Wat is de prijs van voor de Bol Masterclass (Jia Ruan)?

05 januari 2022

Over de prijs en kosten van de Bol Masterclass is nogal wat onduidelijkheid. In het verleden heeft Jia Ruan regelmatig de prijs gewijzigd waardoor overal op het internet andere prijzen te vinden zijn.

Waarschijnlijk is het voor jou niet helemaal duidelijk wat de actuele prijs is van de Bol.com Masterclass. Of vraag je jezelf af wat de kosten zijn om met de masterclass aan de slag te gaan?

Op deze pagina vertel ik je wat de prijs van de Bol Masterclass op dit moment is. Zo weet je precies wat de kosten zijn.

Bol Masterclass prijs

De prijs van de Bol Masterclass is 997 euro (negenhonderdzevenennegentig). Dit is inclusief 173 euro BTW. Deze BTW krijg je terug zodra je je bedrijf geregistreerd hebt bij de Kvk of Ondernemersloket. Exclusief BTW betaal je dus 824 euro.

In termijnen betalen is ook mogelijk. Je betaalt dan 5 maanden lang 250 euro per maand, waardoor de kosten voor de masterclass iets hoger zijn. Exclusief BTW is dit 1033,60 euro.

Is de Masterclass zijn geld waard?

997 euro is een flink bedrag om uit te geven. Of je dit te veel vind is aan jou.

Besef goed dat een HBO opleiding minimaal 2.000 euro per jaar kost. Met een beetje geluk heb je binnen 4 jaar je diploma op zak. Je bent dan 8.000 euro verder, maar je beschikt dan niet over de skills om geld op het internet te verdienen.

De Bol Masterclass leert je een eigen online business op te zetten die maandelijks inkomsten genereert. En je kunt waar en wanneer je maar wilt werken aan je eigen webshop.

Als je actief met het programma aan de slag gaat verdien je de investering binnen no-time terug. Zie de 997 euro van de Bol Masterclass dan ook niet als kosten, maar als investering die je geld gaat opleveren. 

Meer als 3.000 studenten zijn al aan de slag gegaan met Jia's programma. In mijn Bol Masterclass review lees je de ervaringen en recensies van deze studenten>>

Reactie plaatsen