Is Paypro wel of niet gratis voor affiliates? Ik vertel je precies hoe het zit

"Is Paypro gratis of moet ik ervoor betalen als Affiliate?" Deze vraag zie ik vaak voorbij komen in mijn mailbox. Tijd om hier duidelijkheid over te scheppen.

Waarschijnlijk wil je aan de slag gaan met de Affiliate Marketing Revolutie of heb je dat onlangs gedaan. Op zijn website vertelt Jacko Meijaard hoe je duizenden euro's per maand kunt verdienen op het internet als affiliate marketeer via Paypro. Als startende affiliate moet je dan wel of niet betalen voor Paypro?

Onlangs heeft Paypro wijzigingen doorgevoerd binnen het bedrijf. Dit heeft bij startende affiliates veel vragen gewekt.

In dit artikel vertel ik je exact of Paypro gratis is of wat de kosten zijn als het niet gratis is.

Ik zal je eerst vertellen wat Paypro precies is.

Paypro is een online betaaldienst. Een consument kan veilig betalen aan Paypro, en het bedrijf zorgt dat de verkoper zijn geld krijgt en de klant de factuur.

Deze dienstverlening combineert Paypro met affiliate marketing. Eigenaren van digitale producten zetten hun producten op Paypro zodat ze betalingen kunnen ontvangen. Als affiliate marketeer kun je deze producten promoten en krijg je geld als vergoeding.

Sinds kort is Paypro niet meer gratis voor affiliates. Een affiliate moet een zogenaamde "Compliance Fee" betalen. Dit is een vergoeding om jezelf aan te mogen sluiten bij het netwerk van Paypro.

Volgens Yari Schrama is Paypro verplicht om deze vergoeding te vragen als gevolg van wet- en regelgeving.

De kosten van de Compliance Fee zijn 60,50 euro inclusief BTW voor affiliates.

UPDATE: Tijdens de Corona crisis heeft PayPro tijdelijk besloten de Compliance Fee te schrappen. Op 9 juli 2020 ontving ik een e-mail van ze dat je als affiliate geen aanmeldkosten meer hoeft te betalen. De tijdelijke actie is permanent geworden. Meld je direct GRATIS aan via de link hieronder.

Ga DIRECT aan de slag

Een gemiddelde commissie bij Paypro bedraagt 27 euro. Er zijn uitschieters bij tot wel 200 euro per verkocht product via jouw affiliatelink. Als je 2 keer succesvol een product promoot heb je de compliance fee al bijna terugverdient.

Zo snel kan het gaan.

Bovenop de commissies heeft Paypro iets leuks bedacht. Bij elke commissie die je realiseert krijg je ongeveer 1,20 euro extra om de compliance fee terug te betalen. Na 50 gerealiseerde commissies heb je het volledige bedrag terugverdient.

Tijd om aan de slag te gaan ;). Wil je leren hoe je succesvol producten promoot als affiliate markeer? Jacko Meijaard vertelt je er alles over in zijn uitgebreide cursus. In mijn Affiliate Marketing Revolultie review vertel ik je mijn mening en ervaring met de cursus

Reactie plaatsen