Franse Bulldog Handboek kortingscode

Is er een Kortingscode voor het Complete Handboek voor de Franse Bulldog? Deze vraag krijg ik regelmatig gesteld over mijn Complete Franse Bulldog Handboek review. En dat is ook niet gek. Je wilt immers niet teveel betalen voor de aanschaf van het boek van Piet de Wit.

Ik heb daarom contact opgenomen met Piet om te vragen voor een speciale kortingscode voor mijn lezers. En wat blijkt? Namens Piet de Wit mag ik de lezers van Reviewhuis.nl een speciale kortingscode aanbieden die nergens anders actief is.

Bof jij even dat je op deze website terecht ben gekomen.

Wat heb ik aan de kortingscode?

Voordat ik vertel hoe je de kortingscode toepast, is het handig om te weten wat je korting is.

Als je Het Complete Handboek voor de Franse Bulldog zonder kortingscode koopt betaal je € 37,-. Via de kortingscode die ik hieronder ga delen betaal je 27 euro. Je betaalt dus 10 euro minder voor hetzelfde ebooks inclusief alle bonussen. Dat is maar liefst een korting van 37%. Erg gul van Piet.

Hoe werkt de Complete Franse Bulldog Handboek Kortingscode?

Om de korting voor het ebook te verzilveren moet je enkele stappen doorlopen. Dit lijkt lastig, maar dat valt reuze mee.

De stappen zijn:

  1. Ga naar de verkooppagina via deze link (opent in een nieuw tabblad).
  2. Klik op de verkooppagina op de link: "Klik Hier Om Direct Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog Te Bestellen!"
  3. Je komt op het betaalscherm uit.
  4. Klik op het betaalscherm op "Ik heb een kortingscode".
  5. Er verschijnt een invulveld voor een kortingscode. Vul hier de volgende code in: BETROUWBAAR
  6. Controleer of de korting toegepast wordt.
  7. Rond de betaling af.

franse-bulldog-handboek-kortingscodeBetaalscherm van het Franse Bulldog Handboek met goedgekeurde kortingscode

Hierboven zie je dat de kortingscode goedgekeurd is (groene vinkje) en dat de prijs aangepast is (37 euro doorgestreept en 27 euro wordt weergegeven).

Reactie plaatsen