academy-madelon-vos-korting

Crypto & Trading Academy kortingscode

Is er een Crypto en Trading Academy kortingscode? Deze vraag krijg ik regelmatig gesteld van lezers. Maar ook op het internet zie ik dat er veel vragen gesteld worden over of er kortingscodes zijn voor de Academy van Madelon Vos. En zo ja, hoe deze codes werken. En hoeveel korting daarmee te krijgen is. 

Ik heb daarom contact opgenomen met Madelon Vos. Ze heeft me uitgelegd hoe het zit omtrent de kortingscodes van haar Academy. Ook heb ik met Madelon speciale afspraken gemaakt over de waardecoupons. Zo hebben we een speciale link gemaakt waarmee lezers van Reviewhuis.nl een extra korting krijgen.

Bof jij even dat je op deze pagina terecht bent gekomen. 

Korting met kortingscode Crypto & Trading Academy

Voordat ik vertel over hoe de kortingscode voor de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos werkt, lijkt me het handig om te vertellen hoeveel korting je kunt krijgen. 

In mijn Crypto en Trading Academy review heb je kunnen lezen dat de reguliere verkoopprijs van de Academy € 599,95,- is. 

Door de afspraken met Madelon heb ik weten te regelen dat je een korting van € 100,- krijgt als je via deze speciale kortingslink naar Madelon's website gaat. Je betaalt hierdoor € 499,95. 

Naast deze kortingslink is er ook nog een kortingscode die je daar bovenop kunt toepassen. Deze kortingscode geeft je nog eens 10% korting over € 499,95. Dit betekent een extra korting van € 49,99

Zodoende betaal je nog slechts € 449,96 voor de volledige Crypto & Trading Academy van Madelon Vos. Je ontvangt met de link en kortingscode hierboven bijna € 150 korting!

Hoe werkt de Crypto en Trading Academy Kortingscode?

Oké, dat klinkt als een mooi bedrag. Maar hoe pas je de kortingscode toe voor Madelon Vos haar Academy. Nou, dat is eigenlijk heel simpel. Volg de stappen hieronder en ga direct aan de slag:

  1. Klik op deze speciale kortingslink om naar de officiële website te gaan (link opent in een nieuw tabblad).
  2. Klik op de gele button met de tekst "Ga direct aan de slag".
  3. Vul je gegevens in.
  4. Klik onder het totaal bedrag op de link met de tekst "Heb je een kortingscode?"
  5. Vul de volgende kortingscode in: Korting10
  6. Klik op het vinkje rechts langs het invulveld. 

kortingscode-crypto-trading-academy-madelon-vos

Je ziet in het winkelmandje nu dat beide kortingen toegepast zijn. Zowel de 100 euro via de speciale kortingslink als ook de extra 10% korting. Zo heb je toch een mooi bedrag bespaart!

Reactie plaatsen