Wat is AMR?

AMR is een afkorting voor meerdere betekenissen. Dit kan zijn Adaptive Multi-Rate, een audiocompressieformaat. Een andere betekenis voor AMR is Anit-Microbiële Resistentie die in de medische wereld wordt gebruikt om aan te geven dat een bacterie bestand is tegen een bepaald antibioticum.

Waarschijnlijk zijn dat niet de betekenissen waar jij naar zocht. In de context van online geld verdienen, internet marketing en affiliate marketing staat AMR voor Affiliate Marketing Revolutie.

Wat is de AMR?

De Affiliate Marketing Revolutie (AMR) is een online cursus over affiliate marketing. In de videocursus leert Jacko Meijaard je stap-voor-stap hoe je een affiliate website kunt opzetten en opschalen voor een maandelijks passief inkomen.

Bij de lancering werd de cursus niet de AMR genoemd, maar Ultieme Vrijheids Methode (UVM). Persoonlijk vind ik AMR dan toch beter klinken dan UVM. Wat vind jij?

Recent is de AMR compleet vernieuwd door Jacko Meijaard, en is het de Affiliate Marketing Revolutie 4.0. Dat wijst erop dat de training al 4 keer vernieuwd is.

Inhoud Affiliate Marketing Revolutie (AMR)

De AMR videocursus bestaat uit video’s met stap-voor-stap uitleg, toegang tot een forum, motivatievideo’s en enkele bonussen.

In de training zijn de video’s opgedeeld in modules en instructies. Dat onderscheid is gemaakt voor degene die Marketheme of Wordpress willen gebruiken. Marketheme is software om razend snel je eigen (affiliate) website op te zetten.

De modules zijn:

 1. Starten met affiliate marketing
 2. Website inrichten
 3. Hoog scoren in Google
 4. Website live zetten
 5. Meten is weten
 6. Puntjes op de i
 7. Afronding

In totaal zijn er 33 video’s in de modules te vinden van de AMR.

wat-is-amr

De instructies zijn:

 1. Je website zonder Marketheme
 2. WordPress goed instellen
 3. Google is je vriend
 4. Geld verdienen met je website
 5. The Money is in the list
 6. Leads scoren

Er zijn 24 video instructies te vinden in de Affiliate Marketing Revolutie. Naast deze video’s krijg je toegang tot het forum en bonusvideo’s zoals ‘Teksten uitbesteden’ en Inspiratie & Motivatie. Deze laatste is overigens een serie van 10 video’s.

Hoe goed is de AMR?

De kans is groot dat je nieuwsgierig bent geraakt of de AMR van Jacko Meijaard jou een passief inkomen kan gaan opleveren. Waarschijnlijk wil je er meer over weten, en als je aan de slag gaat dat doen tegen de beste prijs. Nietwaar?

Ik schreef een uitgebreide review over de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) van Jacko Meijaard. In die review vind je een kortingslink om de AMR tegen de beste prijs aan te schaffen.

Reactie plaatsen