Gitaarles van Koen review: Leer Gitaar Spelen in 22 lessen ervaring
17 februari 2020 
in Muziek

Gitaarles van Koen review: Leer Gitaar Spelen in 22 lessen ervaring

Waarschijnlijk wil je starten met het online programma ‘Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen’ van Koen Snoek. Je twijfelt nog of het programma je geld wel waard is. Via Google ben je opzoek gegaan naar Gitaarles van Koen reviews, ervaringen en meningen.

Zodoende ben je bij deze review terecht gekomen. En dat is maar goed ook. In deze Gitaarles van Koen review nemen we Koen Snoek en zijn ‘Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen’ programma grondig onder de loep.

Is Koen Snoek betrouwbaar? Is zijn programma je geld waard? Wat zijn onze ervaringen met het programma? Wat vinden anderen van de gitaar cursus van Koen?

Dit zijn enkele vragen die we op deze pagina gaan beantwoorden. En niet onbelangrijk; we hebben zelf de cursus van Koen aangeschaft om jou eerlijk en duidelijk te informeren.

Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen Review

Het ‘Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen’ programma is een stap-voor-stap online cursus om gitaar te leren spelen. Via 22 video’s leer je de basistechnieken van de gitaar. Als extra ondersteuning krijg je bij de video’s PDF bijlagen en mp3 audiobestanden.

Gitaarles van Koen is zo opgezet dat je wekelijks 1 video ontvangt inclusief de extra ondersteuning. In 22 weken heb je dus het volledige programma doorlopen.

Koen heeft hiervoor gekozen zodat jij de focus kan behouden op één les per week. Voor veel is de verleiding anders te groot om snel naar de volgende les te gaan terwijl ze de voorgaande les nog niet helemaal onder de knie hebben.

Dat zou je met een verkeerde basis verder gaan. Dat is zonde.


Enkele onderwerpen die je kan verwachten in het programma:

 • Gitaar leren stemmen
 • Juiste houding voor gitaar spelen
 • Hoe je makkelijke riffs (een ritmisch basispatroon) kunt spelen
 • Hoe je gitaarsnaren vervangt
 • Frets leren kennen
 • En nog veel meer…

Naast de cursus krijg je nog enkele extra’s, zoals het jaarlijks kampvuurevent. Hierover later meer in deze gitaarles van Koen review.

Voor wie is de online gitaar cursus geschikt?

De cursus van Koen Snoek is geschikt voor startende gitaarspelers. Mensen die van het beginner niveau door willen stromen naar het gevorderde niveau vallen niet in de doelgroep van de gitaar cursus.

Dit wil niet zeggen dat je met de Gitaarles van Koen cursus geen gevorderde kunt worden. In tegenstelling juist, een beginner doet er verstandig aan om een goede basis te leggen. Deze basis leg je met de tips en informatie in het ‘Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen’ programma.

De ‘Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen’ cursus is geschikt voor:

 • Beginnende gitaarspelers
 • Mensen die leergierig zijn
 • Beginners die zelf hun tempo willen bepalen
 • Zowel mannen, vrouwen als kinderen
 • Mensen met toegang tot het internet, omdat het een online gitaar cursus is
 • Mensen die geen tijd hebben om op vaste momenten naar de muziekschool te gaan. Gitaarles van Koen volg je op je eigen tempo en leren wanneer het jou uitkomt.

Het is goed om te beseffen dat Koen Snoek niet voor de quick-win is. Hij geeft de voorkeur aan langzaam, maar goed leren. In plaats van snel, zonder blijvend resultaat. Daarom dat de totale cursus 22 weken duurt (elke week krijg je 1 les toegestuurd).

Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen is niet geschikt voor mensen die geen zelfmotivatie hebben. Je zult zelf de cursus moeten volgen. Natuurlijk krijg je steun en support van Koen en de andere leden in de community, maar je zult zelf dagelijks je oefeningen moeten doen.

Wie is Koen Snoek?

De maker van het digitale gitaar programma is Koen Snoek. Waarschijnlijk verrast je dat niet, want de naam is al vaker gevallen hierboven. Maar wie is deze Koen eigenlijk? En wat maakt hem een goede gitaarleraar?

We doken in het verleden van Koen. Wat blijkt? Koen Snoek is opgeleid door de gitaristen van de 3J’s. Ja, die Nederlandse groep uit Volendam.

Jaap de Witte en Jaap Kwakman zijn Koen’s leermeesters geweest. Op de afbeelding hieronder zie je Koen met Jaap Kwakman op de achtergrond.

koen-snoek-met-jaap-kwakman

Koen Snoek (links) en Jaap Kwakman (rechts)

Op de Over Ons pagina met het verhaal van Koen spreekt Jaap zijn trots uit over zijn voormalige leerling.

ervaring-met-koen-snoek

Koen Snoek heeft geleerd van de beste. We kunnen dus best geloven dat Koen een man met verstand van zake heeft.

Enkele leuke weetjes over Koen die we tegenkwamen tijdens ons onderzoek:

 • 2.678 Likes op Facebook
 • 4.550 Abonnees op YouTube
 • Hij heeft optredens gegeven voor 1.000+ mensen per concert.
 • Meer dan 8 jaar ervaring als digitale gitaarleraar.

Daarnaast heeft Koen naar eigen zeggen al meer dan 4.000 studenten succesvol leren gitaarspelen. Dit kunnen wij niet controleren, maar we geloven het maar al te graag. Koen is erg populair op het internet, zoals we zo dadelijk zullen zien bij de ervaringen van anderen met Koen Snoek.

In mijn Gitaarles van Koen Snoek review lees je uitbreid wat ervaringen zijn met Koen Snoek en zijn cursussen.

Inhoud ‘Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen’ programma

Wat krijg je als je besluit met het ‘Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen’ programma aan de slag te gaan? Aan het begin van de Gitaarles van Koen review heb ik al kort verteld wat je kan verwachten van het programma.

Na aanschaf van de online gitaarcursus van Koen krijg je elke week een gitaarles opgestuurd per mail. Deze les bevat een video met uitleg van Koen, een audiobestand om na te spelen en een bijlage met instructies die je op je gemak kan nalezen.

Elke week ontvang je 1 les, 22 weken lang. Na 22 weken heb je het volledige programma van Koen doorlopen en heb je een sterke basis gelegd over gitaar spelen.

Naast de video’s bevat het ‘Leer Gitaar Spelen In 22 Weken’ programma nog enkele extra’s, namelijk:

 • Jaarlijks kampvuurevent: Jaarlijks organiseert Koen een kampvuurevent voor de leden van de besloten community. Relax en in een ontspannen sfeer laten de cursisten aan elkaar horen wat ze al geleerd hebben tijdens de cursus.
 • Toegang besloten community: Je krijgt toegang tot de besloten community van GitaarlesvanKoen. In deze groep kun je 24/7 vragen stellen en vind je veel gelijkgestemde mensen. Er heerst een gezellige en behulpzame sfeer.
 • Live Q&A (vragen en antwoorden) met Koen: Als je ergens mee zit of niet verder komt kun je altijd bij Koen terecht met je vragen. Via live Q&A’s kun je real-time al je vragen stellen.
 • Compleet en uitgebreid gitaarakkoordenboek: Zo leer je snel en makkelijk alle akkoorden op de juiste manier aan. Ook hier geldt dat een goede basis cruciaal is.

Samen met deze bonussen vormt het ‘Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen’ programma een zeer compleet pakket. Het is een stap-voor-stap opleidingsplan voor de beginnede gitaarspeler.

Onze Gitaarles van Koen review + ervaring

Deze review is niet compleet als wij niet onze eigen ervaring, mening en recensie delen over het Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen pakket. Wij schafte daarom het pakket van Koen Snoek aan en gingen er mee aan de slag.

Inmiddels is het al 23 weken geleden dat wij onze eerste les ontvingen. Na het doorlopen van het gehele programma constantere wij dat er een logische opbouw zit in de modules van de cursus. Je begint bij de basis en vanuit daar bouw je je kennis op. Dat is erg prettig als leek.

Groot voordeel is dat je de video’s op elk apparaat kunt openen. Het maakt niet uit of dat een tablet, telefoon of computer is. Elke manier is mogelijk, en zo kun je de video’s kijken hoe jij het wilt en wanneer het jou uitkomt. De video’s zijn van hoge kwaliteit met de professionele HD videofragmenten.

We beseffen dat het ontbreken van een fysieke muziekschool een nadeel kan zijn voor ongemotiveerde mensen. Het is daarom belangrijk dat je fanatiek aan de slag wilt gaan met de cursus.

Kortom: wij zijn goed te spreken over de kwaliteit die Koen met zijn digitale gitaarcursus levert. Dit is een van de betere pakketten die er te vinden zijn.

Wat vinden anderen van Gitaarles van Koen?

Natuurlijk draait het niet alleen maar om wat ik vind van het programma van Koen. Op het internet heb ik daarom gezocht naar ‘Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen’ recensies, ervaringen en reviews.

Wat ik tegenkwam verbaasde me eerlijk gezegd. Er zijn enorm veel positieve ervaringen te vinden over Koen en zijn programma.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de Google Reviews van Gitaarles van Koen. Nu heeft hij een gemiddelde score van 5 van de 5 sterren op basis van 26 reviews.

google-reviews-gitaarles-van-koen

Op Facebook wordt Koen Snoek door 29 personen aanbevolen en de recensies over zijn gitaarcursus zijn erg positief.  

leer-gitaar-spelen-in-22-lessen-ervaringen

Zelf op LinkedIn krijgt Koen 26 aanbevelingen en lovende woorden over zijn beginnerscursus ‘Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen’.

Linkedin-recensies-koen-snoek

Vaak hecht ik geen waarde aan de ervaringen die op een verkooppagina staan. Mijn ervaring is dat ze vaak verzonnen zijn. Bij Koen staat er echter een recensie van een bekende Nederlander op zijn verkooppagina, namelijk die van Henny Huisman. Een dergelijke ervaring kan een verkoper niet ‘faken’, anders krijgt hij boze managers achter zich aan.

recensie-henny-huisman-over-gitaarlesvankoen

Zoals je ziet zijn veel van Koen zijn studenten goed te spreken over zijn gitaarcursus. Zoveel zelfs dat wij het eerst niet geloofde. Na dieper onderzoek blijken het echte mensen te zijn die de reviews geschreven hebben. Petje af voor Koen!

De prijs van Koen’s cursus

De prijs van het ‘Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen’ programma is 77 euro. Dit bedrag is een eenmalige betaling. Er zijn dus geen terugkerende kosten om lid te blijven van de besloten community.  

Voor dit bedrag krijg je 22 kwalitatief zeer goede lessen waarvan wij overtuigd zijn dat ze jou gaan helpen om gitaar te spelen.

Of 77 euro veel is mag jij beoordelen. Besef goed, gitaarlessen bij een muziekschool kosten al snel 25 tot 40 euro per les. Voor het bedrag van nog geen 2 tot 3 lessen bij de muziekschool krijg je van Koen een compleet programma.

Daarbovenop geeft Koen je levenslang toegang tot de besloten Facebook Community en het jaarlijkse kampvuurfeest.

Kortom; wij vinden 77 euro een zeer schappelijke prijs voor het ‘Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen’ programma van Koen.

Garantie van Koen

Koen geeft een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie bij aanschaf van zijn cursus.

Dat houdt in dat wanneer je binnen 30 dagen na aankoop van de gitaarcursus niet 100% tevreden bent dat je het volledige aankoopbedrag terugkrijgt.

Als je niet tevreden bent stuur je Koen een mail. Zonder het stellen van lastige vragen stort Koen het volledige aankoopbedrag terug op je rekening. Natuurlijk trekt hij dan ook de toegang tot de besloten Facebook community in en je mag niet meer naar het jaarlijkse kampvuurfeest komen.

Op deze manier kun je in principe het programma 30 dagen kosteloos uitproberen.

Conclusie ‘Leer Gitaar Spelen In 22 Lessen’ review

Zoals je in deze review hebt kunnen lezen zijn wij goed te spreken over de kwaliteit van de digitale gitaar cursus van Koen.

Koen Snoek is een goede gitaarleraar die les gehad heeft van de beste (gitaristen van de 3J’s). Met veel passie en toewijding helpt hij zijn studenten met gitaar leren spelen.

Voor 77 euro krijg je toegang tot 22 zeer goede lessen over de basis van het gitaar spelen. Doordat je elke week één les ontvangt is het makkelijk om de motivatie vast te houden.

Zowel op Facebook, LinkedIn als in de Google Reviews zijn Koen’s studenten zeer goed te spreken over ‘Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen’. Je leest er daarom veel positieve ervaringen.

Wil je op de juiste manier gitaar leren spelen? Dan raden wij Gitaarles van Koen van harte aan. Via de link hieronder ga je naar de officiële verkooppagina waar je de beste prijs krijgt.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Michel Epema
Door

Michel Epema

op 09 Jun 2021

Gitaarlessen van Koen is mij zeer goed bevallen. Ik had nog nooit gespeeld op een gitaar en ben begonnen met deze lessen. Wekelijks nieuwe stof om te leren, maar je kunt dit natuurlijk op eigen tempo doen. De ene keer gaat het iets makkelijker en sommige dingen zijn weer wat lastiger. Uiteindelijk komt het er wel op neer dat je moet blijven oefenen om je de gitaar eigen te maken. Via de website lees je dan dat iedereen wel zijn problemen heeft om dingen onder de knie te krijgen. Koen geeft ook tips die dan ook wel weer makkelijk zijn. Al met al zeer tevreden over de cursus en nu weer verder met de vervolgcursus.

Willem
Door

Willem

op 15 Jun 2021

Hoi Michel, Leuk om jouw ervaring met de Gitaarles van Koen te lezen. Succes met je vervolgcursus!

Reactie plaatsen