Pianopro Programma Kopen + Inloggen: Hoe werkt dat?

05 januari 2022

Sta je op het punt om het Pianopro Programma te kopen? Waarschijnlijk wel, alleen ben je benieuwd hoe dat in zijn werk gaat. Wat gebeurt er nadat je betaald hebt? Ontvang je een betaalbevestiging? Waar kun je vervolgens inloggen bij het Pianopro Programma van Steven Pruis? En hoe ziet de ledenomgeving eruit?

Geloof me, je bent niet de enige die met deze vragen zit. Regelmatig worden de vragen aan ons gesteld. Ook zien we op het internet een trend dat mensen vooraf duidelijk willen weten wat ze te verwachten staat.

Op deze pagina beantwoorden we deze en vele andere vragen over het kopen en inloggen bij het Pianopro Programma. Zodoende kun je met een gerust hart het programma van Steven Pruis aanschaffen.

Pianopro Programma

Het Pianopro Programma is een digitaal videocursus die je de basis leert van het piano spelen. Door de combinatie van instructievideo's, worksheets en naspeelvideo's bevat je een compleet starterspakket.

Niet gek dat er veel positieve ervaringen op het internet te vinden zijn.

In onze Pianopro Programma review lees je precies wat het programma inhoud. Ook lees je onze en anderen zijn mening en ervaring met het programma van Steven Pruis.

Pianopro Programma kopen

Hoe schaf je het Pianopro programma aan? En wat gebeurd er nadat je het programma gekocht hebt? In onderstaande stappen lees je precies hoe dat werkt:

 1. Schaf het Pianopro programma aan (tip: Gebruik deze kortingslink)
 2. Kies op de verkooppagina voor Keuze 1: Betalen in termijnen
 3. Vul je gegevens in (let op: het e-mailadres wat je invult wordt gebruikt voor het versturen van de factuur)
 4. Kies de gewenste betaalmethode
 5. Klik op 'Betalen'
 6. Voltooi de betaling

Vervolgens ontvang je per mail de bevestiging van de betaling. In die mail zit een link die je naar het ledengedeelte van het Pianopro Programma stuurt. In bijlage van de mail vind je de factuur van het programma.

hoe-werkt-pianopro-programma-kopen

Bevestiging per e-mail na aanschaf

Ik ontving de mail nog voordat ik mijn betaalpas en portemonnee opgeborgen had. Deze e-mail heb je dus direct binnen. Heb je de e-mail niet? Kijk dan eens in de SPAM-folder van je mailbox. Grote kans dat de mail daarin terecht is gekomen. Zit de mail daar niet? Lees dan hieronder verder.

Pianopro inloggen

Hoe werkt het inloggen bij Pianopro? Het inloggen kan op 2 manieren, namelijk:

 • Direct na betalen word je doorgestuurd naar de login pagina. Maak daar een wachtwoord aan.
 • Je wordt niet doorgestuurd en ontvangt de inloggegevens

De eerste manier, doorgestuurd worden, is standaard. Echter, blijkt uit recensies van anderen, werkt deze methode niet altijd. Ik had de pech ook dat ik niet direct doorgestuurd werd. De link die ik per e-mail ontving werkt ook niet. Ik kreeg alleen te zien: "Je betaling is geslaagd! Heb je nog vragen? Mail ons dan via info@muziekschool.nl".

Via dat e-mailadres heb ik mijn vraag gesteld waarom ik niet kon inloggen. Binnen iets meer dan 2 uur kreeg ik reactie. En dat op een zaterdagmiddag. Dit vind ik een snelle en goede service van het bedrijf.

hoe-werkt-pianopro-inloggen

De stappen voor het inloggen als via manier 2 zijn dus als volgt:

 1. E-mail info@muziekschool.nl dat je via de link niet verder komt dan de "Betaling is geslaagd!" pagina. (Tip: je kunt gewoon reageren op de mail met de factuur).
 2. Muziekschool.nl stuurt je een wachtwoord waarmee je kunt inloggen.
 3. Ga naar https://inloggen.muziekschool.nl
 4. Login met je e-mailadres en het ontvangen wachtwoord

Hoe ziet het ledengedeelte eruit?

Na het inloggen kom je in het ledengedeelte uit van Muziekschool.nl. Misschien denk je "hoezo muziekschool.nl, ik heb toch bij Pianopro.nl gekocht?" Dat klopt, maar Steven Pruis is eigenaar van beide websites. Op Muziekschool.nl heeft hij alle cursussen van de 2 websites gebundeld.

Op onderstaande afbeelding de homepagina van het ledengedeelte:

pianopro-programma-inloggen

Ik heb alleen het Pianopro Programma gekocht van Steven Pruis. Ik heb daarom alleen toegang tot de eerste 2 cursussen, namelijk Piano cursus en Pianopro Programma.

Twijfel je nog of het Pianopro Programma voor jou geschikt is? Lees dan eens onze Pianopro van Steven Pruis review en ervaring.

Reactie plaatsen