kortingscode-bitcoin-basics-cryptocurrencies-cursus-madelon-vos-1

Kortingscode Bitcoin Basics & Cryptocurrencies

Is er een kortingscode voor de Cursus Bitcoin Basics & Cryptocurrencies van Madelon Vos? Ik zag op de betaalpagina van de cursus staan "Heb je een kortingscode?". Dit triggerde mij om via het internet opzoek te gaan naar kortingscodes voor de beginnerscursus van Madelon. Ik zag dat ik niet de enige was met deze vraag. En er was nog weinig duidelijkheid over hoe het precies zat met de korting voor Bitcoin Basics. 

Ik besloot daarom om contact op te nemen met Madelon Vos over hoe het zit met de kortingscode voor haar cursus. Ze heeft met exact vertelt hoe het werkt. Omdat ik op het internet hier meer mensen vragen over zag hebben, besloot ik dit artikel te maken, zodat iedereen kan genieten van de korting voor de Cursus Bitcoin Basics en Cryptocurrencies.

Tijdens het contact met Madelon heb ik ook een deal weten te sluiten voor Reviewhuis.nl lezers. Over deze deal vind je alles in dit artikel. Ik kan je beloven dat het een fikse korting oplevert voor jou! 

Korting Cursus Bitcoin Basics & Cryptocurrencies kortingscode

Wat kost de cursus Cursus Bitcoin Basics & Cryptocurrencies met korting nog? Laten we daar eerst eens naar gaan kijken, zodat je voor jezelf kunt bepalen of deze korting jou de moeite waard is. 

In mijn Bitcoin Basics & Cryptocurrencies review heb je kunnen lezen dat de reguliere verkoopprijs van de Academy € 249,95- is. 

Door de afspraken met Madelon heb ik weten te regelen dat je een korting van € 50,- krijgt als je via deze speciale kortingslink naar Madelon's website gaat. Je betaalt hierdoor € 199,95.

Naast deze kortingslink is er ook nog een kortingscode die je daar bovenop kunt toepassen. Deze kortingscode geeft je nog eens 10% korting over € 199,95. Dit betekent een extra korting van € 19,99

Zodoende betaal je nog slechts € 179,96 voor de volledige Cursus Bitcoin Basics & Cryptocurrencies van Madelon Vos. Je ontvangt met de link en kortingscode hierboven bijna € 70 korting!

Hoe werkt de Crypto en Trading Academy Kortingscode?

Zoals ik eerder in dit artikel vertelde heb ik met Madelon afspraken gemaakt over de speciale korting die ik mijn lezers graag wil bieden. Samen zijn Madelon en ik gekomen tot een speciale kortingslink + speciale kortingscode. Dit is hoe je deze link + code toepast voor maximale korting voor de cursus Bitcoin Basics:

  1. Ga naar de website van Madelon (https://madelonvos.nl/bitcoin-basics/)
  2. Klik op de gele button met de tekst “GA DIRECT AAN DE SLAG”
  3. Vul je gegevens in op de betaalpagina
  4. Klik op de link "Heb je een kortingscode?" (bijna onderaan op de pagina bij het totaalbedrag)
  5. Voer de volgende kortingscode in: “korting10”
  6. Druk op enter of het vinkje wat erachter staat
  7. De korting wordt van het totaalbedrag afgehaald (zie hieronder).

kortingscode-bitcoin-basics-cryptocurrencies-cursus

Zoals je ziet in het winkelmandje zijn beide kortingen toegepast. In totaal heb je 69,99 euro korting gekregen voor de Cursus Bitcoin Basics & Cryptocurrencies. Hierdoor betaal je nog maar slechts € 179,96 voor deze waardevolle cursus.

Reactie plaatsen