Internet Succes Gids + Jacko Meijaard Review
08 juli 2020 

Internet Succes Gids + Jacko Meijaard Review

Jacko Meijaard is de oprichter van Internet Succes Gids. Op zijn website - Internetsuccesgids.nl - informeert, inspireert en helpt hij mensen met het opzetten van een eigen affiliate marketing business. Maar hoe goed zijn Jacko en zijn website? In deze Internet Succes Gids en Jacko Meijaard review duiken we daar diep op in.

Na het lezen van deze review weet je wie Jacko Meijaard is, of hij te vertrouwen is, waarom hij doet wat hij doet, welke websites Jacko heeft en nog veel meer. Ook kom je alles te weten over Internet Succes Gids.

Zodoende kan je een veilige keuze maken om de producten van Jacko te kopen.

Jacko Meijaard is de oprichter en 100% eigenaar van Internet Succes Gids. Dat is een handelsnaam van Meijaard media, zoals het bedrijf van Jacko heet. Jacko heeft zijn bedrijf opgericht om zijn affiliate marketingactiviteiten onder te brengen.

Sinds 3 april 2013 is Jacko Meijaard bezig met affiliate marketing. Tenminste, dat is de datum waarop Meijaard Media opgericht is bij de Kamer van Koophandel (KvK). Waarschijnlijk was Jacko daarvoor ook al bezig met affiliate marketing, op kleine schaal.

Momenteel is Jacko 29 jaar, waarvan hij ruim 7 jaar bezig is met affiliate marketing. Geen eendagsvlieg dus. De 29-tiger woont in Yereske, een klein dorpje met krap 7.000 inwoners gelegen in de provincie Zeeland en gemeente Reimerswaal.

Na het volgen van het voortgezet onderwijs aan het Calvijn College volgde Jacko een opleiding Marketing aan het ROC in Zeeland. Na het behalen van zijn diploma in 2011 heeft Jacko zichzelf ingeschreven voor de opleiding Communicatie, Journalistiek en Gerelateerde Programma’s aan de Hogeschool van Utrecht.

Deze laatste opleiding heeft Jacko echter nooit afgemaakt. Nog in het eerste jaar is hij gestopt, aangezien de opleiding niet was wat hij ervan verwachtte en de baankansen klein waren.

https://soundcloud.com/user-900598745/137-ik-was-geen-goede-leerling
GeboortenaamJacobus Meijaard
RoepnaamJacko
Geboortedatum14-02-1991
GeboorteplaatsGemeente Reimerswaal
WoonplaatsYerseke
BeroepOndernemer
VakgebiedAffiliate marketing
Gegevens van Jacko Meijaard

Waarom doet hij wat hij doet?

Jacko Meijaard is eind 2012 gestopt met zijn opleiding aan de Hogeschool van Utrecht. Op het internet is hij toen opzoek gegaan naar mogelijkheden om via het internet geld te verdienen. Dat heeft hij ooit gezegd in een van zijn podcasts.

En je moet jezelf voorstellen; het was 2012 toen Jacko opzoek ging naar mogelijkheden om online geld te verdienen. Als je daar momenteel naar Googelt krijg je enorm veel resultaten. In 2012 was dat heel anders. In Nederland leefde het hele ‘online geld verdienen’ idee nog niet, en werd het eerder gezien als oplichting of een scam.

Jacko heeft daarom veel Engelstalige websites geraadpleegd. Vooral Amerikaanse websites, aangezien daar het onderwerp van online je geld verdienen veel groter en breder gedragen werd. Via forums, websites en video’s heeft Jacko zichzelf de basis van affiliate marketing geleerd. Wat resulteerde in de inschrijving van zijn eigen Affiliate Marketing business bij de KvK in april 2013.

In oktober van 2013 heeft Jacko de Ultieme Vrijheid methode gelanceerd. Dat was de voorloper van de Affiliate Marketing Revolutie, waarin Jacko anderen leert hoe je een affiliate marketing business opzet en runt. Deze lancering flopte.

Na de nodige aanpassingen heeft Jacko Meijaard in 2014 de Affiliate Marketing Revolutie 1.0 gelanceerd. Vanaf toen is Jacko Meijaard een affiliate marketeer en coach.

Zoals je eerder in de Jacko Meijaard review kon lezen is Jacko in 2014 gestart met de videocursus de ‘Affiliate Marketing Revolutie’. Door de jaren heen heeft Jacko die training uitgebreid en verbeterd. Momenteel is versie 4.0 online op Internet Succes Gids.

Naast de Affiliate Marketing Revolutie heeft Jacko nog 3 producten. Dat zijn Marketheme, 10K per maand Mindset Audiocursus en de 10K club. Hieronder lees je over elk van deze producten.

Affiliate Marketing Revolutie (AMR)

De Affiliate Marketing Revolutie, afgekort als AMR, is een videocursus waarin Jacko stap-voor-stap vertelt hoe je een eigen affiliate marketing business opgezet. Daarbij is rekening gehouden met de kleinste details en stappen, zoals het registeren van een domeinnaam.

affiliate marketing revolutie jacko meijaard

Door de jaren heen is de training flink uitgebreid. Natuurlijk ook doordat het internet niet stilstaat en continue verandert. Op dit moment is versie 4.0 van de AMR online. De AMR 4.0 bevat 69 video’s verdeeld over 2 categorieën.

Het onderscheidt in categorieën is gemaakt voor het opzetten van een website met behulp van Marketheme of met Wordpress. De stappen voor elke manier van opzetten zijn anders.

Natuurlijk zijn er ook algemene video’s die voor beide manieren gelden, zoals de Motivatie & Inspiratie of teksten uitbesteden video’s. Zelf ben ik in september 2017 aan de slag gegaan met de Affiliate Marketing Revolutie. Dat heeft me mooie resultaten opgeleverd.

In mijn Affiliate Marketing Revolutie review lees je er meer over.

Marketheme

Marketheme is een all-in-one oplossing voor het opzetten van een (affiliate marketing) website. Met het systeem kan je sneller, makkelijker en beter een website opzetten. Je hebt er namelijk geen technische kennis voor nodig.

cover-marktheme

Het idee voor Marketheme is ontstaan in 2016. Jacko ervaarde dat het startende affiliates veel tijd en moeite kost om een website op te zetten met WordPress. Daar komen nu eenmaal technische aspecten bij kijken, en dat vinden de meeste affiliates niet leuk. Waardoor er veel stopte nog voordat ze resultaat behaalden.

Om het succespercentage van zijn cursisten te vergroten is het idee voor Marketheme ontstaan. Samen met Léon Gotjé heeft Jacko Marketheme ontwikkeld. Momenteel is Marktheme 2.0 in de lucht.

Met deze all-in-one oplossing hoeven startende website-eigenaren zich niet meer druk te maken over hosting, plug-ins installeren, beveiliging van de website, updates draaien en technische problemen.

In mijn Marketheme review lees je er meer over.

10k per maand Mindset Audiocursus

De 10K per maand Mindset Audiocursus is een cursus waarin Jacko je door middel van audio-opnames probeert te motiveren, inspireren en leren om de juiste mindset aan te nemen. Je mindset is namelijk enorm bepalend voor het succes van je affiliate marketing business.

10-k-per-maand-mindset-audiocursus-internet-succes-gids

Jacko Meijaard heeft eind 2018 de 10K per maand Mindset Audiocursus gelanceerd. Dit heeft Jacko gedaan omdat hij merkte dat er een verschil is tussen het leren van de skills voor het opzetten van een affiliate marketing business en het runnen en opschalen van een affiliate business.

De AMR is geen get-rich-quick methode. Het is een relatief langzame manier om een passief inkomen op te bouwen. Veel studenten beginnen enthousiast aan de AMR maar weten er geen succes van te maken omdat ze geen doorzettingsvermogen hebben, prioriteiten stellen of niet kunnen omgaan met tegenslagen.

In de 10K per maand Mindset Audiocursus leert Jacko deze cursisten hoe ze juiste mindset aannemen om wel succes te behalen met hun website. De training is opgedeeld in 3 modules: Persoonlijk, Sport & Gezondheid en Business.

In mijn 10K per maand Mindset Audiocursus review lees je er meer over.

10K Club

De 10K Club is een kleine groep van affiliates die Jacko Meijaard persoonlijk coacht en begeleidt naar succes. Deze club moet je niet verwarren met de 10K per maand Mindset Audiocursus.

In de 10K Club krijg je persoonlijke coaching van Jacko. Je krijgt zijn 06-nummer en kan hem op elk moment een berichtje sturen. Maandelijks is er een groepswebinar met de leden van de 10K club. In deze webinar worden verhalen en resultaten gedeeld, maar ook een ruim gedeelte van deze webinars zijn bedoeld om studenten te coachen en verbeteringen voor te stellen.

De leden in de 10K Club hebben regelmatig real-life meetups met elkaar.

Om in de 10K Club te komen moet je een Clarity Call inplannen met Jacko of zijn team. In een telefoongesprek bellen jullie om te kijken wat je huidige situatie is en welke doelen je hebt voor de toekomst. Op basis daarvan wordt gekeken of je een goede match bent voor de 10K club. Als dat het geval is word je, na betaling, lid van de 10K Club.

Houdt er rekening mee dat de 10K Club een investering vergt van rond de 2.000 euro.

Jacko Meijaard is te vinden op verschillende social media platforms zoals Instagram, Facebook en LinkedIn. Zijn populariteit per platform verschilt, als ook hoe vaak hij nieuwe content plaatst.

Hieronder gaan we kijken naar elk van deze platforms.

Facebook

Facebook is het platform waar Jacko het langst op actief is. Jacko Meijaard is via Facebook op 2 manieren actief, namelijk als persoon en als bedrijfspagina. Hoe zit dat nou?

Op 2 september 2013 is de InternetSuccesGids bedrijfspagina aangemaakt. De pagina heeft 1.196 likes. Tot begin 2020 was Jacko enorm actief op deze pagina, en werd er dagelijks een bericht geplaatst op de Internet Succes Gids Facebookpagina. Die activiteit is er niet meer. Tenminste, niet op de bedrijfspagina.

Jacko heeft namelijk in 2020 de keuze gemaakt om aan zijn persoonlijke merk te werken. Daarvoor gebruikt hij tegenwoordig Instgram en niet zozeer Facebook. Op zijn persoonlijke Facebook account heeft Jacko 2.673 vrienden.

Instagram

Jacko Meijaard heeft lang niets met Instagram gedaan. Pas in 2019 heeft hij de commitment gemaakt met Hugo Bakker om elke week minimaal 1 bericht te plaatsen op Instagram. Hugo is een business coach. In podcast nummer 136 bespreekt Jacko de commitment die hij gemaakt heeft:

https://soundcloud.com/user-900598745/136-ik-word-actief-op-instagram

Het avontuur ging Jacko in eerste instantie niet makkelijk af. Zijn profiel werd geblokkeerd, waardoor hij niet meer kon inloggen. Op zijn nieuwe Instagram profiel heeft hij inmiddels weer 1.236 volgers.

Inmiddels is Jacko mega actief op Instagram. Het meest actief van al zijn social media kanalen. Elke week plaatst hij 2 tot 4 berichten, en via de Instagram stories komt Jacko Meijaard meerdere keren per dag voorbij.

LinkedIn

Op LinkedIn heeft Jacko Meijaard 2.262 volgers. Dat zijn er een boel vergeleken met Instagram en Facebook. In een van zijn podcasts heeft Jacko dit eens besproken. Hij gaf aan dat het op LinkedIn veel makkelijker is om exposure te krijgen, aangezien de tijdlijn van het platform stukken minder druk is.

Jacko is daarom ook redelijk actief op LinkedIn. Je ziet hem niet dagelijks voorbij komen op het platform, maar minimaal 1 keer per week altijd wel.

Het LinkedIn profiel van Jacko is niet erg spannend of interessant. Er staat heel beknopt op wat zijn opleidingen zijn, zoals genoemd hierboven, en welke bijbaantjes hij gehad heeft. Een vaste baan heeft hij namelijk nooit gehad.

jacko-meijaard-linkedin

LinkedIn profiel van Jacko Meijaard

Ik heb niets teveel gezegd toch?

YouTube

YouTube is een kanaal wat Jacko Meijaard al enorm lang inzet om waardevolle informatie te delen en geïnteresseerde naar zijn website te sturen. Het Internet Succes Gids YouTube kanaal is op 6 september 2013 gemaakt, en heeft meer dan 275.000 weergaven.

De eerste video’s zijn opgenomen op de slaapkamer van Jacko. Aan de kwaliteit van de video’s kan je opmaken dat deze niet in 2020 opgenomen zijn. Onderstaande video is een van de eerste video’s op het YouTube kanaal van Jacko Meijaard:


Inmiddels heeft Jacko 1.970 abonnees op zijn kanaal en staan er honderden video’s op. Dat is de kracht van continue blijven bouwen aan iets, zoals Jacko zijn cursisten ook leert in de Affiliate Marketing Revolutie.

Podcast

In deze Jacko Meijaard review heb ik al verschillende keren Jacko’s podcast benoemd. In 2017 heeft hij zijn eerste podcast opgenomen. Destijds heeft hij de commitment gemaakt om elke week minimaal één podcast op te nemen. Tot op heden is hem dat gelukt. Vrijdag komt er standaard een nieuwe podcast online.

Bij de lancering was het de Internet Succes Gids podcast. Net zoals op zijn Facebook en Instagram is Jacko meer gaan doen onder zijn eigen naam. Om daar een ‘merk’ van te maken. Daarom is de naam van de podcast in 2020 verandert naar ‘Jacko Meijaard Podcast’.

jacko-meijaard-podcast

Verandering van het logo van de Internet Succes Gids podcast

Elke vrijdag luister ik met plezier naar de podcast die Jacko online zet. Het zijn vaak opnames tussen de 5 en 10 minuten. Dat is een prettige lengte, en ik krijg er vaak inspiratie en motivatie van.

De podcast van Jacko zijn te vinden op Soundcloud, deels op zijn YouTube kanaal en sinds kort ook op Spotify.

Algemeen Dagblad (AD)

Het Algemeen Dagblad (AD) heeft in maart 2018 een artikel geschreven over Jacko Meijaard. In het artikel vertelt Jacko over zijn start met affiliate marketing, hoe hij succes heeft geboekt en hoe zijn dagelijkse schema eruitziet.

jacko-meijaard-in-ad

Headline in het Algemeen Dagblad

Na het verschijnen van het artikel heeft Jacko een enorme boost gezien in het aantal bezoekers van zijn website, en kopers van zijn producten. Waarschijnlijk heeft dat te maken omdat mensen hem nu zien als autoriteit op het internet en het gebied van affiliate marketing.

In het artikel van het AD schrijft Jacko dat hij 25 affiliate websites heeft. Ik ben inmiddels ruim 3 jaar klant en lid op het Internet Succes Gids forum, maar Jacko deelt maar af en toe een website.

De reden dat Jacko zijn websites niet openbaar maakt komt vanwege het feit dat anderen de websites dan gaan kopiëren of content gaan stelen. Dit heeft Jacko meegemaakt met verschillende websites die hij gebruikte als case-studies. Enkele van deze websites van Jacko Meijaard zijn:

  • Fitplek.nl: Deze website werd gebruikt als voorbeeld in de Affiliate Marketing Revolutie 2.0 als Marketheme 1.0 website.
  • Hartenleed.nl: Hartenleed was ook een Marktheme 1.0 webiste en bedoeld om te laten zien dat kleuren in het thema aangepast kunnen worden.
  • Hetinkomenvan.nl: Deze website werd gebruikt voor een case-study van Jacko. Door zelf een nieuwe website te starten en elke week een update te doen op het forum wilde Jacko laten zien hoe het is om een nieuwe website op te starten en hoe snel de resultaten kunnen komen.
  • Reviewplek: Deze website ben ik ooit op het spoor gekomen toen ik naar reviews aan het Googelen was. De affiliate links onder aan de reviews hadden dezelfde affiliate link als op InternetSuccesGids. Dan moest het wel een website van Jacko Meijaard zijn.

De bovenste 4 websites zijn inmiddels verkocht of uit de lucht gehaald. Fitplek, Reviewplek en Hetinkomenvan zijn verkocht, ik vermoed tegen een schappelijk tarief, aan 10K Club deelnemers. Hartenleed is uit de lucht gehaald.

Naast die websites heeft Jacko Meijaard nog de websites Internetsuccesgids.nl, Meijaardmedia.nl en jackomeijaard.nl. Via deze laatste word je inmiddels doorgestuurd naar Jacko’s hoofdwebsite, Internet Succes Gids.

Natuurlijk is deze Jacko Meijaard review niet compleet zonder mijn eigen mening en ervaring met de affiliate marketeer te delen. In september 2017 heb ik de Affiliate Marketing Revolutie aangeschaft en ook ben ik destijds met Marketheme 1.0 aan de slag gegaan.

Gaandeweg heb ik de 10K per maand Mindset Audiocursus aangeschaft, ben ik overstapt naar Marketheme 2.0 en heb ik een workshop van Jacko bijgewoond. Kortom ik heb de nodige ervaring met Jacko Meijaard. Maar is dat een positieve ervaring?

internet-succes-gids-review-ervaringen

Ik kan daar volmondig JA op antwoorden. Ik vind Jacko een heel down-to-earth persoon die niet graag opschept over zichzelf. Hij doet wat hij zegt en komt na wat hij belooft. Ondanks dat Jacko ongekend succesvol is, blijft hij graag met beide voeten op de grond staan. Dat zijn wat mij betreft erg positieve kanten van Jacko.

Naast zijn persoonlijkheid is Jacko een erg kundig iemand op het gebied van affiliate marketing. Hij schept er alleen niet graag over op. Je moet zijn kennis en kunde dus vooral zelf gaan ervaren via zijn trainingen.

Wat ik je kan zeggen uit mijn eigen ervaring is dat Jacko niet opschept, nakomt wat hij beloofd en duidelijke stap-voor-stap uitleg kan geven aan beginners. Dat heeft mij in het begin enorm geholpen toen alles nieuw voor me was op het gebied van affiliate marketing.

Doet Jacko het alleen om cursussen te verkopen?

Jacko heeft eens vertelt dat hij de Affiliate Marketing Revolutie ontwikkeld heeft omdat hij graag mensen helpt. Toch beweren sommige sceptici dat Jacko het puur doet voor de inkomsten van de verkoop van de cursussen. En zelfs dat de cursusinkomsten zijn grootste inkomen vormen.

Ik kan je zeggen; dat is niet zo. Laten we dat even bekijken aan de hand van een rekenvoorbeeld:

ProductPrijsAantal ledenTotaal
Affiliate Marketing Revolutie (AMR)€ 47,- incl. btw8.488€ 398.936,-
10K per maand Mindset€ 67,- incl. btw+/- 600€ 40.200,-
10K Club+/- €2.000+/- 15€ 30.000,-

Dit maakt een totaal van € 469.136 inclusief btw en commissies van inkomsten. Dat lijkt een enorm groot bedrag, maar daar moeten nog verschillende kosten vanaf. Bij de AMR en 10K per maand Mindset cursus krijgen affiliates een aanbrengvergoeding. Deze is voor de AMR 27 euro en de Mindset cursus 37 euro.

Laat zeggen dat Jacko in 50% van de verkopen een commissie moet uitkeren. Er komen namelijk ook klanten via zijn eigen social media kanalen bij de cursussen terecht. Dit maakt de volgende kosten:

 ProductCommissieAantal ledenTotaal
Affiliate Marketing Revolutie (AMR)€ 27,- incl. btw4.244 (=50%)€ 114.588,-
10K per maand Mindset€ 37,- incl. btw+/- 300 (=50%)€ 11.100

Dat is € 125.688,- aan comissies die Jacko betaald heeft aan affiliates voor het promoten van zijn cursussen. Van de € 469.136 blijft er dan nog ‘maar’ € 343.448,- inclusief BTW over. Daar moet hij nog 21% BTW vanaf halen, omdat hij een bedrijf is. Dat is 343.448 / 1,21 = €283.841,32 verdeeld over 7 jaar wat neerkomt om ruim 40.000 euro per jaar.

Als je Jacko een tijdje volgt merk je dat hij andere, beter betalende, inkomstenbronnen heeft. Via Instagram deelt Jacko dagelijks screenshots van de commissies die hij die dag verdiend heeft. Regelmatig staat er op dat hij voor 12:00 uur ’s middags al ruim 2.000 euro verdient heeft. In april en mei 2020 heeft hij ruim 100.000 euro (!) aan commissies binnengehaald.

Kortom: Jacko verdient zijn geld voornamelijk via Affiliate Marketing. De verkopen van de cursussen zijn een ‘extratje’ voor hem, maar hij doet het daarbij niet zozeer om het geld. Het gaat Jacko erom dat hij anderen iets kan leren.

Internet Succes Gids is de hoofdwebsite van Jacko Meijaard. Hij is in 2013 begonnen met die website om zijn ervaringen met affiliate marketing te delen. Destijds was er nauwelijks Nederlandse informatie over affiliate marketing.

Jacko las op Amerikaanse blog websites informatie over affiliate marketing, en ging dat zelf toepassen. Alles wat werkte schreef hij op zijn Internet Succes Gids Blog (zie hier zijn allereerste blog).

Inmiddels is de blog van InternetSuccesGids uitgegroeid tot super waardevolle bron van informatie voor startende en ervaren affiliates. De blog bevat inmiddels meer dan 520 artikelen.

Het forum van InternetSuccesgids.nl is pas later gekomen. Dat forum was ter uitbreiding van de Affiliate Marketing Revolutie om leden bij elkaar te brengen. Het idee daarachter was dat leden elkaar kunnen inspireren en motiveren met hun ervaringen.

Halfweg 2016 is het forum van Jacko Meijaard online gekomen. Destijds waren er slechts een aantal fanatiekelingen die veel reageerde op anderen en elkaar.

In 4 jaar tijd is het forum uitgegroeid tot een zeer waardevolle community waar prachtige succesverhalen worden gedeeld. Ook helpen leden elkaar verder bij problemen.

Inmiddels heeft het forum 8.488 leden, zijn er 7.134 topics geopend en zijn er 67.994 berichten verschenen. Dat zijn mega aantallen die maar weinig Nederlandse affiliate marketing forums halen. Benieuwd naar het forum? Je kan gratis een kijkje nemen op het forum.

Eerder in deze Internet Succes Gids review heb ik mijn ervaringen met Jacko Meijaard benoemt. En hoewel Jacko Meijaard en Internet Succes Gids aan elkaar verbonden zijn, wil ik hier ook apart mijn mening en ervaring met InternetSuccesGids delen.

Zoals gezegd ben ik in 2017 gestart met affiliate marketing nadat ik met Internet Succes Gids in aanraking ben gekomen. Dat was via een video die Jacko op YouTube had staan en waarin hij het verdienmodel van een van zijn websites besprak. Ik heb de video er even bijgezocht:


Na de aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) ben ik fanatiek aan de slag gegaan om de video’s te bekijken en aantekeningen te maken. Daardoor had ik binnen 1 week mijn website online. Inmiddels heeft de investering in de training zijn geld dubbel en dwars terugbetaald door alle commissies die ik ontvangen heb.

Wat betreft de inhoud en bruikbaarheid van de cursussen van Internet Succes Gids ben ik enorm goed te spreken. De inhoud is praktisch, goed te volgen en enorm waardevol.

Het forum is een super goede toevoeging. Door de motivatie en inspiratie die ik kreeg uit het forum ben ik doorgegaan met affiliate marketing. Ondanks dat ik vaak gedacht heb aan stoppen. Affiliate marketing is een verdienmodel van de lange termijn. Het is een sneeuwbal die steeds harder gaat rollen.

De cursussen van Jacko hebben een 14 of 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. De Affiliate Marketing Revolutie heeft een garantietermijn van 30 dagen.

Dat wil zeggen dat je de AMR 30 dagen lang kunt uitproberen. Bevalt de cursus niet? Dan krijg je het volledige aanschafbedrag teruggestort op je rekening. Daarvoor hoef je Jacko alleen een e-mail te sturen.

garantie-AMR

Ondanks deze garantie zijn er soms mensen op het internet die Jacko Meijaard een scam noemen. Of Internet Succes Gids oplichting. Ik begrijp niet waarom deze mensen dat roepen. Als ze echt aan de slag gaan met de trainingen en wat doorzettingsvermogen tonen, kunnen deze mensen ook geweldige resultaten behalen met affiliate marketing.

Met de informatie en begeleiding is niets mis. Maar je moet zelf wel aan de slag gaan om resultaten te krijgen. Als je zelf te lui bent om te starten moet je niet roepen dat iets oplichting of een scam is.

Vraag dan netjes je geld terug en praat er niet meer over. Dat is mogelijk via de 14 of 30 dagen garantie. Hierdoor loop je geen enkel risico.

Inloggen bij Internet Succes Gids is niet zo moeilijk. Direct na aanschaf van een van Jacko’s producten, bijvoorbeeld de AMR, dan krijg je een e-mail met je inloggegevens. Hieronder zie je de mail die ik ontving:

internet-succes-gids-inloggen

Vrijwel direct erna krijg je een ‘persoonlijke’ mail van Jacko Meijaard waarin hij je welkom heet. Tevens vind je de link waar je kunt naar de Internet Succes Gids login. Dat is https://forum.internetsuccesgids.nl/

welkom-mail

Als je op de link geklikt hebt zijn de stappen voor het inloggen simpel, namelijk:

  1. Klik rechtsboven op “Inloggen”
  2. Vul je e-mailadres en wachtwoord in die je ontvangen hebt per mail.
  3. Klik op “Inloggen”

Je bent nu ingelogd op het Internet Succes Gids forum. In de blauwe balk bovenaan vind je een kopje “Trainingen”. Klik op dat knopje en je kunt direct aan de slag met de cursus die jij aangeschaft hebt.

Zoals je in deze Jacko Meijaard en Internet Succes Gids review hebt kunnen lezen is Jacko 100% te vertrouwen en ben ik enorm goed te spreken over zijn producten. Jacko is geen eendagsvlieg en bouwt al jaren aan Internet Succes Gids om meer en meer waarde te bieden aan anderen die willen starten met affiliate marketing.

De inhoud van de cursussen op Internet Succes Gids is praktisch, goed te volgen en enorm waardevol. Het InternetSuccesGids forum is een waardevolle toevoeging voor startende affiliates. Tenminste, ik heb er destijds veel motivatie en inspiratie uit weten te halen op de momenten dat ik dacht aan stoppen.

Met prijzen variërend van 47 tot 67 euro per cursus vind ik dat Jacko niets te veel vraagt. De cursussen zijn je geld dik en dwars waard. Vooral als je gaat bekijken wat het je op de lange termijn gaat opleveren. Mijn investering in de Affiliate Marketing Revolutie heeft zichzelf al dubbel en dwars opgeleverd.

Op de Affiliate Marketing Revolutie zit een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Hierdoor loop je geen enkele risico.

Zelf een succesvolle affiliate marketing business opzetten? Start dan nu met de Affiliate Marketing Revolutie via de link hieronder.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen