Invented review: Beste Time Management cursus of waardeloos?
10 oktober 2020 

Invented review: Beste Time Management cursus of waardeloos?

Een dag duurt 24 uur; dat is één van de weinige zekerheden in het leven. Van deze 24 uur slaap je zo’n 6 tot 9 uur, waardoor je gemiddeld op een dag nog zo’n 16 á 17 uur over hebt. Normaliter werk je ook zo’n 8 uur per dag, waardoor je eigenlijk nog maar 8 uur over hebt voor andere dingen. Je moet daarin eten, je hebt daarin te maken met reistijd naar jouw werk toe en je moet daarin sporten.

Voor veel mensen is het een feit dat 24 uur per dag te weinig is. Ook hebben veel mensen aan het einde van de werkdag het idee dat ze niet al te veel gedaan hebben. Persoonlijk had ik ook wel eens dat ik een hele ochtend had gewerkt, waarna ik in de middag dacht ‘Wat heb ik eigenlijk gedaan?’. Toen ik ’s avonds vervolgens nog een uurtje achter mijn laptop ging zitten, kreeg ik direct veel meer af.

Graag wilde ik al mijn werkzame uren op een dag zo efficiënt mogelijk gebruiken. Ik ging via het internet op zoek naar mogelijkheden om dat voor elkaar te krijgen en kwam daarbij met de term Time Management in aanraking. Ondertussen kwam ik ook met het bedrijf Invented in aanraking. Dit bedrijf biedt online time management trainingen aan, waarmee je jouw tijd veel beter in kunt gaan delen. Ik heb deze trainingen zelf mogelijk volgen en wil graag mijn ervaringen delen in deze Invented review!

UPDATE 2022: Helaas is het product niet langer beschikbaar. Bekijk onze website voor andere interessante reviews

De trainingen van Invented in vogelvlucht

Het bedrijf Invented heeft zich de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen van time management trainingen. Het bedrijf heeft hier behoorlijke stappen in weten te zetten, aangezien het voor zowel particulieren als voor bedrijven nu een geschikte training aanbiedt.

In beide trainingen krijg je de juiste begeleiding, waardoor je meer tijd voor leuke dingen over gaat houden. Tijdens deze begeleiding ga je het volgende leren:

  • Hoe je meer overzicht en controle krijgt. Hierdoor weet je meer rust te behouden en ervaar je altijd complete controle. De vorming van stress weet je hierdoor ook (deels) te voorkomen.
  • Hoe je met afleidingen om moet gaan. Of beter gezegd; je krijgt geleerd hoe je afleidingen zoveel mogelijk kunt negeren. Hierdoor ga je een betere balans tussen werk en privé ervaren, waardoor je vele malen efficiënter gaat werken.
  • Je doelen scherp te formuleren en ook daadwerkelijk te gaan behalen. Bij het behalen van doelen speelt time management absoluut een cruciale rol in mijn ogen.
  • Hoe je werkplek in moet richten. Hierbij gaat het niet alleen om bijvoorbeeld jouw bureau, maar ook om de online tools die je kunt gebruiken.

In de online time management trainingen van Invented leer je eigenlijk alles om het zo nuttig mogelijk besteden van jouw tijd. Zoals ik in de inleiding van dit artikel al zei, zitten alle dagen tegenwoordig compleet volgestampt. Het is daarom zonde om enkele uren op een dag te verspillen aan bijvoorbeeld afleiding of aan tools die niet op de gewenste manier werken. Bovendien is het van belang om jouw doelen concreet vast te stellen, zodat je dagelijks weet waarvoor je ook alweer zo hard aan het werk bent. Ook dat draagt bij aan de time management voor jezelf.

Ik kan je alvast één ding verklappen; door de online time management training van Invented ben ik op een compleet andere manier naar dingen gaan kijken. Meer informatie over mijn persoonlijke ervaring en mening vind je verderop in deze Invented review.

Invented

Toen ik voor het eerst met de term ‘time management’ in aanraking kwam, kwam ik ook al snel in aanraking met het bedrijf Invented. Dit bedrijf is vele jaren geleden opgericht met maar één doel: mensen meer vrijheid te geven om de beperkte tijd op de juiste manier te besteden aan kostbare zaken in het leven. Een nobel streven van dit bedrijf!

Op de website van Invented valt meer te lezen over het bedrijf zelf en over de mensen die werkzaam zijn bij Invented. Sterker nog; deze medewerkers staan met naam en afbeelding getoond. Dat is nog eens een teken van transparantie en het opwekken van betrouwbaarheid.

Zo valt er te lezen dat het bedrijf opgericht is door Roy Post. Het is zijn doel om mensen inzichten te geven, waardoor ze een heldere bestemming weten te krijgen. Mocht hem dat lukken, krijgt hij daar oprecht een kick van. Net zoals de andere medewerkers staat ook Roy Post dus met naam en afbeelding getoond op de website. Dit spreekt mij bijzonder aan.

roy-post-eigenaar-invented-time-management

Roy Post - Eigenaar en oprichter Invented

Verder ziet de website van Invented er keurig verzorgd uit. Je ziet eigenlijk direct dat je met een groot en serieus bedrijf te maken hebt. Zo heeft het bedrijf een eigen kantoorpand in Rijssen, staat op de website netjes het KVK nummer vermeld en staat er ook een telefoonnummer vermeld waarna je toe kunt bellen. Mocht je al direct vragen hebben, kan je ook gebruik maken van de live chat functie. Wat mij betreft is Invented een vooruitstrevend, keurig, betrouwbaar en succesvol bedrijf!

Inhoud Online Time Management Training

Als je je voor een online time management training bij Invented aan wilt melden, heb je eigenlijk de keus tussen twee varianten. Je kunt kiezen voor de ‘basic’ variant; die is op zich al super uitgebreid te noemen. Je kunt echter ook nog kiezen voor de Time Management PLUS module.

Dit is een extra module die je voorgeschoteld krijgt, waardoor je nog meer op weet te steken op het gebied van time management. Verder biedt Invented géén bonussen aan en dat kan ik volledig begrijpen. De training is op zich namelijk al super uitgebreid te noemen en is daardoor al super waardevol.

Daarbij is het ook goed om te weten dat je bij deze time management training ook nog sessies met coaches van Invented krijgt. Dankzij die sessies word je nog beter geholpen, waardoor je jouw tijd nóg beter in kunt gaan delen.

Voor wie is de Time Management Training geschikt?

Deze training is eigenlijk voor een breed publiek geschikt. Voor mensen die in loondienst werken, voor grote bedrijven die hun medewerkers beter willen laten fungeren en voor zzp’ers die graag dagelijks de beste prestaties willen leveren. Eigenlijk is de training dus voor iedereen geschikt die zijn/haar tijd beter en efficiënter wilt gaan besteden!

Mijn Time Management Training review + ervaring

Eerder in deze Invented review gaf ik al aan dat ik zeer te spreken ben over het bedrijf. Het bedrijf weet echt kwaliteit te leveren en straalt bovendien onwijs veel betrouwbaarheid uit. Deze combinatie spreekt mij erg aan, waarbij ik zelf ook héél veel heb gehad aan de Time Management training.

Dankzij deze training weet ik dagelijks mijn tijd beter te besteden. Ik gebruik nu bijvoorbeeld handige tools voor het opstellen van planningen, ik weet me beter af te zonderen van de afleidingen en ik heb mijn doelen zeer helder weten te formuleren. Daardoor weet ik eigenlijk elke dag weer waarom ik zo hard werk, terwijl ik niet het gevoel heb dat ik overwerkt bent. Dankzij handige tips van Invented weet ik namelijk altijd de controle en het overzicht te behouden.

Onder aan de streep kan ik dus maar één ding concluderen; ik heb persoonlijk heel erg veel aan de training van Invented gehad. Al met al heb ik er zeker geen spijt van dat ik er een bepaalde investering voor gedaan heb. Die investering heb ik namelijk allang weer voor mezelf terugverdiend!

Ervaringen van anderen

Het bedrijf Invented richt zich niet alleen op particulieren, maar ook op grote bedrijven. Dat blijkt onder meer uit de beoordelingen die op de website van Invented te vinden zijn. Grote bedrijven, zoals Nuon en Ten Brinke, hebben namelijk een beoordeling achtergelaten op website:

ervaringen-invented-time-management

De beoordelingen die je op de website van Springtest - een onafhankelijke website - kunt vinden, zijn in ieder geval stuk voor stuk positief. Invented scoort er een 9,5 van de 10. Dat is bijzonder goed. Dat is voor mij persoonlijk zéker geen verrassing!

De prijs

Heb je nu interesse om de Time Management Training van Invented te gaan volgen? Dat kan ik mij bijzonder goed voorstellen. Mocht je je voor deze training aan willen melden, moet je rekening houden met een investering van 99 euro exclusief BTW.  

Mocht je nou zelf een eigen bedrijf hebben, kan je deze kosten ook nog opvoeren als opleidingskosten. In dat geval kan je ook nog de BTW terugvorderen, waardoor je onder aan de streep eigenlijk een minimale maar waardevolle investering hoeft te doen!

De prijs/ kwaliteit verhouding van de training is dik op orde.

Conclusie: gebruik maken van de training van Invented?

Het mag geen verrassing meer zijn, maar ik kan je van harte aanraden om de training van Invented te gaan volgen. Na het volgen van de training kijk je ongetwijfeld op een hele andere manier naar bepaalde zaken, waardoor je elke dag jouw tijd zo efficiënt mogelijk kunt gaan besteden.

Je houdt daardoor méér tijd over voor leuke zaken in het leven, zoals quality time met vrienden en/of familie. Je gaat absoluut geen spijt krijgen van de investering in deze Time Management Training van Invented!

UPDATE 2022: Helaas is het product niet langer beschikbaar. Bekijk onze website voor andere interessante reviews

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen