Google Nieuws Approved cursus review – lees hier alles over deze cursus!
11 september 2021 

Google Nieuws Approved cursus review – lees hier alles over deze cursus!

Heb jij al eens gehoord van een Google Nieuws Approved website? Je kan dit namelijk monetizen en dit omzetten in een goede geldstroom. Tegenwoordig zijn er erg veel manieren voor het verdienen van geld en steeds meer manieren zijn online mogelijk.

Denk jij erover na om ook te beginnen aan een GNA website? Lees dan vooral verder, want dan kan dit artikel goed van pas komen. Het artikel staat namelijk helemaal in het teken van een Google Nieuws Approved review. Laten we snel beginnen!

UPDATE 2022: De cursus is niet langer beschikbaar. De reden weet ik helaas niet. Weet jij die wel? Laat het me in de reacties hieronder weten. Wil je geld verdienen via het internet? Dan raad ik je de Affiliate Marketing Revoluatie van Jacko Meijaard

Google Nieuws Approved cursus: wat is het?

Dit artikel is een review over de cursus Google Nieuws Approved. De kans bestaat dat je hier nog nooit van gehoord hebt. Om dit artikel goed te kunnen begrijpen, is het daarom wel verstandig om eerst uitleg te geven over wat de cursus precies is.

Laten we eerst kijken naar Google Nieuws. De kans is groot dat je wel een idee hebt van wat dit is. Het is namelijk het nieuwskanaal van Google. Deze kan je benaderen door middel van een tabblad in de zoekresultaten. In dit tabblad wordt er door Google nieuwsberichten verzameld van nieuws websites die zijn approved door Google.

wat is google nieuws

Heb je dus een approved website, dan ben je gekoppeld aan Google. Alleen websites die de goedkeuring van Google hebben gekregen, hebben de mogelijkheid om via Google nieuws te verspreiden.

Bij de Google Nieuws Approved training leer je dus hoe jij ook approved kan worden door Google met jouw website. Zo krijg jij een antwoord op de vraag: hoe in Google nieuws voorbij komen met website?

Wie heeft de Google Nieuws Approved Cursus ontwikkeld?

Zelf vind ik het altijd fijn om een beeld te hebben van degenen die de cursus hebben ontwikkeld. Op die manier krijg je toch een beeld bij de betrouwbaarheid van de cursus. Om jou dit beeld ook te kunnen geven, heb ik hieronder een stukje besteed aan wie de ontwikkelaars van de Google Nieuws Approved Training nu precies zijn.

In het geval van Google Nieuws Approved is de ontwikkelaar linkbuildtraining.nl. Dit is een onderdeel van linkbuildingvoordeel.nl. Binnen de markt van linkbuilding is dit één van de bekendste spelers.

Het bedrijf is internationaal actief en is daarmee ook zeer succesvol. Ze houden zich niet alleen bezig met linkbuilding, zoals hun naam misschien doet vermoeden, maar ook met andere vormen van online marketing. Denk dan bijvoorbeeld aan e-mail marketing en funnel marketing.

De oprichters van dit bedrijf zijn Juri Muileboom en Errol Lem. Zij hebben ook een groot aandeel gehad bij de Google Nieuws Approved training, en hebben dit nog steeds. Zo maak je kennis met hun tijdens de trainingsvideo’s en de gratis webinar.

juri muileboom errol lem cursus google

Juri en Errol

Over het algemeen is er niet super veel externe informatie te vinden over het bedrijf en de personen erachter. Echter zijn de geluiden die je er over hoort positief. Afgaande op bovenstaande zou je dus kunnen concluderen dat de cursus betrouwbaar is.

Hoe werkt de Google Nieuws Approved cursus?

Ik snap wanneer je nog zit met de vraag hoe de cursus nu precies in zijn werking gaat. Hieronder zal ik mijn best doen om dit zo goed mogelijk aan je uit te leggen.

Wanneer je deel wilt nemen aan de training, dan kan dat door je aan te melden voor een webinar. Deze webinar is gratis en hierin wordt aan je laten zien hoe jij je Google Nieuws website winstgevend kan maken. Aan het einde van de webinar wordt er meestal een aanbieding gedaan, waarna jij je kan aanmelden voor de Google Nieuws Approved training.

Heb je de aanmelding voltooid, dan krijg je de toegang tot een klantenpaneel. Hierin staan 8 modules. Voor verschillende modules zijn er extra materialen toegevoegd die je vanuit datzelfde klantenpaneel kan downloaden.

Neem een kijkje in het members gedeelte van de training

Begin je aan de training, dan krijg je eerst een introductievideo te zien. Daarna kan je direct aan de slag met de komende 8 modules.

Bij deze modules ga je stap voor stap aan de slag om jouw website approved te krijgen voor Google Nieuws. De opbouw van de cursus is dan ook logisch. Ook komt deze overzichtelijk over, zodat je precies weet waar je bent en wat je nog moet.

Als je bent aangekomen bij de laatste module, module 8 dus, heb je inmidddels een complete website staan en wordt je stap voor stap meegenomen in het aanvragen van je Google Approval.

Na de laatste module zijn er nog 8 video’s. Hierin worden verschillende SEO strategieën en affiliate mogelijkheden uitgelegd. Zo heb jij namelijk de mogelijkheid om nog meer uit je website te halen.

Hoeveel kost de Google Nieuws Approved training?

Cursussen maken altijd mooie beloftes. Het is altijd de vraag of ze deze belofte waar kunnen maken. Vaak betaal je een vast bedrag voor een cursus, dus het is ook maar de vraag of het je geld waard is geweest. Soms betaal je namelijk veel meer dan wat je ervoor terugkrijgt. Bij een cursus is dat altijd lastig inschatten.

Gelukkig is het bij de Google Nieuws Approved training niet het geval dat je te veel betaald voor wat je krijgt. De cursus is niet duur. Je betaalt voor deze cursus namelijk eenmalig een bedrag van 197 euro. Voor deze prijs houd je de toegang tot het klantenportaal en al het lesmateriaal.

Naar mijn mening is de prijs van de cursus erg redelijk. De investering kan je er namelijk makkelijk weer uithalen, wanneer je alles wat je hebt geleerd uiteindelijk toe hebt gepast.

Hoe kan ik de Google Nieuws Approved cursus kopen?

Denk jij erover na om te beginnen aan de cursus? Dan zal ik je nu vertellen hoe jij de cursus aan kunt schaffen.

Het aanschaffen van de cursus loopt via een webinar. Tijdens deze gratis webinar krijg je de gelegenheid om de cursus aan te schaffen.

Het is sowieso aan te raden om eerst de webinar bij te wonen. Je krijgt tijdens de webinar namelijk al een goed beeld van de training, waardoor je misschien sneller de beslissing kunt maken of je aan de cursus wilt beginnen of niet.

Er zijn voor de webinar slechts beperkte plekken beschikbaar. Hij wordt dagelijks ’s avonds aangeboden. Reserveer bij interesse dus snel jouw plek!

Mijn Google Nieuws Approved ervaring en review

Ook ik heb het gehele programma van de Google Nieuws Approved cursus gevolgd. Aan het begin was ik wel wat sceptisch, omdat het zeker niet zo makkelijk is om met je website approved te worden door Google. Toch was ik nieuwsgierig en de redelijk lage prijs heeft me overgehaald om het gewoon te proberen.

Na het beginnen met de cursus werd mijn scepsis eigenlijk al vrij snel weggenomen. De cursus doet waar het voor gemaakt is en dat valt zeker te prijzen. Ik heb namelijk meerdere cursussen gehad die warrig in elkaar zaten en die het geld uiteindelijk zeker niet waard waren.

Gedurende de cursus neem je steeds een stap verder richting de approval van jouw website. Je hebt altijd goed overzicht en alles wordt duidelijk uitgelegd. Dat was dan ook mijn ervaring en eigenlijk ben ik geen enkele moeilijkheid tegengekomen wat de cursus betreft.

Het tempo waarmee de stappen worden genomen is eenvoudig bij te houden, waardoor je niet hoeft te stressen. Het is allemaal een vrij relaxed tempo.

Het enige wat mij op is gevallen tijdens de cursus is dat je wel enige ervaring moet hebben met het bouwen van websites in Wordpress. Anders wordt het namelijk al een stuk lastiger.

Al met al ben ik zeer tevreden over de cursus. Natuurlijk zijn er altijd wat verbeterpuntjes. Soms was het namelijk fijn geweest om wat meer achtergrondinformatie te krijgen over een bepaald onderwerp. Echter heb ik zeker geen spijt gehad van de cursus en kan ik concluderen dat de training zijn belofte waarmaakt.

Ervaringen van gebruikers

Een andere factor waar ik zelf altijd naar kijk voordat ik een cursus ga volgen, zijn de ervaringen van andere gebruikers. Dit geeft een indicatie van hoe goed de cursus over het algemeen resultaten biedt. Daarom vind ik het een goed idee om hieronder even kort een blik te werpen op de ervaringen van enkele gebruikers van Google Nieuws Approved.

De geluiden die van gebruikers op het internet te vinden zijn komen eigenlijk overeen met wat ik eerder al aan had gegeven bij mijn eigen ervaringen. De overzichtelijkheid van de cursus wordt geprijsd, maar de grootste complimenten verdiend de cursus aan het feit dat het werkt.

Aan de andere kant worden er ook kritische kanttekeningen geplaatst, zoals van personen die niet heel ervaren zijn met Wordpress. Verder zijn er mensen die het met me eens zijn dat er soms wel wat meer achtergrondinformatie gegeven had mogen worden.

AL met al zijn de geluiden over de Google Nieuws Approved cursus positief en zijn mensen tevreden over de werking ervan.

Ga jij ook aan de slag met de cursus?

Inmiddels heb je alweer het einde bereikt van deze review over de cursus Google Nieuws Approved. We hebben het in deze review uitgebreid gehad over de Google Nieuws Approved training. Onder andere hebben we gekeken naar wat het is, wie de ontwikkelaars zijn en naar ervaringen.

Als het goed is ben ook jij nu voldoende geïnformeerd over deze cursus. Lijkt het jou naar aanleiding van dit artikel iets om ook aan de slag te gaan met deze waardevolle training? Kom dan in actie en probeer het! Wie weet bezit jij de volgende website die door Google approved is!

UPDATE 2022: De cursus is niet langer beschikbaar. De reden weet ik helaas niet. Weet jij die wel? Laat het me in de reacties hieronder weten. Wil je geld verdienen via het internet? Dan raad ik je de Affiliate Marketing Revoluatie van Jacko Meijaard

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen