Golden Retriever Geheimen review
21 maart 2020 
in Dieren

Golden Retriever Geheimen review

Ben je opzoek naar Golden Retriever Geheimen reviews, ervaringen en meningen? Waarschijnlijk wel. Anders was je niet op deze pagina terecht gekomen. 

Je bent het Golden Retriever boek van Gerard de Goede op het internet tegen gekomen, en het trok je aandacht. Je zit nog met een heleboel vragen over het product en de verkoper. 

Denk aan vragen als: Is Gerard de Goede te vertrouwen? Is Golden Retriever Geheimen mijn geld waard? Wat zijn de ervaringen van anderen met het boek?

Kortom: Je wilt weten of Golden Retriever Geheimen een verstandige koop is. Wij kochten het boek van Gerard. In deze review nemen we het boek stevig onder de loep.

De Golden Retriever

De Golden Retriever is een echte familiehond die erg gehoorzaam is, als deze goed is opgevoed. Daarnaast is de hond intelligent en pikt hij trainingen snel op. Niet gek dat Golden Retrievers veel gebruikt worden als blindengeleidehonden. 

Een veelgemaakte fout die veel Golden Retriever bezitters maken is dat ze het opvoeden onderschatten. Ze denken; “dat doe ik wel even”. Ondanks dat de hond een makkelijk ras is om op te voeden en te trainen, zijn er vele valkuilen. 

Denk bijvoorbeeld aan: 

 • Golden Retrievers kunnen je smeltend aan staan kijken, waardoor vele geneigd zijn de hond zijn zin te geven. Dat moet je absoluut niet doen. 
 • Omdat de hond erg intelligent is raken ze snel verveeld als je continue hetzelfde speeltje met ze doet. Varieer daarmee. 
 • Een harde aanpak maakt de Golden Retriever onzeker. Hierdoor voert de hond opgedragen commando’s onderdrukt uit. 
 • Een duidelijke en consequente aanpak is cruciaal. Anders nemen de honden zelf het initiatief. 

Kortom: De Golden Retriever is een gouden hond mits deze goed opgevoed en getraind is. Het Golden Retriever Geheimen boek van Gerard de Goede kan je daarbij helpen.

Golden Retriever Geheimen in vogelvlucht

Het Golden Retriever Geheimen boek is een digitaal boek met waardevolle informatie en tips over het opvoeden en trainen van een Golden Retriever. In maar liefst 203 pagina’s vertelt Gerard je haarfijn wat je wel en niet moet doen bij het opvoeden en trainen van een Golden Retriever. 

Het boek begint met de geschiedenis, karaktereigenschappen en andere informatie over de Golden Retriever. In dat gedeelte zegt Gerard wanneer een Golden Retriever wel of niet voor jou geschikt is.

Andere onderwerpen in het boek: 

 • Aanschaf van de hond: Waar je op moet letten bij de aanschaf, welke fokkers te vertrouwen zijn, belangrijke vragen om te stellen en vele andere tips voor de aanschaf van een Golden Retriever.
 • Puppy mee naar huis: De eerste dagen voor een pup zijn cruciaal in een nieuwe situatie. Gerard geeft je tips en informatie hoe je het beste een pup in huis kunt nemen. 
 • Opvoeding en training: Het gaat te ver om precies te vertellen wat er in dit onderdeel van het Golden Retriever boek gehandeld wordt. Maar het is letterlijk alles wat je moet weten over het opvoeden en trainen, inclusief praktische tips en trainingsmethodes. 
 • Leven met een Golden Retriever: Wat doe je als de hond opgevoed en afgericht is? Gerard vertelt je precies welke voeding, verzorging en dagelijks routine je hond nodig heeft. Ook vertelt hij hoe je de gezondheid van je hond op peil houdt en wat je het beste kunt doen bij vakanties en reizen. 
 • Sport en show: Hier bespreekt Gerard sporten waar Golden Retrievers na nature goed in zijn, en hoe jij deze sporten kunt beoefenen met je hond. Denk bijvoorbeeld aan flyball. 
 • De ouderen Golden Retriever: In het laatste gedeelte van het boek lees je hoe je omgaat met een ouder wordende hond. Denk bijvoorbeeld aan andere voeding en training. 

Zoals je leest is het Golden Retriever Geheimen pakket een bomvolle pakket. Het pakket van Gerard de Goede geeft je alle handvatten om een gehoorzame Golden Retriever op te voeden en trainen. 

Wie is Gerard de Goede?

Gerard de Goede is de auteur van Golden Retriever Geheimen. Tenminste, dat is wat we lezen op de verkooppagina. Op die pagina zien we overigens geen foto van de verkoper. Wie is Gerard de Goede, en wat doet hij? 

Als we Googlen naar Gerard de Goede komen verschillende Gerards tegen, namelijk:

 • Fotograaf Gerard
 • Gerard die manager is bij de Belastingdienst
 • Facebookprofiel met een profielfoto van “I love my Golden” en maar 1 vriend.

Deze eerste twee Gerards zijn niet de personen die wij zoeken. De 3e zou zomaar de Gerard de Goede kunnen zijn, aangezien niet iedereen even actief is op social media. Toch blijven we met enkele vraagtekens achter. 

We zijn daarom verder gaan zoeken. Op de verkooppagina vinden we een KvK-nummer. Als we dat nummer natrekken komen we uit bij het bedrijf Blue Sky Marketing. Dat bedrijf kennen we van onze Labrador Handboek review en Border Collie Geheimen review

Vermoedelijk is Gerard de Goede een alias, maar zeker weten doen we het niet. 

Is Gerard de Goede te vertrouwen? 

Voordat je van Gerard de Goede, of beter gezegd Blue Sky Marketing, koopt wil je weten of hij te vertrouwen is. 

Het feit dat het vermoedelijk een alias is zegt niet per direct dat een persoon niet te vertrouwen is. Geloof me, een alias komt vaker voor dan je denkt op het internet. Uiteraard is het wel een teken om extra alert te zijn. 

Wij hebben Gerard daarom eens stevig tegen de lamp aan gehouden. Zodoende kunnen we beoordelen of hij te vertrouwen is. Dit is wat we gedaan hebben: 

 • KvK-gegevens gecheckt: We hebben het KvK-nummer bij de Kamer van Koophandel nagetrokken. De gegevens daar lijken allemaal te kloppen en er zijn geen klachten tegen het bedrijf of Gerard de Goede bekend.
 • Golden Retriever Geheimen aangeschaft: We hebben het boek van Gerard gekocht om te checken of hij zijn afspraken nakomt. Direct na het afronden van de betaling worden we doorgestuurd naar de downloadpagina waar we alle ebooks kunnen downloaden. Dat klopt allemaal. 
 • Ervaringen van anderen gelezen: Op het internet zijn we flink aan het speuren geweest naar reviews, recensies en ervaringen van anderen met Gerard de Goede en zijn product. Verderop in deze Golden Retriever Geheimen review gaan we deze ervaringen bekijken. Voor nu kunnen we zeggen dat we geen sporen van oplichting of zaken die niet kloppen zijn tegengekomen. 

Op basis hiervan kunnen we concluderen dat Gerard de Goede en het bedrijf Blue Sky Marketing voor 100% te vertrouwen zijn. Ze komen hun afspraken na en alles klopt. 

Inhoud van het Golden Retriever pakket

Eerder in deze review vertelde ik over de inhoud van het 203 pagina’s grote Golden Retriever geheimen boek. Naast dat boek bestaat het product van Gerard de Goede uit 5 extra ebooks. Hierdoor is het een zeer compleet product, wat het zo succesvol maakt. 

Dit is wat je krijgt als je besluit het Golden Retriever boek te kopen: 

 • Golden Retriever Geheimen: Het 203 pagina’s tellende ebook waarover ik eerder vertelde in deze review. 
 • Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy: In dit 25 pagina’s tellende ebook leer je alles wat je moet weten over de verzorging en training van een puppy. Het Golden Retriever boek behandelt dit ook, alleen dit ebook doet het in meer detail. Bijvoorbeeld; hoe je een pup een medicijn toedient. 
 • Baas over je eigen Golden Retriever: Ondanks dat Golden Retriever handige honden zijn kunnen ze probleemgedrag vertonen. Bijvoorbeeld blaffen als er niemand thuis is. In dit ebook van 42 pagina’s lees je een stap-voor-stap aanpak bij dergelijk probleemgedrag. 
 • Honden Trainen Geheimen: Dit ebook vertoont veel gelijkenissen met het Golden Retriever boek en het ebook hierboven. In dit ebook van 33 pagina’s worden enkele specifieke trainingstechnieken besproken. Eentje daarvan is de COTT methode. 
 • Je Golden Retriever laten komen op commando: Dit boek bespreekt 8 stappen om een Golden Retriever te laten komen op je commando. Het ebook bestaat uit 15 pagina’s. 
 • Onaangekondigde bonus: Op de downloadpagina werden we verrast met een onaangekondigde bonus, namelijk het ebook ‘101 manieren om snel het gedrag van je golden retriever te verbeteren’. In dat ebook worden korte maar praktische tips gegeven voor het verbeteren van het gedrag van je Golden Retriever.  
inhoud-golden-retriever-geheimen-pakket

Kortom: Golden Retriever Geheimen is een bomvol pakket voor het opvoeden en trainen van een Golden Retriever.

Onze Golden Retriever Geheimen review + ervaring

Natuurlijk is deze Golden Retriever Geheimen review niet compleet zonder onze mening en ervaring met het boek. Wij kochten daarom het boek van Gerard de Goede en gingen er mee aan de slag. Hieronder lees je onze review + ervaring.

De eerste ervaring is een goede. Het betalen en downloaden van het Golden Retriever boek verloopt soepel. Direct na het betalen worden we doorgestuurd naar de downloadpagina, waar we alle ebooks kunnen downloaden.

Als we voor het eerst door het boek scrollen valt direct op dat de lay-out minimalistisch is. Er staan weinig afbeeldingen in de tekst en de opmaak is vrij simpel. Dit beide zorgt voor weinig afleiding tijdens het lezen van het boek. De regelafstand is van goed formaat, waardoor de tekst niet te bedrukt op elkaar staat of ver uit elkaar. 

En hoe is de inhoud van het boek? De informatie en tips die Gerard deelt in zijn Golden Retriever Geheimen boek bestempelen wij als interessant, waardevol en praktisch. 

Een nadeel aan het ebook vind ik dat de inhoudsopgave niet klikbaar is. Bij sommige ebooks is dit wel waardoor je makkelijk vanuit de inhoudsopgave naar een hoofdstuk gaat. Ook staan er geen paginanummers in de inhoudsopgave. Het is dus een beetje zoeken waar elk hoofdstuk begint. 

Ervaringen van anderen 

Op het internet hebben we gezocht naar recensies en ervaringen van anderen met het Golden Retriever Geheimen pakket van Gerard de Goede. Aan de hand van deze ervaringen is goed te bepalen of een partij te vertrouwen is en hoe goed het product is. 

Hieronder lees je enkele van deze recensies:

 • Miranda is Gerard dankbaar voor de informatie en het helpt haar om met haar Golden Retriever zo goed mogelijk door de puberfase te komen: 
golden-retriever-geheimen-ervaringen-miranda-
 • Ria gebruikt nog elke dag de tips en informatie van Gerards boek. Ze is er heel erg blij mee. 
gerard-de-goede-ervaringen
 • Jonny is kort maar krachtig in zijn recensie 
recensie-jonny

Zoals je leest zijn klanten van Gerard goed te spreken over zijn Golden Retriever Geheimen pakket. Dat vind ik ook niet gek. Het is een goed en compleet pakket. 

De prijs van het pakket

De prijs van Golden Retriever Geheimen is 37 euro. Voor dat bedrag krijg je toegang tot het complete pakket van Gerard de Goede. Dat zijn maar liefst 6 ebooks. 

Dit vinden wij een zeer schappelijke prijs. De ebooks geven je waardevolle informatie en praktische tips, die het opvoeden en trainen van je hond een stuk eenvoudiger maken. 

Betalen kan op verschillende manieren, namelijk:

 • iDEAL
 • iDEAL QR
 • Machtiging (eenmalig)
 • PayPal
 • Bancontact
 • Sofort

Na betaling word je direct doorgestuurd naar de downloadpagina van het pakket. Op die pagina kun je Golden Retriever Geheimen downloaden inclusief de andere ebooks. Per e-mail ontvang je de betaalbevestiging en de factuur. 

Garantie

Bij aanschaf van het pakket geeft Gerard je een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Op die manier geeft Gerard je 60 dagen de tijd om te bekijken of Golden Retriever Geheimen je bevalt. 

Voldoet het Golden Retriver boek niet aan je verwachtingen? Of ben je op andere wijze niet helemaal tevreden? Stuur Gerard dan een e-mail met het verzoek om terugbetaling. Binnen enkele werkdagen staat het volledige aankoopbedrag terug op je rekening. 

garantie-golden-retriever-boek

Op deze manier loop jij geen enkele risico, en kun je Golden Retriever Geheimen gratis uitproberen.

Conclusie: Golden Retriever Geheimen review 

Zoals je in deze Golden Retriever Geheimen review hebt kunnen lezen zijn wij goed te spreken over het pakket van Gerard de Goede. Het is een zeer compleet pakket voor het opvoeden en trainen van een Golden Retriever. 

De prijs van het pakket vinden wij zeer schappelijk. Voor nog geen 4 tientjes krijg je 6 ebooks met interessante, praktische en waardevolle informatie. 

Nadeel van de boeken is dat de inhoudsopgaven niet klikbaar zijn en geen paginanummers bevatten. Hierdoor is het even zoeken om bij het juiste hoofdstuk uit te komen. 

Dankzij de 60 dagen garantie loop je geen enkel risico en kun je het pakket in feite gratis uitproberen. 

Heb jij een Golden Retriever pup of sta je op het punt er eentje aan te schaffen? Dan raden wij Golden Retriever Geheimen van Gerard de Goede van harte aan. Gebruik onderstaande link en ga direct aan de slag met het pakket. 

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen