Het Testoplan van Natuurlijkpresteren.nl review
03 maart 2021 

Het Testoplan van Natuurlijkpresteren.nl review

Wist je dat ongeveer 60% van alle mannen tegenwoordig een tekort aan testosteron heeft? Dit is wat ons betreft een schrikbarend hoog percentage; meer dan de helft van alle mannen heeft dus een tekort aan testosteron.

Dit tekort aan testosteron kan de nodige gevolgen met zich meebrengen. Als je voldoende testosteron hebt, geniet je namelijk van een zelfverzekerd gevoel, je voelt je fit en je beschikt over veel motivatie/discipline. Heb je een tekort aan testosteron? Dan geniet je hier dus stuk voor stuk níet van.

Het is dan ook aan te raden om iets aan jouw testosterontekort te doen. Maar, hoe kun je dat nou doen? Ik kwam recentelijk met het Testoplan van de website Natuurlijkpresteren.nl in aanraking. Dit online product wist eigenlijk direct mijn aandacht te grijpen, waardoor ik het Testoplan besteld hebt. Mijn bevindingen wil ik graag met jou delen in deze Testoplan review!

UPDATE SEPTEMBER 2023: Het Testoplan van Jochum Smidt bestaat niet meer. Hij heeft zijn boek offline gehaald. De reden waarom is mij onbekend. Een goede vervanger is het Droogtrainen protocol mannen en het Droogtrainen protocol voor vrouwen

Het Testoplan van Natuurlijkpresteren.nl in vogelvlucht

Als je een tekort aan testosteron hebt, merk je dit in het dagelijkse leven. Je merkt het bijvoorbeeld aan jouw lichaam, maar ook aan jouw mentale gesteldheid en gemoedstoestand. Om je weer kiplekker te kunnen voelen, biedt het Testoplan hier mogelijk de oplossing voor.

Het Testoplan van Natuurlijkpresteren.nl is namelijk een 11 stappenplan. Dit stappenplan is ontwikkeld door een biochemicus en is dus volledig op de wetenschap gebaseerd. Met dit stappenplan zou je in staat moeten zijn om meer spiermassa op te bouwen, om je energieker te voelen en om lekkerder in je vel te komen.

In totaal telt het Testoplan van Natuurlijkpresteren.nl meer dan 75 bladzijden. In dit plan vind je veel informatie over testosteron in zijn algemeenheid, maar je vindt hier ook allerlei voedingstips. Volgens de ontwikkelaar van dit plan speelt voeding namelijk een cruciale rol in het leven; ook met het oog op de testosteronspiegel.

De ontwikkelaar van dit plan geeft overigens aan dat hij maar liefst 8 maanden hiermee bezig geweest is. Hij heeft namelijk meer dan 1000 wetenschappelijke onderzoeken van A tot Z doorgenomen. Op basis van die informatie wist hij al snel zijn eigen Testoplan te ontwikkelen. Een Testoplan waarmee hij probeert om andere mannen te helpen.

Is dat nodig? Ja, dat is zeker nodig als we naar de volgende feiten kijken:

 • 60% van alle mannen heeft een tekort aan het mannelijke hormoon testosteron.
 • In de afgelopen 30 jaar is de hoeveelheid testosteron gemiddeld met 26% afgenomen.
 • Deze afname van testosteron is volgens de ontwikkelaar hoofdzakelijk te danken aan de Westerse leefstijl van Westerse mannen.

Wie heeft het Testoplan ontwikkeld?

In deze Testoplan review heb ik het meermaals over ‘de ontwikkelaar’ gehad, maar wie is deze ontwikkelaar nou precies? Zijn naam is Jochum Smid. Hij is ingenieur in de Biobased Chemie branche, waarbij de focus ligt op natuurlijke voedingssupplementen en gezonde voeding.

Deze twee onderwerpen kunnen sowieso op veel belangstelling van Jochum Smid rekenen. Hij heeft hier in de afgelopen jaren dan ook veel informatie over opgedaan, waarna hij op een gegeven moment de link met testosteron legde.

Doordat hij deze link wist te leggen, had hij al direct door dat hij iets aan zijn eigen testosteronlevel moest gaan doen.

jochum smid natuurlijkpresteren.nl

Maar hoe? Dat was de vraag die hij ook aan zichzelf stelde. Hij besloot om dan maar samen met andere wetenschappers te kijken naar de testosteronspiegel, de invloed van voeding hierop en de reden waarom de Westerse man steeds minder testosteron krijgt.

Uiteindelijk heeft hij op basis van al die onderzoeken het Testoplan kunnen ontwikkelen. Lees meer over Jochum op de over-ons pagina>>

Jochum Smid op TV

Komt de naam Jochum Smid jou bekend voor? Dat is mogelijk. Je kunt hem namelijk kennen van de televisie; hij is onder meer in het RTL 4 programma Lifestyle Experience veelvuldig aan het woord gekomen.

Onder meer dankzij dat programma kan ik ook stellen dat Jochum zeer betrouwbaar en sympathiek is.

Ook als ik naar de website van het Testoplan kijk, word ik blij. Jochum stelt zichzelf namelijk netjes voor op de website én heeft ook nog een foto van zichzelf geplaatst. Dat is nou echt iets waarmee je veel betrouwbaarheid op weet te roepen.


Onder aan de streep kan ik met geen kwaad woord over Jochum Smid praten. Hij is vakkundig, hij weet waar hij het over heeft, hij is betrouwbaar en hij doet zijn best om andere mannen te helpen. Dat was eigenlijk ook zijn hoofddoel toen hij begon met het ontwikkelen van zijn Testoplan!

Inhoud van het Testoplan

Het Testoplan kun je eigenlijk zien als een e-book met meer dan 75 bladzijden. Op deze bladzijden vind je onwijs veel informatie over bijvoorbeeld testosteron, maar ook over bijvoorbeeld gezonde en normale voeding.

Ook bespreekt Jochum Smid uitgebreid wat de invloed van stress is, hoe je met bepaalde trucjes meer testosteron aan kunt maken en wat het belang van voldoende lichaamsbeweging is.

In het Testoplan vind je ook 11 stappen terug. Deze 11 stappen tezamen zouden je in staat moeten stellen om jouw testosteron te verhogen.

Voor het overzicht heb ik deze 11 stappen even op een rijtje gezet:

 1. Krachttraining en lichaamsbeweging
 2. Vetpercentage verlagen
 3. Voldoende calorieën
 4. Optimaliseer het voedingspatroon
 5. Slaap voldoende
 6. Boost je mindset
 7. Verminder stress
 8. Vermijd alcohol
 9. Stop met drop
 10. Vermijd hormoonverstoorders
 11. Gebruik supplementen

Met dit stappenplan zou elke man in staat moeten zijn om zijn testosteronlevel omhoog te krikken. Is het ook daadwerkelijk zo dat veel mannen dit daadwerkelijk weten te bereiken? Ja, dat is zeker het geval!

Al met al is het Testoplan vrij uitgebreid opgesteld. Ook de manier waarop dit Testoplan ingevuld is, maakt mij blij. Enerzijds vind je echt duidelijke instructies (het stappenplan), terwijl je anderzijds ook super veel kennis op kunt doen met dit Testoplan. Ik ben fan in ieder geval!

Bonussen in het Testoplan pakket

Als je voor het Testoplan van Jochum Smid kiest, krijg je ook meerdere bonussen meegeleverd:

 • Testosteron supplementen guide; dit is een uitgebreide gids met daarin alle informatie over supplementen. Volgens Jochum Smid spelen de supplementen een belangrijke rol én is deze bonus dus van grote toegevoegde waarde.
 • Meer spiermassa met wetenschap; dit is een uitgebreide gids waarin de focus op spiermassa ligt. Je leert onder meer welke soorten krachttrainingen bestaan en wat de juiste voeding voor krachttraining is.
 • 4 Ongewone Spiermassa Supplementen voor meer resultaat; met deze gids laat Jochum Smid je kennis maken met 4 unieke supplementen.
 • Mijn 7 Simpele Dagelijkse Gewoonten voor meer Testosteron; in deze gids laat Jochum Smid je kennis maken met zijn belangrijkste gewoontes.
 • Mijn 16 Ongewone Tips om Beter te Slapen binnen 5 dagen; met deze gids leert Jochum Smid je hoe je (veel) beter kunt slapen.
inhoud testoplan natuurlijkpresteren.nl

Voor wie is het Testoplan geschikt?

Ben jij een man? Als je ‘ja’ op deze vraag kunt antwoorden, is het Testoplan voor je geschikt. Dit plan is absoluut niet voor vrouwen geschikt, maar wel dus voor alle Westerse mannen.

De nadruk ligt hierbij op het woordje ‘Westerse’, aangezien Jochum Smid ervan overtuigd is dat het tekort aan testosteron komt door de Westerse leefstijl.

Mijn Testoplan review + ervaring

Zelf heb ik het Testoplan ook door mogen lezen! Toen ik dit plan voor het eerst opensloeg, werd ik eigenlijk direct blij. Het gehele plan zag er namelijk gelikt uit, terwijl de inhoud ook direct tot de verbeelding sprak. Bovendien merkte ik aan alles dat Jochum Smid echt weet waar hij het over heeft.

Al met al kan ik stellen dat mijn persoonlijke ervaringen echt heel goed zijn. Ik heb het Testoplan met veel plezier doorgenomen én heb er ook veel aan gehad.

Ik behoorde namelijk ook tot de groep van 60% mannen met een tekort aan testosteron. Sinds het doornemen van het Testoplan voel ik me een stuk fitter en ben ik ook meer en meer spiermassa aan het opbouwen.

Ervaringen van anderen

Ben ik de enige die te spreken is over het Testoplan? Nee, allerminst. Op het internet ben ik namelijk meer dan 900 beoordelingen over dit online product tegengekomen. Deze beoordelingen komen van Webwinkelkeur. Een onafhankelijk webwinkel keurmerk.

Gemiddeld genomen scoort dit plan een score van een 9,3 op een schaal van 1 tot 10. Kijk, dat is nog eens indrukwekkend. Onder meer de volgende twee beoordelingen geven veel duidelijkheid over de ervaringen van anderen:

ervaringen testoplan

De prijs

Wil je graag het Testoplan ook door gaan nemen? Dan kun je van een tijdelijke kortingsactie profiteren. Normaal gesproken betaal je 97 euro voor het Testoplan, maar tijdelijk hoef je slechts 39 euro te betalen.

Dat is nog eens een aanbieding!

Voor dit bedrag krijg je niet alleen toegang tot het Testoplan, maar ook tot de hierboven beschreven bonussen. Al met al dus een hele interessante deal.

Gebruik de kortingslink onderaan deze pagina om deze deal te claimen.

Garantie

Als je het Testoplan gekocht hebt, kun je ook gebruik maken van een niet-goed-geld-terug-garantie:

het testoplan recensie garantie

Ik ben het er mee eens dat het geen super concrete garantie is. Maar als ik de Testoplan ervaringen op het internet lees dan weet ik dat Jochum een deugdelijk product aflevert, en dat hij klachten altijd netjes oplost.

Dit weet ik ook uit eigen ervaring met Jochum Smid.

Conclusie: het Testoplan kopen?

Aan het einde van deze Testoplan review kan ik maar één ding concluderen; ik kan het Testoplan van Natuurlijkpresteren.nl van harte aanraden.

De inhoud van het plan is uniek, het plan biedt echt veel nuttige informatie en je kunt echt de gewenst stappen met dit plan gaan zetten.

Via de link hieronder profiteer je bovendien direct van de lage aanschafprijs van slechts 39 euro!

UPDATE SEPTEMBER 2023: Het Testoplan van Jochum Smidt bestaat niet meer. Hij heeft zijn boek offline gehaald. De reden waarom is mij onbekend. Een goede vervanger is het Droogtrainen protocol mannen en het Droogtrainen protocol voor vrouwen.  

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen