gratis-crypto-en-trading-academy-madelon-vos

GRATIS trial online cursus Crypto & Trading Academy

Kan ik de Cursus Crypto & Trading Academy gratis uitproberen? Deze vraag krijg ik regelmatig gesteld. De cursus Crypto en Trading Academy van Madelon Vos is erg populair. Madelon doet het erg goed. Toch zijn veel Nederlanders en Belgen nog erg sceptisch tegenover investeren in cryptocurrency's. Dat is ook niet gek. Er zijn momenteel verschillende cursussen op de markt die gouden bergen beloven na het volgen van de cursus. En er komen er nog elk jaar vele bij. Het is niet gek dat je niet direct al je zuurverdiende centen wil uitgeven voor een lukrake cursus. 

het is juist erg verstandig dat je goed onderzoek doet naar de cursus. Zodoende ben je op dit artikel gekomen om de cursus van Madelon Vos gratis uit te proberen. Deze instelling, voor het doen van goed onderzoek, kan je nog heel ver brengen in de cryptocurrency wereld.

In dit artikel laat ik je zien of het mogelijk is om de Crypto en Trading Academy van Madelon gratis uit te proberen. En zo ja, hoe je dat dan doet.

Crypto & Trading Academy gratis uitproberen

Is de Crypto & Trading Academy gratis uit te proberen? Ja dat is die! Je krijgt dan geen toegang tot de volledige cursus, maar je kunt een trial volgen. Deze trial bestaat uit maar liefst 11 gratis lessen. Deze 11 lessen zijn verspreid over de 6 modules van de totale cursus Crypto & Trading Academy. Zodoende krijg je een inzicht in elk van de 6 modules wat je daarvan kan verwachten in de totale cursus. 

Hieronder zie je de inhoud van de gratis trial:

inhoud-gratis-crypto-en-trading-academy-

Hoe aanmelden voor de gratis Trial?

Ben je enthousiast en wil je jezelf graag aanmelden voor de gratis trial? Goed bezig! Via onderstaande stappen ga je direct aan de slag. 

  1. Ga naar de officiële website van Madelon Vos (https://madelonvos.nl/gratis-crypto-en-trading-academy/). Link opent in nieuw tabblad.
  2. Klik op de gele button "Schrijf mij gratis in".
  3. Vul je gegevens in zoals naam en e-mailadres. Let op dat je het e-mailadres correct invult. Op dat e-mailadres krijg je de inloggegevens voor de gratis Academy binnen.
  4. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik "Afrekenen"
  5. Je komt op een bedankpagina uit. Hierop staat: "Je zult binnen enkele ogenblikken een mail ontvangen zodat je meteen van start kunt!"
  6. Ga naar je e-mail inbox. Je ontvangt twee e-mails. Eentje met de factuur van €0,- en eentje met de inloggegevens. 
  7. Open de e-mail met de inloggegevens en klik op de button "Login en kies wachtwoord" in die mail. 
  8. Vul een wachtwoord in. 
  9. Je zit in het ledengedeelte van Madelon Vos. Hier zie je de Crypto & Trading Academy trial staan. Klik daarop en je kunt direct aan de slag.

Video hoe gratis starten met Crypto en Trading Academy

In onderstaande video laat ik stap-voor-stap zien hoe je gratis aan de slag gaat met de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos!


Ga DIRECT aan de slag

Reactie plaatsen