Fitspel review? Zonder Jojo-effect afvallen
10 oktober 2020 

Fitspel review? Zonder Jojo-effect afvallen

Wil je graag van de overtollige kilo’s afkomen? Dan heb je tegenwoordig de keus uit behoorlijk veel verschillende diëten. Het lastige is echter dat je de meeste diëten niet jarenlang vol gaat houden. De kans is daardoor groot dat je last van een jojo-effect krijgt. Als je bewust met het dieet bezig bent, raak je de overtollige kilo’s kwijt. Als je na verloop van tijd iets losser met het dieet wordt, komen de kilo’s er al snel weer aan.

Dit is een gekend probleem van een dieet, aangezien ik hier persoonlijk ook last van heb gehad. Ik ben niet per definitie heel dik of fors te noemen, maar ik zit ook niet altijd even lekker in mijn vel. Zo had ik wel eens last van mijn pens die over mijn broek hing en had ik ook niet altijd de gewenste conditie.

Dit deed mij besluiten om hier iets aan te gaan doen. Maar, hoe? Die vraag stond bij mij ook centraal, waarna ik via het internet op zoek ging naar enkele mogelijkheden. Eigenlijk kwam ik al heel snel op het dieet van Fitspel uit. Ik las op het internet veel positieve beoordelingen en besloot om zelf ook dit dieet te gaan volgen.

Al mijn bevindingen wil ik graag met jou delen in deze Fitspel review. Ik bespreek onder meer waar het Fitspel dieet precies omdraait, wat de kosten voor dit dieet zijn, wat andere mensen van dit dieet denken en in hoeverre dit dieet aan te raden is. Daarbij bespreek ik in deze onafhankelijke en kritische Fitspel review ook uit welke pakketten je zoal kunt kiezen; je kunt kiezen tussen het Fitspel en het Fitspel Gold pakket. Meer informatie daarover vind je verderop in deze uitgebreide review!

UPDATE 2022: Het Fitspel is niet langer te verkrijgen. De eigenaar is gestopt met het uitgeven ervan (zie reactie hieronder). Opzoek naar een alternatief? Ik kan je het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen of het Droog Trainen Protocol voor Mannen van harte aanbevelen.

Fitspel in vogelvlucht

Zoals ik eerder al stelde, is de kans groot dat je na een dieet weer gaat jojo’en. Volgens de ontwikkelaar van het Fitspel dieet is daar echter géén sprake van bij dit dieet. Je gaat namelijk in een periode van 90 dagen aan de slag om van de overtollige kilo’s af te komen, waarbij de nadruk ook zeker op de lange termijn ligt. Je raakt deze kilo’s dus niet tijdig kwijt, maar je zorgt er ook voor dat deze kilo’s nooit meer terugkomen.

In dit dieet staat een combinatie van de juiste mindset, voldoende beweging en de juiste voeding centraal. Als je deze drie aspecten op orde weet te krijgen, zou je met Fitspeel dieet écht van de overtollige kilo’s af moeten kunnen komen.

Nadat je je voor het Fitspel dieet aangemeld hebt, word je in 90 dagen klaargestoomd. In deze 90 dagen ligt de focus dus volledig op beweging, op het verkrijgen van de juiste mindset en op de juiste voeding. Tijdens deze 90 dagen krijg je eigenlijk de juiste bewustwording van waar een dieet nou écht om draait. Zoals gezegd; de focus ligt hierbij niet alleen op de korte termijn, maar ook zeker op de lange termijn.

Als je je voor dit dieet aan gaat melden, heb je de keus tussen twee verschillende pakketten. Opvallend hierbij is dat het Fitspel dieet zelf al super uitgebreid is, maar dat het Fitspel Gold dieet nóg uitgebreider is. Aan de hand van bovengenoemde opsommingen kan ik alvast één ding concluderen; het Fitspel dieet is echt heel uitgebreid opgesteld.

In mijn ogen is het absoluut een voordeel dat in dit dieet niet alleen de focus ligt op de juiste voeding. Uit eigen ervaring weet ik namelijk dat je het niet met alleen de juiste voeding vol gaat houden. Je moet namelijk ook de juiste mindset hebben, zodat je ook op de lange termijn van een slank en gezond lichaam kunt genieten. Daarnaast moet je uiteraard ook voldoende bewegen; iets wat in veel andere diëten compleet onderschat wordt.

Fitspel

Toen ik voor het eerst in aanraking met dit dieet kwam, viel de naam ‘Fitspel’ mij al direct op. Ik vind het namelijk een leuke en typerende naam voor een dieet, maar ik was ook benieuwd waar deze naam verder vandaan kwam. Zo was ik benieuwd wie het grote gezicht achter Fitspel is en in hoeverre deze oprichter(s) betrouwbaar zijn.

Ik heb daarom een uitgebreide zoektocht gestart, maar uiteindelijk ben ik niet heel veel wijzer gevonden. Het enige wat ik op de website van Fitspel heb kunnen vinden, is het volgende:

contactgegevens-fitspel

Als je dit adres op Streetview gaat bekijken, zie je een soort van woonhuis c.q. kantoorpand met daarin drie bedrijven: Overkleeft Coaching, Wellness Projects en Fitspel. Als ik de telefoonnummers van Fitspel en Wellness Projects naast elkaar houdt, valt het me op dat beide bedrijven hetzelfde telefoonnummer hebben. Over het bedrijf Wellness Projects is echter ook niet al te veel online te vinden.

Dit geeft mij niet al te veel duidelijkheid. Het staat voor mij voorop dat het bedrijf Fitspel niet al te transparant is en ik weet dus ook niet 100% zeker wie nou het grote gezicht achter Fitspel is. Via Facebook heb ik uiteindelijk de naam Mira de Bruin op weten te sporen, maar het is mij niet helemaal duidelijk wie zijn precies is. Desalniettemin ben ik zelf wél tevreden over het Fitspel dieet, waardoor ik dit bedrijf uiteindelijk het voordeel van de twijfel geef.

Inhoud Fitspel

Je hebt hierboven al kunnen zien hoe uitgebreid het Fitspel dieet is. Daar blijft het echter niet bij. Als je je voor het Fitspeel dieet aanmeldt, krijg je namelijk ook toegang tot een besloten community. Uit eigen ervaring kan ik aangeven dat deze besloten community waardevol én nuttig is.

Iedereen die het Fitspel dieet volgt, krijgt toegang tot de community. In deze community kan je allerlei vragen stellen, kan je andere mensen helpen en kan je elkaar een hart onder de riem steken. Het doel van deze community is dan ook om elkaar te motiveren en te steunen, waardoor uiteindelijk iedereen de gewenste resultaten kan behalen.

Over de reguliere samenstelling van het dieet ben ik zéér te spreken, maar dat geldt ook voor deze extra bonus. In mijn ogen is deze community absoluut van toegevoegde waarde, aangezien het in mijn ogen belangrijk is om elkaar te steunen. Door elkaar te steunen, kan uiteindelijk iedereen van de overtollige kilo’s af gaan komen. Diëten doe je namelijk nooit alleen, maar doe je in het geval bij Fitspel zéker met veel andere mensen tegelijkertijd. Dat maakt het gehele proces een stuk aangenamer en leuker!

Voor wie is het Fitspel dieet geschikt?

In mijn ogen is het Fitspel dieet voor eenieder geschikt. Iedereen die van de overtollige kilo’s af wilt komen, kan met veel plezier gebruik gaan maken van het Fitspel dieet. Daarbij wil ik ook nog benadrukken dat dit dieet zeker geschikt is voor mensen die reeds andere diëten geprobeerd hebben.

Bij veel andere diëten komt het jojo effect om de hoek komen, maar daar is bij het Fitspel dieet een stuk minder sprake van. Dat komt onder meer doordat dit dieet zich op de lange termijn richt.

Mijn Fitspel dieet review + ervaring

Zo, in deze Fitspel dieet review heb je al behoorlijk veel feitelijke informatie kunnen vinden. Her en der heb je tussen de regels door ook al verschillende keren mijn persoonlijke mening kunnen lezen. Ik kan je in ieder geval alvast verklappen dat ik persoonlijk écht heel veel aan dit dieet heb gehad. Ik heb voor het eerst géén last van het jojo-effect gehad en ik zit momenteel nog steeds op het gewenste lichaamsgewicht.

Dit Fitspel dieet heeft mijn ogen in ieder geval compleet geopend. Ik had voornamelijk de focus op de gezonde voeding, maar ik weet nu dat het om een combinatie van voeding, beweging en mindset draait. Dat is één van de belangrijkste gevolgen/voordelen van het volgen van dit dieet!

Ervaringen van anderen

Is het zo dat andere volgers van dit dieet ook hun gewenste streefgewicht behaald hebben? Ja, dat is zeker het geval. Ik weet dit namelijk van andere mensen die tegelijkertijd met mij in de Fitspel community aanwezig waren.

Ik ben echter ook op zoek gegaan naar andere ervaringen van andere gebruikers. Uiteindelijk kwam ik uit op onder meer de volgende beoordeling via Facebook:

fitspel-ervaringen

In mijn ogen is deze beoordeling veelzeggend voor het Fitspel dieet!

De prijs

De prijs voor Fitspel Pro is 17 euro per maand. Dit is in mijn ogen een zeer schappelijk bedrag voor hetgeen wat je er voor krijgt. De prijs/ kwaliteit verhouding is dus dik op orde.

Tevens hoef je niet op voorhand een grote investering te doen. Je betaalt maandelijks. Als het programma je niet bevalt kan je na de eerste mand al stoppen.

Conclusie: het Fitspeel dieet gaan volgen?

Ja, ik kan je van harte aanraden om het Fitspel dieet te gaan volgen. Persoonlijk heb ik mijn streefgewicht weten te behalen. Ik ben ervan overtuigd dat óók jij jouw streefgewicht kunt gaan behalen!

Via de link hieronder kan je jezelf direct voor dit dieetprogramma aanmelden!

UPDATE 2022: Het Fitspel is niet langer te verkrijgen. De eigenaar is gestopt met het uitgeven ervan (zie reactie hieronder). Opzoek naar een alternatief? Ik kan je het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen of het Droog Trainen Protocol voor Mannen van harte aanbevelen.

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Mira
Door

Mira

op 18 Nov 2020

Dag Willem,In verband met een reorganisatie van mijn ondernemeningen (wellnessprojects.nl, Fitspel.nl en Phileas.fit) kwam ik deze review tegen. Dank voor de mooie review.Ik ben de eigenaresse van Fitspel en zou het leuk vinden als we even contact hebben.MVG Mira Overkleeft -de Bruin

Mildred
Door

Mildred

op 26 Jan 2022

Hé dit klopt niet, fitspel is niet gestopt! En ik kan het iedereen aanbevelen.

Willem van der heijden
Door

Willem van der heijden

op 05 Mar 2022

Dat is goed om te horen! Bedankt dat je het vermeldt voor onze lezers.

Reactie plaatsen