Review Het Grote Puppyboek
03 juni 2021 
in Dieren

Review Het Grote Puppyboek

Twijfel je om Het Grote Puppyboek van Geert Vanzant te kopen? Waarschijnlijk wel. Je bent het veelbelovende boek tegengekomen. Het trok je interesse, en je bent opzoek gegaan naar een eerlijke en uitgebreide Het Grote Puppyboek review. Dan ben je hier op de juiste plek!

Er is niets leukers dan het in huis halen van een puppy. Dat ben je vast wel met mee eens. Zeker als je voor het eerst een puppy krijgt, kan dat best wel spannend zijn. Je beschikt niet altijd over de juiste kennis en het is soms even zoeken naar een juiste aanpak.

Grote kans dat jij gaat Googelen naar informatie en dat je graag wil weten hoe je de opvoeding van je puppy moet aanpakken. In dat geval zou je terecht kunnen komen bij Het Grote Puppyboek. Hét e-book dat je alles verteld over de opvoeding van een jonge puppy.

Mocht jij je afvragen wat Het Grote Puppyboek precies is en hoe deze jou kan helpen, dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. In deze uitgebreide review gaan we Het Grote Puppyboek samen onder de loep nemen en proberen we te ontdekken welke meerwaarde dit e-book heeft.

Het Grote Puppyboek review

In deze uitgebreide review ga jij dus alles lezen over Het Grote Puppyboek van Geert Vanzant. Van A tot Z ga ik je meenemen in de inhoud hiervan en krijg je meer informatie over het e-book zelf.

Niet alleen vertelt Het Grote Puppyboek hoe je de opvoeding van een puppy het beste kan aanpakken, ook leer je alles over zijn ontwikkeling. Hoe tof is dat?

Mocht jij een puppy hebben of je wil graag een puppy in huis halen, dan zou het goed kunnen dat Het Grote Puppyboek bij jou zou kunnen passen. Door deze review te lezen, weet jij straks zeker of je het e-book moet aanschaffen, of niet.

Is het boek van Geert Vanzant voor jouw geschikt?

Herken jij één van de volgende punten? Dan kan je er zeker van zijn dat Het Grote Puppyboek een goede keuze voor jou zou kunnen zijn:

  • Je hebt net je pup opgehaald en je zit met je handen in het haar wat betreft een goede opvoeding.
  • Je puppy vertoond een aantal gedragsproblemen en je hebt geen idee hoe je hier mee om moet gaan.
  • Hoe laat je je puppy omgaan met je kat? Jij wilt dit graag leren.
  • Je wilt geld besparen op een puppycursus, maar je wilt wel een effectieve manier wat betreft je puppy trainen.
  • Je hebt al een volwassen hond en je wil graag meer leren over zijn gedrag of over zijn opvoeding.

Heb je de bovenstaande punten goed doorgenomen en herken jij jezelf in één of meerdere van deze punten? Dan kan je stellen dat Het Grote Puppyboek iets voor jou zou kunnen zijn.

Wil jij graag meer te weten komen over dit handige e-book? Lees deze review dan helemaal tot het einde.

Wat is Het Grote Puppyboek?

De titel zal waarschijnlijk al een hele hoop verklappen. Het Grote Puppyboek is een boek dat gespecialiseerd is in puppy’s. Met name wordt er heel erg veel aandacht besteed aan de opvoeding en training van puppy’s.

Het Grote Puppyboek is geen fysiek boek, maar een online boek. Een e-book noemen we dat tegenwoordig. De voordelen van een e-book zijn ontzettend groot in dit geval.

inhoud pakket puppyboek geert

Je wordt van A tot Z meegenomen in de opvoeding en training van een pup. Er wordt beweerd dat een puppycursus helemaal niet nodig is. Is dat ook echt zo? Daar gaan we straks achter komen.

Door wie is Het Grote Puppyboek geschreven?

Uiteraard ben ik ook voor je op zoek gegaan naar de schrijver van Het Grote Puppyboek. Als je gaan Googelen naar het e-book, dan kom je er al snel achter dat deze is geschreven door Geert Vanzant.

Tenminste, dat wordt dus beweert door de cover van Het Grote Puppyboek. Maar, is dat ook echt zo? Is het e-book écht geschreven door Geert Vanzant? Ik ben voor je op onderzoek uitgegaan.

Allereerst wordt er het volgende over Geert verteld: Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met het opvoeden en trainen van honden. Deze kennis wilde hij graag delen met andere hondeneigenaren en heeft hier dus het e-book Het Grote Puppyboek van gemaakt.

Op deze manier hoopt hij meerdere baasjes en hondeneigenaren te kunnen helpen met het opvoeden van hun puppy. Dat klinkt in ieder geval erg veelbelovend allemaal. Dit is ook de enige informatie die te vinden is.

geert vanzant puppy handboek

Geert Vazant, volgens zijn website

Ga je verder Googelen naar Geert, dan valt er weinig te vinden. Er is geen social media pagina en ook geen eigen website.

Maakt dat Het Grote Puppyboek direct onbetrouwbaar? Nee, dat hoeft helemaal niet zo te zijn. In veel gevallen geeft een uitgever zo’n e-book uit, en word er een fictief persoon als schrijver aan verbonden. Dat heeft dus helemaal geen gevolgen voor de betrouwbaarheid van het e-book zelf. Daar hoef je dus helemaal niet bang voor te zijn.

Wat ga je leren in Het Grote Puppyboek?

Ik kan je heel erg veel inhoudelijke informatie geven over Het Grote Puppyboek, maar jij bent natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar wat je allemaal gaat leren in dit e-book. Dat kan ik me goed voorstellen. Dat heb ik voor je uitgezocht en op een rijtje gezet.

Dit gaat je vast en zeker enthousiast maken.

  • Je leert te zoeken naar de juiste fokkers en dus weet je zeker dat je altijd een gezonde puppy in huis haalt.
  • Je leert je goed voor te bereiden op de thuiskomst van je puppy. Zo weet je zeker dat je alles in huis hebt en over alle nodige kennis beschikt.
  • Hoe kom jij de eerste nacht door met je puppy? Je leert alles wat je moet weten over deze eerste, spannende nacht.
  • Hoe ontwikkelt een puppy zich en in welke fase bevind hij zich?

Mijn persoonlijke recensie en review

Naast alle inhoudelijke informatie over Het Grote Puppyboek, wil ik ook graag mijn persoonlijke bevindingen met je delen. Dat wil ik doen om je een eerlijk en oprecht beeld te geven van het e-book.

Was ik direct enthousiast over Het Grote Puppyboek? Om heel eerlijk met je te zijn, dat was ik niet gelijk. Ik vind persoonlijk dat je je hond niet kan opvoeden vanuit een e-book. Ik ben meer fan van de fysieke puppycursussen.

Toch wil ik mijn mening wat bijstellen. De informatie in het e-book is heel erg duidelijk en uitgebreid. Jij wordt echt meegenomen in de opvoeding van een puppy.

Stap-voor-stap wordt dat aan je uitgelegd. Niet alleen leer je alle ins en outs over de opvoeding. Ook leer je veel over de ontwikkeling van een puppy en wat je bijvoorbeeld kan doen als je puppy niet met je kat overweg kan. Al met al is er niks op de inhoudelijke informatie van Het Grote Puppyboek aan te merken.

Wat ik ook heel erg handig vindt, is dat je het e-book altijd bij je kan dragen. Zowel op je laptop, tablet of smartphone. Mocht je met je puppy in een bepaalde situatie komen, dan kan je altijd even terughalen wat je precies moet doen. Op deze manier heb je eigenlijk altijd een back-up bij je als je het even niet meer weet.

Wat vinden anderen van Het Grote Puppyboek?

Laten we eerlijk zijn. Een review is niet compleet zonder de ervaringen van anderen te delen. Waarom we dat doen? De ervaringen van andere kopers geven je vaak een nóg duidelijker beeld van bijvoorbeeld een product over en dienst.

Daarom dat ik in deze review de ervaringen van andere kopers van Het Grote Puppyboek met je wil delen.

Ik ben voor je op zoek gegaan en ik heb er een aantal gevonden. Ik kan je verklappen, deze zijn heel erg positief. Hieronder vindt je twee reviews van andere kopers van Het Grote Puppyboek.

martine ervaring met het grote puppyboek

Toen ik mijn allereerste puppy in huis kreeg, ging de opvoeding niet zoals ik dat verwacht had. Gelukkig ontdekte ik Het Grote Puppyboek en ging de opvoeding van mijn tweede puppy echt een stuk beter. Hij is hartstikke lief en het gaat supergoed. Heel erg bedankt Geert!

Saskia - Tevreden klant

In het verleden heb ik meerdere honden gehad. Door mijn jarenlange ervaring dacht ik dat ik onderhand alles wel wist over de opvoeding van een puppy. Dat viel toch een beetje tegen in de praktijk. Ook voor eigenaren van wat oudere honden is Het Grote Puppyboek heel erg geschikt. Een hond is namelijk nooit uitgeleerd.

Daan - Tevreden klant

Ben jij de volgende met zulke goede ervaringen met het Puppyboek van Geert?

Wat kost Het Grote Puppyboek?

Nu je heel erg veel te weten bent gekomen over Het Grote Puppyboek, kan ik me goed voorstellen dat je benieuwd ben naar de kosten hiervan. Door rekening te houden met het kostenplaatje kan je veel beter een uiteindelijke beslissing gaan maken. Daarom dat ik deze kosten graag met je wil bespreken in deze review.

Op dit moment kost Het Grote Puppyboek in totaal € 27,- (via deze speciale kortingslink) Dit is een eenmalig bedrag dat je betaald. Je betaalt geen maandelijkse kosten en je zit dus helemaal niet vast aan een abonnement.

Je kan dus zeggen dat je levenslange toegang krijgt tot het e-book. Hoe handig en ideaal is dat?

Persoonlijk vind ik een eenmalig bedrag van € 27,- geen schokkend bedrag voor een e-book dat je levenslang kan gebruiken. Vergelijk dit eens met wat puppylessen kosten. Dan ben je toch veel meer kwijt?

Bonussen

Naast de levenslange toegang, krijg je voor deze € 27,- ook 3 gratis bonussen waar je gebruik van kan maken. Deze bonussen zijn 2 andere e-books over honden en levenslange updates van Het Grote Puppyboek.

Normaliter kosten deze bonussen € 9,99 per stuk en nu krijg je ze er gratis bij. Daar ga jij zeker wat aan hebben.

Garantie

Ben je niet tevreden over Het Grote Puppyboek? Dan kan je gebruikmaken van de ‘60 dagen niet goed geld terug garantie.’ Mocht jij Het Grote Puppyboek niet ervaren zoals je dat had verwacht, dan kan je gewoon je geld terugvragen.

garantie geert vanzant

Door deze garantie loop je geen enkel risico, en kan je Het Grote Puppyboek gratis uitproberen.

Conclusie: Het Grote Puppyboek van Geert Vanzant kopen?

In deze review over Het Grote Puppyboek heb je mijn mening over het ebook van Geert Vanzant gelezen. Ook heb je gelezen wat anderen vinden van het ebook over puppy’s.

Voor nog geen 3 tientjes kan je direct aan de slag met de waardevolle informatie in het ebook. Je krijgt er voor dat geld zelfs nog 2 bonussen bij. Ik vind de prijs/ kwaliteit verhouding van het product echt dik op orde.

Bedenk eens wat Het Grote Puppyboek je allemaal gaat besparen, zoals geld voor puppylessen, en opleveren, zoals een goed opgevoede en fijne pup en hond. Is Het Grote Puppyboek zijn geld dan niet waard?

Dankzij de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie loop je geen enkel risico!

Koop Het Grote Puppy direct met een leuke korting via deze kortingslink.

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen