Boek + pakket in 10 stappen succesvol beleggen review
06 februari 2021 

Boek + pakket in 10 stappen succesvol beleggen review

De rente op het spaargeld is tot een historisch laag dieptepunt gedaald. Nooit eerder stond de rente zó laag, waarbij je boven bepaalde grenzen zelfs als negatieve rente moet gaan betalen. Voorheen was dit absoluut ondenkbaar; pakweg 20 jaar geleden kreeg je nog moeiteloos enkele procenten rente op jouw spaargeld.

De wereld ziet er nu echter anders uit, waardoor het aan te raden is om iets anders met jouw spaargeld te gaan doen. Indien je jouw spaargeld nuttig wilt gaan besteden, is het mogelijk interessant om te beleggen in aandelen. Maar, hoe begin je hier nou mee? Die vraag stelden wij onszelf ook, waarna wij met het boek + het pakket ‘In 10 stappen succesvol beleggen’ in aanraking kwamen.

Wij hebben dit uitgebreide pakket uitgeprobeerd, waarna wij deze Boek + pakket in 10 stappen succesvol beleggen review zijn gaan schrijven. In deze review delen wij graag onze bevindingen met je over dit boek én het pakket!

Het boek van Harm van Wijk

De heer Harm van Wijk is het grote gezicht achter het pakket ‘In 10 stappen succesvol beleggen’. Later in deze review vertellen we je meer over hem, maar we willen eerst meer vertellen over het boek. Want; om welk boek gaat het nou precies?

Het gaat om het boek met de titel ’30 winstgevende aandelen in 5 minuten’. Met dit boek kun je de benodigde basiskennis omtrent investeren in aandelen op doen. Zoals op de voorpagina van het boek staat, kun je ontdekken hoe je winst op de beurs kunt maken zonder daarbij al te veel risico te lopen.

Een absoluut pluspunt van dit boek is dat je het geheel gratis kunt downloaden. Nadat je het boek gelezen hebt, wil je ongetwijfeld jouw kennis verder uitbreiden. Indien dat het geval is, komt het complete pakket van In 10 stappen succesvol beleggen perfect van pas.

Wil je eerst het boek downloaden? Dan kun je direct op deze link klikken en het boek gratis bestellen.

Het pakket In 10 stappen succesvol beleggen

Als je wilt gaan investeren in aandelen, is het van belang dat je veel kennis op gaat doen. Met het boek ’30 winstgevende aandelen in 5 minuten’ kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met het investeren in aandelen. Maar, hoe kun je nou verder jouw kennis uit gaan breiden? Daarvoor komt het pakket In 10 stappen succesvol beleggen perfect van pas.

In dit pakket vind je drie boeken én een online training:

  • E-book: in dit e-book kun je kennis maken met het investeren in aandelen, met de strategieën van Harm van Wijk én vind je tal van geheimen van deze belegger.
  • Audioboek: je kunt naar het hierboven beschreven boek ook luisteren dankzij het audioboek.
  • Hardcopy boek: het e-book wordt door Harm van Wijk ook nog als een hardcopy meegeleverd. Prettig als je liever leest uit een fysiek boek.
  • Online training: de online training is eigenlijk een vervolg op het boek van Harm van Wijk. In deze online training komen eigenlijk dezelfde onderwerpen naar voren, maar gaat Harm van Wijk veel dieper op de materie in. Veel mensen kiezen ervoor om eerst het boek te lezen en daarna de online training te volgen.

In dit pakket ga je kennis maken met de 3 belangrijkste geheimen van Harm van Wijk:

  • Hij legt je uit hoe je jouw portefeuille in slechts enkele minuten per week kunt gaan beheren
  • Harm legt je uit hoe je duizenden euro’s per maand aan kosten kunt besparen (daarmee wordt jouw rendement dus alleen maar hoger)
  • Hij legt je uit hoe je een mooi rendement kunt gaan maken met eenvoudige software

Bonussen

Al met al zijn wij zeer te spreken over het pakket ‘In 10 stappen succesvol beleggen’. Dat komt ook door de bonussen die je gratis meegeleverd krijgt. Als je je voor het complete pakket aanmeldt, krijg je de beschikking over de volgende bonussen:

  • Toegang tot de besloten community van beleggen.com (het bedrijf van Harm van Wijk)
  • Toegang tot alle opnames van een serie interviews met experts. Deze experts zijn succesvolle beleggers en delen graag ook al hun geheimen met jou.
inhoud pakket in 10 stappen succesvol beleggen harm van wijk

Onze ‘In 10 stappen succesvol beleggen’ review

Over dit complete pakket zijn wij in ieder geval zeer te spreken. Enerzijds komt dit door de kwantiteit, maar anderzijds ook door de kwaliteit. Als je het boek van Harm van Wijk doorneemt, maak je al direct kennis met een compleet nieuwe wereld. Je leert al zijn geheimen, je leert zijn strategieën en je leert hoe je zo succesvol mogelijk op de beurs kunt gaan handelen.

Dat leer je niet alleen met het boek, maar ook met de online training. Ook deze online training is perfect samengesteld, is zeer uitgebreid en is onwijs waardevol. Als je met het investeren in aandelen wilt starten, is dit pakket eigenlijk onmisbaar voor je. Juist met dit pakket kun je alle benodigde kennis op gaan doen, waar je uiteindelijk op de lange termijn veel vruchten van gaat plukken.

Harm van Wijk

In deze review heb je al meerdere keren de naam Harm van Wijk voorbij zien komen. Maar, wie is hij nou precies? Wat is zijn achtergrond? En waarom is hij gestart met het aanbieden van zijn eigen geheimen?

Nadat Harm van Wijk zijn studie bedrijfseconomie aan de Universiteit in Tilburg afgerond had, begon hij te werken in de financiële wereld. Hij wist al snel naam en faam te maken bij verschillende banken, waarna hij ook hoge posities ging bekleden bij deze banken. Nadien was hij ook nog actief als één van de hoogste pionnen binnen de Financiële Telegraaf.

Bij al deze bedrijven heeft Harm van Wijk onwijs veel kennis en ervaring op weten te doen. Hij mistte echter het gevoel van vrijheid, waardoor hij enkele jaren terug met zijn eigen bedrijf begon. Zijn bedrijf noemde hij ‘Beleggen.com’ en legde ook direct die domeinnaam vast.

Hij wilde het graag over een andere boeg gooien en besloot om andere mensen te gaan helpen. Harm van Wijk schreef dus zijn eigen boek, hij ontwikkelde zijn eigen online training en hij wist een flinke online community op te bouwen. Dit heeft hij allemaal met maar één doel gedaan: iedereen helpen om succesvol te kunnen beleggen.

harm van wijk beleggen.com

Harm van Wijk

In dat doel is Harm van Wijk behoorlijk goed geslaagd. Zijn complete pakket vliegt eigenlijk als warme broodjes over de toonbank. Veel mensen schaffen zijn complete pakket aan én weten daarmee op lange termijn succesvol te beleggen. Sommige mensen geven zelfs aan dat ze een rendement van ruim 20% weten te behalen!

Wat vinden andere mensen van het pakket ‘In 10 stappen succesvol beleggen’?

In de afgelopen jaren heeft Harm van Wijk dus flink aan de weg getimmerd. Dat is ook duidelijk terug te zien aan de hoeveelheid personen die zijn pakket hebben besteld. Veel van deze personen hebben op het internet ook een beoordeling over dit pakket achtergelaten.

Om je een duidelijke indruk van deze beoordelingen te geven, hebben wij er drie tussenuit gepikt. De onderstaande beoordelingen zijn in onze ogen veelzeggend:

ervaring klaas pakket beleggen.com
ervaringen pakket in 10 stappen succesvol beleggen


pakket beleggen.com ervaringen

Nagenoeg alle beoordelingen over het pakket ‘In 10 stappen succesvol beleggen’ zijn super positief te noemen. Dit doet ons goed, aangezien wij zelf ook tevreden zijn over Harm van Wijk en zijn complete pakket. Wil je meer ervaringen lezen of bekijken? Klik hier>>

Wat kost het pakket ‘In 10 stappen succesvol beleggen’?

Heb je interesse om succesvol te beleggen in aandelen? Dan is het aan te raden om eerst het boek ’30 winstgevende aandelen in 5 minuten’ door te nemen. Dit boek is volledig gratis te downloaden en biedt al direct veel waarde.

Nadat je het boek gelezen hebt, wil je ongetwijfeld direct met het pakket ‘In 10 stappen succesvol beleggen’ aan de slag gaan. Nou, dan hebben wij ook goed nieuws voor je. Tijdelijk kun je namelijk van een indrukwekkende kortingsactie genieten.

De totale waarde van het complete pakket is 434 euro, maar je hoeft er tijdelijk slechts 47 euro voor te betalen. Voor nog geen vijf tientjes kun je dus kennis maken met de grootste geheimen van Harm van Wijk.

Als je die geheimen eenmaal weet, is het goed te doen om een rendement van maar liefst 20% te behalen. Dat is nog eens iets anders dat je spaargeld voor een rente van 0,05% op de bank te hebben staan, nietwaar?

Al met al zijn wij over de prijsstelling van dit pakket zeer te spreken. Het pakket is ontzettend uitgebreid én kost dus nog geen 50 euro. In onze ogen had Harm van Wijk veel meer geld voor dit pakket kunnen vragen. Waarom hij dat niet doet? Omdat hij simpelweg andere mensen wil helpen!

Kunnen wij het pakket ‘In 10 stappen succesvol beleggen’ aanraden?

We zijn alweer aan het einde uitgekomen van deze review over het pakket ‘In 10 stappen succesvol beleggen’. Graag sluiten wij deze review af met ons persoonlijke advies: wij kunnen dit complete pakket van harte aanraden.

Het pakket is uitgebreid, is onwijs waardevol en is ook nog eens gunstig geprijsd. Voor het bedrag van 47 euro kun je eigenlijk niet de mist in gaan. Via onderstaande kortingslink kun je je direct voor dit minieme bedrag aanmelden. Veel succes en plezier gewenst!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen