook al eens in het Algemeen Dagblad. Daar kom je niet zomaar in terecht als je niet te vertrouwen bent of men slechte ervaringen heeft.

De prijs van de FIRE Masterclass

Heb je directe interesse om je voor de FIRE Masterclass aan te melden? Nou, dan heb ik goed nieuws voor je: je kunt van een flinke besparing profiteren. Hoe dat zit, vertel ik je graag hieronder.

De FIRE Masterclass kost normaal gesproken 400 euro exclusief BTW. Janneke heeft er echter voor gekozen om dit bedrag tijdelijk aan te passen naar slechts 149 euro exclusief BTW.

Door je direct via deze link aan te melden, geniet je van een besparing van 250 euro!

Garantie

Weet je niet zeker of FIRE wel echt iets voor jou is? Dan raad ik je alsnog aan om de FIRE Masterclass uit te proberen. Janneke biedt namelijk een 15 dagen bedenktermijn aan!

garantie masterclass janneke vd brink

Conclusie: de FIRE Masterclass volgen of niet?

Onder aan de streep kan ik je maar één ding aanraden: ga direct met de FIRE Masterclass aan de slag. Dit heeft niet alleen met de korting van 250 euro te maken, maar ook met de inhoud van deze cursus.

Als je met deze cursus aan de slag gaat, is de kans heel groot dat je van een financieel onafhankelijke toekomst gaat genieten. Wat wens je nog meer?

Direct van de 250 euro korting profiteren doe je via onderstaande kortingslink. Met deze link is het des te interessanter om je direct voor de FIRE Masterclass aan te melden. Ik ben in ieder geval groot fan van deze cursus én van Janneke.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen