ebook gespierde god review ervaringen
Afvallen
Willem
Afvallen
02/16/2020
5 min
8

Review Gespierde God van Glenn Goossens (Valstrik?)

02/16/2020
5 min
8

Wil je het Gespierde God boek van Glenn Goossens kopen? Waarschijnlijk twijfel je nog en ben je op het internet opzoek gegaan naar Gespierde God reviews, ervaringen en recensies.

Zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen. En dat is maar goed ook!

Over Glenn Goossens en zijn boek Gespierde God is veel te lezen op het internet. Veel ervaringen zijn positief, maar er zitten ook minder positieve recensies.

Wij kochten het boek en beoordeelde de kwaliteit ervan. In deze Gespierde God review vertellen we wat je moet weten voordat je van Glenn koopt.

Gespierde God Review

Gespierde God is een 130 pagina’s tellend ebook wat je leert hoe je verantwoord spiermassa kunt opbouwen. Dat betekent dat het boek alleen als PDF download beschikbaar is. Als je een papieren versie wilt zul je zelf de 130 pagina’s moeten printen.

In het boek wordt informatie, tips, trainingsschema’s en nog meer gedeeld over spiermassa opbouwen. Gespierde God wordt ook wel eens afgekort als GG.

Grofweg is het boek is opgedeeld in 3 pijlers, namelijk:

 • Voeding
 • Training
 • Rust

Volgens Glenn zijn dit de 3 pijlers tot succesvol spiermassa opbouwen.

Wie is de auteur? (Glenn Goossens)

De auteur van Gespierde God is Glenn Goossens. Tenminste, dat is wat de kaft van het boek en de verkooppagina ons vertelt. Maar wie is deze Glenn Goossens? En is hij te vertrouwen?

Als we wat onderzoek doen op het internet komen we geen enkel social media profiel tegen van Glenn Goossens. Een beetje raar in deze tijd waarin nagenoeg iedereen social media heeft.

Wat blijkt? Glenn Goossens is een pseudoniem, een soort nepnaam. Een pseudoniem komt wel vaker voor online om de ware identiteit van de verkoper te verbergen.

Als we het KvK-nummer natrekken wat op de verkooppagina van Gespierdegod.nl staat komt we uit bij S&H Uitgeverij B.V. Dit is het bedrijf van Oscar Helm, die we kennen van de Afslank Receptenbijbel.

De verkoper en schrijver van Gespierde God is dus Oscar Helm. Oscar is een voedingsexpert en is lange tijd personal trainer geweest. Hij heeft dus wel zeker verstand van zaken.

oscar-helm

Oscar Helm

Waarom Oscar het boek niet onder zijn echte naam gepubliceerd heeft weten we niet. We gokken dat hij zichzelf als afslankspecialist wil neerzetten met zijn Afslank Receptenbijbel. Een boek over spiermassa opbouwen past daar niet helemaal bij.  

Beloftes van de auteur

Wat voor resultaten belooft Glenn Goossens je als je met de Gespierde God aan de slag gaat? Op de verkooppagina worden enkele beloftes gedaan.

“De Ultieme Bewezen Methode Om Binnen Enkele Weken Een Gespierde God Te Worden”

Kaft van het boek

“Hoe jij binnen 8 weken een goddelijk gespierd lichaam kweekt”

Bovenaan de verkooppagina

“Meest krachtige product op de markt om gespierd te worden.”

Halverwege de verkooppagina

Wij hebben erge vraagtekens of deze resultaten wel behaald kunnen worden. Neem bijvoorbeeld de belofte om binnen 8 weken een goddelijk lichaam te kweken. Als je al redelijk gespierd bent is het mogelijk om in de laatste weken met fanatiek trainen je lichaam volledig af te trainen.

Als het uitgangspunt is dat je 30 kilogram te zwaar bent geloven wij niet dat je binnen 8 weken een goddelijk gespierd lichaam kunt kweken. In ieder geval niet op een gezonde manier.

Wij vinden de beloftes die Glenn Goossens doet niet realistisch.

Inhoud van Glenn Goossens pakket

Het product van Glenn Goossens is meer dan alleen het Gespierde God boek. Naast het boek krijg je ook 3 bonussen cadeau.

Deze bonussen zijn:

 • Sensationeel Maar Gezond Afvallen: dit is een ebook van 11 pagina’s waar achtergrond informatie gegeven wordt over gezond afvallen. Denk aan de juiste mindset aanleren.
 • Het Ultieme Afslank Programma: Dit is een videocursus bestaande uit een aantal informatieve video’s over afslanken. Bij deze bonus zit een addertje onder het gras (later meer hierover).
 • Levenslange updates van het ebook: Glenn belooft je regelmatig het boek te updaten met nieuwe inzichten en doorbraken in de wetenschap. Wij hebben het boek geruime tijd geleden gekocht, maar het lijkt erop alsof het boek sinds 2016 niet meer geüpdatet is. Gespierde God dient in onze ogen als echte cashcow voor Oscar Helm.

Wij vinden deze bonussen niet waarde toevoegend. Wat moet je bijvoorbeeld met een boek over gezond afvallen als je spiermassa wilt opbouwen? Daarnaast wordt de 3e bonus, levenslange updates, zover wij kunnen zien niet waar gemaakt.  

Onze Gespierde God review + ervaring

Om een eerlijke en duidelijk review te schrijven kochten wij het Gespierde God boek van Glenn Goossens. We hebben het uitgebreid doorgelezen. Hieronder lees je onze ervaring en recensie met Gespierde God.

Wat direct opvalt als je door het PDF ebook bladert is dat het grote lange lappen teksten bevat zonder afbeeldingen. Dit leest niet erg prettig, maar aan de andere kant krijg je op die manier wel veel waardevolle informatie.

gespierde-god-recensie

Voorbeeld van een pagina uit de Gespierde God
De informatie die gedeeld wordt in Gespierde God is waardevol en praktisch. Jammer is het dat er bij de oefeningen geen afbeeldingen staan. Je moet dan via Google of YouTube zelf opzoeken hoe de oefening eruit ziet.

In het Gespierde God boek vind je trainingsschema’s en voedingsschema’s. Deze schema’s zijn zeer getailleerd en vertellen je precies wat je van dag tot dag moet trainen en eten. Nadeel is dat de schema’s voor de ‘gemiddelde man’ zijn. Dit wil dus niet zeggen dat de schema’s ook goed werken voor jou.

Addertje onder het gras

Eerder in deze Gespierde God recensie gaven we aan dat er bij de videocursus die je als bonus krijgt een addertje onder het gras zit.

Het is namelijk zo dat je deze bonus de eerste maand gratis krijgt. Nadat de eerste maand voorbij is moet je 19,97 euro per maand gaan betalen, tenzij je het abonnement tijdig opzegt.

ervaring-gespierde-god

Addertje onder het gras

Wij waren niet op de hoogte dat we aan een abonnement vast zaten bij het kopen van de Gespierde God. We werden na de eerste maand verast met een automatisch afschrift van 19,97 euro.

Dit vinden wij een valstrik die lonkt naar ondeugdelijke verkooppraktijken.

Op de verkooppagina kun je selecteren “Ik wil het ebook zonder bonussen”. Je krijgt dan alleen het Gespierde God boek zonder de bonussen. Je zit dan niet aan een abonnement vast.

Gespierde God download

De prijs van het Gespierde God boek is 39,97 euro. Dit is de prijs met of zonder bonussen. Het is niet zo dat je een korting krijgt als je selecteert “ik wil het ebook zonder bonussen”.

Voor het betalen van het boek heb je 4 opties, namelijk:

 • iDEAL
 • Bancontact/ Mister Cash
 • Paypal
 • SEPA Machtiging

Direct na het betalen ontvang je een mail met daarin de factuur. Even later krijg je een geautomatiseerde mail met daarin de link om het Gespierde God ebook als PDF te downloaden.

Let op: Ik raad het af om op het internet naar een gratis Gespierde God PDF download te zoeken. De kans is groot dat je dan een illegale download doet, met het risico op virussen en een boete.

Conclusie GG review

Zoals je in deze Gespierde God Review hebt kunnen lezen zijn wij niet super enthousiast over het boek. De redenen hiervoor zijn:

 • Er zit een valstrik bij de bonussen
 • Het boek wordt verkocht onder een pseudoniem
 • In het boek vind je grote lappen tekst
 • Schema’s in het boek zijn voor de ‘gemiddelde man’. Dit is niet concreet genoeg.
 • We betwijfelen de beloftes die gedaan worden over de resultaten.

Wij vinden dat het programma uitgemolken wordt. In de tijd dat het boek uitkwam was het erg waardevol. Echter is de informatie op dit moment achterhaald. Momenteel zijn er in onze ogen vele betere pakketten voor het opbouwen van spiermassa.

Wil je spiermassa opbouwen met tips en informatie van dit moment? Dan raden wij het Droog Trainen Protocol van harte aan. In onze Droog Trainen Protocol voor Mannen review lees je alles wat je moet weten over het pakket.

Reacties
Categorieën